Du er her: Lande > Mexico > Rejser > Rejse MX26

Nyd livet i hængekøjen i Tulum

12 dages rejse: 10 nætter Tulum
Rejse: 
MX26
Se dejlige Tulum Beach fra en hængekøje
Nyd livet og den tilbagelænede stemning i det caribiske ferieparadis Tulum.

Det er svært ikke at komme helt ned i gear på en ferie til Tulum Beach. Med fødderne i det kridhvide pulversand kan du nyde udsigten over det turkisblå hav og synet af de grønne palmetræer, der svajer i takt med den kølende brise. Stranden er et festligt og lidt hippieagtigt sted med en skøn, tilbagelænet stemning, der indbyder til ren afslapning. Læg dig godt til rette i en hængekøje, eller gør brug af de gode muligheder for oplevelser og aktiviteter. Der er ikke mere end 4,5 km til de berømte mayaruiner i Tulum. De bebos i dag af masser af store leguaner, og på en rundvisning her kan du lære meget mere om den fascinerende mayakultur. Vil du længere væk kan du købe udflugter til smukke naturreservater, spændende adventureparker med adrenalinpumpende aktiviteter og så må du ikke snyde dig selv for en tur i en cenote. Mange steder på Yucatan-halvøen ligger disse smukke ferskvandsgrotter, hvor vandet er køligt og fuldstændig glasklart! Slut dagene af med en middag på stranden i Tulum Beach. Lækker mad, fødderne i sandet, bølgernes stille brusen og en kølig drink i hånden - findes der noget bedre?

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst Tulum
 2. Tulum
 3. Tulum
 4. Tulum
 5. Tulum
 6. Tulum
 7. Tulum
 8. Tulum
 9. Tulum
 10. Tulum
 11. Tulum
 12. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Mexico. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til Tulum!

I dag kommer du til det dejlige Tulum. Tulum Beach er indbegrebet af en paradisisk, caribisk strand. Sandet er hvidt og pulverblødt, havet flere forskellige nuancer af turkis og blå, og de grønne palmetræer svajer i takt med den kølende brise. Stranden er et festligt og lidt hippieagtigt sted med en tilbagelænet atmosfære, og en af de sværeste beslutninger du skal træffe, er om dagen skal bruges i en strandseng, en solstol eller en hængekøje. Du har al den tid, du kan ønske dig på den vidunderlige strand, men også gode muligheder for spændende udflugter.

Dag 2-10: Nyd livet ved dejlige Tulum Beach!

Nyd dit ophold ved det caribiske hav. Slap af og tag på udflugter lige som du vil...

Tulum-stranden er et festligt og lidt hippie-agtigt sted, fortrinsvis for de unge, men bestemt også for "os andre". Du har al den tid, du kan ønske dig på den vidunderlige strand og gode muligheder for bådture, snorkling og dykning ved rev og i de berømte ferskvands grotter, der kaldes cenoter.

Der er kun ca. 4 km til Tulum by og nogenlunde samme afstand til de berømte Tulum ruiner, så du kan også tage på nogle gode udflugter. området byder også på flere naturparker, aktivitetsparker og flere forskellige maya-ruiner. Det er bare med at vælge og vrage blandt oplevelserne. Der er kun 4,5 kilometer til de berømte og meget besøgte Maya-ruiner i Tulum, der vidner om en svunden tid. I dag bebos ruinerne af massevis af leguaner, og på en rundvisning her vil du lære mere om den fascinerende mayakultur. Playa del Carmen og Cancun, hvor shopping-mulighederne er gode og mange, ligger henholdsvis 25 og 85 kilometer væk.

Tulum Beach er omgivet af jungle og mangrove, og området er oplagt til oplevelser i naturen. Besøg smukke vandfald eller tag ud til Spider Monkey Reserve, der ligger 1 times kørsel væk. Du må ikke snyde dig selv for en tur i en af de smukke ferskvandsgrotter, der kaldes cenoter. Vandet i cenoterne er køligt og fuldstændig glasklart, så du kan se små, sølvglinsende fisk svømme rundt nede i dybet. Slut dagene på Tulum Beach af med en middag på en udendørs restaurant, og nyd en drink med fødderne i sandet og udsigt over det skønne, caribiske hav

Dag 11: Afrejse fra Mexico

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 12: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Mexico. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Mexico.

Alle hoteller

Hip Hotel

Hip Hotel

Hip Hotel er altså bare et skønt sted! Det ligger et par kilometer fra byen, men lige ud til den...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til mexico. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Mexico.

Tulum

-87.465997
20.211070

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 12 aug 2018 - 21 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 11.990,-
Børn u/12 år fra 11.290,-
Afrejse i følgende periode 22 dec 2018 - 05 jan 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 31.390,-
Børn u/12 år fra 28.590,-
Afrejse i følgende periode 06 jan 2019 - 07 jan 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 23.290,-
Børn u/12 år fra 22.490,-
Afrejse i følgende periode 07 jan 2019 - 21 apr 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.490,-
Børn u/12 år fra 14.790,-
Afrejse i følgende periode 22 apr 2019 - 19 jun 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 13.990,-
Børn u/12 år fra 13.390,-
Afrejse i følgende periode 20 jun 2019 - 11 aug 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.290,-
Børn u/12 år fra 14.190,-
Afrejse i følgende periode 12 aug 2019 - 22 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 13.990,-
Børn u/12 år fra 13.390,-
Afrejse i følgende periode 23 dec 2019 - 31 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 23.290,-
Børn u/12 år fra 22.490,-
Inkluderet: 

Fly København-Cancun t/r.
Alle transporter på rejsen.
10 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Skal du bo på Yucatan halvøen (bl.a. Riviera Maya, Costa Maya, Playa del Carmen, Akumal, Mahahual, Puerto Juarez, Tulum, skal du betale en miljøafgift på ca. 20 pesos pr værelse pr nat. Du skal betale denne direkte til hotellet.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Cancun t/r.
Transport mellem lufthavn og hotel med bil/minibus.