Du er her: Lande > Mexico > Rejser > Rejse MX05

Mexicos bedste caribiske strande

16 dages rejse: 1 nat Cancun, 5 nætter Isla Mujeres, 3 nætter Tulum og 5 nætter Playa del Carmen
Rejse: 
MX05
Rejser til Mexico - Tulum
Fred og ro på Isla Mujeres, tilbagelænet atmosfære i Tulum og masser af liv i Playa del Carmen.

Efter en enkelt nat i den store ferieby Cancun, skal du ud til den lille paradisø Isla Mujeres, hvor der venter afslapning og masser af oplevelser under havet. Det største rev på den vestlige halvkugle løber forbi hele øens længde, så du har gode muligheder for at se koraller og fisk. Til lands kommer du bedst rundt med cykel eller golfvogn, så hvis du bliver træt af at nyde roen ved vandkanten, kan du bl.a. besøge øens skildpaddecenter. Herfra skal du videre til Tulum, der er et lidt hippieagtigt sted, med en skøn, tilbagelænet atmosfære. Skal dagene bruges ved de berømte mayaruiner ved Tulum eller måske i en strandseng eller i en hængekøje? Sidste stop på rejsen er den populære ferieby Playa del Carmen. Her er der masser af restauranter, butikker, og hvad der ellers hører til et velbesøgt feriested. Er du ikke blevet træt af sand og vand, kan du også her nyde stranden. Ellers tilbyder de mange turoperatører i byen udflugter til naturreservater og spændende mayaruiner.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst Cancun
 2. Cancun - Isla Mujeres
 3. Isla Mujeres
 4. Isla Mujeres
 5. Isla Mujeres
 6. Isla Mujeres
 7. Isla Mujeres - Tulum
 8. Tulum
 9. Tulum
 10. Tulum - Playa del Carmen
 11. Playa del Carmen
 12. Playa del Carmen
 13. Playa del Carmen
 14. Playa del Carmen
 15. Playa del Carmen
 16. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Mexico. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til Mexico - nærmere bestemt Cancun!

I dag ankommer du til Cancun - en af Mexicos populære feriebyer, der byder på masser af liv og hvide strande. Her kan du shoppe amok, gå på bar eller bare ligge og dase på den kridhvide strand, mens du kigger ud over det turkisblå hav. Men Cancun er mere end det gode liv på stranden. Området omkring byen er fuld af historie, kultur og natur, så der er udflugtsmuligheder for enhver smag.

Dag 2: Velkommen til Isla Mujeres!

I dag skal du videre til Isla Mujeres - en skøn, lille paradisø med hvide strande, der byder på masser af oplevelser under vandet. Tempoet er roligt og stemningen god. Her findes et lille udvalg af restauranter og barer, men intet vildt natteliv. Denne lille ø er kun 8 km lang og 1,5 km bred, og den bedste måde at komme rundt på øen er med cykel eller med golfvogn. Og ellers kan du selvfølgelig tage på en lille vandretur øen rundt.

Dag 3-6: Nyd livet på stranden i dejlige Isla Mujeres

Du har nu lidt tid til at opleve den dejlige ø. Besøg bl.a. øens "down town", der kaldes Centro, og skildpaddecenteret.

Men det er jo nok mere vandet end landet, der har fået dig til at tage til Isla Mujeres, og du kan sagtens bruge mange dage på solbadning, snorkling, dykning, vandsport, bådture m.m. Det største rev på den vestlige halvkugle, Great Mayan Reef, løber forbi hele øens længe, så der er gode muligheder for at se koraller, fisk osv.

Das på stranden i en liggestol med en god bog og gå lange ture i vandkanten.

Læs mere om, hvad du kan opleve her: Isla Mujeres på: www.isla-mujeres.net/thingstodo.htm.

Skulle du alligevel få lidt økuller, så er fastlandet mindre end en halv time væk. Tag over med båden og tag ind til Cancun, til Playa del Carmen eller på udflugt til pyramider, små landsbyer eller hvad du nu har lyst til.

Dag 7: Velkommen til smukke Tulum!

I dag kommer du til det dejlige Tulum. Tulum Beach er indbegrebet af en paradisisk, caribisk strand. Sandet er hvidt og pulverblødt, havet flere forskellige nuancer af turkis og blå, og de grønne palmetræer svajer i takt med den kølende brise. Stranden er et festligt og lidt hippieagtigt sted med en tilbagelænet atmosfære, og en af de sværeste beslutninger du skal træffe, er om dagen skal bruges i en strandseng, en solstol eller en hængekøje. Du har al den tid, du kan ønske dig på den vidunderlige strand, men også gode muligheder for spændende udflugter.

Dag 8-9: Et par til at dase og gå på eventyr i Tulum

Nyd dit ophold ved det caribiske hav. Slap af og tag på udflugter lige som du vil...

Tulum-stranden er et festligt og lidt hippie-agtigt sted, fortrinsvis for de unge, men bestemt også for "os andre". Du har al den tid, du kan ønske dig på den vidunderlige strand og gode muligheder for bådture, snorkling og dykning ved rev og i de berømte ferskvands grotter, der kaldes cenoter.

Der er kun ca. 4 km til Tulum by og nogenlunde samme afstand til de berømte Tulum ruiner, så du kan også tage på nogle gode udflugter. området byder også på flere naturparker, aktivitetsparker og flere forskellige maya-ruiner. Det er bare med at vælge og vrage blandt oplevelserne. Der er kun 4,5 kilometer til de berømte og meget besøgte Maya-ruiner i Tulum, der vidner om en svunden tid. I dag bebos ruinerne af massevis af leguaner, og på en rundvisning her vil du lære mere om den fascinerende mayakultur. Playa del Carmen og Cancun, hvor shopping-mulighederne er gode og mange, ligger henholdsvis 25 og 85 kilometer væk.

Tulum Beach er omgivet af jungle og mangrove, og området er oplagt til oplevelser i naturen. Besøg smukke vandfald eller tag ud til Spider Monkey Reserve, der ligger 1 times kørsel væk. Du må ikke snyde dig selv for en tur i en af de smukke ferskvandsgrotter, der kaldes cenoter. Vandet i cenoterne er køligt og fuldstændig glasklart, så du kan se små, sølvglinsende fisk svømme rundt nede i dybet. Slut dagene på Tulum Beach af med en middag på en udendørs restaurant, og nyd en drink med fødderne i sandet og udsigt over det skønne, caribiske hav

Dag 10: Velkommen til skønne Playa del Carmen!

I dag ankommer du til Playa del Carmen - et af verdens mest populære feriesteder - både med og uden børn. Her er, ud over den pragtfulde strand, masser af liv og gang i den både dag og nat, så er du ude efter en ungdommelig og livlig atmosfære, er det lige stedet af tage hen! Er du derimod mere til en stille ferie på en øde strand, kan Playa del Carmen virke noget støjende og overrendt, men der er til gengæld også et hav af udflugtsmuligheder for hele familien.

Playa del Carmen er som sagt et af verdens mest populære feriesteder, så hvis ikke du booker i virkelig god tid, kan det være svært at finde et ledigt hotel til dig.

Det vil være en skam ikke at opleve pyramider, når nu du er i Mexico. Gå ind til en af de små turoperatører, der ligger overalt, og bestil en tur til Chichen Itza. Det ligger ikke ud til havet, men alene størrelsen på ruinerne er nok til at gøre enhver stum. Chichen Itza er et imponerende pyramide- og ruinkompleks, og er et af de vigtigste i Mexico! Området ligger midt på Yucatan-halvøen, og vejen derud går gennem tætbevoksede jungleområder. Selve Chichen Itza-området er ca. 600x800 meter stort og indeholder et væld af forskellige gamle bygninger - flere af dem er særdeles velbevarede...! Hovedattraktionen er den 25 meter høje pyramide, El Castillo. Ikke langt fra El Castillo ligger Gran Juego de Pelota - en imponerende boldbane bygget op i sten, den største i Mexico!

Dag 11-14: Afslapning og eventyr i Playa del Carmen

Playa del Carmen er simpelthen så dejlig!

Området er berømt for sine strande og ikke uden grund. Bevæg dig de nødvendige 200 meter fra hotellet til en af liggestolene i strandkanten og vent nu et par timer med at tænke eller tage beslutninger. Har du brug for at blive nedkølet, kan du tage en svømmetur i det krystalblå hav eller bede en af tjenerne om en iskold Corona. Husk også at nyde den hyggelige by!

Du har måske bemærket, at man spiser lidt senere her end i Danmark, så tag dig god tid til at skylle saltvandet af og få lidt tiltrængt aftersun på ryggen. En aften bør du prøve at spise på Panchos. Restauranten er præget af en behagelig og afslappet atmosfære, selv om man ikke helt kan lade være med at tromme med på baggrundsmusikken med fødderne. Maden er af moderne, international karakter med et tydeligt mexicansk twist.

En dag kan du tage et smut forbi dykkerbutikken Divemike. Det er en af de mest respekterede dykkerbutikker i området, og det vil være et godt sted at begynde, hvis du vil udforske verden under havoverfladen.

Hvis du ikke er super vild efter at komme dybt ned under vandoverfladen, så arrangerer de også nogle glimrende snorkleture, og de har altid nogle gode råd klar med hensyn til restauranter, udflugter og lignende... www.divemike.com.

De fleste turoperatører tilbyder også ture til nogle af de naturreservater, der ligger i området. Her kan du blandt andet opleve mangroveskove, fugleliv, krokodiller og kæmpestore flokke af lyserøde flamingoer.

Har du lyst til at fiske dine egne kæmpestore tunfisk, barracudaer og blue marlins? Så skal du bare gå et par hundrede meter ned ad stranden og tale med en af kaptajnerne på de små, hurtiggående fiskerbåde. Se eventuelt mere på www.playadelcarmeninfo.com/playa-del-carmen-info-fishing.html.

Er du ikke bidt af en gal fisker, kan du i stedet prøve at windsurfe eller hvad med at lære at sejle en lille 1-2 personers såkaldt Hobie Catamaran? Den er lille, men lynhurtig!

En aften kan du prøve en af de flotte barer i Playa del Carmen. På hjørnet af 5th Avenue og Calle 12 ligger in-stedet FLY, hvor man kommer for at se og blive set. Midt i restauranten ligger en lillebitte modebutik, hvor du kan shoppe, mens du venter på maden. Du bør kraftigt overveje at bestille grillede kæmperejer i tequilla og mangosovs, det er i sandhed en ret for guder.

Du kan også tage en udflugt til øen Cozumel?? Nyd en god morgenmad, pak en lille taske med et håndklæde, kamera og kørekort, og gå ned til havnen. Køb en tur/retur-billet til øen Cozumel. Sørg for, at det er med firmaet Mexico Waterjets, de er bedre til at holde tiderne, og så bruger de gamle, danske flyvebåde (kontroller selv teksten på redningsvesten under sædet). Turen tager en halv time hver vej.

Eller hvad med at tage en tur til en af de mere øde strande sydpå? Playa Express har busser langs kysten hver halve time det meste af dagen. Spørg efter et godt sted at stå af, der er masser af små, meget smukke strande... Men husk selvfølgelig at sikre dig, at du kan komme tilbage med bussen igen.

Husk at nyde den skønne strand, før du skal hjem igen!

Dag 15: Afrejse fra Mexico

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 16: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Mexico. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Mexico.

Alle hoteller

Courtyard Cancun Airport

Courtyard Cancun Airport

Courtyard Cancun Airport ligger – som navnet antyder – dejlig tæt på lufthavnen, og altså ikke...

Upgradefra 472,- kr.pr. personpr. dag
Beachscape Kin Ha Villas & Suites

Beachscape Kin Ha Villas & Suites

Beachscape Kin Ha Villas & Suites er et dejligt resort, der ligger skønt lige ved stranden....

Alle hoteller

Cabanas Maria del Mar

Cabanas Maria Del Mar

Cabanas Maria Del Mar er et hyggeligt hotel, der ligger ved Playa Norte, en af de bedste strande...

Upgradefra 69,- kr.pr. personpr. dag
Na Balam

Na Balam

Na Balam er skønt hotel, som ligger ved den flotte strand Playa Norte. Det er i gåafstand til ’...

Alle hoteller

Hip Hotel

Hip Hotel

Hip Hotel er altså bare et skønt sted! Det ligger et par kilometer fra byen, men lige ud til den...

Alle hoteller

Hotel Las Golondrinas

Hotel Las Golondrinas

Hotel Las Golondrinas er et skønt sted i hjertet af byen, kun et par minutters gåtur fra...

Upgradefra 366,- kr.pr. personpr. dag
Hotel Riviera del Sol

Hotel Riviera del Sol

Hotel Riviera del Sol er et hyggeligt hotel, der ligger i den mere stille ende af Playa del...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til mexico. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Mexico.

Cancun

-86.854590
21.162112

Isla Mujeres

-86.723591
21.216889

Tulum

-87.465997
20.211070

Playa del Carmen

-87.073889
20.627124

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 22 jan 2018 - 01 apr 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.790,-
Børn u/12 år fra 14.790,-
Afrejse i følgende periode 02 apr 2018 - 03 apr 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.390,-
Børn u/12 år fra 14.490,-
Afrejse i følgende periode 04 apr 2018 - 08 apr 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.790,-
Børn u/12 år fra 13.790,-
Afrejse i følgende periode 09 apr 2018 - 19 jun 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.290,-
Børn u/12 år fra 13.290,-
Afrejse i følgende periode 20 jun 2018 - 10 jul 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 13.690,-
Børn u/12 år fra 12.890,-
Afrejse i følgende periode 11 jul 2018 - 11 aug 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.090,-
Børn u/12 år fra 13.290,-
Afrejse i følgende periode 12 aug 2018 - 31 aug 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.690,-
Børn u/12 år fra 13.690,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2018 - 30 nov 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.290,-
Børn u/12 år fra 13.290,-
Afrejse i følgende periode 01 dec 2018 - 19 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.290,-
Børn u/12 år fra 13.290,-
Afrejse i følgende periode 20 dec 2018 - 21 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.590,-
Børn u/12 år fra 14.640,-
Afrejse i følgende periode 22 dec 2018 - 23 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 16.990,-
Børn u/12 år fra 15.990,-
Afrejse i følgende periode 23 dec 2018 - 25 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.990,-
Børn u/12 år fra 17.090,-
Afrejse i følgende periode 26 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.490,-
Børn u/12 år fra 17.490,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 05 jan 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.590,-
Børn u/12 år fra 17.590,-
Afrejse i følgende periode 06 jan 2019 - 07 jan 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.490,-
Børn u/12 år fra 16.490,-
Afrejse i følgende periode 07 jan 2019 - 01 apr 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 16.690,-
Børn u/12 år fra 15.790,-
Afrejse i følgende periode 02 apr 2019 - 03 apr 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 16.290,-
Børn u/12 år fra 15.390,-
Afrejse i følgende periode 04 apr 2019 - 08 apr 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.590,-
Børn u/12 år fra 14.590,-
Afrejse i følgende periode 09 apr 2019 - 19 jun 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.090,-
Børn u/12 år fra 14.090,-
Afrejse i følgende periode 20 jun 2019 - 10 jul 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.490,-
Børn u/12 år fra 13.690,-
Afrejse i følgende periode 11 jul 2019 - 11 aug 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.890,-
Børn u/12 år fra 14.090,-
Afrejse i følgende periode 12 aug 2019 - 31 aug 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.490,-
Børn u/12 år fra 14.590,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2019 - 30 nov 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.090,-
Børn u/12 år fra 14.090,-
Afrejse i følgende periode 01 dec 2019 - 19 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.090,-
Børn u/12 år fra 14.090,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Cancun t/r.
Færge Puerto Juarez-Isla Mujeres t/r.
14 overnatninger.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Transfer til/fra hotel til færge på Isla Mujeres, transfer fra hotel i Tulum til busstation, transfer fra Playa del Carmen busstation til hotel.
Skal du bo på Yucatan halvøen (bl.a. Riviera Maya, Costa Maya, Playa del Carmen, Akumal, Mahahual, Puerto Juarez, Tulum, skal du betale en miljøafgift på ca. 20 pesos pr værelse pr nat. Du skal betale denne direkte til hotellet.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Fly Danmark-Cancun t/r.
Transport mellem lufthavne, havne og hoteller, samt Cancun-Tulum med bil/minibus.
Transport Cancun-Isla Mujeres t/r med offentlig færge.
Transport Tulum-Playa del Carmen med offentlig bus.