Du er her: Lande > USA > Rejser > Rejse USHA3

Californien og fortryllende Hawaii

17 dages rejse: 2 nætter San Francisco, 2 nætter Monterey, 1 nat San Simeon, 2 nætter Los Angeles, 4 nætter Maui og 4 nætter Oahu
Rejse: 
USHA3
Makena Beach
Kombinér Highway 1 i Californien med Hawaiis tropiske øer! Oplev USAs vestkyst med byer som San Francisco og Los Angeles - efterfulgt af Maui og Oahu på skønne Hawaii!

Du starter din rejse i San Francisco, der byder på den ene seværdighed efter den anden: Golden Gate Bridge, Alcatraz, Fisherman's Wharf, Lombard Street og mange flere! Byen har hyggelige, stejle gader med sporvogne og en god stemning! Næste stop er den dejlige kystby Monterey, der har fine farvestrålende huse, strand og et flot akvarium. Byen er kendt fra John Steinbecks roman Cannery Row, og når man ser den sjove by og de flotte klippekyster, har man faktisk næsten lyst til at skrive en bog om det. Du har også en overnatning i San Simeon, der især er kendt for sine mange søelefanter og Hearst Castle. Sidste stop i USA er selvfølgelig berømte Los Angeles, hvor du både bør lægge vejen forbi Hollywood og downtown LA. Her er masser af oplevelser - både for dem, der er til natur og dem, der er til storby og berømtheder! Nu går turen over vandet til naturskønne Maui, der har de mest fantastiske strande og en fortryllende natur, og du skal bo i den hyggelige kystby Lahaina. Herfra kan du fx køre til Haleakala Nationalpark, hvor du kan opleve den sovende vulkan Haleakala og dens enorme vulkankrater. Du skal også til Oahu, hvor hovedstaden Honolulu ligger. Brug masser af tid på at udforske den store by, som har alt fra historiske bygninger til shopping og restauranter i de travle gader. Byen er kendt for skønne Waikiki Beach, hvor du har et fantastisk udsyn over mod det ikoniske Leahi krater, som rejser sig 230 meter op imod himlen. Rundt omkring på øen er der også rigtig mange gode snorklesteder fx ved smukke Hanauma Bay. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst San Francisco
 2. San Francisco
 3. San Francisco - Monterey
 4. Monterey
 5. Monterey - San Simeon
 6. San Simeon - Los Angeles
 7. Los Angeles
 8. Los Angeles - Maui 
 9. Maui
 10. Maui 
 11. Maui 
 12. Maui - Honolulu
 13. Honolulu
 14. Honolulu
 15. Honolulu
 16. Honolulu
 17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til USA. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til San Francisco!

Velkommen til San Francisco! Byen er en af de smukkeste og mest fascinerende byer i USA, og her er attraktioner og seværdigheder nok til mange dage. Det er et skønt vindistrikt, så du kan smage lækre vine, eller bare slentre ned ad rækkerne af elegante huse og farverige havnefronte. San Francisco har et kæmpe udvalg af ting og steder, du bare må se! Eller måske gense - for vi føler jo nok alle, at vi kender byen lidt fra alle de film, vi har set, der er optaget i de charmerende omgivelser.

Dag 2: Gå på opdagelse i San Francisco

I San Francisco skal du helt sikkert en tur rundt i Chinatown eller på en udflugt ud til fængselsøen Alcatraz. På Pier 39 holder en stor koloni af sæler til, og det kan både høres og lugtes! Men du skal næsten ud og se de sjove dyr, og herude finder du også masser af gøgl, gademusikanter, butikker og caféer. Du kan også gå rundt i det skønne havneområdet Fisherman's Wharf eller tage en af de charmerende cable cars fra havnen ind til centrum - de minder næsten om Danmarks gamle sporvogne. Se den smukke husrække malet i de fineste pastelfarver på Alamo Square og tag turen på den stejle, snoede Lombard Street. Det er den måske mest kurvede vej i verden. Den svinger sig rundt mellem blomster og planter med huse på begge sider. Et sjovt og smukt syn!

San Francisco har for USA været banebrydende og to bydele tæt på hinanden symboliserer på hver sin måde 60-erne og 70-erne. Haight-Ashbury, som tiltrak hippier fra hele verden i 60-erne, bærer stadig præg af denne arv, og bydelen Castro er centreret omkring homoseksuelles rettigheder. Borgerretsforkæmperen Harvey Milk blev fornyligt spillet imponerende af Sean Penn i filmen "Milk".

Du kan ikke besøge San Fransisco uden også at se den berømte Golden Gate Bridge, som du både kan gå og cykle over. Her er også den dejlige Golden Gate Park, hvor der er masser at se: både et smukt, hvidt drivhus fuldt af blomster og den japanske te-have. Her bor også bøfler, som du kan hilse på.

Hvis du er til shopping, vil du elske området omkring Union Square, hvor der ligger lækre og indbydende butikker side om side!

Der er masser af spisemuligheder i byen - er du til kinesisk så gå til Chinatown, hvis du vil have italiensk, så gå til North Beach - her er utallige former for kulinariske oplevelser!

Dag 3: Velkommen til Monterey!

I dag ankommer du til Monterey.

Monterey er en gammel fiskerby, som blev bygget i år 1770 som en af de første europæiske byer på vestkysten, og mange af de tidlige amerikanske kolonitidsbygninger står her stadig. Her er en fantastisk udsigt ud over vandet, og du kan bruge masser af tid på at nyde den dejlige by.

John Steinbeck har udødeliggjort byen og området i bogen Cannery Row - også selvom du ikke kender bogen, er det et skægt område at besøge. Udforsk byen og undlad ikke at besøge det flotte akvarium - det er nok et af verdens bedste akvarier!

Start bilen og tag turen ad den berømte Seventeen-Mile Drive mellem Monterey og Carmel - her vil du få en fantastisk naturoplevelse og kan samtidig besøge den hyggelige by, Carmel-by-the-Sea, hvor Clint Eastwood tidligere var borgmester.

Dag 4: En dag i hyggelige Monterey

Du har en hel dag i Monterey til at nyde den hyggelige by.

Gå ture langs kysten og se bølgerne slå ind over klipperne eller tag en slentretur i de charmerende gader og se de mange fine huse. John Steinbecks hus er en fin villa i lidt victoriansk stil, som du bestemt må slå vejen forbi! Du kan også sætte dig på en bænk og læse hans roman?

Hvis vejret er til det, så gå en tur på stranden og få dig en dukkert. 

Dag 5: Videre ad Highway 1 til San Simeon

Kør nu videre og husk at holde øje med vandet - måske ser du hvaler eller søelefanter, der ligger og solbader på stranden! Du kører fortsat ad imponerende Highway 1, og udsigten fra klippekysterne er altså helt fantastisk. 

Du ender i San Simeon - en mindre stillehavsby, og byens største attraktion er nok Hearst Castle. Slottet blev bygget af aviskongen William Hearst i starten af 1900-tallet, og han inviterede ofte tidens største Hollywood-stjerner og andre vigtige personligheder op på sit enorme slot. I dag fungerer slottet som en turistattraktion med guidede ture.

Dag 6: Velkommen til Los Angeles!

Når du kører ud af San Simeon, vil du have mulighed for at gøre stop og se hundredvis af søelefanter, som ligger og solbader på stranden. Måske har du også selv brug for at dase lidt?

Kør nu ad den smukke stillehavskyst til Santa Barbara, en hyggelig kystby ca. 150 km nordvest for Los Angeles. Byen har en dejlig og meget lang strandpromenade med høje palmer, hvor amerikanerne både motionerer og slapper af. I år 1925 ødelagde et jordskælv byen, og det blev bestemt, at det kun skulle være lovligt at bygge lave huse. Derfor ser du meget få højhuse i Santa Barbara. Du bør slentre en tur igennem byens botaniske have og se de skønne planter og blomster. Hvis du trænger til at være aktiv, kan du også tage en kort vandretur i Los Padres National Forest og se de smukke strande. På Arroyo Burro Beach kan du være heldig at se hvaler! Du kan også tage et smut forbi Santa Barbaras kunstmuseum og se de smukke samlinger af kunst. Om aftenen kan du måske spise fisk og skaldyr på restauranterne på den smukke mole, inden du fortsætter mod Los Angeles, hvor du denne gang skal bo på på et andet hotel.

Dag 7: Tag måske et smut til Hollywood?

Hvad skal du mere nå, mens du er i Los Angeles? 

Er det Hollywood-skiltet, der trækker? Du kan måske slå det sammen med en vandretur i Hollywood Hills? Eller shopping? Eller vil du bare sidde på en café og drikke en kop kaffe?

Du kan også tage til Santa Monica, hvor der er god strand og et livligt byliv. I midten af byen, holder nogle af de største film- og musikbrands til, som Universal Music, MTV og Sony. Du skal huske at køre ned til Santa Monica Pier – det er et must see. Er vejret godt, og har du mest lyst til at hygge dig på stranden, er den også et besøg værd. 

Måske vil du hellere til Anaheim i udkanten af Los Angeles? I Anaheim oplever du magiske verdener, kæmpemæssige filmsets og vilde dyr i byens mange parker! De mange temaparker, attraktioner og aktiviteter i byen gør det til det perfekte sted for en børnevenlig familieferie. Du skal selvfølgelig besøge "det gladeste sted i verden" - Disneyland! 

Dag 8: Velkommen til skønne Maui

I dag ankommer du til øen Maui.

Maui er den næststørste ø i Hawaii og ifølge en hawaiiansk legende, er den opkaldt efter halvguden Māui, der hævede øerne op fra havet. Ud af øens samlede kystlinje på knap 200 kilometer, består 50 kilometer af fantastiske strande – faktisk er der over 80 af dem! Mest kendt er Kaanapali Beach og Makena Beach State Park, men der findes naturligvis mange andre skønne strande, hvor sandet har den fineste hvide farve, og nogle steder sågar er helt sort eller rødt. Med andre ord er der rig mulighed for at dase, svømme og snorkle på Maui.

Du skal bo uden for byen Lahaina. Inde i Lahaina kan du besøge de smukke, historiske bygninger fra 1800-tallet, der blev bygget, da byen blomstrede på grund af hvalfangsten på øen. I den charmerende kystby finder du en række gode restauranter, butikker og meget andet, og det er også her, du har nogle af de bedste muligheder for at se hvaler bryde havoverfladen eller spotte legesyge delfiner. 

Dag 9-11: Oplev Mauis fortryllende natur og skønne strande

Nu skal du ud og opleve den smukke ø.

Fra toppen af Haleakala krateret kan du nyde solopgangen i 3000 meters højde – en helt uforglemmelig oplevelse, og så kan du bruge resten af dagen på at vandre på nogle af de mange vandrestier i den omkringliggende nationalpark. Her er du omgivet af kæmpemæssige bambusser, og går igennem hele jungler af bambus på små træstier.

Den største by på øen hedder Kahului, og her er travlhed og masser af mennesker. Fra Kahului er der en køretur på 83 kilometer op til den lille by Hana – det er lidt af en køretur, men undervejs belønnes du med fantastiske udsigter til frodig regnskov, smukke vandfald og smukke kig ud over Stillehavet. Det er en af de mest kendte ruter på øen, og du bør sætte mange timer af til at køre den, for du vil få lyst til at stoppe hver andet minut og beundre naturen. Stop ved de mange smukke vandfald undervejs, bl.a. Three Bear Falls, der ligger omgivet af frodig regnskov. 

Dag 12: Velkommen til Honolulu på Oahu Island

I dag ankommer du til Oahu!

Oahu er den tredje største af Hawaiis øer, men det er faktisk den mest befolkede, og det skyldes, at Hawaiis hovedstad Honolulu ligger på øen. Det er her, du skal bo. Honolulu er en stor by, som byder på alt fra historiske bygninger, til shopping, moderne hoteller og masser af travle gader. Byen såvel som øen er kendt for sin blanding af nyt og gammelt, og derfor kan du både opleve skyskrabere og moderne butikskæder og gamle templer og bygninger. Her er masser at se – blandt andet kunstmuseet, fyrtårnet Aloha Tower ved havnen og en hyggelig zoologisk have.

Hovedstaden er også kendt for den dejlige Waikkiki Beach, hvor du har et fantastisk kig over mod det ikoniske Leahi krater, der måske er bedre kendt som Diamond Head. Krateret rejser sig 230 meter op imod himlen, og en vandretur til toppen byder på en skøn udsigt ud over stranden og storbyen. 

Dag 13-15: Udforsk Oahu Island

Hvad skal du få tiden til at gå med på øen? 

Som så mange andre steder i Hawaii, er Oahu kendt for sine strande, blandt andet Ala Moana og den dejlige Hanauma Bay med krystalklart isblåt vand med masser af fisk at kigge på. Måske ser du endda skildpadder?Øens højeste punkt er Ka’ala bjerget, og i naturen omkring bjerget kan du tage på masser af skønne vandreture eller finde andre flotte strande. Du kan også tage til Maakua Gulch, en kæmpemæssig, frodig kløft imellem bjergene.

En af øens smukkeste udsigter finder du ved Makapuu fyrtårnet, der ligger ved forrevne, grønklædte klippekyster ud til det azurblå vand. Eller hvad med et besøg til Ho'omaluhia Botaniske have ved byen Kaneohe? Her er naturen helt enormt smuk med stejle, grønklædte klippebjerge og spejlblanke søer. 

Det er selvfølgelig også oplagt med et besøg til Pearl Harbor, det tidløse mindesmærke for japanernes angreb under Anden Verdenskrig, og selv i dag emmer havnen af historie og minder. 

Dag 16: Afrejse fra Hawaii

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til USA. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i USA.

Alle hoteller

Best Western Plus Americania

Best Western Plus Americania

Best Western Plus Americania er et sjovt hotel indrettet i moderne 60'er inspireret stil....

Alle hoteller

Holiday Inn Express Monterey Cannery Row

Holiday Inn Express Monterey Cannery Row

Holiday Inn Express Monterey Cannery Row er et rigtig godt enkelt hotel, der ligger på den...

Alle hoteller

Silver Surf Motel

Silver Surf Motel

Silver Surf Motel ligger 5 kilometer fra det berømte Hearts Castle og mange andre seværdigheder...

Alle hoteller

Holiday Inn Los Angeles Airport

Holiday Inn Los Angeles Airport

Holiday Inn Los Angeles Airport er et udmærket hotel, der ligger 1½ km fra lufthavnsterminalen...

Alle hoteller

Kaanapali Beach Hotel

Kaanapali Beach Hotel

Kaanapali Beach Hotel påstår selv, at de er Hawaiis mest hawaiianske hotel. Det vil vi ikke gøre...

Upgrade
Royal Lahaina Resort

Royal Lahaina Resort

Royal Lahaina Resort er et rigtig godt, stort hotel, der ligger ud til en fænomenal strand!...

Alle hoteller

Aqua Pacific Monarch

Aqua Pacific Monarch

Aqua Pacific Monarch ligger kun et par minutters slentretur til den mere rolige ende af Waikiki...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til usa. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i USA.

San Francisco

-122.445715
37.784754

Monterey

-121.895685
36.599946

San Simeon

-121.191955
35.643736

Los Angeles

-118.231831
34.054050

Maui (Hawaii)

-156.330975
20.796745

Oahu (Hawaii)

-157.848991
21.306022

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 okt 2018 - 31 okt 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 22.790,-
Børn u/12 år fra 21.390,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2018 - 10 dec 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 22.190,-
Børn u/12 år fra 20.790,-
Afrejse i følgende periode 10 dec 2018 - 15 dec 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 22.990,-
Børn u/12 år fra 21.690,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2018 - 29 dec 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 24.390,-
Børn u/12 år fra 22.990,-
Afrejse i følgende periode 30 dec 2018 - 02 jan 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 24.490,-
Børn u/12 år fra 23.190,-
Afrejse i følgende periode 03 jan 2019 - 10 jan 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 23.990,-
Børn u/12 år fra 22.690,-
Afrejse i følgende periode 11 jan 2019 - 15 jan 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 23.390,-
Børn u/12 år fra 21.990,-
Afrejse i følgende periode 16 jan 2019 - 28 feb 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 22.990,-
Børn u/12 år fra 21.690,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 22.190,-
Børn u/12 år fra 20.890,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 20 apr 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 22.890,-
Børn u/12 år fra 21.490,-
Afrejse i følgende periode 21 apr 2019 - 28 apr 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 23.390,-
Børn u/12 år fra 21.990,-
Afrejse i følgende periode 29 apr 2019 - 29 jun 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 23.290,-
Børn u/12 år fra 21.990,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2019 - 30 aug 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 24.590,-
Børn u/12 år fra 23.240,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2019 - 31 okt 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 23.590,-
Børn u/12 år fra 22.290,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2019 - 09 dec 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 22.890,-
Børn u/12 år fra 21.590,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-San Francisco og Los Angeles-Maui-Honolulu-Danmark. 
15 overnatninger.
13 dages billeje: 8 dage i USA og 5 dage på Maui.
Transport til og fra hotel i Honolulu.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Øvrige transporter på rejsen.

Morgenmad på hotellerne. 

Evt. entre i nationalparker. 
Evt. parkeringsgebyr på hoteller.
Evt. ekstrabetaling på billeje, ekstra forsikringer mv.
Evt. leje af GPS.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Fly Danmark-Vancouver-Maui-Honolulu-Danmark. 
Billeje i 5 dage på Maui.