Du er her: Lande > Cuba > Rejser > Rejse CU34B

Kør-selv-rejse til Cubas bedste snorkelsteder

14 dages rejse: 3 nætter Havana, 2 nætter Viñales, 3 nætter Maria La Gorda, 3 nætter Cabo de San Antonio, 1 nat Havana
Rejse: 
CU34B
Maria La Gorda
Nyd den cubanske kultur, natur og det fascinerende liv under havets overflade i Havana, Viñales, Maria La Gorda og Cabo de San Antonio i egen bil.

Dagene i Havana flyver af sted, for her er nok at lave! Besøg spændende museer og nyd byens særlige atmosfære. I egen bil kører du videre til Viñales, der er et af de mest naturskønne områder i Cuba. På den flade dalbund dyrkes der bl.a. tobak og bananer, og små vandløb risler gennem markerne. Store grønklædte kalkstensklipper stritter op af jorden, og giver Viñales-dalen sit særprægede udseende. Køreturen går videre til Maria La Gorda, hvor du kan nyde det caribiske hav – både over og under havoverfladen. Her er rigtig gode snorkel- og dykkermuligheder, og solnedgangen over havet kan opleves fra den flotte sandstrand. Videre til den vestlige spids af Cuba hvor Cabo San Antonio ligger. Et skønt og næsten uberørt sted, med en afslappet stemning, en skøn strand og et smukt landskab. Tag på tur til Paulino- og La Sorta-grotterne eller Guanahacabibes Nationalpark. Rejsen slutter af med en overnatning tilbage i Havana. 

Dag til Dag

Afrejse Danmark - Ankomst Havana
Havana
Havana
Havana - Vinales
Vinales
Vinales - Maria La Gorda
Maria La Gorda
Maria La Gorda
Maria La Gorda - Cabo de San Antonio
Cabo de San Antonio
Cabo de San Antonio
Cabo de San Antonio - Havana
Havana
Hjemkomst Danmark

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Cuba. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til Havana

I dag ankommer du til Havana. Havana er rom, revolution og en stemning, der ikke opleves andre steder i verden. Hele det store, historiske centrum er lukket for trafik - helt genialt og vidunderligt. Nogle gange går du på den originale brostensbelægning, der er over 500 år gammel, andre steder er gaderne bare lukket af med store, gamle kanonløb. Overalt kan du vandre rundt fredeligt i denne bydel.

Dag 2: Nyd Havanas stemning

Så skal Havana udforskes!

Vågner du tidligt, så gå en tur ud i det søvnige Havana allerede før morgenmaden. Her er en god stemning, mange skubber små, larmende trækassevogne hen mod havet - de skal hen og udstille deres varer på det lille kunsthåndværkermarked, der findes i udkanten af den gamle by hver dag.

Brug resten af dagen på at udforske Old Havana. Tag måske en hestedroske, og bliv kørt rundt fra sted til sted. Husk at aftale prisen på forhånd. På sådan en tur kommer du forbi mange af byens seværdigheder, og også ned ad en masse små gyder og stræder. Mange steder er husene meget forfaldne, men selvom de ikke er restaurerede, vidner de om en tid, hvor Havana var en smuk og prægtig by.

Cubanerne er stolte af deres smukke og frodige land med gratis sundhedsvæsen og unik musik og siden Fidel Castros bror Raul kom til magten i 2008 er der blevet lavet mange nye tiltag. Fx må cubanere nu eje både ejendomme, biler og virksomheder, hvilket var helt forbudt under Fidel, de må tage til udlandet og der findes også mobiltelefoner og internet (omend meget langsomt og ikke mange steder).

Der er mange små restauranter, hvor du kan spise frokost. Du skal ikke tage ikke til Cuba for madens skyld, men er du sulten, smager risene, bønnerne og grøntsagerne da rimeligt og der kommer hele tiden flere og bedre små restauranter.

Tag et hvil i middagsvarmen og så af sted igen. Du kan nemt komme rundt i denne skønne by med de små smarte Cocotaxaer, cykeltaxaer eller hestevogn.Se Plaza des Armas, det fantastiske smukke gamle Fort, den spanske guvernørs palads, Cubas revolutionsmuseum, domkirken fra 1745, Plaza de la Revolución med de store vægmalerier af Fidel Castro og Che Guevara og ikke mindst Asger Jorns vægmalerier i revolutionsarkivet. Besøg også det overdækkede kunsthåndværkermarked, Centro Cultural Antiques Almacenes San Jose nede ved havnen, hvor du kan finde alle mulige fine ting og sager.

Du skal naturligvis også besøg Hotel Ambos Mundos. Det var her Ernest Hemingway boede - ja faktisk har han skrevet hele to romaner her! Du skal selvfølgelig se værelse 511, hvor han har boet så mange gange. Det koster en smule og er lidt turistet, men det er en fantastisk oplevelse. Er du interesseret i Hemingway, skal du også tage ud til hans smukt indrettede hus i San Francisco de Paula lidt uden for byen.

Om aftenen sidder cubanerne uden for deres hjem og diskuterer, ikke politik, det kan stadigt være farligt, men de diskuterer verden i øvrigt. De voksne snakker, børnene leger, og musikken kører fra den ene højttaler til den anden... Lyset skinner ud fra de hundredvis af små og store cafeer med musik. Fra næsten hvert gadehjørne hører du den glade og smittende salsa. Hvor mange bands spiller i Old Havana hver aften? Måske 100, måske 200 plus alle højttalerne. Besøg så mange af dem, du orker, eller vælg en og sid der i længere tid og lad dig rive med af stemningen. Gå en tur ned af den berømte Calle Obisop, hvor der er mange hyggelige steder og gå også på opdagelse i de mindre kendte gader.

Hvis du har lyst til at gøre noget lidt anderledes, så kan du tage brugt tøj med fra Danmark og aflevere det på et kloster i Havana.

Dag 3: Havanas herlige bygninger og musik

Nå, der er ingen risiko for at du kommer til at kede dig - Havana bugner nemlig af spændende seværdigheder, og selv de rejsende, der er overmættede af kultur, vil i Havana få store, nye oplevelser...

Et besøg til Museo de la Revolucion er en skæg oplevelse. Museet har til huse i det, der tidligere var Præsidentpaladset, og det er en imponerende bygning! Efter den cubanske revolution blev det omdannet til et revolutionsmuseum, og her kan du altså lære mere om, hvad der skete under revolutionen. Bare vær opmærksom på, at den historie, du får fortalt her, ikke er den mest objektive version - der er ikke nogen tvivl om, hvem der bliver fremstillet som "gode" og "onde" her!

Du kan også lære mere om cigarer på et besøg til Partagas Cigar Factory. Her kan du se, hvordan de professionelle og nøje udvalgte cigarrullere ruller de eftertragtede cigarer, og bagefter kan du tage et smut i butikken, hvor du kan købe den ægte vare til en god pris.

Når man siger Cuba, kommer man heller ikke uden om rom. Både Barcardi og selvfølgelig Havana Club stammer herfra. I Havanas gamle bydel finder du The Havana Club Museum, og her kan du blive klogere på, hvordan rom fremstilles. Hele processen fra høstning af sukkerrør over destilleri til lagring af rom bliver forklaret, og når turen er slut, kan du jo besøge Havana Club Bar, hvis du har fået lyst til en smagsprøve. Her serveres der både klassiske, cubanske drinks som mojitos og daiquiris, men du kan også hoppe ud i at smage et udvalg af Havana Clubs mange forskellige varianter af rom.

Om aftenen vil du måske ud på den klassiske musikrute: Cefe Taverna, Montserrat Bar, La Floridida, La Bodeguia del Medio. Prøv også Il Patio på Domkirke-pladsen, det er super - stemningsmæssigt altså, for maden er kun rimelig. Et godt sted at spise (igen kun for stemningens skyld!) er Habana 61, der serverer fantastisk mad til overkommelige priser. Restauranten serverer dog ikke lokal, cubansk mad, men mere mad med et lidt internationalt præg. Spørg på hotellet, de kan vise dig vej derhen. Du kan også spise på den hyggelige restaurant La Imprenta på den smukke gade Calle Mercaderes i den gamle bydel. Det er et gammel trykkeri, og du sidder og spiser på bogstaver. Maden er rigtig lækker, og du kan rent faktisk få en ordentlig salat, hvilket er sjældent i Cuba! 

Du kan også hyre en taxa og tage på dagsudflugter - måske til Viñales, hvis det ikke indgår i din rejse. Mulighederne er mange!

Dag 4: Velkommen til Vinales

Så skal du ud at opleve mere af dette fantastiske land. Hent din bil, sæt dig bag rettet og kør afsted. At have sin egen bil på Cuba er fantastisk. Der er ikke særlig mangle biler, så trafik møder du næsten ikke. Der er derimod mangle blaffere - cubanerne, som skal på arbejde eller hjem. Statsansatte SKAL give dem et lift, men turister bestemmer selv. Tag måske en ældre dame med, og hun gengælder med at vise vej - der er ikke mange vejskilte på Cuba! Kør roligt, du er på ferie og der er mennesker, køer, cykler og huller på vejene. På vejen til Vinales kan du køre ind til Las Terrazas - en lille landsby i et skønt natur område. Du kan nyde omgivelserne, gå en lille tur og måske spise frokost på Restaurant El Romero, som har en super smuk beliggenhed og serverer alletiders, økologisk vegetarisk mad.

Bemærk, der kan være køligt i Viñales, så medbring en varm sweater.

Dag 5: Viñales smukke dal

Du bor midt i den skønne natur, og det vil være en skam ikke at udnytte. Aftal med en taxamand at komme lidt rundt eller tag på organiserede ture.

Der er også muligheder for udflugter. Klipperne er fulde af grotter, hvoraf den ene, Cueva de Santo Tomás, har grottesystemer der tilsammen er mere end 45 km lange! Det er det tredjestørste grottesystem i hele Sydamerika!! Der findes også en restaurant, der er skabt inde i en hule.

Besøg også Cueva del Indio (tag afsted tidligt med taxa, så undgår du turisterne). Turen dertil tager kun 20 min, og så kan du gå og sejle gennem flotte grotter med imponerende stalagmitter og stalaktitter. Du skal ned på knæ på et tidspunkt, så er du dårligt gående, er det måske lidt udfordrende. Tag bagefter til Cueva del Palenque, igen en flot grotte, hvor der engang boede slaver, der var på flugt fra sukkerørsplantage-ejerne.

Se også Mural de la Prehistoria - ikke at det har noget med prehistorie at gøre, men den er da meget flot, og turen derhen er gennem smukke landskaber. Mural de la Prehistoria blev lavet i 1961 af Leovigildo González Morillo, og er et 120 meter langt maleri på siden af en klippe.

Gå en tur i hyggelige Viñales by, der vrimler med casaer og restauranter. Husene er farvestrålende, og der står heste på hvert gadehjørne. Se den smukke kirke, og sid lidt på pladsen og se på livet omkring dig. Spis måske frokost her - få dejlig cubansk mad og flot udsigt over tobaksmarkerne på Casa Yury y Nino Restaurant eller besøg Restaurant El Olivo og spis en af deres gode italienske retter, eller prøv måske tapas på Tapas Bar 3J. Restauranten med den måske smukkeste udsigt er Balcon del Valle de Viñales. De har et lille udvalg af retter, men de er skønne, og her er rigeligt - og du kan nyde det med den fænomenale udsigt ud over de grønne bjerge og dalen fuld af tobakmarker.

Du kan også tage på vandreture eller en tur på hesteryg eller cykel gennem det smukke landskab.

En anden mulighed er en dagsudflugt til Cayo Levisa. Der er arrangerede ture - spørg på hotellet. Turen er med bus og båd og så er du på en lille, smuk ø med en dejlig strand. Bad, nyd solen og slap heeeelt af. Eller tag til Cayo Jutías, en af Cubas skjulte perler. Tag på en arrangeret tur, eller tag selv en taxa. Det tager ca. en time, og stranden er super.

Har du lyst til at opleve naturen på en anden måde, så tag på en ridetur. Snak med hotellet om det, det er ret billigt, og så kan du ride ud gennem de flotte landskaber. Der er også en organiseret ridetur til Casa Benito, hvor du kan høre lidt om tobak og cigarer... Kan du slet ikke få nok af natur, så har Viñales også en hyggelig botanisk have - Botanical Gardens Casa de Caridad, hvor der er masse af smukke blomster og jungleagtige planter.

Den nærmeste lille by er Pinar del Rio, som ligger ca. 10 km fra hotellet. Dette er nok det nærmeste, du kommer det "ægte" Cuba - jo, fattigt efter vores øjne. Det eneste spændende i den lille by er den gamle cigarfabrik, den skal besøges, og så kan du tage en tur rundt i hestevogn. Der er alle mulige og umulige gamle hestevogne, og også på dem kan du risikere at vente længe. Husene er gamle, og maling har de ikke set, nogle karéer ser helt forfærdelige ud, grå og snavsede, og du tager tilbage til hotellet og opdager igen hvor rig du er. Jo, du bør også se denne side af dette land og håbe på dets fremskridt..

Dag 6: Velkommen til Maria La Gorda

I dag skal du videre til Maria la Gorda, hvor det skønne, caribiske hav og den flotte strand venter på dig.

Maria La Gorda ligger ud til det skønne, caribiske hav og har en flot strand med gode snorkle- og dykkermuligheder. Du kan rigtig komme ned i gear, slappe af på stranden og slentre lange ture. Det er ikke mange bekymringer, du behøver at gøre dig her!

Dag 7-8: Skønt hav ved Maria La Gorda

I Maria la Gorda kan du sidde og kigge på vandet hele dagen og glem ikke solnedgangen på stranden. Nyd havet, her er rigtig god snorkling og hele 50 dykkersteder, der ligger på mellem 5 og 30 meter. Her kan du lave vægdyk, komme ind i grotter og se rigtig mange koraller. Her er også barracuda, snapper, havskildpadder og Cubas største koloni af Black Coral. Nogle af dykkerstederne har lidt spøjse navne: Det tabte paradis, Admiralen, Piratens anker og Marias bryster... Har du brug for lidt afveksling, så kan du tage til Guanahacabibes National Park ca. 10 km væk, hvor du kan kigge på natur, fugle, krokodiller m.m.

Dag 9: Velkommen til Cabo de San Antonio

I dag går turen videre til Cabo de San Antonio, som ligger ret isoleret helt ude på den vestlige spids af øen Cuba.

Dag 10-11: Cabo de San Antonios uberørte natur

Cabo San Antonio er et næsten jomfrueligt område for dig, der vil nyde naturen, flot strand og rolige omgivelser. Besøg stranden Las Tumbas, som er en af områdets bedste. Her vil du rigtig føle, at du er i Caribien. Slap af på stranden og gå dig en tur i nærområdet – de flotte blomster og træer sætter rammen om det smukke landskab. Vil du på udflugt, kan du udforske Paulino- og La Sorta-grotterne, hvor der ifølge legenden har boet to piger, som blev forvandlet til en slange og en krokodille, eller Guanahacabibes National Park, hvor du kan kigge på natur, fugle, krokodiller m.m. 

Dag 12: Tilbage til Havana

Nu går turen tilbage mod Havana. Kast et sidste blik på byen og indprent dig hvert et fortov, så du kan huske den helt særlige stemning, når du kommer hjem!

Dag 13: Afrejse fra Cuba

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 14: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Cuba. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Cuba.

Alle hoteller

Rejser til Cuba - Casa Particular

Casa Particular uspecificeret - Havana

Casa particular er et privat hjem, der tilbyder overnatning til gæster. Nogle steder får du et...

Upgradefra 1058,- kr.pr. personpr. dag

Hotel Armadores de Santander

Hotel Armadores de Santander er et godt hotel med en skøn beliggenhed i den gamle bydel tæt på...

Upgradefra 839,- kr.pr. personpr. dag
Habana Libre Hotel

Habana Libre Hotel

Habana Libre Hotel er et stort og lidt kedeligt hotel, der ligger i hyggelige omgivelser mindre...

Upgradefra 1099,- kr.pr. personpr. dag
Iberostar Parque Central udefra

Iberostar Parque Central

Iberostar Parque Central er Havanas flotteste hotel! Det ligger midt i den gamle bydel og er...

Alle hoteller

Smuk beliggenhed

Hotel Horizontes Los Jazmines

Hotel Horizontes Los Jazmines er berømt for sin udsigt, og det er absolut fortjent! Det lyserøde...

Skøn beliggenhed

Hotel Horizontes La Ermita

Hotel Horizontes La Ermita har den mest fantastiske beliggenhed lige ved Viñales dalen, en gåtur...

Alle hoteller

Villa Maria La Gorda

Villa Maria La Gorda

Villa Maria La Gorda ligger i isolerede og fredfyldte omgivelser ud til det caribiske hav som er...

Alle hoteller

Villa Cabo de san Antonio

Villa Cabo de San Antonio

Villa Cabo de San Antonio er et hyggeligt hotel, der ligger i grønne omgivelser med kig til...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til cuba. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Cuba.

Havana

-82.339584
23.054395

Viñales

-83.706958
22.618942

Maria la Gorda

-84.499711
21.823370

Cabo de San Antonio

-84.950867
21.863083

Havana

-82.339584
23.054395

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 15 nov 2017 - 30 nov 2017
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 11.690,-
Børn u/12 år fra 10.990,-
Afrejse i følgende periode 01 dec 2017 - 14 dec 2017
Flyselskab
KLM
Voksne fra 13.290,-
Børn u/12 år fra 12.290,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2017 - 16 dec 2017
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 15.790,-
Børn u/12 år fra 14.090,-
Afrejse i følgende periode 17 dec 2017 - 21 dec 2017
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 17.090,-
Børn u/12 år fra 15.090,-
Afrejse i følgende periode 22 dec 2017 - 23 dec 2017
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 18.090,-
Børn u/12 år fra 15.890,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2017 - 25 dec 2017
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 18.890,-
Børn u/12 år fra 16.690,-
Afrejse i følgende periode 25 dec 2017 - 28 dec 2017
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 18.090,-
Børn u/12 år fra 15.890,-
Afrejse i følgende periode 29 dec 2017 - 30 dec 2017
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 15.190,-
Børn u/12 år fra 13.690,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2018 - 25 jan 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 14.090,-
Børn u/12 år fra 12.890,-
Afrejse i følgende periode 26 jan 2018 - 01 feb 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 13.290,-
Børn u/12 år fra 12.390,-
Afrejse i følgende periode 02 feb 2018 - 15 feb 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.090,-
Børn u/12 år fra 13.690,-
Afrejse i følgende periode 16 feb 2018 - 28 feb 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.090,-
Børn u/12 år fra 13.690,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2018 - 31 mar 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 13.290,-
Børn u/12 år fra 12.290,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2018 - 30 apr 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 11.690,-
Børn u/12 år fra 11.090,-
Afrejse i følgende periode 01 maj 2018 - 29 jun 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 11.290,-
Børn u/12 år fra 10.590,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2018 - 15 aug 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 13.690,-
Børn u/12 år fra 12.590,-
Afrejse i følgende periode 16 aug 2018 - 17 aug 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.290,-
Børn u/12 år fra 13.090,-
Afrejse i følgende periode 17 aug 2018 - 30 aug 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 11.790,-
Børn u/12 år fra 11.140,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2018 - 30 okt 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 11.390,-
Børn u/12 år fra 10.690,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2018 - 29 nov 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 12.890,-
Børn u/12 år fra 12.240,-
Afrejse i følgende periode 01 dec 2018 - 15 dec 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 13.290,-
Børn u/12 år fra 12.690,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2018 - 17 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.790,-
Børn u/12 år fra 14.590,-
Afrejse i følgende periode 17 dec 2018 - 23 dec 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 15.290,-
Børn u/12 år fra 14.090,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2018 - 25 dec 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 16.390,-
Børn u/12 år fra 15.190,-
Afrejse i følgende periode 25 dec 2018 - 30 dec 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 15.290,-
Børn u/12 år fra 14.090,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 13.290,-
Børn u/12 år fra 12.690,-
Afrejse i følgende periode 31 mar 2019 - 01 apr 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.790,-
Børn u/12 år fra 13.790,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 30 apr 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.490,-
Børn u/12 år fra 13.490,-
Afrejse i følgende periode 01 maj 2019 - 23 jun 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 13.890,-
Børn u/12 år fra 12.990,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2019 - 30 jun 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.990,-
Børn u/12 år fra 13.790,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2019 - 20 aug 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.590,-
Børn u/12 år fra 14.390,-
Afrejse i følgende periode 22 aug 2019 - 30 aug 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.490,-
Børn u/12 år fra 13.640,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2019 - 15 sep 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.190,-
Børn u/12 år fra 13.190,-
Afrejse i følgende periode 16 sep 2019 - 31 okt 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 13.890,-
Børn u/12 år fra 12.990,-
Inkluderet: 

Flyrejse København - Havana t/r.
Transfers fra/til lufthavn med bil/minibus.
8 dages billeje til rundrejsen.
12 overnatninger med morgenmad.
Visum til Cuba.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Obligatorisk bilforsikring.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person)

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet. 

Flyrejse København - Havana t/r. 
Transfers fra/til lufthavn med bil/minibus.
8 dages billeje til rundrejsen.