Du er her: Lande > Mexico > Rejser > Rejse MX35

Ferieliv og idyllisk getaway

11 dages rejse: 3 nætter Playa del Carmen og 6 nætter Isla Holbox
Rejse: 
MX35
Stranden på smukke Isla Holbox
Masser af liv i den farverige ferieby Playa del Carmen efterfulgt af afslapning på den naturskønne, caribiske paradisø Isla Holbox.

Rejsen tager sin begyndelse i Playa del Carmen, der er en yderst populær ferieby blandt turister fra hele verden. Her er en livlig og ungdommelig atmosfære, og den lange, hvide sandstrand er byens største trækplaster. Kast dig ud i alverdens vandsportsaktiviteter, lej en strandstol og nyd solen, eller sæt dig på en restaurant med fødderne i sandet og nyd en kold drink. Vil du gerne ud at opleve lidt, kan du købe spændende udflugter til bl.a. maya-ruiner og smukke naturreservater. Videre til den lille ø Isla Holbox, der må være definitionen på en caribisk paradisø. Her bor kun 1.500 mennesker, og gaderne mellem de små, charmerende byer er lavet af sand. Af samme grund er her ikke mange biler, så lej en golfbil eller cykel og tag på udflugt til bl.a. den store lagune, hvor du kan se massevis af fugle, lyserøde flamingoer og andet dyreliv. Slå dig ned i skyggen fra en parasol på en af de lange, hvide sandstrande. Nyd udsigten over det turkisblå hav og tag en dukkert, når du trænger til at køle af. Hver dag sejler mange af øens fiskere ud og vender hjem med fyldte net, så brug aftenen på at smage dig igennem et væld af friskfanget fisk. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst Playa del Carmen
 2. Playa del Carmen
 3. Playa del Carmen
 4. Playa del Carmen - Isla Holbox
 5. Isla Holbox
 6. Isla Holbox
 7. Isla Holbox
 8. Isla Holbox
 9. Isla Holbox
 10. Isla Holbox
 11. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Mexico. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til Playa del Carmen!

I dag ankommer du til Playa del Carmen - et af verdens mest populære feriesteder - både med og uden børn. Her er, ud over den pragtfulde strand, masser af liv og gang i den både dag og nat, så er du ude efter en ungdommelig og livlig atmosfære, er det lige stedet af tage hen! Er du derimod mere til en stille ferie på en øde strand, kan Playa del Carmen virke noget støjende og overrendt, men der er til gengæld også et hav af udflugtsmuligheder for hele familien.

Playa del Carmen er som sagt et af verdens mest populære feriesteder, så hvis ikke du booker i virkelig god tid, kan det være svært at finde et ledigt hotel til dig.

Det vil være en skam ikke at opleve pyramider, når nu du er i Mexico. Gå ind til en af de små turoperatører, der ligger overalt, og bestil en tur til Chichen Itza. Det ligger ikke ud til havet, men alene størrelsen på ruinerne er nok til at gøre enhver stum. Chichen Itza er et imponerende pyramide- og ruinkompleks, og er et af de vigtigste i Mexico! Området ligger midt på Yucatan-halvøen, og vejen derud går gennem tætbevoksede jungleområder. Selve Chichen Itza-området er ca. 600x800 meter stort og indeholder et væld af forskellige gamle bygninger - flere af dem er særdeles velbevarede...! Hovedattraktionen er den 25 meter høje pyramide, El Castillo. Ikke langt fra El Castillo ligger Gran Juego de Pelota - en imponerende boldbane bygget op i sten, den største i Mexico!

Dag 2-3: Strandliv på dejlige Playa del Carmen

Playa del Carmen er simpelthen så dejlig!

Området er berømt for sine strande og ikke uden grund. Bevæg dig de nødvendige 200 meter fra hotellet til en af liggestolene i strandkanten og vent nu et par timer med at tænke eller tage beslutninger. Har du brug for at blive nedkølet, kan du tage en svømmetur i det krystalblå hav eller bede en af tjenerne om en iskold Corona. Husk også at nyde den hyggelige by!

Du har måske bemærket, at man spiser lidt senere her end i Danmark, så tag dig god tid til at skylle saltvandet af og få lidt tiltrængt aftersun på ryggen. En aften bør du prøve at spise på Panchos. Restauranten er præget af en behagelig og afslappet atmosfære, selv om man ikke helt kan lade være med at tromme med på baggrundsmusikken med fødderne. Maden er af moderne, international karakter med et tydeligt mexicansk twist.

En dag kan du tage et smut forbi dykkerbutikken Divemike. Det er en af de mest respekterede dykkerbutikker i området, og det vil være et godt sted at begynde, hvis du vil udforske verden under havoverfladen.

Hvis du ikke er super vild efter at komme dybt ned under vandoverfladen, så arrangerer de også nogle glimrende snorkleture, og de har altid nogle gode råd klar med hensyn til restauranter, udflugter og lignende... www.divemike.com.

De fleste turoperatører tilbyder også ture til nogle af de naturreservater, der ligger i området. Her kan du blandt andet opleve mangroveskove, fugleliv, krokodiller og kæmpestore flokke af lyserøde flamingoer.

Har du lyst til at fiske dine egne kæmpestore tunfisk, barracudaer og blue marlins? Så skal du bare gå et par hundrede meter ned ad stranden og tale med en af kaptajnerne på de små, hurtiggående fiskerbåde. Se eventuelt mere på www.playadelcarmeninfo.com/playa-del-carmen-info-fishing.html.

Er du ikke bidt af en gal fisker, kan du i stedet prøve at windsurfe eller hvad med at lære at sejle en lille 1-2 personers såkaldt Hobie Catamaran? Den er lille, men lynhurtig!

En aften kan du prøve en af de flotte barer i Playa del Carmen. På hjørnet af 5th Avenue og Calle 12 ligger in-stedet FLY, hvor man kommer for at se og blive set. Midt i restauranten ligger en lillebitte modebutik, hvor du kan shoppe, mens du venter på maden. Du bør kraftigt overveje at bestille grillede kæmperejer i tequilla og mangosovs, det er i sandhed en ret for guder.

Du kan også tage en udflugt til øen Cozumel?? Nyd en god morgenmad, pak en lille taske med et håndklæde, kamera og kørekort, og gå ned til havnen. Køb en tur/retur-billet til øen Cozumel. Sørg for, at det er med firmaet Mexico Waterjets, de er bedre til at holde tiderne, og så bruger de gamle, danske flyvebåde (kontroller selv teksten på redningsvesten under sædet). Turen tager en halv time hver vej.

Eller hvad med at tage en tur til en af de mere øde strande sydpå? Playa Express har busser langs kysten hver halve time det meste af dagen. Spørg efter et godt sted at stå af, der er masser af små, meget smukke strande... Men husk selvfølgelig at sikre dig, at du kan komme tilbage med bussen igen.

Husk at nyde den skønne strand, før du skal hjem igen!

Dag 4: Velkommen til Isla Holbox!

I dag bydes du velkommen til Isla Holbox - en lille ø, uden så meget hurlumhej. Du bliver kørt til dit hotel i en lille golfbil.

Isla Holbox er en dejlig caribisk ferieø med kun 1.500 beboere. Her er er flere småbyer, hvor folk bor i huse langs gader af sand. Nok af samme grund er her ikke mange biler, men du kan leje en golfbil eller en cykel og tage ud på eventyr, fx til den store lagune, hvor du finder masser af fugle, lyserøde flamingoer og andet dyreliv. Du kan selvfølgelig også gå rundt på egen hånd i området. Besøg fx byerne - rene kan man ikke kalde dem, men de er farvestrålende og hyggelige. Øen er kun 1,5 km bred, så du går nemt fra den ene bred til den anden, og på den vestlige side strækker de hvide sandstrande sig milehvidt. Det er lidt sværere at gå fra øens bund til dens top, for der er næsten 42 km, men umuligt er det ikke!

Dag 5-9: Nyd livet på dejlige Isla Holbox

Slå dig ned i skyggen af en parasol på de lange, hvide sandstrande. Nyd udsigten over det turkisblå hav, og tag en dukkert, når du trænger til at køle lidt af. Når sulten melder sig, er der et væld af friskfanget fisk at vælge imellem - her er mange fiskere, der hver dag sejler ud på havet og vender hjem med nettet fyldt med et stort udvalg af havets frugter. Isla Holbox, eller nærmere vandet omkring øen, er også kendt for sine hvalhajer, så brug en dag på at tage en tur ud at kigge efter disse flotte dyr.

Du kan virkelig slappe af og komme heeeeelt ned i gear på denne dejlige ø!

Dag 10: Afrejse Mexico

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 11: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Mexico. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Mexico.

Alle hoteller

Hotel Las Golondrinas

Hotel Las Golondrinas

Hotel Las Golondrinas er et skønt sted i hjertet af byen, kun et par minutters gåtur fra...

Upgradefra 394,- kr.pr. personpr. dag
Hotel Riviera del Sol

Hotel Riviera del Sol

Hotel Riviera del Sol er et hyggeligt hotel, der ligger i den mere stille ende af Playa del...

Upgradefra 1025,- kr.pr. personpr. dag
Mahekal Beach Resort

Mahekal Beach Resort

Mahekal Beach Resort er et stort lækkert resortagtigt hotel, der ligger lige på stranden og ca....

Alle hoteller

Holbox Dream

Holbox Dream

Holbox Dream er et dejligt hotel, der ligger tæt på både by og strand – og det er altså en skøn...

Upgrade
Villas HM Paraiso Del Mar

Villas HM Paraiso Del Mar

Villas HM Paraiso Del Mar er på alle måder et dejligt, hyggeligt og farvestrålende hotel med en...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til mexico. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Mexico.

Playa del Carmen

-87.073889
20.627124

Isla Holbox

-87.376343
21.525349

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 sep 2018 - 31 okt 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 10.990,-
Børn u/12 år fra 9.990,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2018 - 19 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 11.390,-
Børn u/12 år fra 10.390,-
Afrejse i følgende periode 20 dec 2018 - 21 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 11.990,-
Børn u/12 år fra 10.990,-
Afrejse i følgende periode 22 dec 2018 - 05 jan 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.390,-
Børn u/12 år fra 14.390,-
Afrejse i følgende periode 06 jan 2019 - 07 jan 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.790,-
Børn u/12 år fra 13.790,-
Afrejse i følgende periode 07 jan 2019 - 20 apr 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 12.690,-
Børn u/12 år fra 11.690,-
Afrejse i følgende periode 21 apr 2019 - 19 jun 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 11.390,-
Børn u/12 år fra 10.390,-
Afrejse i følgende periode 20 jun 2019 - 30 jun 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 10.690,-
Børn u/12 år fra 9.890,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2019 - 10 jul 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 11.490,-
Børn u/12 år fra 10.690,-
Afrejse i følgende periode 11 jul 2019 - 11 aug 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 11.790,-
Børn u/12 år fra 10.990,-
Afrejse i følgende periode 12 aug 2019 - 31 aug 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 12.390,-
Børn u/12 år fra 11.390,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2019 - 31 okt 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 11.390,-
Børn u/12 år fra 10.390,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2019 - 20 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 11.690,-
Børn u/12 år fra 10.790,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Cancun t/r.
Alle transporter på rejsen sammen med andre turister.
9 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Skal du bo på Yucatan halvøen (bl.a. Riviera Maya, Costa Maya, Playa del Carmen, Akumal, Mahahual, Puerto Juarez, Tulum, skal du betale en miljøafgift på ca. 20 pesos pr værelse pr nat. Du skal betale denne direkte til hotellet.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Cancun t/r.
Transport mellem lufthavn, havne og hoteller med bil/minibus.
Transport til og fra Isla Holbox med færge.