Du er her: Lande > Mexico > Rejser > Rejse MX13

To forskellige strandparadiser

13 dages rejse: 3 nætter Playa del Carmen og 8 nætter Isla Mujeres
Rejse: 
MX13
Smukke Isla Mujeres
Liv og glade dage i den populære ferieby Playa del Carmen, efterfulgt af ren afslapning og god stemning på den lille ø, Isla Mujeres.

Første stop på denne rejse er den livlige ferieby Playa del Carmen. Her leves livet på den vidunderlige sandstrand, og lige bag ved stranden ligger byens nerve - hovedstrøget 5th avenue. Her kan du få stillet sulten og slukket tørsten på de mange restauranter og barer, du kan shoppe farverige tasker sjove souvenirs i de mange butikker, og du kan købe spændende udflugter til bl.a. mayaruiner og naturreservater hos de mange små turoperatører. Videre til endnu et strandparadis, der er noget anderledes end Playa del Carmen. Isla Mujeres, Kvindernes ø, er kun 8 km lang og 1,5 km bred. Her er et roligt tempo og en skøn stemning. Den bedste måde at komme rundt på øen på er med cykel eller golfvogn, så tag rundt og besøg skildpaddecentret eller øens "downtown" kaldet Centro. Mange tager til Isla Mujeres på grund af havet, så det er bare med at beslutte, om du vil snorkle, dykke, dyrke vandsport eller tage på bådtur. Det største rev på den vestlige halvkugle, Great Mayan Reef, løber langs hele øens længde, så der er gode muligheder for at se koraller og fisk. Slap af på de kridhvide sandstrande og nyd livet i dette caribiske paradis.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst Playa del Carmen
 2. Playa del Carmen
 3. Playa del Carmen
 4. Playa del Carmen - Isla Mujeres
 5. Isla Mujeres
 6. Isla Mujeres
 7. Isla Mujeres
 8. Isla Mujeres
 9. Isla Mujeres
 10. Isla Mujeres
 11. Isla Mujeres
 12. Isla Mujeres
 13. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Mexico. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til Playa del Carmen!

I dag ankommer du til Playa del Carmen - et af verdens mest populære feriesteder - både med og uden børn. Her er, ud over den pragtfulde strand, masser af liv og gang i den både dag og nat, så er du ude efter en ungdommelig og livlig atmosfære, er det lige stedet af tage hen! Er du derimod mere til en stille ferie på en øde strand, kan Playa del Carmen virke noget støjende og overrendt, men der er til gengæld også et hav af udflugtsmuligheder for hele familien.

Playa del Carmen er som sagt et af verdens mest populære feriesteder, så hvis ikke du booker i virkelig god tid, kan det være svært at finde et ledigt hotel til dig.

Det vil være en skam ikke at opleve pyramider, når nu du er i Mexico. Gå ind til en af de små turoperatører, der ligger overalt, og bestil en tur til Chichen Itza. Det ligger ikke ud til havet, men alene størrelsen på ruinerne er nok til at gøre enhver stum. Chichen Itza er et imponerende pyramide- og ruinkompleks, og er et af de vigtigste i Mexico! Området ligger midt på Yucatan-halvøen, og vejen derud går gennem tætbevoksede jungleområder. Selve Chichen Itza-området er ca. 600x800 meter stort og indeholder et væld af forskellige gamle bygninger - flere af dem er særdeles velbevarede...! Hovedattraktionen er den 25 meter høje pyramide, El Castillo. Ikke langt fra El Castillo ligger Gran Juego de Pelota - en imponerende boldbane bygget op i sten, den største i Mexico!

Dag 2-3: Nyd dejlige Playa del Carmen

Playa del Carmen er simpelthen så dejlig!

Området er berømt for sine strande og ikke uden grund. Bevæg dig de nødvendige 200 meter fra hotellet til en af liggestolene i strandkanten og vent nu et par timer med at tænke eller tage beslutninger. Har du brug for at blive nedkølet, kan du tage en svømmetur i det krystalblå hav eller bede en af tjenerne om en iskold Corona. Husk også at nyde den hyggelige by!

Du har måske bemærket, at man spiser lidt senere her end i Danmark, så tag dig god tid til at skylle saltvandet af og få lidt tiltrængt aftersun på ryggen. En aften bør du prøve at spise på Panchos. Restauranten er præget af en behagelig og afslappet atmosfære, selv om man ikke helt kan lade være med at tromme med på baggrundsmusikken med fødderne. Maden er af moderne, international karakter med et tydeligt mexicansk twist.

En dag kan du tage et smut forbi dykkerbutikken Divemike. Det er en af de mest respekterede dykkerbutikker i området, og det vil være et godt sted at begynde, hvis du vil udforske verden under havoverfladen.

Hvis du ikke er super vild efter at komme dybt ned under vandoverfladen, så arrangerer de også nogle glimrende snorkleture, og de har altid nogle gode råd klar med hensyn til restauranter, udflugter og lignende... www.divemike.com.

De fleste turoperatører tilbyder også ture til nogle af de naturreservater, der ligger i området. Her kan du blandt andet opleve mangroveskove, fugleliv, krokodiller og kæmpestore flokke af lyserøde flamingoer.

Har du lyst til at fiske dine egne kæmpestore tunfisk, barracudaer og blue marlins? Så skal du bare gå et par hundrede meter ned ad stranden og tale med en af kaptajnerne på de små, hurtiggående fiskerbåde. Se eventuelt mere på www.playadelcarmeninfo.com/playa-del-carmen-info-fishing.html.

Er du ikke bidt af en gal fisker, kan du i stedet prøve at windsurfe eller hvad med at lære at sejle en lille 1-2 personers såkaldt Hobie Catamaran? Den er lille, men lynhurtig!

En aften kan du prøve en af de flotte barer i Playa del Carmen. På hjørnet af 5th Avenue og Calle 12 ligger in-stedet FLY, hvor man kommer for at se og blive set. Midt i restauranten ligger en lillebitte modebutik, hvor du kan shoppe, mens du venter på maden. Du bør kraftigt overveje at bestille grillede kæmperejer i tequilla og mangosovs, det er i sandhed en ret for guder.

Du kan også tage en udflugt til øen Cozumel?? Nyd en god morgenmad, pak en lille taske med et håndklæde, kamera og kørekort, og gå ned til havnen. Køb en tur/retur-billet til øen Cozumel. Sørg for, at det er med firmaet Mexico Waterjets, de er bedre til at holde tiderne, og så bruger de gamle, danske flyvebåde (kontroller selv teksten på redningsvesten under sædet). Turen tager en halv time hver vej.

Eller hvad med at tage en tur til en af de mere øde strande sydpå? Playa Express har busser langs kysten hver halve time det meste af dagen. Spørg efter et godt sted at stå af, der er masser af små, meget smukke strande... Men husk selvfølgelig at sikre dig, at du kan komme tilbage med bussen igen.

Husk at nyde den skønne strand, før du skal hjem igen!

Dag 4: Velkommen til smukke Isla Mujeres!

I dag skal du videre til Isla Mujeres - en skøn, lille paradisø med hvide strande, der byder på masser af oplevelser under vandet. Tempoet er roligt og stemningen god. Her findes et lille udvalg af restauranter og barer, men intet vildt natteliv. Denne lille ø er kun 8 km lang og 1,5 km bred, og den bedste måde at komme rundt på øen er med cykel eller med golfvogn. Og ellers kan du selvfølgelig tage på en lille vandretur øen rundt.

Dag 5-11: Strand og afslapning på Isla Mujeres

Du har nu lidt tid til at opleve den dejlige ø. Besøg bl.a. øens "down town", der kaldes Centro, og skildpaddecenteret.

Men det er jo nok mere vandet end landet, der har fået dig til at tage til Isla Mujeres, og du kan sagtens bruge mange dage på solbadning, snorkling, dykning, vandsport, bådture m.m. Det største rev på den vestlige halvkugle, Great Mayan Reef, løber forbi hele øens længe, så der er gode muligheder for at se koraller, fisk osv. Faktisk er her også et undervandsmuseum med en hel masse statuer, der står på havbunden og er hjem for masser af havdyr nu. En sjov og lidt anderledes oplevelse.

Das på stranden i en liggestol med en god bog og gå lange ture i vandkanten.

Skulle du alligevel få lidt økuller, så er fastlandet mindre end en halv time væk. Tag over med båden og tag ind til Cancun, til Playa del Carmen eller på udflugt til pyramider, små landsbyer eller hvad du nu har lyst til.

Dag 12: Afrejse fra Mexico

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 13: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Mexico. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Mexico.

Alle hoteller

Hotel Las Golondrinas

Hotel Las Golondrinas

Hotel Las Golondrinas er et skønt sted i hjertet af byen, kun et par minutters gåtur fra...

Upgradefra 403,- kr.pr. personpr. dag
Hotel Riviera del Sol

Hotel Riviera del Sol

Hotel Riviera del Sol er et hyggeligt hotel, der ligger i den mere stille ende af Playa del...

Upgradefra 1058,- kr.pr. personpr. dag
Mahekal Beach Resort

Mahekal Beach Resort

Mahekal Beach Resort er et stort lækkert resortagtigt hotel, der ligger lige på stranden og ca....

Alle hoteller

Cabanas Maria del Mar

Cabanas Maria Del Mar

Cabanas Maria Del Mar er et hyggeligt hotel, der ligger ved Playa Norte, en af de bedste strande...

Playa La Media Luna

Playa La Media Luna er et hyggeligt lille hotel, der ligger rigtig dejligt lige ud til en smuk...

Upgradefra 122,- kr.pr. personpr. dag
Na Balam

Na Balam

Na Balam er skønt hotel, som ligger ved den flotte strand Playa Norte. Det er i gåafstand til ’...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til mexico. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Mexico.

Playa del Carmen

-87.073889
20.627124

Isla Mujeres

-86.723591
21.216889

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 sep 2018 - 19 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 11.390,-
Børn u/12 år fra 10.690,-
Afrejse i følgende periode 20 dec 2018 - 21 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 11.990,-
Børn u/12 år fra 11.290,-
Afrejse i følgende periode 22 dec 2018 - 05 jan 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 21.990,-
Børn u/12 år fra 19.190,-
Afrejse i følgende periode 06 jan 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 12.990,-
Børn u/12 år fra 12.190,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 28 apr 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 11.890,-
Børn u/12 år fra 10.990,-
Afrejse i følgende periode 29 apr 2019 - 19 jun 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 11.590,-
Børn u/12 år fra 10.890,-
Afrejse i følgende periode 20 jun 2019 - 11 aug 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 12.990,-
Børn u/12 år fra 11.990,-
Afrejse i følgende periode 12 aug 2019 - 31 aug 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 11.890,-
Børn u/12 år fra 10.990,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2019 - 19 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 11.590,-
Børn u/12 år fra 10.890,-
Afrejse i følgende periode 20 dec 2019 - 21 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 12.390,-
Børn u/12 år fra 11.590,-
Afrejse i følgende periode 22 dec 2019 - 25 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.190,-
Børn u/12 år fra 13.390,-
Afrejse i følgende periode 26 dec 2019 - 31 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.490,-
Børn u/12 år fra 13.690,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Cancun t/r.
Alle transporter på Playa del Carmen.
11 overnatninger. Du vil ved ankomst til Cancun få udleveret dine færgebilletter etc.

Ikke inkluderet: 

Transport på Isla Mujeres.
Skal du bo på Yucatan halvøen (bl.a. Riviera Maya, Costa Maya, Playa del Carmen, Akumal, Mahahual, Puerto Juarez, Tulum, skal du betale en miljøafgift på ca. 20 pesos pr værelse pr nat. Du skal betale denne direkte til hotellet.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Fly Danmark-Cancun t/r.
Transport mellem lufthavn, havnen i Cancun og hoteller med bil/minibus. (Der er ikke inkluderet transport mellem havn og hotel på Isla Mujeres).
Transport Cancun-Isla Mujeres med offentlig færge.