Du er her: Lande > Dansk Vestindien > Rejser > Rejse DV01

Dansk Vestindien og Miami

16 dages rejse: 6 nætter St. Thomas, 6 nætter St. Croix og 2 nætter Miami
Rejse: 
DV01
De dansk vestindiske øer - Charlotte Amalie
Caribisk charme og vidunderlige strande på St. Thomas og St. Croix, efterfulgt af svajende palmer og masser af liv i storbyen Miami.

Rejsen starter på øen St. Thomas, hvor du naturligvis kan nyde de lækre strande, den dejlige stemning og den smukke natur. Besøg også øernes hovedstad, Charlotte Amalie. Her er masser af liv, lige indtil de store krydstogtskibe stævner ud fra havnen i løbet af eftermiddagen. Står du lige og mangler smykker, ure, det nyeste elektronik og smarte solbriller, kan du købe det i byens mange, toldfrie butikker. Tag på slentretur rundt i byens hyggelige, og til tider meget stejle, gader. Flere steder står gadenavnene både på dansk og engelsk, og i det store, røde Fort Christian kan du besøge Det Kulturhistoriske Museum. Videre til St. Croix, hvor du også kan krydre dagene på stranden med spændende oplevelser. I Christiansted kan du besøge det karakteristiske, gule Fort Christiansværn, hvor kanonerne stadig står og peger ud over havet. I den anden ende af øen ligger den rolige by Frederikssted, hvor du kan opleve den gamle havn, strandpromenaden og det smukke Fort Frederik. Besøg også et romdestilleri og tag på en smuk kajaktur i Salt River Bay Nationalpark. Rejsen rundes af i den levende storby Miami, hvor du kan nyde den flotte arkitektur og spise god mad på de fantastiske restauranter.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst St. Thomas
 2. St. Thomas
 3. St. Thomas
 4. St. Thomas
 5. St. Thomas
 6. St. Thomas
 7. St. Thomas - St. Croix
 8. St. Croix
 9. St. Croix
 10. St. Croix
 11. St. Croix
 12. St. Croix
 13. St. Croix - Miami
 14. Miami
 15. Miami
 16. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Dansk Vestindien og USA. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til St. Thomas!

I dag begynder dit caribiske eventyr!

De Dansk Vestindiske Øer - navnet hænger ved herhjemme, selvom øerne ikke har været danske siden 1917, hvor de blev solgt til USA for 25 millioner dollars. Øernes historie er voldsom, mange forskellige flag er gået til tops her, pirater har plyndret og slaver har arbejdet hårdt i sukkerplantagerne. Vi danskere kan bedst lide at huske, at det var den danske generalguvernør Peter von Scholten der afskaffede slaveriet på øerne i 1848 (at det var os, der havde indført det, taler vi til gengæld ikke så højt om). I dag byder øerne på kilometervis af hvide strande, grøn og frodig jungle, helt turkisblåt hav og selvfølgelig de gamle danske bygninger og sukkerplantager. Her er en helt speciel stemning - det typiske Caribien tilsat et dansk islæt, måske det bedste af to dejlige verdener?

De Dansk Vestindiske Øer består af 3 meget forskellige øer - St. Thomas, St. Croix og St. John. Alle tre øer har skønne strande og flot natur, og derudover findes der på St. Thomas massevis af luksus butikker og restauranter, mange kulturelle seværdigheder på St. Croix, og et sandt naturparadis med frodig jungle og små bugte på St. John. Alle øerne er små og nemme at komme rundt på, og hvis du fortæller, du kommer fra Danmark, bliver du ekstra godt modtaget. Danmark er nemlig stadig elsket her, og selv på offentlige bygninger vajer Dannebrog side om side med det Amerikanske Stars and Stripes. De Dansk Vestindiske Øer er virkelig et skønt sted at nyde livet ved, på og under havet, opleve smuk natur inden for korte afstande, spise godt, shoppe efter luksusvarer og samtidig nyde, at du kan læse mange af vejskiltene uden at have parløren oppe af lommen.

Dag 2-6: Nyd din tid på dejlige St. Thomas

Det er på St. Thomas at Dansk Vestindiens hovedstad ligger. Den hedder Charlotte Amalie, og her er masser af liv - i hvert fald indtil de mange krydstogtskibe stævner ud af havnen sidst på dagen. Når forretningerne har åbent er byen ganske enkelt et shopping-paradis! Her ligger hundredevis af smykkeforretninger, og her bliver solgt elektronik, rom og mærkevaretøj i lange baner og til rigtig gode priser. Når de fleste turister er taget af sted med deres krydstogtskibe lukker butikkerne, og der falder en anden ro over byen.

Dog er der stadigvæk liv at finde i Frenchtown, prøv måske den fine gamle Oceana Restaurant, der ligger i det gamle russiske konsulat. Mange steder i byen er der levn fra danskernes tid her. Gadeskilte står flere steder både på engelsk og dansk, og det røde Fort Christian, der er det første og ældste bygningsværk fra danskertiden, huser i dag et kulturhistorisk museum. Charlotte Amalie er en by med meget stejle gader, så er benene til det, skulle du tage at vandre den hårde tur opad - det er det værd, når du står med udsigt over havet, byen og de mange, imponerende krydstogtskibe.

Er du til mere historie og arkitektur, har byen blandt andet en trappe, der er bygget af danske mursten, og mange andre spændende bygningsværker. Har du lyst til at tage på stranden, så har St. Thomas. mange af slagsen i verdensklasse. Du kan køre rundt på øen i supergode store åbne taxabusser, som koster et par dollars uanset hvor langt du kører, så det er nemt og billigt at komme rundt. Du kan også tage på udflugt til den mindre ø St. John, hvor der er historiske sukkermølle-ruiner, fantastisk smuk natur, ubeskriveligt smukke strande og storslåede udsigter.

Dag 7: Velkommen til St. Croix!

I dag skal du til den dejlige ø, St. Croix!

St. Croix har en by i hver ende og masser af smuk natur ind i mellem. Du skal enten bo i Frederikssted eller Christiansted.

Christiansted er det klassiske Vestindien. Det er en rigtig hyggelig by, og du kan vandre rundt og nyde den dejlige stemning. Her er flere spændende bygninger i byen, blandt andet det karakteristiske, gule Fort Christiansværn, der ligger ud til vandet med udsigt til den lille ø Protestant Cay. Protestant Cay er kun en lille sejltur ud og her kan du slænge dig på stranden om dagen, og senere tage til caribisk aften med dejlig buffet, underholdning og musik. Bliver du inde i selve Christianssted kan du om aftenen slå dig ned på en af restauranterne ved havnen, få en drink og nyde vandets klukken.

Frederiksted er en rolig by, hvor du kan nyde den gamle havn og strandpromenade, der er nænsomt restaureret. Her kan du gå dig en dejlig tur og du bør også besøge Fort Frederik, en af verdens smukkeste, symmetriske befæstninger.

Dag 8-12: Slap af og udforsk skønne St. Croix

Du har masser af tid til at nyde strandene, livet og de hyggelige byer på St. Croix, men øen har også andre gode oplevelser. Du kan blandt andet se det sted, hvor Columbus gik i land, besøge et romdestilleri og komme på kajaktur i Salt River Bay National Park. Er du på St. Croix en søndag skal du opleve en gudstjeneste. Her er mange smukke kirker, og det er simpelthen helt vidunderligt at opleve. Gå ind i en kirke, de fleste er fulde af elegant påklædte mennesker, der synger gospel og bagefter giver de hånden til alle - sikkert også til dig - og ønsker "God bless You". Det er virkelig en meget varm og livsbekræftende oplevelse.

Dag 13: Velkommen til Miami!

I dag ankommer du til Miami!

Miami Beach er kendt for sine hvide sandstrande og krystalblåt vand. Det er en farvestrålende og forvirrende blanding af luksushoteller, charmerende art deco-bygninger og pastelfarvede hoteller med udsigt over den hvide strand og Atlanterhavets brænding. Den kosmopolitiske storby Miami breder sig over mere end 5.000 kvadratkilometer på den sydlige del af Floridas østkyst. Her er sol og varme året rundt! Den omfattende multietniske kultur afspejles fortrinsvis i arkitekturen og i maden. Det har dog ikke altid været tilfældet - for omkring 100 år siden var Miami en lille, søvnig by, indtil Henry Flagler i 1896 bragte jernbanen til Florida og endog sydligere end til Palm Beach, der på den tid var meget populær blandt velhavende amerikanere. Nu kunne man komme til Miami med tog, hvilket betød en opblomstring og udvikling af byen ud over alle forventninger. Miami er også kendt for sin store cubanske befolkning. Den første bølge af cubanske immigranter kom hertil i 1960 og satte sit markante præg på byen. Det har øget Miamis popularitet blandt folk fra Central- og Sydamerika, der i stort tal har bosat sig her og været med til at give Miami dens latinamerikanske præg.

Dag 14: Das på berømte Miami Beach

Miami er lune vinde, svajende palmer og lyden af bølgernes brusen mod stranden. Her er du kommet til en fascinerende strandby, der ofte kaldes Amerikas Riviera, men den er mere end turkisfarvet vand og bred, flot strand. South Beach er også verdenskendt for fantastisk shopping, et sprudlende natteliv, gourmetrestauranter og fra talløse film og TV-shows. Begiv dig rundt i det pulserende område og nyd den smukke arkitektur. Når natten falder på, klædes der om til afslappet aftendress, og livet leves i de mange natklubber og barer, hvor der er noget for enhver smag og ethvert budget. Prøv at besøge chokoladebutikken, Ghirardelli Chocolatiers, hvor du får smagsprøver på lækker chokolade. Du kan også købe shakes, is og kager!

Tag måske en tur til Little Havana ved downtown og besøg Gomez Park - berømt for mændene, der spiller domino i parken. Der bor ca. 650.000 eksil-cubanere i Little Havana og det giver en helt speciel stemning her.

Til frokost eller brunch skal du prøve legendariske Big Pink i starten af South Beach. Hvis du er til Seafood, er det Restaurant Truluks, og skal du have caribisk, så prøv Tap Tap. Besøg måske Coconut Grove i Miami downtown med de smalle, små gader med lave huse. Tidligere et kvarter for hippierne, men nu er det blevet et mere etableret område. Ved siden af ligger Coral Gables med den dyre shoppinggade Miracle Mile som omdrejningspunkt. Hvis du gerne vil besøge dyrene kan du tage til Miami Seaquarim, Monkey Jungle eller Metrozoo. Er du i Miami i weekenden er der masser af liv ved Bayside Market Place. Her kan du tage på forskellige bådture - fx sightseeingcruise og party-cruise på en festbåd.

Dag 15: Afrejse fra Miami

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 16: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Dansk Vestindien og USA. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Dansk Vestindien og USA.

Alle hoteller

Hotellets hyggelige have

The Island Beachcomber Hotel

The Island Beachcomber Hotel ligger lige ud til den flotte strand i Lindbergh bugten. Lige ved...

Upgrade
Dejlig pool omgivet af palmer

Best Western Emerald Beach Resort

Best Western Emerald Beach Resort er et rigtig godt, stort hotel, der ligger lige ud til den...

Alle hoteller

Cottages by the Sea

Cottages by the Sea

Cottages by the Sea er et af vores yndlingshoteller på vores...

Alle hoteller

Upgradefra 511,- kr.pr. personpr. dag
Hotellets hyggelige, lille pool

King Christian Hotel

King Christian Hotel er et skønt sted, der ligger helt ned til havnen i Christianssted tæt ved...

Alle hoteller

Dorchester Hotel South Beach

Dorchester Hotel South Beach

Dorchester Hotel har en fin central beliggenhed i Art Deco-distriktet tæt på restauranter og...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til dansk vestindien, usa. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Dansk Vestindien og USA.

Charlotte Amalie (St. Thomas)

-64.931215
18.342326

Christiansted (St. Croix)

-64.702488
17.746472

Miami

-80.189633
25.772746

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 12 aug 2017 - 28 nov 2017
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 15.890,-
Børn u/12 år fra 14.990,-
Afrejse i følgende periode 29 nov 2017 - 03 dec 2017
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 17.290,-
Børn u/12 år fra 16.390,-
Afrejse i følgende periode 04 dec 2017 - 14 dec 2017
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 15.890,-
Børn u/12 år fra 14.990,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2017 - 20 dec 2017
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 16.890,-
Børn u/12 år fra 15.990,-
Afrejse i følgende periode 21 dec 2017 - 22 dec 2017
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 18.990,-
Børn u/12 år fra 18.090,-
Afrejse i følgende periode 23 dec 2017 - 28 dec 2017
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 19.990,-
Børn u/12 år fra 19.090,-
Afrejse i følgende periode 29 dec 2017 - 01 jan 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 20.790,-
Børn u/12 år fra 19.940,-
Afrejse i følgende periode 02 jan 2018 - 31 mar 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 19.790,-
Børn u/12 år fra 18.890,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2018 - 15 apr 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 20.590,-
Børn u/12 år fra 19.590,-
Afrejse i følgende periode 16 apr 2018 - 30 apr 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 19.490,-
Børn u/12 år fra 18.590,-
Afrejse i følgende periode 01 maj 2018 - 23 jun 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 16.890,-
Børn u/12 år fra 15.990,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2018 - 25 jun 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 21.390,-
Børn u/12 år fra 19.290,-
Afrejse i følgende periode 25 jun 2018 - 30 jun 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 19.890,-
Børn u/12 år fra 18.190,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2018 - 10 aug 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 19.390,-
Børn u/12 år fra 17.690,-
Afrejse i følgende periode 11 aug 2018 - 12 aug 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 20.890,-
Børn u/12 år fra 18.790,-
Afrejse i følgende periode 12 aug 2018 - 14 dec 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 16.390,-
Børn u/12 år fra 15.490,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2018 - 20 dec 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 17.690,-
Børn u/12 år fra 16.790,-
Inkluderet: 

Fly København-St. Thomas og St. Croix-Miami-København.
Alle transporter i Dansk Vestindien.
14 overnatninger uden morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Morgenmad på hotellerne. 
Transport i Miami.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter i Dansk Vestindien er inkluderet.

Fly København-St. Thomas-St. Croix-Miami-København.
Transport mellem lufthavne og hoteller på De Dansk Vestindiske Øer med bil/minibus.