Du er her: Lande > Mexico > Rejser > Rejse MX33

Den store rundrejse i Mexico

17 dages rejse: 2 nætter Mexico City, 3 nætter San Cristobal, 2 nætter Palenque, 1 nat Campeche, 2 nætter Merida og 5 nætter Playa del Carmen
Rejse: 
MX33
Rejser til Mexico - Palenque
Rigt kulturliv, ruiner fra en svunden tid og strande i verdensklasse venter i bl.a. Mexico City, San Cristobal, Palenque, Merida og Playa del Carmen.

Din rejse starter i imponerende Mexico City - en storslået by, der emmer af kultur. Oplev spændende museer, smukke katedraler og masser af liv, inden du skal videre til hyggelige San Cristobal. På vejen dertil skal du på udflugt til den imponerende Sumiderokløft, hvor lodrette klippevægge tårner sig op i en højde af omkring 1.000 m. på begge sider af floden. I San Cristobal kan du gøre et godt køb på de hyggelige markeder og ellers nyde atmosfæren og den gode kaffe, som området er berømt for. Turen videre til Palenque går forbi de smukke vandfald Agua Azules. Palenque er kendt for de velbevarede mayaruiner af samme navn, og de er virkelig en oplevelse. Det er helt specielt at opleve morgendisen lette fra disse smukke ruiner, mens du kan høre fuglene kvidre og brøleaberne brøle i regnskoven omkring dig. I Campeche og Merida kan du gå gennem de brostensbelagte gader og se de farverige huse fra kolonitiden. På vej videre til Playa del Carmen skal du forbi den imponerende mayaruin Chichen Itza, og så rundes rejsen ellers af på en vaskeægte caribisk strand med palmer, puddersand og smukt, turkisblåt vand i Playa del Carmen. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst Mexico City
 2. Mexico City
 3. Mexico City - San Cristobal
 4. San Cristobal
 5. San Cristobal
 6. San Cristobal - Palenque
 7. Palenque
 8. Palenque - Campeche
 9. Campeche - Merida
 10. Merida
 11. Merida - Playa del Carmen
 12. Playa del Carmen
 13. Playa del Carmen
 14. Playa del Carmen
 15. Playa del Carmen
 16. Playa del Carmen
 17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Mexico. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til Mexico City!

I dag ankommer du til Mexicos hovedstad, Mexico City - en af verdens største byer. Men på trods af størrelsen er byen i dag en ren, dejlig og sikker by at færdes i. Den kultur og mangfoldighed, du møder her, er storslået og der er så mange ting at opleve, at det er helt overvældende! Byen er en sjov blanding af nyt og gammelt: skyskrabere med glasfacader er sprunget op, mens gamle pladser og smukke kirker og katedraler i spansk stil stadig pryder byen.

Dag 2: Se dig omkring i kæmpemæssige Mexico City

Byen er i dag en ren og smuk by, der er fyldt med skønne restauranter. Prøv fx Café Tacuba, eller spis middag i gårdhaven på det dejlige hotel El Cortes, som er bygget oven på et gammelt kloster. Leder du efter den der helt specielle, mexicanske stemning, skal du besøge Plaza Garibaldi en aften. Gå rundt og lyt til de mere end 50 Mariachi-orkestre, der spiller.

Mexicos vigtigste boulevard er Paseo de la Reforma. Trafikken på denne store boulevard er til tider meget hektisk og kan umiddelbart virke noget forvirret og kaotisk. Fra det centrale kryds kan du se det store monument over revolutionen i den ene retning og i den anden retning ligger parken Alameda Central og Torre Latinamericana, som er en af Mexicos højeste bygninger. Heromkring finder du også Palacio de Bellas Artes - et flot, flot marmorpalads, hvor de fleste af de store mexicanske kunstværker er udstillede - bl.a. mange af Diego Riveras kendte værker.

Vil du have en fornemmelse af, hvor stor denne kæmpeby i virkeligheden er, så tag elevatoren op til cafeen på 44. etage i Torre Latinamericana, hvorfra der er en helt enestående udsigt! Husk også at tage derop en aften, eventuelt på vej hjem til hotellet. Simpelthen fantastisk udsigt, med lys så langt øjet rækker!

Gå derfra videre ned ad en af de små, hyggelige gader mod Zocaloen - Avenida 5 de Mayo er næsten den hyggeligste, med flere flotte og gamle bygninger. Zocaloen er den gamle, centrale plads i byen, hvor flere af de vigtigste bygninger også ligger. Den er meget stor og åben, kun med det mexicanske flag på midten. Den mest iøjnefaldende bygning på pladsen er den store katedral. Det er den største i Mexico og er så sandelig et besøg værd! Er du rimelig påklædt, bør du gå en tur ind i kirken. Indvendigt er katedralen mest af alt domineret af det store, grønne stillads, der holder det hele sammen. Byen er bygget oven på en gammel sø, hvilket betyder, at flere af bygningerne stødt og roligt synker. Hvis du kigger godt efter, kan du med det blotte øje se, at katedralen står skævt i forhold til pladsen. Man forsøger nu at rette bygningen, hvorfor de store stilladser permanent fylder det meste af kirken. Find pendulet i midten af bygningen, det viser hvor langt man efterhånden er kommet med arbejdet. Hvis du har været så begejstret for at komme til varmen, at du straks har fundet de korte bukser frem, må du vente til en anden gang med at gå indenfor.

Du kan også komme ud at sejle i Xochimilco Gardens (de flydende haver). Man kan sejle på små fredfyldte kanaler og være tæt på små huse og haver, og sejle på lidt større kanaler, hvor der kommer både, der tilbyder drikkelse, mad, souvenirs, mexicanske orkestre osv. Man kan købe ture af forskellig længde. De fleste vælger 1 time, hvilket vil føre dig både til fredfyldte kanaler, og den store lidt mere turistede, men sjove kanal.

Når du planlægger dit ophold i Mexico City, så hav lige baghovedet, at de fleste museer er lukkede om mandagen. Og specielt for det Antropologiske Museum gælder det, at nogle af udstillingslokalerne altid er under renovation!

Du kan let bruge en hel dag på at tage ud til de fantastiske pyramider ved Teotihuacán. De to pyramider, Solens og Månens pyramider, ligger ca. 50 km nordøst for Mexico City. Pyramidekomplekset er det største i Mexico og regnes for at være et af de vigtigste i verden, og er altså et absolut must på en tur til Mexico! Solens pyramide, som er bygget omkring år 100, er den største af de to – og faktisk den tredjestørste i verden. Pyramiden er 70 meter høj og er ved foden godt 220 meter på hver led! Der er trapper hele vejen til toppen af pyramiden – ikke færre end 248 trin. Turen til toppen kan være hård – husk på at du befinder dig i ca. 2.300 meters højde. Men det er så absolut anstrengelserne værd, der er en fantastisk udsigt fra toppen!

Månens pyramide, der ligger i den anden ende af “De Dødes Allé”, er knap så stor som Solens pyramide, ca. 46 meter høj, men er måske den smukkeste af de to. Også Månens pyramide er det muligt at “bestige”, og også herfra er der flot udsigt over hele komplekset og ikke mindst til Solens pyramide. Besøg også det lille museum lige syd for Månens pyramide. Her er forklaringer til de forskellige dele af komplekset og er i det hele taget et passende stop på turen i området.

Du kan let bruge det meste af dagen i området – der er masser af se på! Så sørg for at tage af sted rimelig tidligt, du vil ærgre dig, hvis du ikke har tid nok!

Dag 3: Udflugt til Sumidero-kløften på vej til San Cristobal!

I dag skal du videre til San Cristobal, men inden du ankommer til den hyggelige by, skal du på udflugt til Sumidero-kløften. Den anses for at være et af Mellemamerikas mest fascinerende naturfænomener, og er da også noget af et syn. Kløften er 750 m dyb og 25 km lang, og i bunden af kløften bugter Grijalva-floden sig. På en sejltur her vil du se de lodrette klippevægge tårne sig op i en højde på omkring 1.000 meter på begge sider af floden. Her er et rigt dyreliv og mulighed for at se masser af fugle, leguaner, aber, krokodiller m.m. Vær opmærksom på, at denne udflugt er sammen med andre turister. Når du har nydt denne fantastiske tur er det videre til San Cristobal.

Dag 4-5: Et par dage i spændende San Cristobal

Brug dagene på at vandre rundt i denne lille, charmerende by. Gør et godt køb på markederne og find dig noget tøj i lamauld - sådan et par lune sokker eller en trøje kan så sandelig også være nyttig hjemme i Danmark!

Du kan også købe en dagstur ud til en af de små, traditionelle landsbyer, San Juan de Chamula eller Zinacantan. Specielt på markedsdagen (søndagen) er turen umagen værd. Bare husk, at folk her absolut IKKE er glade for at blive fotograferet. Mange af dem tror på, at en del af deres sjæl bliver suget ind i kameraet, når de bliver fotograferet. Så lad hellere være med det...

Efterhånden har du nok lært at finde rundt i den lille by, så hvad med at leje en cykel og kom lidt rundt omkring? Eller måske er du mere til at ride på en hest eller et æsel? Bare spørg på hotellet.

Nyd aftenerne på en café på byens plads. Her i området findes noget af det bedste kaffe i Mexico – og deres varme, krydrede chokolade er også ganske fortræffelig…

Dag 6: En tur til Agua Azules på vej til Palenque

I dag skal du videre til Palenque, men først en tur omkring de fantastiske vandfald, Agua Azules. Her bruser vandet ned og samler sig i flere naturlige bassiner.

Så er det videre til Palenque! Dybt inde i regnskoven føres du tilbage til en svunden tid - langt ind i en verden, der nu er omgivet af mystik: Den storslåede og velbevarede by Palenque, som mayaerne byggede i deres storhedstid. Her står den på lutter spændende oplevelser, når du selv skal ud og udforske naturen og ruinerne.

Dag 7: Udforsk spændende Palenque

Mayaruinerne, der officielt kaldes "Zona Arqueológica de Palenque", ligger utrolig smukt, Stå tidligt op og tag herud, inden alle turisterne kommer. Det er noget helt specielt at opleve morgendisen lette fra disse smukke ruiner, mens du kan høre fuglene kvidre og brøleaberne brøle i regnskoven omkring dig. Palenque-ruinerne har været på UNESCOs verdensarvsliste siden 1987.

På Palenques højeste punkt, en 24 meter høj pyramide, ligger det fantastisk spændende Templo de las Inscripciones med de mange relieffer og hieroglyfindskrifter. Arkæologen Alberto Ruz L'Huillier fandt i 1952 en forseglet gang, der førte til et gravkammer 20 meter under jorden i centrum af pyramiden. Her gjorde man det utrolige fund af kong Pakals skelet i en sarkofag og med ansigtet dækket af en maske af jademosaik. Dette er den eneste mayapyramide man har fundet, som indeholder et gravmæle ligesom de egyptiske pyramider, hvilket selvfølgelig har affødt en del spekulation om en sammenhæng mellem disse kulturer. Dette kan du jo så stå og tænke lidt over, mens du nyder den maleriske udsigt over oldtidsbyen og regnskoven.
I årene 600-800 e.Kr var mayaerne i Palenque på deres magts højeste tinde. Arkæologer har anslået, at der er omkring 500 bygninger på byens 20 kvadratkilometer store areal, men endnu er kun 30-40 udgravede. Byen blev prominent under den legendariske Kong Pakal, som regerede fra år 615-683. Kort tid efter hans søn og efterfølger Chan-Balums død startede Palenques bratte nedtur, der endte med at byen blev forladt af ukendte grunde.

Dag 8: Velkommen til Campeche!

I dag skal du videre til den smukke by, Campeche. Byen kom i 1999 på UNESCOs verdensarvsliste, på grund af de fine, gamle gader med brosten og charmerende, farvestrålende huse fra kolonitiden. Og det er virkelig også en dejlig by! Campeche var oprindeligt en maya-landsby, men blev i 1540 koloniseret af spanierne, der omdannede byen til en handelsby, fordi den lå så godt lige ud til den Mexicanske Golf. Gennem tiden har piraterne angrebet byen et utal af gange, og derfor har byen en rigtig spændende historie og masser af gamle fort og fæstninger, som blev bygget for at holde piraterne væk.

Brug resten af dagen på at gå rundt og nyde stemningen i byen. Når du bliver træt af at gå, så sæt dig på Plaza Principal, kig rundt og nyd stemningen og alle de dejlige farver.

Dag 9: Velkommen til Merida!

I dag skal du videre til Merida, som er Yucatan-statens hovedstad. Det er en dejlig by, og den går under navnet "den hvide by", fordi mange af bygningerne er bygget af kalksten.

Brug resten af dagen på at gå rundt i byen, tag en slentretur ned ad Paseo de Motejo Boulevard - Meridas svar på Champs Elysée. Se Katedralen og spis på en af de mange restauranter omkring Plaza Principal, der serverer traditionelle retter fra Yucatan regionen - og er du heldig er der musik og traditionel dans... Os rundt på hyggelige pladser og se på den fine arkitektur, og måske skal du også finde et par butikker, så du kan få lidt med hjem i kufferten?

Dag 10: Oplev den smukke, hvide by, Merida

Du kan sagtens bruge en dag eller to til bare at se byens seværdigheder, nyde stemningen, spise fantasisk mad og evt. shoppe på nogle af de lokale markeder (især søndag på Plaza Principal), eller på Paseo de Motejo Boulevard. Er du interesseret i det mexicanske dyreliv, er en tur til Komchén de los Parajos (fuglereservat) en oplagt ide, og lidt længere væk ligger Rio Largatos, der er et kæmpe naturreservat, som bl.a. er hjemsted for aber, flamingoer, jaguarer, krokodiller m.m.

Merida er også en rigtig god base, hvis du ønsker at udforske nogle af de massevis af ruiner, der ligger i området: Uxmal, Kabah, Ek Balam og mange, mange flere. Uxmal er en stor præcolombiabsk Maya ruinby, og de fleste mener, at navnet er et gammelt mayaudtryk, som betyder "bygget tre gange". Den omkring 500 år gamle ruinby ligger smukt i bakkerne, og det er ikke svært at forstå, hvorfor den er på UNESCOs verdensarvsliste. Kabah er den næststørste ruin i Puuc region efter Uxmal. Navnet "Kabah" eller "Kabaah" går normalt for at være gammeldags Maya sprog for "stærk hånd". Også denne oldtidsruin er bestemt et besøg værd!

Dag 11: Udflugt til fantastiske Chichen Itza og videre til Playa del Carmen

I dag går turen videre til Playa del Carmen - et af verdens mest populære feriesteder.

Først har du dog et kulturelt stop ved Chichen Itza på vejen. Chichen Itza er et imponerende pyramide- og ruinkompleks, og er et af de vigtigste i Mexico! Selve Chichen Itza-området er ca. 600x800 meter stort og indeholder et væld af forskellige gamle ruiner - flere af dem særdeles velbevarede...! Hovedattraktionen er den 25 meter høje pyramide, El Castillo. Ikke langt fra El Castillo ligger Gran Juego de Pelota - en imponerende boldbane bygget op i sten, den største i Mexico. Chichen Itza er et imponerende syn, men husk solcreme - det er varmt!

Efter frokost er det videre til Playa del Carmen - ca. 2 timers kørsel fra Chichen Itza. Playa del Carmen er et af Mexicos hotteste in-steder både med og uden børn. Her er, ud over den pragtfulde strand, masser af liv og gang i den både dag og nat, så er du ude efter en ungdommelig og livlig atmosfære, er det lige stedet af tage hen! Er du derimod mere til en stille ferie på en øde strand, kan Playa del Carmen virke noget støjende og overrendt, men der er til gengæld også et hav af udflugtsmuligheder for hele familien.

Playa del Carmen er som sagt et af verdens mest populære feriesteder, så hvis ikke du booker i virkelig god tid, kan det være svært at finde et ledigt hotel til dig.

Dag 12-15: Nyd livet på stranden i Playa del Carmen

Playa del Carmen er simpelthen så dejlig!

Området er berømt for sine strande og ikke uden grund. Bevæg dig de nødvendige 200 meter fra hotellet til en af liggestolene i strandkanten og vent nu et par timer med at tænke eller tage beslutninger. Har du brug for at blive nedkølet, kan du tage en svømmetur i det krystalblå hav eller bede en af tjenerne om en iskold Corona. Husk også at nyde den hyggelige by!

Du har måske bemærket, at man spiser lidt senere her end i Danmark, så tag dig god tid til at skylle saltvandet af og få lidt tiltrængt aftersun på ryggen. En aften bør du prøve at spise på Panchos. Restauranten er præget af en behagelig og afslappet atmosfære, selv om man ikke helt kan lade være med at tromme med på baggrundsmusikken med fødderne. Maden er af moderne, international karakter med et tydeligt mexicansk twist.

En dag kan du tage et smut forbi dykkerbutikken Divemike. Det er en af de mest respekterede dykkerbutikker i området, og det vil være et godt sted at begynde, hvis du vil udforske verden under havoverfladen.

Hvis du ikke er super vild efter at komme dybt ned under vandoverfladen, så arrangerer de også nogle glimrende snorkleture, og de har altid nogle gode råd klar med hensyn til restauranter, udflugter og lignende... www.divemike.com.

De fleste turoperatører tilbyder også ture til nogle af de naturreservater, der ligger i området. Her kan du blandt andet opleve mangroveskove, fugleliv, krokodiller og kæmpestore flokke af lyserøde flamingoer.

Har du lyst til at fiske dine egne kæmpestore tunfisk, barracudaer og blue marlins? Så skal du bare gå et par hundrede meter ned ad stranden og tale med en af kaptajnerne på de små, hurtiggående fiskerbåde. Se eventuelt mere på www.playadelcarmeninfo.com/playa-del-carmen-info-fishing.html.

Er du ikke bidt af en gal fisker, kan du i stedet prøve at windsurfe eller hvad med at lære at sejle en lille 1-2 personers såkaldt Hobie Catamaran? Den er lille, men lynhurtig!

En aften kan du prøve en af de flotte barer i Playa del Carmen. På hjørnet af 5th Avenue og Calle 12 ligger in-stedet FLY, hvor man kommer for at se og blive set. Midt i restauranten ligger en lillebitte modebutik, hvor du kan shoppe, mens du venter på maden. Du bør kraftigt overveje at bestille grillede kæmperejer i tequilla og mangosovs, det er i sandhed en ret for guder.

Du kan også tage en udflugt til øen Cozumel?? Nyd en god morgenmad, pak en lille taske med et håndklæde, kamera og kørekort, og gå ned til havnen. Køb en tur/retur-billet til øen Cozumel. Sørg for, at det er med firmaet Mexico Waterjets, de er bedre til at holde tiderne, og så bruger de gamle, danske flyvebåde (kontroller selv teksten på redningsvesten under sædet). Turen tager en halv time hver vej.

Eller hvad med at tage en tur til en af de mere øde strande sydpå? Playa Express har busser langs kysten hver halve time det meste af dagen. Spørg efter et godt sted at stå af, der er masser af små, meget smukke strande... Men husk selvfølgelig at sikre dig, at du kan komme tilbage med bussen igen.

Husk at nyde den skønne strand, før du skal hjem igen!

Dag 16: Afrejse fra Mexico

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Mexico. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Mexico.

Alle hoteller

Hotel Majestic

Best Western Hotel Majestic

Best Western Hotel Majestic er et af de smukkeste gamle hoteller og ligger i centrum af byen...

Upgradefra 96,- kr.pr. personpr. dag
Hotel Casa Blanca

Hotel Casa Blanca

Hotel Casa Blanca er et hotel med en charmerende lidt 60’er-agtig stemning, som har en dejlig...

Alle hoteller

Hotel Casavieja

Hotel Casavieja

Hotel Casavieja er et virkelig hyggeligt lidt hacienda-agtigt hotel med en smuk og charmerende...

Alle hoteller

Hotel Chablis

Hotel Chablis

Hotel Chablis er et godt og meget gult sted. Den solgule hotelbygning ligger i omgivet af en...

Upgradefra 371,- kr.pr. personpr. dag
Hotel La Aldea del Halach Huinic

Hotel La Aldea del Halach Huinic

Hotel La Aldea del Halach Huinic er et hyggeligt hotel, der ligger i tropiske omgivelser tæt ved...

Alle hoteller

Det fine poolområde

Plaza Campeche

Plaza Campeche er et godt hotel, der ligger helt centralt - lige ved Parque San Martin, og 10...

Alle hoteller

Best Western Maya Yucatan

Best Western Maya Yucatan er et simpelt hotel med en super beliggenhed - helt tæt på den...

Upgradefra 220,- kr.pr. personpr. dag
La Mision de Fray Diego

La Mision de Fray Diego

La Mision de Fray Diego er et dejligt boutique-hotel med en god beliggenhed i bymidten i Merida...

Upgrade
La Hacienda Xcanatun

La Hacienda Xcanatun

La Hacienda Xcanatun er et af de steder, der er bare er en oplevelse i sig selv! Det gamle...

Alle hoteller

Hotel Las Golondrinas

Hotel Las Golondrinas

Hotel Las Golondrinas er et skønt sted i hjertet af byen, kun et par minutters gåtur fra...

Upgradefra 410,- kr.pr. personpr. dag
Hotel Riviera del Sol

Hotel Riviera del Sol

Hotel Riviera del Sol er et hyggeligt hotel, der ligger i den mere stille ende af Playa del...

Upgradefra 999,- kr.pr. personpr. dag
Mahekal Beach Resort

Mahekal Beach Resort

Mahekal Beach Resort er et stort lækkert resortagtigt hotel, der ligger lige på stranden og ca....

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til mexico. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Mexico.

Mexico City

-99.138806
19.426353

San Cristobal (Mexico)

-92.638280
16.736229

Palenque

-91.993000
17.511365

Campeche

-90.532098
19.833381

Merida

-89.591376
20.966111

Playa del Carmen

-87.073889
20.627124

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 13 aug 2018 - 31 aug 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.990,-
Børn u/12 år fra 14.890,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2018 - 19 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.990,-
Børn u/12 år fra 14.790,-
Afrejse i følgende periode 20 dec 2018 - 25 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.590,-
Børn u/12 år fra 16.390,-
Afrejse i følgende periode 26 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.990,-
Børn u/12 år fra 16.790,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 05 jan 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.390,-
Børn u/12 år fra 17.190,-
Afrejse i følgende periode 06 jan 2019 - 08 apr 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 16.790,-
Børn u/12 år fra 15.590,-
Afrejse i følgende periode 09 apr 2019 - 19 jun 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 16.190,-
Børn u/12 år fra 14.990,-
Afrejse i følgende periode 20 jun 2019 - 10 jul 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 16.190,-
Børn u/12 år fra 14.990,-
Afrejse i følgende periode 11 jul 2019 - 11 aug 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 16.790,-
Børn u/12 år fra 15.590,-
Afrejse i følgende periode 12 aug 2019 - 31 aug 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 16.690,-
Børn u/12 år fra 15.490,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2019 - 15 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 16.190,-
Børn u/12 år fra 14.990,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Mexico City-Tuxtla og Cancun-Danmark.
Alle transporter på rejsen.
15 overnatninger med morgenmad.
3 udflugter: Til Sumidero-kløften ved San cristobal, Agua Azules vandfaldene ved Palenque og Chichen Itza på Yucatan (her er frokost også inkluderet). Udflugterne er sammen med andre turister.

Ikke inkluderet: 

Skal du bo på Yucatan halvøen (bl.a. Riviera Maya, Costa Maya, Playa del Carmen, Akumal, Mahahual, Puerto Juarez, Tulum, skal du betale en miljøafgift på ca. 20 pesos pr værelse pr nat. Du skal betale denne direkte til hotellet.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Bemærk: 

Bemærk at depositum for denne tur skal betales indenfor 48 timer efter bestilling

Transport: 

Fly Danmark-Mexico City-Tuxtla Gutierrez og Cancun-Danmark.
Transport mellem lufthavne, busstationer og hoteller med bil/minibus.
Transport Tuxtla-San Cristobal-Palenque og Merida-Playa del Carmen med bil/minibus med udflugter undervejs.
Transport mellem Palenque-Campeche-Merida med offentlig bus. Du vil ved ankomst til Mexico City få udleveret dine busbilletter etc.