Du er her: Lande > USA > Rejser > Rejse US01

Det bedste af Florida

14 dages rejse: 2 nætter Miami, 4 nætter Orlando, 3 nætter Sarasota og 3 nætter Naples
Rejse: 
US01
USA rejser - Miami Beach
Fantastisk stemning i Miami, forlystelser til den store guldmedalje i Orlando, masser af vandaktiviteter i Sarasota og gode restauranter og elegante butikker i Naples.

I Miami kan du nyde livet på den lækre Miami Beach, prøve nogle af de mange gode restauranter og barer eller måske besøge Little Havana, hvor de mange eksil-cubanere giver bydelen en helt særlig cubansk stemning med mojitos på caféerne og dominospillere i gaderne. Når du skal køre videre til Orlando, kan du vælge at gøre stop ved shoppingcenteret Sawgrass Mills - men det anbefales dog kun, hvis dit dankort godt kan tåle at blive brugt, for her er virkelig mange butikker og gode tilbud. I Orlando kan dit indre barn slå sig løs i de mange forlystelsesparker. I Disney World og Universal Studios er der underholdning nok til mange dage! Du kører videre til hyggelige Sarasota, som i mange år har tiltrukket forskellige kunstnere. Her er kilometerlange sandstrande, et godt akvarium og mulighed for at leje kano og vandski. Sidste stop på turen er den populære ferieby Naples. Tag på udflugt til vådområdet Everglades' mange aligatorer og spis på en af byens dejlige restauranter om aftenen. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst Miami
 2. Miami
 3. Miami - Orlando
 4. Orlando
 5. Orlando
 6. Orlando
 7. Orlando - Sarasota
 8. Sarasota
 9. Sarasota
 10. Sarasota - Naples
 11. Naples
 12. Naples
 13. Naples
 14. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til USA. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til Miami!

I dag ankommer du til Miami!

Miami Beach er kendt for sine hvide sandstrande og krystalblåt vand. Det er en farvestrålende og forvirrende blanding af luksushoteller, charmerende art deco-bygninger og pastelfarvede hoteller med udsigt over den hvide strand og Atlanterhavets brænding. Den kosmopolitiske storby Miami breder sig over mere end 5.000 kvadratkilometer på den sydlige del af Floridas østkyst. Her er sol og varme året rundt! Den omfattende multietniske kultur afspejles fortrinsvis i arkitekturen og i maden. Det har dog ikke altid været tilfældet - for omkring 100 år siden var Miami en lille, søvnig by, indtil Henry Flagler i 1896 bragte jernbanen til Florida og endog sydligere end til Palm Beach, der på den tid var meget populær blandt velhavende amerikanere. Nu kunne man komme til Miami med tog, hvilket betød en opblomstring og udvikling af byen ud over alle forventninger. Miami er også kendt for sin store cubanske befolkning. Den første bølge af cubanske immigranter kom hertil i 1960 og satte sit markante præg på byen. Det har øget Miamis popularitet blandt folk fra Central- og Sydamerika, der i stort tal har bosat sig her og været med til at give Miami dens latinamerikanske præg.

Dag 2: Nyd livet på legendariske Miami Beach

Miami er lune vinde, svajende palmer og lyden af bølgernes brusen mod stranden. Her er du kommet til en fascinerende strandby, der ofte kaldes Amerikas Riviera, men den er mere end turkisfarvet vand og bred, flot strand. South Beach er også verdenskendt for fantastisk shopping, et sprudlende natteliv, gourmetrestauranter og fra talløse film og TV-shows. Begiv dig rundt i det pulserende område og nyd den smukke arkitektur. Når natten falder på, klædes der om til afslappet aftendress, og livet leves i de mange natklubber og barer, hvor der er noget for enhver smag og ethvert budget. Prøv at besøge chokoladebutikken, Ghirardelli Chocolatiers, hvor du får smagsprøver på lækker chokolade. Du kan også købe shakes, is og kager!

Tag måske en tur til Little Havana ved downtown og besøg Gomez Park - berømt for mændene, der spiller domino i parken. Der bor ca. 650.000 eksil-cubanere i Little Havana og det giver en helt speciel stemning her.

Til frokost eller brunch skal du prøve legendariske Big Pink i starten af South Beach. Hvis du er til Seafood, er det Restaurant Truluks, og skal du have caribisk, så prøv Tap Tap. Besøg måske Coconut Grove i Miami downtown med de smalle, små gader med lave huse. Tidligere et kvarter for hippierne, men nu er det blevet et mere etableret område. Ved siden af ligger Coral Gables med den dyre shoppinggade Miracle Mile som omdrejningspunkt. Hvis du gerne vil besøge dyrene kan du tage til Miami Seaquarim, Monkey Jungle eller Metrozoo. Er du i Miami i weekenden er der masser af liv ved Bayside Market Place. Her kan du tage på forskellige bådture - fx sightseeingcruise og party-cruise på en festbåd.

Dag 3: Videre til Orlando - måske med stop i Kennedy Space Center?

Så forlader du Miami og kører nordpå til Orlando - en tur på ca. 370 kilometer. Undervejs kan du eventuelt gøre stop i Fort Lauderdale, hvor Floridas største shoppingcenter, Sawgrass Mills, måske skal aflægges et besøg. Hvis tiden tillader det, er Kennedy Space Center, hvor rumfærgeopsendelserne finder sted, absolut også værd at se. Vel fremme i Orlando checker du ind på:

Dag 4-6: Slip legebarnet løs i Orlando

Walt Disney' World i Orlando er den ældste og mest berømte park med sit Askepot-slot, de velkendte Disneyfigurer og sjove forlystelser. Her møder du Mickey Mouse og hans venner, og alle Walt Disneys eventyr bliver til virkelighed! Du kan både udforske Adventureland og Tomorrowland, se det hjemsøgte hus og køre i rutsjebane. Hvis du er her om aftenen, skal du helt bestemt se fyrværkerishowet. Her er også musik og kendte Disney-karakterer, det er en helt særlig oplevelse.

Andre parker er Walt Disneys Epcot, hvor fremtidens mulige nyskabelser og opfindelser kan ses. Du kan rejse i tiden helt fra altings begyndelse til den elektroniske tidsalder. Her er også World Showcase, hvor du bevæger dig fra et land til et andet og ser, hvordan arkitekturen og landskabet forandrer sig. Her kan du smage forskellige retter fra hvert land og blive underholdt ud fra anderledes traditioner.

Walt Disney's Hollywood Studios skal du helt sikkert også se! Du kan gå rundt i studierne og lære, hvordan special-effects bliver til. Du kan se film i 4D - en 3D-film, hvor du både kan se, høre og føle filmen, mens du sidder i dit sæde. Dine børn vil elske at flyve med E.T. på cykel hjem til hans hjemplanet. Her er noget for børn og voksne i alle aldre!

Den største park er Walt Disney's Animal Kingdom, hvor forlystelser og underholdning er centreret om dyrevelfærd og -bevarelse. Her kan du tage ud mellem løver, elefanter, zebraer og giraffer på savannen, og du kan redde dinosaurer fra udslettelse millioner af år tilbage i tiden.

Men det er jo ikke kun Disney World, der har gjort Orlando til sådan et populært sted. Her findes simpelthen forskellige parker og oplevelser for næsten enhver smag!

Legoland kender vi jo fra Danmark. Men mon ikke de opfindsomme amerikanere har kunnet tilføje noget ekstra?

Er du filminteresseret, så besøg også Universal Studios, hvor der er kopier af berømte gader, forlystelser og shows, der viser hvordan film bliver til. Her kan du også besøge The Wizarding World of Harry Potter, hvor alle Potter-fans vil kunne slås med drager, flyve med hippogriffer og gå rundt i den så velkendte Diagonalstræde og kigge butikkerne, hvor der sælges tryllestave, drageskindshandsker, magisk spøg og skæmt, slik i mange lækre (og ulækre) smagsvarianter og kæledyr i alle former og farver.

Har du lyst til at se lidt af "den virkelige verden", så har Orlando by også meget at byde på. Besøg de forskellige bydele, fx Lake Buena Vista, et nydeligt område med haver og træer, hvor du kan slentre rundt i pæne omgivelser. Celebration er et eksklusivt område, og her bør du også gå en tur og se de mange sjove bygninger, der er bygget i Disneystil. Downtown Orlando byder på sjov og fest, og mange af de lokale gør flittigt brug af de mange barer og restauranter.

Lidt uden for Orlando ligger Kissimmee, hvor de berømte shows som American Gladiators, Arabian Nights og King Henry's Feast foregår. Eller tag til International Drive, hvor du kan kaste dig ud i forlystelser som bungee jumping, Wet'n Wild eller Ripley's Believe it or Not!

Dag 7: Velkommen til Sarasota!

Så går turen fra Orlando til skønne Sarasota (ca. 210 km). Smukt beliggende på en lille bakkeskråning ved Sarasota Bay, giver Sarasota mulighed for en skøn blanding af kultur, natur og afslapning. Byen har gennem årenes løb tiltrukket mange forfattere og kunstnere, danse- og skuespilkompagnier, og derfor er kulturen også i højsædet. Sarasota har vidunderlige, kilometerlange strande med det fineste, hvide sand. Havet viser sig oftest fra sin meget børnevenlige side, så det er det helt idéelle feriested for børnefamilier.

Dag 8-9: Nyd livet på Sarasotas strande

I Sarasota kan du lave alle former for vandaktiviteter... Du kan sejle i kano og kajak, køre på vandski, snorkle og meget mere.

Besøg måske John and Mable Ringling Museum of Art, der med sine 12 gallerier er Floridas kunstmuseum nummer 1.

Herudover findes en masse naturoplevelser fx ved Mote Marine Aquarium, som ud over et stort hajbassin også har en "røre-tank", hvor du kan mærke på forskellige små, spændende havdyr. To gange om dagen kan du tage på cruise med store "glass bottom boats", hvor der undervejs samles planter og fisk op fra havet, der bliver analyseret i et stort akvarium om bord.

Du kan også besøge Sarasota Jungle Garden, en tidligere bananplantage, der nu fungerer som botanisk- og zoologisk have eller Selby Botanical Gardens, der er kendt for sine orkidéer.

En af dagene kan du køre til Tampa og besøge Busch Gardens Amusement Park, her er sjove rutsjebaner og en zoologisk have med over 2.700 dyr! Spis på gode restauranter, se dyreshows og gå i butikker. Eller tag til Lido Key-øen, hvor der er en hyggelig og eksklusiv stemning med lækre butikker, gallerier og gode restauranter.

Dag 10: Velkommen til Naples!

I dag skal du køre små 200 kilometer ned langs kysten til Naples.

Naples er en lille perle i det sydvestlige hjørne af Florida med flotte, kridhvide strande. Det er primært de velstillede amerikanere, som holder ferie her, så der er rigtig mange gode restauranter, elegante butikker og flere golfbaner. Men det er måske ikke her, der er allermest fest og farver om aftenen... Spis på en lækker restaurant om aftenen og nyd, at du nu har et par dage i dette lille ferieparadis!

Dag 11-12: Afslapning på hvide sandstrande i Naples

Måske vil du bare dase på stranden og bade i bølgerne? Her er masser af muligheder for at dyrke vandsport, bygge fænomenale sandslotte og bare slappe af med en god bog på et badehåndklæde! Du kan også bestille fisketure, leje en speedbåd, kano eller kajak. Amerikas største subtropiske vildnis og vådområde, The Everglades, er blot en times kørsel herfra. Her kan du sejle med de såkaldte airboats og se Floridas sumpe og fantastisk dyreliv med et utal af fuglearter, alligatorer, skildpadder, vaskebjørne, Florida-panteren og meget mere.

En aften kan du tage til Tin City og spis på en af de mere klassiske, amerikanske seafood-restauranter, hvis du vil prøve noget andet.

Dag 13: Afrejse fra USA

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 14: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til USA. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i USA.

Alle hoteller

Rejser til Miami - Dorchester Hotel

Dorchester Hotel South Beach

Dorchester Hotel har en fin central beliggenhed i Art Deco-distriktet tæt på restauranter og...

Alle hoteller

Ramada Plaza Resort Int. Drive

Ramada Plaza Resort Int. Drive

Ramada Plaza Resort and Suites er et stort hotel, der ligger helt perfekt, tæt på Universial...

Alle hoteller

Sandcastle Resort at Lido Beach

Sandcastle Resort at Lido Beach er et meget velfungerende hotel på Lido Beach. Personalet er...

Alle hoteller

Lemon Tree Inn

Lemon Tree Inn

Lemon Tree Inn er et hyggeligt og velfungerende hotel, der ligger helt centralt på 5th avenue...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til usa. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i USA.

Miami

-80.189633
25.772746

Orlando

-81.381796
28.538641

Sarasota

-82.529691
27.333961

Naples (USA)

-81.795398
26.141286

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 10 okt 2018 - 10 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 13.690,-
Børn u/12 år fra 13.490,-
Afrejse i følgende periode 11 dec 2018 - 15 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 14.590,-
Børn u/12 år fra 14.390,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2018 - 20 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 14.990,-
Børn u/12 år fra 14.890,-
Afrejse i følgende periode 21 dec 2018 - 22 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 15.990,-
Børn u/12 år fra 15.790,-
Afrejse i følgende periode 22 dec 2018 - 27 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 17.190,-
Børn u/12 år fra 16.990,-
Afrejse i følgende periode 28 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 19.290,-
Børn u/12 år fra 18.990,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 06 jan 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 16.990,-
Børn u/12 år fra 16.790,-
Afrejse i følgende periode 07 jan 2019 - 15 jan 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 15.890,-
Børn u/12 år fra 15.690,-
Afrejse i følgende periode 16 jan 2019 - 14 feb 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 15.190,-
Børn u/12 år fra 14.990,-
Afrejse i følgende periode 15 feb 2019 - 21 mar 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 16.190,-
Børn u/12 år fra 15.890,-
Afrejse i følgende periode 22 mar 2019 - 23 mar 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 17.790,-
Børn u/12 år fra 17.490,-
Afrejse i følgende periode 23 mar 2019 - 24 mar 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 18.490,-
Børn u/12 år fra 18.290,-
Afrejse i følgende periode 25 mar 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 16.890,-
Børn u/12 år fra 16.690,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 08 apr 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 15.890,-
Børn u/12 år fra 15.690,-
Afrejse i følgende periode 09 apr 2019 - 19 apr 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 15.190,-
Børn u/12 år fra 14.990,-
Afrejse i følgende periode 20 apr 2019 - 27 apr 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 14.590,-
Børn u/12 år fra 14.390,-
Afrejse i følgende periode 28 apr 2019 - 29 jun 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 13.490,-
Børn u/12 år fra 13.290,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2019 - 30 aug 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 13.890,-
Børn u/12 år fra 13.690,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2019 - 09 dec 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 13.990,-
Børn u/12 år fra 13.890,-
Inkluderet: 

Fly Danmark- Miami t/r.
12 overnatninger.
Billeje i 12 dage.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Transfer fra lufthavn til hotel t/r.
Morgenmad på hotellerne.
Evt. parkeringsgebyr på hoteller.
Evt. ekstrabetaling på billeje, ekstra forsikringer mv.
Evt. leje af GPS.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Fly Danmark-Miami  t/r.
Rejsen rundt i Florida foregår i lejet bil.