Du er her: Lande > Dansk Vestindien > Rejser > Rejse DV02

Miami og Dansk Vestindien - alle 3 øer

16 dages rejse: 2 nætter Miami, 4 nætter Charlotte Amalie (St. Thomas), 2 nætter Cruz Bay (St. John), 5 nætter Frederiksted (St. Croix) og 1 nat Miami
Rejse: 
DV02
De dansk vestindiske øer - Cruz Bay, St. John
Oplev berømte Miami Beach og fortsæt til smukke Dansk Vestindien. Små øer, store oplevelser. St. Thomas, St. John og St. Croix byder på nogle af verdens bedste strande, masser af smuk natur og både historiske og kulturelle oplevelser.

Du starter din rejse i Miami, hvor du har lidt tid til at opleve den levende by og den kendte strand. Nu står den på Dansk Vestindien! De Dansk Vestindiske øer består af tre meget forskellige øer, og på denne rejse er du så heldig at opleve dem alle! På alle øerne kan du selvfølgelig slænge dig på de vidunderlige, caribiske strande, men derudover har du mange andre muligheder. Du starter på St. Thomas, hvor øernes hovedstad, Charlotte Amalie, ligger. Det er her, de store krydstogtskibe lægger til, så der er godt gang i de mange toldfrie butikker i løbet af dagen. Byen byder også på danske islæt - kig efter danske gadenavne, besøg Det Kulturhistoriske Museum i det røde Fort Christian, og tæl trinene på trappen 99 Steps, der er bygget af danske mursten. Videre til den mindste ø, St. John. Her er naturoplevelserne i højsædet, så tag de gode sko på og tag på vandretur i den smukke natur, mens du kigger efter kolibrier og gamle sukkermølleruiner. Husk endelig også kameraet, for mon ikke du møder en udsigt eller to, du gerne vil forevige. Sidste stop på turen er St. Croix, hvor du kan opleve mange levn fra øernes danske fortid. I Christiansted står det karakteristiske gule Fort Christiansværn, og i Frederikssted kan du opleve en af verdens smukkeste, symmetriske befæstninger, Fort Frederik. Du slutter af med endnu en nat i Miami, før turen går hjem igen. 

Dag-til-dag

 1. Afgang Danmark - Ankomst Miami
 2. Miami
 3. Miami - Charlotte Amalie
 4. Charlotte Amalie
 5. Charlotte Amalie
 6. Charlotte Amalie
 7. Charlotte Amalie - Cruz Bay
 8. Cruz Bay
 9. Cruz Bay - Frederiksted
 10. Frederiksted
 11. Frederiksted
 12. Frederiksted
 13. Frederiksted
 14. Frederiksted - Miami
 15. Miami
 16. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Dansk Vestindien. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til Miami!

I dag ankommer du til Miami!

Miami Beach er kendt for sine hvide sandstrande og krystalblåt vand. Det er en farvestrålende og forvirrende blanding af luksushoteller, charmerende art deco-bygninger og pastelfarvede hoteller med udsigt over den hvide strand og Atlanterhavets brænding. Den kosmopolitiske storby Miami breder sig over mere end 5.000 kvadratkilometer på den sydlige del af Floridas østkyst. Her er sol og varme året rundt! Den omfattende multietniske kultur afspejles fortrinsvis i arkitekturen og i maden. Det har dog ikke altid været tilfældet - for omkring 100 år siden var Miami en lille, søvnig by, indtil Henry Flagler i 1896 bragte jernbanen til Florida og endog sydligere end til Palm Beach, der på den tid var meget populær blandt velhavende amerikanere. Nu kunne man komme til Miami med tog, hvilket betød en opblomstring og udvikling af byen ud over alle forventninger. Miami er også kendt for sin store cubanske befolkning. Den første bølge af cubanske immigranter kom hertil i 1960 og satte sit markante præg på byen. Det har øget Miamis popularitet blandt folk fra Central- og Sydamerika, der i stort tal har bosat sig her og været med til at give Miami dens latinamerikanske præg.

Dag 2: Nyd livet på berømte Miami Beach

Miami er lune vinde, svajende palmer og lyden af bølgernes brusen mod stranden. Her er du kommet til en fascinerende strandby, der ofte kaldes Amerikas Riviera, men den er mere end turkisfarvet vand og bred, flot strand. South Beach er også verdenskendt for fantastisk shopping, et sprudlende natteliv, gourmetrestauranter og fra talløse film og TV-shows. Begiv dig rundt i det pulserende område og nyd den smukke arkitektur. Når natten falder på, klædes der om til afslappet aftendress, og livet leves i de mange natklubber og barer, hvor der er noget for enhver smag og ethvert budget. Prøv at besøge chokoladebutikken, Ghirardelli Chocolatiers, hvor du får smagsprøver på lækker chokolade. Du kan også købe shakes, is og kager!

Tag måske en tur til Little Havana ved downtown og besøg Gomez Park - berømt for mændene, der spiller domino i parken. Der bor ca. 650.000 eksil-cubanere i Little Havana og det giver en helt speciel stemning her.

Til frokost eller brunch skal du prøve legendariske Big Pink i starten af South Beach. Hvis du er til Seafood, er det Restaurant Truluks, og skal du have caribisk, så prøv Tap Tap. Besøg måske Coconut Grove i Miami downtown med de smalle, små gader med lave huse. Tidligere et kvarter for hippierne, men nu er det blevet et mere etableret område. Ved siden af ligger Coral Gables med den dyre shoppinggade Miracle Mile som omdrejningspunkt. Hvis du gerne vil besøge dyrene kan du tage til Miami Seaquarim, Monkey Jungle eller Metrozoo. Er du i Miami i weekenden er der masser af liv ved Bayside Market Place. Her kan du tage på forskellige bådture - fx sightseeingcruise og party-cruise på en festbåd.

Dag 3: Velkommen til Dansk Vestindien og Charlotte Amalie!

I dag begynder dit caribiske eventyr!

De Dansk Vestindiske Øer - navnet hænger ved herhjemme, selvom øerne ikke har været danske siden 1917, hvor de blev solgt til USA for 25 millioner dollars. Øernes historie er voldsom, mange forskellige flag er gået til tops her, pirater har plyndret og slaver har arbejdet hårdt i sukkerplantagerne. Vi danskere kan bedst lide at huske, at det var den danske generalguvernør Peter von Scholten der afskaffede slaveriet på øerne i 1848 (at det var os, der havde indført det, taler vi til gengæld ikke så højt om). I dag byder øerne på kilometervis af hvide strande, grøn og frodig jungle, helt turkisblåt hav og selvfølgelig de gamle danske bygninger og sukkerplantager. Her er en helt speciel stemning - det typiske Caribien tilsat et dansk islæt, måske det bedste af to dejlige verdener?

De Dansk Vestindiske Øer består af 3 meget forskellige øer - St. Thomas, St. Croix og St. John. Alle tre øer har skønne strande og flot natur, og de er små og nemme at komme rundt på. Hvis du fortæller, at du kommer fra Danmark, bliver du ekstra godt modtaget. Danmark er nemlig stadig elsket her, og selv på offentlige bygninger vajer Dannebrog side om side med det Amerikanske Stars and Stripes. De Dansk Vestindiske Øer er virkelig et skønt sted at nyde livet ved, på og under havet, opleve smuk natur inden for korte afstande, spise godt, shoppe efter luksusvarer og samtidig nyde, at du kan læse mange af vejskiltene uden at have parløren oppe af lommen.

Du starter på øen St. Thomas, hvor du skal bo i Dansk Vestindiens hovedstad Charlotte Amalie. Her er masser af liv - i hvert fald indtil de mange krydstogtskibe stævner ud af havnen sidst på dagen. Når de fleste turister er taget af sted med deres krydstogtskibe, lukker butikkerne, og der falder ro over byen.

Dag 4-6: Nyd dejlige St. Thomas og smukke Charlotte Amalie

Når forretningerne har åbent, er byen ganske enkelt et shopping-paradis! Her ligger hundredvis af smykkeforretninger, og her bliver solgt elektronik, rom og mærkevaretøj i lange baner og til rigtig gode priser.
Der er altid liv at finde i Frenchtown, prøv måske den fine gamle Oceana Restaurant, der ligger i det gamle russiske konsulat. Mange steder i byen er der levn fra danskernes tid her. Gadeskilte står flere steder både på engelsk og dansk, og det røde Fort Christian, der er det første og ældste bygningsværk fra danskertiden, huser i dag et kulturhistorisk museum. Charlotte Amalie er en by med meget stejle gader, så er benene til det, skulle du tage at vandre den hårde tur opad - det er det værd, når du står med udsigt over havet, byen og de mange, imponerende krydstogtskibe.

Er du til mere historie og arkitektur, har byen blandt andet en trappe, der er bygget af danske mursten, og mange andre spændende bygningsværker. Har du lyst til at tage på stranden, så har St. Thomas. mange af slagsen i verdensklasse. Du kan køre rundt på øen i supergode store åbne taxabusser, som koster et par dollars uanset hvor langt du kører, så det er nemt og billigt at komme rundt.

Dag 7: Velkommen til naturparadiset St. John og byen Cruz Bay!

I dag ankommer du til dejlige St. John, som nok har Caribiens smukkeste strande. Her kan du rigtig nyde livet og det azurblå vand, især ved dejlige Trunk Bay! Nogle steder vil du slet ikke tro dine egne øjne, når du ser alle de farver, som vandet kan have! Findes der virkelig så mange nuancer af blå?

Dag 8: En dag på dejlig St. John til at nyde den dejlige ø

Cruz Bay er den største by på St. John. En lille by med en hyggelig havn og afslappet steming. St. John er den mindste af de dansk vestindiske øer, og den har måske den flotteste natur. Store dele af øer er nationalparker, og her er grønt og frodigt og smukt, smukt, smukt. Der er mange vandrestier i naturparkerne, hvor du kan gå sikkert og behageligt gennem den skønne natur og kigge efter kolibrier og orkideer. Her er over 30 små bugte og endnu flere strande at vælge imellem - Trunk Bay er den mest berømte, men der er mange, mange flere, der er lige så smukke. Er du til snorkling, så er der nogle virkelig flotte korralrev, hvor du kan boltre dig ved tæt på kysten. Vil du have lidt kulturrelle oplevelser, kan du besøge den tidligere danske sukkerplantage Annaberg og ruinerne af Fort Frederik.

Dag 9: Velkommen til Frederiksted på øen St. Croix!

I dag skal du til den dejlige ø St. Croix – nærmere bestemt den hyggelige by Frederiksted.

St. Croix har en by i hver ende og masser af smuk natur ind i mellem. Øen er det klassiske Vestindien. Frederiksted er en rolig by, hvor du kan nyde den gamle havn og strandpromenade, der er nænsomt restaureret. Her kan du gå dig en dejlig tur og du bør også besøge Fort Frederik, der har den mest herlige røde farve og er en af verdens smukkeste, symmetriske befæstninger.

Dag 10-13: Tag på opdagelse på St. Croix

Du har masser af tid til at nyde den hyggelige by og strandene på St. Croix. Bad måske på Rainbow Beach, hvor vandets farve, de farvestrålende småhuse og den svage rytme fra restauranternes calypsomusik giver en dejlig caribisk stemning.

Du kan også tage på udflugt – måske på hesteryg? Eller ud på vandet på en dykker- eller snorkleudflugt. Dansk Vestindien har super dykning! Besøg også Estate Whim Sugar Mill, som er en gammel dansk sukkermølle. Her kan du lære lidt om danskernes sukkerplantager, slavernes levevilkår og om fremstillingen af sukker dengang.

Er du på St. Croix en søndag skal du opleve en gudstjeneste. Her er mange smukke kirker, og det er simpelthen helt vidunderligt at opleve. Gå ind i en kirke - de fleste er fulde af elegant påklædte mennesker, der synger gospel og bagefter giver de hånden til alle - sikkert også til dig - og hilser med "God bless You". Det er virkelig en meget varm og livsbekræftende oplevelse.

Besøg også den hyggelige by Christiansted og se det karakteristiske gule Fort Christiansværn, der ligger ud til vandet med udsigt til den lille ø Protestant Cay. Protestant Cay er kun en lille sejltur ud, og her kan du slænge dig på stranden om dagen og senere tage til caribisk aften med dejlig buffet, underholdning og musik.

Dag 14: Tilbage til Miami

I dag skal du tilbage til Miami og have en enkelt overnatning.

Dag 15: Afrejse fra Miami

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 16: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Dansk Vestindien. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Dansk Vestindien.

Alle hoteller

Rejser til Miami - Dorchester Hotel

Dorchester Hotel South Beach

Dorchester Hotel har en fin central beliggenhed i Art Deco-distriktet tæt på restauranter og...

La Quinta Inn & Suites Miami Airport East

La Quinta Inn and Suites Miami Airport East er et godt lufthavnshotel - perfekt til en...

Alle hoteller

Dejlig pool omgivet af palmer

Best Western Emerald Beach Resort

Best Western Emerald Beach Resort er et rigtig godt, stort hotel, der ligger lige ud til den...

Alle hoteller

St. John Inn er fint og farverigt

St. John Inn

St. John Inn er et lille, farverigt og hyggeligt hotel, der ligger 5 minutters gang fra Cruz Bay...

Alle hoteller

Cottages by the Sea

Cottages by the Sea

Cottages by the Sea er et af vores yndlingshoteller på vores...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til dansk vestindien. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Dansk Vestindien.

Christiansted (St. Croix)

-64.702488
17.746472

Miami

-80.189633
25.772746

Miami

-80.189633
25.772746

Charlotte Amalie (St. Thomas)

-64.931215
18.342326

Cruz Bay (St. John)

-64.793711
18.331111

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 nov 2018 - 30 nov 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 19.390,-
Børn u/12 år fra 18.190,-
Afrejse i følgende periode 01 dec 2018 - 10 dec 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 19.990,-
Børn u/12 år fra 18.890,-
Afrejse i følgende periode 11 dec 2018 - 14 dec 2018
Flyselskab
American Airlines
Voksne fra 20.590,-
Børn u/12 år fra 19.290,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2018 - 20 dec 2018
Flyselskab
American Airlines
Voksne fra 21.590,-
Børn u/12 år fra 20.290,-
Afrejse i følgende periode 21 dec 2018 - 27 dec 2018
Flyselskab
American Airlines
Voksne fra 23.690,-
Børn u/12 år fra 22.390,-
Afrejse i følgende periode 28 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 25.190,-
Børn u/12 år fra 23.990,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 21 mar 2019
Flyselskab
American Airlines
Voksne fra 24.190,-
Børn u/12 år fra 22.890,-
Afrejse i følgende periode 22 mar 2019 - 24 mar 2019
Flyselskab
American Airlines
Voksne fra 25.690,-
Børn u/12 år fra 24.390,-
Afrejse i følgende periode 25 mar 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
American Airlines
Voksne fra 24.190,-
Børn u/12 år fra 22.890,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 15 apr 2019
Flyselskab
American Airlines
Voksne fra 23.490,-
Børn u/12 år fra 22.190,-
Afrejse i følgende periode 16 apr 2019 - 19 apr 2019
Flyselskab
American Airlines
Voksne fra 22.690,-
Børn u/12 år fra 21.290,-
Afrejse i følgende periode 20 apr 2019 - 30 apr 2019
Flyselskab
American Airlines
Voksne fra 21.990,-
Børn u/12 år fra 20.690,-
Afrejse i følgende periode 01 maj 2019 - 05 maj 2019
Flyselskab
American Airlines
Voksne fra 21.490,-
Børn u/12 år fra 20.190,-
Afrejse i følgende periode 06 maj 2019 - 24 jun 2019
Flyselskab
American Airlines
Voksne fra 20.490,-
Børn u/12 år fra 19.190,-
Afrejse i følgende periode 25 jun 2019 - 05 jul 2019
Flyselskab
American Airlines
Voksne fra 24.190,-
Børn u/12 år fra 22.190,-
Afrejse i følgende periode 06 jul 2019 - 31 jul 2019
Flyselskab
American Airlines
Voksne fra 23.490,-
Børn u/12 år fra 21.390,-
Afrejse i følgende periode 01 aug 2019 - 11 aug 2019
Flyselskab
American Airlines
Voksne fra 22.990,-
Børn u/12 år fra 20.890,-
Afrejse i følgende periode 12 aug 2019 - 31 okt 2019
Flyselskab
American Airlines
Voksne fra 19.990,-
Børn u/12 år fra 18.790,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2019 - 30 nov 2019
Flyselskab
American Airlines
Voksne fra 20.890,-
Børn u/12 år fra 19.490,-
Afrejse i følgende periode 01 dec 2019 - 13 dec 2019
Flyselskab
American Airlines
Voksne fra 21.590,-
Børn u/12 år fra 20.290,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Miami-Charlotte Amalie-Frederiksted-Miami-Danmark
Al transport på St. Thomas.
14 overnatninger.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Morgenmad på hotellerne.
Færge til/fra St. John. 
Transport på St. John.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Fly Danmark-Miami-Charlotte Amalie-Frederiksted-Miami-Danmark
Transport mellem lufthavne, havne og hoteller med bil/minibus på St. Croix.