Du er her: Lande > Dansk Vestindien > Rejser > Rejse DV02

Dansk Vestindien - alle 3 øer

16 dages rejse: 6 nætter St. Thomas, 2 nætter St. John og 6 nætter St. Croix
Rejse: 
DV02
De dansk vestindiske øer - Cruz Bay, St. John
Små øer, store oplevelser. St. Thomas, St. John og St. Croix byder på nogle af verdens bedste strande, masser af smuk natur og både historiske og kulturelle oplevelser.

De Dansk Vestindiske øer består af tre meget forskellige øer, og på denne rejse er du så heldig at opleve dem alle! På alle øerne kan du selvfølgelig slænge dig på de vidunderlige, caribiske strande, men derudover har du mange andre muligheder. Du starter på St. Thomas, hvor øernes hovedstad, Charlotte Amalie, ligger. Det er her, de store krydstogtskibe lægger til, så der er godt gang i de mange toldfrie butikker i løbet af dagen. Byen byder også på danske islæt - kig efter danske gadenavne, besøg Det Kulturhistoriske Museum i det røde Fort Christian, og tæl trinene på trappen 99 Steps, der er bygget af danske mursten. Videre til den mindste ø, St. John. Her er naturoplevelserne i højsædet, så tag de gode sko på og tag på vandretur i den smukke natur, mens du kigger efter kolibrier og gamle sukkermølleruiner. Husk endelig også kameraet, for mon ikke du møder en udsigt eller to, du gerne vil forevige. Sidste stop på turen er St. Croix, hvor du kan opleve mange levn fra øernes danske fortid. I Christiansted står det karakteristiske gule Fort Christiansværn, og i Frederikssted kan du opleve en af verdens smukkeste, symmetriske befæstninger, Fort Frederik.

Dag-til-dag

 1. Afgang Danmark - Ankomst St. Thomas
 2. St. Thomas
 3. St. Thomas
 4. St. Thomas
 5. St. Thomas
 6. St. Thomas
 7. St. Thomas - St. John
 8. St. John
 9. St. John - St. Croix
 10. St. Croix
 11. St. Croix
 12. St. Croix
 13. St. Croix
 14. St. Croix
 15. St. Croix
 16. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Dansk Vestindien. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til St. Thomas!

I dag begynder dit caribiske eventyr!

De Dansk Vestindiske Øer - navnet hænger ved herhjemme, selvom øerne ikke har været danske siden 1917, hvor de blev solgt til USA for 25 millioner dollars. Øernes historie er voldsom, mange forskellige flag er gået til tops her, pirater har plyndret og slaver har arbejdet hårdt i sukkerplantagerne. Vi danskere kan bedst lide at huske, at det var den danske generalguvernør Peter von Scholten der afskaffede slaveriet på øerne i 1848 (at det var os, der havde indført det, taler vi til gengæld ikke så højt om). I dag byder øerne på kilometervis af hvide strande, grøn og frodig jungle, helt turkisblåt hav og selvfølgelig de gamle danske bygninger og sukkerplantager. Her er en helt speciel stemning - det typiske Caribien tilsat et dansk islæt, måske det bedste af to dejlige verdener?

De Dansk Vestindiske Øer består af 3 meget forskellige øer - St. Thomas, St. Croix og St. John. Alle tre øer har skønne strande og flot natur, og derudover findes der på St. Thomas massevis af luksus butikker og restauranter, mange kulturelle seværdigheder på St. Croix, og et sandt naturparadis med frodig jungle og små bugte på St. John. Alle øerne er små og nemme at komme rundt på, og hvis du fortæller, du kommer fra Danmark, bliver du ekstra godt modtaget. Danmark er nemlig stadig elsket her, og selv på offentlige bygninger vajer Dannebrog side om side med det Amerikanske Stars and Stripes. De Dansk Vestindiske Øer er virkelig et skønt sted at nyde livet ved, på og under havet, opleve smuk natur inden for korte afstande, spise godt, shoppe efter luksusvarer og samtidig nyde, at du kan læse mange af vejskiltene uden at have parløren oppe af lommen.

Dag 2-6: Nyd den dejlige ø og smukke Charlotte Amalie

Det er på St. Thomas at Dansk Vestindiens hovedstad ligger. Den hedder Charlotte Amalie, og her er masser af liv - i hvert fald indtil de mange krydstogtskibe stævner ud af havnen sidst på dagen. Når forretningerne har åbent er byen ganske enkelt et shopping-paradis! Her ligger hundredevis af smykkeforretninger, og her bliver solgt elektronik, rom og mærkevaretøj i lange baner og til rigtig gode priser. Når de fleste turister er taget af sted med deres krydstogtskibe lukker butikkerne, og der falder en anden ro over byen.

Dog er der stadigvæk liv at finde i Frenchtown, prøv måske den fine gamle Oceana Restaurant, der ligger i det gamle russiske konsulat. Mange steder i byen er der levn fra danskernes tid her. Gadeskilte står flere steder både på engelsk og dansk, og det røde Fort Christian, der er det første og ældste bygningsværk fra danskertiden, huser i dag et kulturhistorisk museum. Charlotte Amalie er en by med meget stejle gader, så er benene til det, skulle du tage at vandre den hårde tur opad - det er det værd, når du står med udsigt over havet, byen og de mange, imponerende krydstogtskibe.

Er du til mere historie og arkitektur, har byen blandt andet en trappe, der er bygget af danske mursten, og mange andre spændende bygningsværker. Har du lyst til at tage på stranden, så har St. Thomas. mange af slagsen i verdensklasse. Du kan køre rundt på øen i supergode store åbne taxabusser, som koster et par dollars uanset hvor langt du kører, så det er nemt og billigt at komme rundt. Du kan også tage på udflugt til den mindre ø St. John, hvor der er historiske sukkermølle-ruiner, fantastisk smuk natur, ubeskriveligt smukke strande og storslåede udsigter.

Dag 7: Velkommen til dejlige St. John!

I dag ankommer du til dejlige St. John, som nok har Caribiens smukkeste strande. Her kan du rigtig nyde livet og det azurblå vand, især ved dejlige Trunk Bay! Nogle steder vil du slet ikke tro dine egne øjne, når du ser alle de farver, som vandet kan have! Findes der virkelig så mange nuancer af blå?

Dag 8: En dag til at nyde skønne Cruz Bay!

Cruz Bay er den største by på St. John. En lille by med en hyggelig havn og afslappet steming. St. John er den mindste af de dansk vestindiske øer, og den har måske den flotteste natur. Store dele af øer er nationalparker, og her er grønt og frodigt og smukt, smukt, smukt. Der er mange vandrestier i naturparkerne, hvor du kan gå sikkert og behageligt gennem den skønne natur og kigge efter kolibrier og orkideer. Her er over 30 små bugte og endnu flere strande at vælge imellem - Trunk Bay er den mest berømte, men der er mange, mange flere, der er lige så smukke. Er du til snorkling, så er der nogle virkelig flotte korralrev, hvor du kan boltre dig ved tæt på kysten. Vil du have lidt kulturrelle oplevelser, kan du besøge den tidligere danske sukkerplantage Annaberg og ruinerne af Fort Frederik.

Dag 9: Velkommen til St. Croix!

I dag skal du til den dejlige ø, St. Croix!

St. Croix har en by i hver ende og masser af smuk natur ind i mellem. Du skal enten bo i Frederikssted eller Christiansted.

Christiansted er det klassiske Vestindien. Det er en rigtig hyggelig by, og du kan vandre rundt og nyde den dejlige stemning. Her er flere spændende bygninger i byen, blandt andet det karakteristiske, gule Fort Christiansværn, der ligger ud til vandet med udsigt til den lille ø Protestant Cay. Protestant Cay er kun en lille sejltur ud og her kan du slænge dig på stranden om dagen, og senere tage til caribisk aften med dejlig buffet, underholdning og musik. Bliver du inde i selve Christianssted kan du om aftenen slå dig ned på en af restauranterne ved havnen, få en drink og nyde vandets klukken.

Frederiksted er en rolig by, hvor du kan nyde den gamle havn og strandpromenade, der er nænsomt restaureret. Her kan du gå dig en dejlig tur og du bør også besøge Fort Frederik, en af verdens smukkeste, symmetriske befæstninger.

Dag 10-15: Oplevelser på skønne St. Croix

Du har masser af tid til at nyde strandene, livet og de hyggelige byer på St. Croix, men øen har også andre gode oplevelser. Du kan blandt andet se det sted, hvor Columbus gik i land, besøge et romdestilleri og komme på kajaktur i Salt River Bay National Park. Er du på St. Croix en søndag skal du opleve en gudstjeneste. Her er mange smukke kirker, og det er simpelthen helt vidunderligt at opleve. Gå ind i en kirke, de fleste er fulde af elegant påklædte mennesker, der synger gospel og bagefter giver de hånden til alle - sikkert også til dig - og ønsker "God bless You". Det er virkelig en meget varm og livsbekræftende oplevelse.

Dag 16: Afrejse fra Dansk Vestindien

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Dansk Vestindien. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Dansk Vestindien.

Alle hoteller

Hotellets hyggelige have

The Island Beachcomber Hotel

The Island Beachcomber Hotel ligger lige ud til den flotte strand i Lindbergh bugten. Lige ved...

Upgrade
Dejlig pool omgivet af palmer

Best Western Emerald Beach Resort

Best Western Emerald Beach Resort er et rigtig godt, stort hotel, der ligger lige ud til den...

Alle hoteller

Hillcrest Guest House

Hillcrest Guest House er et hyggeligt sted, som ligger oppe ad en stejl bakke - i gåafstand til...

Alle hoteller

Cottages by the Sea

Cottages by the Sea

Cottages by the Sea er et af vores yndlingshoteller på vores...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til dansk vestindien. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Dansk Vestindien.

Charlotte Amalie (St. Thomas)

-64.931215
18.342326

Cruz Bay (St. John)

-64.793711
18.331111

Christiansted (St. Croix)

-64.702488
17.746472

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 16 okt 2017 - 30 nov 2017
Flyselskab
American Airlines
Voksne fra 16.890,-
Børn u/12 år fra 15.890,-
Afrejse i følgende periode 01 dec 2017 - 14 dec 2017
Flyselskab
American Airlines
Voksne fra 17.690,-
Børn u/12 år fra 16.690,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2017 - 20 dec 2017
Flyselskab
American Airlines
Voksne fra 18.690,-
Børn u/12 år fra 17.690,-
Afrejse i følgende periode 21 dec 2017 - 31 mar 2018
Flyselskab
American Airlines
Voksne fra 20.890,-
Børn u/12 år fra 19.890,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2018 - 15 apr 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 20.390,-
Børn u/12 år fra 19.690,-
Afrejse i følgende periode 16 apr 2018 - 30 apr 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 19.290,-
Børn u/12 år fra 18.590,-
Afrejse i følgende periode 01 maj 2018 - 14 jun 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 16.690,-
Børn u/12 år fra 15.990,-
Afrejse i følgende periode 14 jun 2018 - 24 jun 2018
Flyselskab
American Airlines
Voksne fra 17.290,-
Børn u/12 år fra 16.290,-
Afrejse i følgende periode 25 jun 2018 - 10 aug 2018
Flyselskab
American Airlines
Voksne fra 20.190,-
Børn u/12 år fra 18.390,-
Afrejse i følgende periode 12 aug 2018 - 30 nov 2018
Flyselskab
American Airlines
Voksne fra 17.290,-
Børn u/12 år fra 16.290,-
Afrejse i følgende periode 01 dec 2018 - 14 dec 2018
Flyselskab
American Airlines
Voksne fra 17.990,-
Børn u/12 år fra 17.090,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2018 - 30 dec 2018
Flyselskab
American Airlines
Voksne fra 19.390,-
Børn u/12 år fra 18.290,-
Inkluderet: 

Fly København-St. Thomas-St. Croix-København
Al transport på rejsen undtaget til/fra St. John og på St. John.
14 overnatninger uden morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Færge til/fra St. John. 
Transport på St. John.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly København-St. Thomas-St. Croix-København
Transport mellem lufthavne, havne og hoteller med bil/minibus.