Du er her: Lande > USA > Rejser > Rejse US27

Det bedste af Vesten

23 dages rejse: 3 nætter San Francisco, 1 nat San Simeon, 3 nætter Los Angeles, 1 nat Lake Havasu, 2 nætter Grand Canyon, 2 nætter Page, 2 nætter Bryce Canyon, 1 nat Las Vegas, 3 nætter Mammoth Lakes og 3 nætter Yosemite
Rejse: 
US27
USA rejser - Yosemite Nationalpark
Kendte byer og nationalparker på vestkysten. Glæd dig til at opleve bl.a. Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Grand Canyon og Yosemite.

Du starter din USA rejse i San Francisco med berømte Golden Gate Bridge, Alcatraz, Lombard Street og fantastisk stemning. Du har nogle dage til at nå de mange seværdigheder, som byen byder på, inden du skal videre til San Simeon, der nok allermest er kendt for sine mange søelefanter. I Los Angeles har du et par dage til at besøge bl.a. Hollywood, Venice Beach og Universal Studios, og måske skal du også ud og se, hvordan de rige og kendte bor? Her er selvfølgelig også bjerge, som bare venter på at blive vandret tynde. Næste stop er Lake Havasu, der ligger på grænsen mellem Arizona og Californien, og her kan du nyde søen, byen og London Bridge - ja, den findes altså også her! Nu skal du imponeres af et af naturens helt store vidundere - Grand Canyon. Her har du tid til at opleve den imponerende kløft i al sin storhed. Turen fortsætter til Page, hvor Lake Powell ligger som en smuk, blå oase midt i det røde klippelandskab. Også Bryce Canyon med utallige røde klippespir står på programmet, inden du når den livlige spilleby, Las Vegas. Fra storby og menneskemylder går turen ud til den lille by Mammoth Lakes oppe i bjergene, hvor du kan nyde naturen på vandreture, sejle i kajak og fiske. Du slutter af med endnu mere natur i Yosemite Nationalpark, hvor du kan opleve buldrende vandfald, høje granitklipper, skove og vilde dyr - her er helt fantastisk flot! 

Dag-til-dag

 1. Afrejse fra Danmark - San Francisco
 2. San Francisco
 3. San Francisco
 4. San Francisco - San Simeon
 5. San Simeon - Los Angeles
 6. Los Angeles
 7. Los Angeles
 8. Los Angeles - Lake Havasu
 9. Lake Havasu - Grand Canyon
 10. Grand Canyon
 11. Grand Canyon -  Page (Lake Powell)
 12. Page (Lake Powell)
 13. Page (Lake Powell) - Bryce Canyon
 14. Bryce Canyon
 15. Bryce Canyon - Las Vegas
 16. Las Vegas - Mammoth Lakes
 17. Mammoth Lakes
 18. Mammoth Lakes
 19. Mammoth Lakes - Yosemite
 20. Yosemite
 21. Yosemite
 22. Yosemite
 23. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til USA. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til San Francisco!

Velkommen til San Francisco! Byen er en af de smukkeste og mest fascinerende byer i USA, og her er attraktioner og seværdigheder nok til mange dage. Det er et skønt vindistrikt, så du kan smage lækre vine, eller bare slentre ned ad rækkerne af elegante huse og farverige havnefronte. San Francisco har et kæmpe udvalg af ting og steder, du bare må se! Eller måske gense - for vi føler jo nok alle, at vi kender byen lidt fra alle de film, vi har set, der er optaget i de charmerende omgivelser.

Dag 2-3: Et par dage i berømte San Francisco!

I San Francisco skal du helt sikkert en tur rundt i Chinatown eller på en udflugt ud til fængselsøen Alcatraz. På Pier 39 holder en stor koloni af sæler til, og det kan både høres og lugtes! Men du skal næsten ud og se de sjove dyr, og herude finder du også masser af gøgl, gademusikanter, butikker og caféer. Du kan også gå rundt i det skønne havneområdet Fisherman's Wharf eller tage en af de charmerende cable cars fra havnen ind til centrum - de minder næsten om Danmarks gamle sporvogne. Se den smukke husrække malet i de fineste pastelfarver på Alamo Square og tag turen på den stejle, snoede Lombard Street. Det er den måske mest kurvede vej i verden. Den svinger sig rundt mellem blomster og planter med huse på begge sider. Et sjovt og smukt syn!

San Francisco har for USA været banebrydende og to bydele tæt på hinanden symboliserer på hver sin måde 60-erne og 70-erne. Haight-Ashbury, som tiltrak hippier fra hele verden i 60-erne, bærer stadig præg af denne arv, og bydelen Castro er centreret omkring homoseksuelles rettigheder. Borgerretsforkæmperen Harvey Milk blev fornyligt spillet imponerende af Sean Penn i filmen "Milk".

Du kan ikke besøge San Fransisco uden også at se den berømte Golden Gate Bridge, som du både kan gå og cykle over. Her er også den dejlige Golden Gate Park, hvor der er masser at se: både et smukt, hvidt drivhus fuldt af blomster og den japanske te-have. Her bor også bøfler, som du kan hilse på.

Hvis du er til shopping, vil du elske området omkring Union Square, hvor der ligger lækre og indbydende butikker side om side!

Der er masser af spisemuligheder i byen - er du til kinesisk så gå til Chinatown, hvis du vil have italiensk, så gå til North Beach - her er utallige former for kulinariske oplevelser!

Dag 4: Til San Simeon ad Monterey

Du kører op ad den skønne Stillehavskyst og kan gøre et kort stop i Monterey.

Monterey er en gammel fiskerby, som blev bygget i år 1770 som en af de første europæiske byer på vestkysten, og mange af de tidlige amerikanske kolonitidsbygninger står her stadig. Her er en fantastisk udsigt ud over vandet, og du kan bruge masser af tid på at nyde den dejlige by. John Steinbeck har udødeliggjort byen og området i bogen Cannery Row - også selvom du ikke kender bogen, er det et skægt område at besøge. Udforsk byen og undlad ikke at besøge det flotte akvarium - det er nok et af verdens bedste akvarier! Start bilen og tag turen ad den berømte Seventeen-Mile Drive mellem Monterey og Carmel - her vil du få en fantastisk naturoplevelse og kan samtidig besøge den hyggelige by, Carmel-by-the-Sea, hvor Clint Eastwood tidligere var borgmester.

Kør nu videre og husk at holde øje med vandet - måske ser du hvaler eller søelefanter! San Simeon er en mindre stillehavsby, og byens største attraktion er nok Hearst Castle. Slottet blev bygget af aviskongen William Hearst i starten af 1900-tallet, og han inviterede ofte tidens største Hollywood-stjerner og andre vigtige personligheder op på sit enorme slot. I dag fungerer slottet som en turistattraktion med guidede ture.

Dag 5: Velkommen til Los Angeles!

I dag ankommer du til Los Angeles i det dejlige Californien.

Los Angeles er "englenes by" og USA's største underholdningsby. Byen er hjemsted for de største filmstjerner og det berømte Hollywood-skilt, og her summer af liv og kultur!

Her er en del seværdigheder, som er værd at besøge! Venice Beach er et af de steder, du bør tage hen. Det er en dejlig strand med en afslappet stemning, hvor der er mange forskellige typer mennesker på den flere kilometer lange strandpromenade. Du møder gademusikere, gamle hippier, kunstnere, hjemløse og andre gadegøglere, som prøver at tjene en skilling. Du kan leje en cykel eller gå en hyggelig tur langs strandpromenaden.

Udover stranden kan du køre videre til Hollywood, hvor du finder det ikoniske Hollywoodskilt og Hollywood Walk of Fame, der fungerer som underholdningens hall of fame. Gå en tur ned ad gaden, hvor stjernernes navne er foreviget i røde stjerner på fortovet. Besøg også Mann's Chinese Theater, som er den bedst bevarede biograf fra Hollywoods gyldne tid. På pladsen foran kan du se over 200 stjerners aftryk af hænder og fødder. Måske passer din hånd i størrelsen med Brad Pitts eller Julia Roberts' hånd?

Prøv at køre igennem Beverly Hills, som er det mest kendte kvarter i USA. Se de mange eksklusive luksusvillaer - det er ikke svært at drømme sig til selv at bo sådan et sted. Du kan også tage en guidet bustur og se stjernernes villaer.

Hvis du vil shoppe i Los Angeles, skal du til Rodeo Drive, hvor du finder de dyre mærker - her er prisen dog skruet i vejret, så find den store pengepung frem! Derudover er et besøg i Universal Studios også et besøg værd, hvis du er filminteresseret - her er simpelthen så spændende!

Dag 6-7: Oplev alle LA's mange seværdigheder

Hvad skal du mere nå, mens du er i Los Angeles? 

Er det Hollywood-skiltet, der trækker? Du kan måske slå det sammen med en vandretur i Hollywood Hills? Eller shopping? Eller vil du bare sidde på en café og drikke en kop kaffe?

Du kan også tage til Santa Monica, hvor der er god strand og et livligt byliv. I midten af byen, holder nogle af de største film- og musikbrands til, som Universal Music, MTV og Sony. Du skal huske at køre ned til Santa Monica Pier – det er et must see. Er vejret godt, og har du mest lyst til at hygge dig på stranden, er den også et besøg værd. 

Måske vil du hellere til Anaheim i udkanten af Los Angeles? I Anaheim oplever du magiske verdener, kæmpemæssige filmsets og vilde dyr i byens mange parker! De mange temaparker, attraktioner og aktiviteter i byen gør det til det perfekte sted for en børnevenlig familieferie. Du skal selvfølgelig besøge "det gladeste sted i verden" - Disneyland! 

Dag 8: En dag i Lake Havasu

På grænsen mellem Arizona og Californien finder du den hyggelige by Lake Havasu ved den kunstige sø af samme navn - og det er rejsens næste stop. 

Byen er en del af Colorado-floden og skabt af dæmningsbyggeri i 1930erne. Udover den smukke sø og rene, klare luft er en af hovedattraktionerne London Bridge, som går fra fastlandet ud til en lille ø i floden. Da den berømte bro i 1960erne var ved at synke ned i Themsen i London, blev den købt af en driftig forretningsmand, revet ned og transporteret til Arizona, hvor den efter 3 år stod genopført. Lake Havasu er også kendt som et af USAs mest kendte Spring Break destinationer, hvor unge collegestuderende holder en pause fra bøgerne og fester på stranden og vandet.

Dag 9: Velkommen til fantastiske Grand Canyon!

Og nu til en af rejsens højdepunkter - den storslåede Grand Canyon Grand! Grand Canyon er et af naturens mesterværker, og det har taget Colorado Floden, vind og vejr 3-6 millioner år at skabe denne imponerende 460 km lange og op til 29 km brede kløft. Kløftens overvældende størrelse og smukke farver er et syn, du aldrig vil glemme!

Hvis du er eventyrlysten kan du tage på vandretur eller en guidet tur med mulddyr ned til Colorado Floden. Der er også mulighed for river rafting på den berømte flod - men det er kun for de allermodigste!

Dag 10: En dag ved den kæmpemæssige kløft

Den ægte Canyon-stemning får du bedst ved at tage en morgentur ad stier på kløftens side. Du bestemmer næsten selv, hvor lang tid du vil bruge på sådan en tur, men beregn dobbelt så lang tid til opstigningen som til nedstigningen. Husk at medbringe vand og start tidligt af hensyn til varmen. Overalt vil du blive imponeret af den kæmpemæssige kløft!

Vi anbefaler, at du hjemmefra bestiller en helikoptertur over Grand Canyon, og tag gerne turen om morgenen/formiddagen. En utrolig oplevelse - og den helt rigtige måde at opleve Grand Canyons storslåethed!

Dag 11: Velkommen til Page ved Lake Powell!

I dag skal du videre til Page ved Lake Powell, der ligger på grænsen mellem Utah og Arizona. Lake Powell er en menneskeskabt sø, der mødes af en forbløffende natur med røde klippespir, der rejser sig fra det krystalblå vand.

I tusindvis af år er Colorado Floden løbet igennem Glen Canyon og har skabt fantastiske kløfter i sandstenen. Siden er der blevet bygget en dæmning, og dermed blev Lake Powell dannet. Gå en tur ved det smukke, blå vand, der står i stærk kontrast til de røde klippevægge. Du bør helt bestemt også se Rainbow Bridge henover søen - en af de største naturskabte broer i verden. Det er imponerende, at naturen kan skabe sådan et vidunder, så hav kameraet klar til at fotografere det sære, men imponerende syn!

Du kan også tage en sejltur ud på vandet, fiske eller svømme. 

Dag 12: Få dig nogle oplevelser ved flotte Lake Powell

I dag skal du udforske Lake Powell. I tusindvis af år er Colorado Floden løbet igennem Glen Canyon og har skabt fantastiske kløfter i sandstenen. Siden er der blevet bygget en dæmning, og dermed blev Lake Powell dannet. Gå en tur ved det smukke, blå vand, der står i stærk kontrast til de røde klippevægge. Du bør helt bestemt også se Rainbow Bridge henover søen - en af de største naturskabte broer i verden. Det er imponerende, at naturen kan skabe sådan et vidunder, så hav kameraet klar til at fotografere det sære, men imponerende syn!

Ca. 15 minutters kørsel fra Page ligger Antelope Canyon, som virkelig er en sjov oplevelse! Kløften ser ud som om, den er støbt af ler med masser af fantasi, men det er altså naturen, der har spillet ind her. Når du går rundt med de snorede krummelurer af nogle klippevægge på begge sider, ser du nye former, farver og størrelser hele tiden!

Dag 13: Videre til Bryce Canyon

I dag skal du videre til Bryce Canyon National Park med det smukke amfiteater dannet af røde klippeformationer.

Du vil se en hel "skov" af små klippespir, som bliver kaldt "hoodoos" - de er helt unikke og adskiller nationparken fra andre flotte nationalparker. De sjove hoodoos skifter farve i løbet af dagen alt efter, hvordan lyset falder på klipperne. Nyd det smukke, farverige landskab, og prøv måske at køre en tur til Rainbow Point. Parken byder på masser af skønne udsigtspunkter, og fra nogle af dem kan du se milevidt ud i horisonten, hvis vejret er klart. Du kan også tage rundt i parken på hesteryg - det er en sjov og lidt anderledes oplevelse end at trave rundt selv, og du kommer samtidig hurtigere frem!

Fortsæt til Bryce Canyon City lidt uden for nationalparken. Her skal du bo i nat.

Dag 14: En dag i det Vilde Vesten

Du har selvfølgelig endnu en dag til at opleve de ildrøde klipper, der står op af jorden, så det ligner et flammehav. Især ved solopgang og solnedgang træder farverne rigtig frem. Så tag sent på eftermiddagen på vandretur ned imellem de flotte formationer. Her er det værd at tage på den tur, der hedder fra Sunset til Sunrise point, en tur på ca. halvanden time. Bagefter kan du nyde solnedgangen fra et af udkigspunkterne.

Skønheden her i parken er helt eventyrlig. Kløften fremstår som et amfiteater, hvis særprægede klipper formet som spir, templer og slotte spiller i alle nuancer af rødt, pink, kobber og beige. Gå en tur langs kanten, slå dig ned ved nogle af de mange udsigtspunkter og få alle naturscenerierne fæstnet på nethinden og i kameraet. 

Dag 15: Et smut til Zion Nationalpark og videre til Las Vegas!

Nu kører du fra Bryce Canyon mod Zion National Park, så du har forhåbentligt taget vandreskoene på! I parken og langs floden er der en række vandrestier og asfalterede stier, og her møder du nogle gigantiske sandstens-monolitter, mens du kan høre den bløde rislen fra Virgin River. Alle stenformationerne har farverige striber forårsaget af mange års slid fra vind og vejr. Nyd den fantastiske udsigt ud over dalen, der er omringet af kæmpemæssige klippebjerge og betragt de flotte farver, som vandet og klipperne skaber. Der findes en gratis shuttle-bus, som kører rundt i parken. I bussen kan du besøge de store attraktioner i Zion som The Narrows, Emerald Pools, Weeping Rock og Angels Landing. Stop ved Visitor Center for at få information om rundvisninger og parkens historie.

Fortsæt nu mod Las Vegas - måske tilsmiler lykkens gudinde dig, når du besøger et af de mange kasinoer?

Du vil gang på gang forbløffes over den livlige fantasi, der har været på spil her i byen. På The Strip (Las Vegas Boulevard) ses hotelmastodonterne side om side i kamp om at få turisternes opmærksomhed. Besøg fx hotellet New York New Yorks imponerende rutschebane og miniature udgave af The Big Apple. Hotellet Mandalay Bay har sin egen kunstige sandstrand og et kæmpeakvarium, som er virkelig imponerende! The Stratosphere Hotels hårrejsende forlystelser på taget af 103. etage er også et besøg værd - hvor mange hoteller har lige en hel forlystelsespark? Andre berømte hotelnavne er Caesar Palace, The Mirage, Treasure Island, Bellagio, MGM Grand, Luxor og mange flere.

De gamle hoteller har det måske lidt hårdt, i forhold til de kæmpemæssige nye hoteller, men Sahara Hotel fortjener en nævnelse, som værende det sidste af "Rat Pack" hotellerne, hvor Sinatra, Sammy Davis Jr. og Dean Martin havde deres daglige gang.

Når mørket sænker sig - og temperaturen gør det samme, vågner byen. Lysene tager over, og Las Vegas ændrer karakter! Her er det nattelivet, der trækker, så benyt muligheden for at sove længe, så du er klar, når mørket falder på. Prøv lykken ved spillebordene, put eventuelt selv et par quarters i de enarmede tyveknægte eller betragt de øvrige gæsters jagt på kontant udbetaling.

Om aftenen skal du sørge for at se det flotte springvand med lys, lyd og vand ved Bellagio Hotel.

Dag 16: Dejlig natur i Mammoth Lakes

I dag ankommer du til Mammoth Lakes - en mindre by i Californien med knap 10.000 indbyggere.

Byen ligger i ca. 2.400 meters højde, og på grund af den høje beliggenhed, har Mammoth Lakes meget lange, snefulde vintre og varme, tørre somre. Her er meget naturskønt og smukt med både skifaciliteter og varme kilder! Du skal næsten prøve at slappe af i et af de varme, dampende bade og få lidt terapi til sjælen. 

Er vejret godt, skal du næsten ud og nyde naturen og søerne. Du kan udforske dem i kajak og på vandre- og fisketure.

Dag 17-18: Nyd et par dage i naturen

De næste par dage skal du bare slappe af og nyde oasen af natur.

Er du her om vinteren, så tag en tur på løjperne - også selvom du er mere afskygelig snemand end skimester! Er du her om sommeren, så hop en tur i kajakken og tag på fisketur i de flotte søer.

Uanset årstid er naturen her smuk, så ud af døren med dig!

Dag 19: Velkommen til Yosemite Nationalpark!

I dag kører du videre mod Yosemite Nationalpark.

Yosemite er helt fantastisk smuk med spejlsøen Mirror Lake, grøn natur og lodrette klippevægge, der rejser sig op mod den blå himmel. Du kan se kæmpemæssige klipper, hvor vandet vælder udover i smukke vandfald, men den mest kendte udsigt er igennem bjergene - den såkaldte "tunnel view", hvor du skimter den blå himmel bag bjergene. Gå en lang tur i dalen, der er omkranset af høje bjerge og omgivet af floder, græsmarker og små skove af sequoiatræer. Besøg måske Valley Visitor Center, hvor du kan lære om parkens historie.

Dag 20-21: Oplev Yosemites vidunderlige natur

Du har nu masser af tid til at nyde de fantastiske omgivelser, du befinder dig i. Start evt. med at besøge Yosemite Landsbys besøgscenter og se en film om området sammen med en masser publikationer, teaterprogrammer og udstillinger.

Vil du bare gerne direkte ud at opleve den smukke natur, så kan det gøres på flere forskellige måder. Kør rundt i bilen, tag med parkens shuttlebusser eller lej en cykel, så du kan komme lidt væk fra hovedvejen. Kør ud i de over 3.000 meter høje bjerge og nyd naturen på nærmeste hold. Her er fantastiske granitklipper, buldrende vandfald, bjergtoppe, gletschere og blomstrende enge. Fra Glacier Point kan du beundre udsigten over Yosemite Valley med det knap 800 meter høje Yosemite Falls og Sierra Nevada-bjergene som den perfekte baggrund. Besøg Bridalveil Falls, Cathedral Rock eller udsigtspunktet Half Dome, måske ved solnedgang?

Dag 22: Afrejse fra USA

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 23: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til USA. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i USA.

Alle hoteller

Best Western Plus Americania

Best Western Plus Americania

Best Western Plus Americania er et sjovt hotel indrettet i moderne 60'er inspireret stil....

Alle hoteller

Sands by the Sea Motel

Sands by the Sea Motel

Sands by the Sea Motel er et familieejet sted, der ligger rigtig dejligt, kun 5 minutters gang...

Alle hoteller

Best Western Plus South Bay Hotel

Best Western South Bay ligger omkring 15 km fra centrum af Los Angeles, og kun fem km fra...

Alle hoteller

Hampton Inn Lake Havasu

Hampton Inn Lake Havasu

Hampton Inn Lake Havasu et godt hotel, der ligger roligt ud til søen. Du bor på pæne, rene...

Alle hoteller

Yavapai Lodge

Yavapai Lodge

Yavapai Lodge er et godt hotel, som ligger lige ved den verdenskendte nationalpark Grand Canyon...

Alle hoteller

Marriott Courtyard Page at Lake Powell

Marriott Courtyard Page at Lake Powell

Marriott Courtyard Page at Lake Powell ligger midt i det røde klippelandskab omkring 2 km uden...

Alle hoteller

Bryce View Lodge

Bryce View Lodge

Bryce View Lodge er et udmærket hotel, der ligger i udkanten af en lille skov på et plateau,...

Alle hoteller

Rejser til USA - Renaissance Las Vegas

Renaissance Las Vegas

Renaissance Las Vegas er et stort, lækkert hotel kun et par kilometer fra berømte The Strip....

Alle hoteller

Mammoth Mountain Inn

Mammoth Mountain Inn

Mammoth Mountain Inn er et dejligt bjerghotel, der nok mest bliver brugt af skiløbere om...

Alle hoteller

Cedar Lodge

Cedar Lodge

Cedar Lodge er et pænt hotel beliggende i et naturskønt område 10 kilometer fra indgangen til...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til usa. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i USA.

San Francisco

-122.445715
37.784754

San Simeon

-121.191955
35.643736

Los Angeles

-118.231831
34.054050

Lake Havasu

-114.325043
34.484332

Grand Canyon

-112.137694
36.053987

Page (Lake Powell)

-111.456385
36.914422

Bryce Canyon City

-112.167778
37.627479

Las Vegas

-115.145322
36.167115

Mammoth Lakes

-118.971053
37.647184

Yosemite

-119.538480
37.865097

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 15 maj 2018 - 19 jun 2018
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 18.790,-
Børn u/12 år fra 18.490,-
Afrejse i følgende periode 19 jun 2018 - 20 jun 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.890,-
Børn u/12 år fra 18.690,-
Afrejse i følgende periode 21 jun 2018 - 22 jun 2018
Flyselskab
SAS
Voksne fra 25.390,-
Børn u/12 år fra 22.490,-
Afrejse i følgende periode 22 jun 2018 - 24 jun 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 22.290,-
Børn u/12 år fra 21.190,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2018 - 25 jun 2018
Flyselskab
SAS
Voksne fra 25.390,-
Børn u/12 år fra 22.490,-
Afrejse i følgende periode 25 jun 2018 - 28 jun 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 23.790,-
Børn u/12 år fra 22.390,-
Afrejse i følgende periode 29 jun 2018 - 30 jun 2018
Flyselskab
SAS
Voksne fra 25.790,-
Børn u/12 år fra 22.690,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2018 - 18 jul 2018
Flyselskab
SAS
Voksne fra 26.990,-
Børn u/12 år fra 23.890,-
Afrejse i følgende periode 19 jul 2018 - 20 jul 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 27.090,-
Børn u/12 år fra 25.090,-
Afrejse i følgende periode 20 jul 2018 - 14 aug 2018
Flyselskab
SAS
Voksne fra 22.890,-
Børn u/12 år fra 21.490,-
Afrejse i følgende periode 16 aug 2018 - 31 aug 2018
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 19.590,-
Børn u/12 år fra 19.390,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2018 - 15 okt 2018
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 18.590,-
Børn u/12 år fra 18.290,-
Afrejse i følgende periode 16 okt 2018 - 14 dec 2018
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 19.390,-
Børn u/12 år fra 19.190,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2018 - 15 jan 2019
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 19.990,-
Børn u/12 år fra 19.790,-
Afrejse i følgende periode 16 jan 2019 - 28 feb 2019
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 19.690,-
Børn u/12 år fra 19.390,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2019 - 30 jun 2019
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 19.590,-
Børn u/12 år fra 19.290,-
Inkluderet: 

Fly Danmark– San Francisco t/r. 
21 overnatninger.
Billeje.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Transfer fra lufthavn til hotel t/r.

Morgenmad på hotellerne.
Entre til nationalparker. 
Evt. parkeringsgebyr på hoteller.
Evt. ekstrabetaling på billeje, ekstra forsikringer mv.
Evt. leje af GPS. 
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Fly Danmark-Los Angeles t/r.
Rejsen rundt i det vestlige USA foregår i lejet bil.

Udflugter

Vil du gerne opleve endnu mere på din rejse til usa? Så har du mulighed for at tilkøbe disse spændende udflugter. Vi har selvfølgelig mange flere udflugter, du kan opleve. Se alle vores udflugter i USA.

Denne tur tager tre timer og begynder ved Fisherman’s Wharf. Når du har prøvet din cykel og dit udstyr, cykler du med din guide ned langs vandet, forbi Aquatic Park, Fort Mason, havnepromenaden og hele vejen ned til Fort Point. Så går turen over den kendte bro på en bred cykelsti – kig ud over vandet og nyd udsigten til landskabet foran dig og bag dig. Du slutter i Sausalito, hvor du kan se på butikker og kunstgallerier og spise lækker mad. Du kan vælge at tage færgen tilbage med det samme – uden ekstra omkostninger – eller du kan beholde cyklerne lidt endnu og køre en tur langs vandet.