Du er her: Lande > USA > Rejser > Rejse US05

Florida - For De Forelskede

14 dages rejse: 3 nætter Miami, 3 nætter Key West, 3 nætter Naples, 3 nætter Sanibel
Rejse: 
US05
Dejlige Key West
Farverige gader i Miami, afslappet stemning på Key West, gode restauranter og eksklusive butikker i Naples og vidunderlige strande på Sanibel Island.

Svajende palmer, lyden af bølgernes brusen, et sprudlende natteliv, masser af shopping og lækre restauranter - Miami er en charmerende by med masser af muligheder, hvad enten du er til afslapning eller sjov. Kursen sættes videre sydpå over de mange broer til Key West. Stemningen på øen er afslappet, her er en caribisk charme og her er perfekt til cykelture i solopgangen eller kajakture i det rolige vand. Solnedgangen kan du opleve fra Sunset Pier, hvor den bliver ledsaget af lidt musik og måske en Corona med lime eller den lækre Key Lime Pie. Næste stop er den lille perle Naples. Det er her, mange velstillede amerikanere holder ferie, og byen byder derfor på gode restauranter, elegante butikker og endda også flere golfbaner. Bliver du træt af at ligge på den kridhvide strand, kan du køre en tur til Everglades og spejde efter alligatorer og sumpskildpadder. Rejsens sidste stop er Sanibel Island, der er kendt for sine flotte strande og de mange smukke muslingeskaller, som du kan finde her. Tag en tur ud med katamaran og kig efter vilde delfiner, og besøg fuglereservatet, der ligger på den nordlige del af øen. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst Miami
 2. Miami
 3. Miami
 4. Miami - Key West
 5. Key West
 6. Key West
 7. Key West - Naples
 8. Naples
 9. Naples
 10. Naples - Sanibel
 11. Sanibel
 12. Sanibel
 13. Sanibel
 14. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til USA. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til Miami!

I dag ankommer du til Miami!

Miami Beach er kendt for sine hvide sandstrande og krystalblåt vand. Det er en farvestrålende og forvirrende blanding af luksushoteller, charmerende art deco-bygninger og pastelfarvede hoteller med udsigt over den hvide strand og Atlanterhavets brænding. Den kosmopolitiske storby Miami breder sig over mere end 5.000 kvadratkilometer på den sydlige del af Floridas østkyst. Her er sol og varme året rundt! Den omfattende multietniske kultur afspejles fortrinsvis i arkitekturen og i maden. Det har dog ikke altid været tilfældet - for omkring 100 år siden var Miami en lille, søvnig by, indtil Henry Flagler i 1896 bragte jernbanen til Florida og endog sydligere end til Palm Beach, der på den tid var meget populær blandt velhavende amerikanere. Nu kunne man komme til Miami med tog, hvilket betød en opblomstring og udvikling af byen ud over alle forventninger. Miami er også kendt for sin store cubanske befolkning. Den første bølge af cubanske immigranter kom hertil i 1960 og satte sit markante præg på byen. Det har øget Miamis popularitet blandt folk fra Central- og Sydamerika, der i stort tal har bosat sig her og været med til at give Miami dens latinamerikanske præg.

Dag 2-3: Nyd skønne Miami Beach

Miami er lune vinde, svajende palmer og lyden af bølgernes brusen mod stranden. Her er du kommet til en fascinerende strandby, der ofte kaldes Amerikas Riviera, men den er mere end turkisfarvet vand og bred, flot strand. South Beach er også verdenskendt for fantastisk shopping, et sprudlende natteliv, gourmetrestauranter og fra talløse film og TV-shows. Begiv dig rundt i det pulserende område og nyd den smukke arkitektur. Når natten falder på, klædes der om til afslappet aftendress, og livet leves i de mange natklubber og barer, hvor der er noget for enhver smag og ethvert budget. Prøv at besøge chokoladebutikken, Ghirardelli Chocolatiers, hvor du får smagsprøver på lækker chokolade. Du kan også købe shakes, is og kager!

Tag måske en tur til Little Havana ved downtown og besøg Gomez Park - berømt for mændene, der spiller domino i parken. Der bor ca. 650.000 eksil-cubanere i Little Havana og det giver en helt speciel stemning her.

Til frokost eller brunch skal du prøve legendariske Big Pink i starten af South Beach. Hvis du er til Seafood, er det Restaurant Truluks, og skal du have caribisk, så prøv Tap Tap. Besøg måske Coconut Grove i Miami downtown med de smalle, små gader med lave huse. Tidligere et kvarter for hippierne, men nu er det blevet et mere etableret område. Ved siden af ligger Coral Gables med den dyre shoppinggade Miracle Mile som omdrejningspunkt. Hvis du gerne vil besøge dyrene kan du tage til Miami Seaquarim, Monkey Jungle eller Metrozoo. Er du i Miami i weekenden er der masser af liv ved Bayside Market Place. Her kan du tage på forskellige bådture - fx sightseeingcruise og party-cruise på en festbåd.

Dag 4: Velkommen til Key West!

Så skal du sydpå - så sydligt, som du overhovedet kan komme.

Florida Keys er en samling på 1.700 øer, hvoraf blot 45 er beboede, som ligger som perler på en snor fra den sydøstlige spids af Florida. Key West er den sidste ø og et af de sydligste punkter i USA. Den sidste del af køreturen foregår over 42 broer - en hel speciel oplevelse. Når du krydser Seven Mile-broen, som går over kanalen mellem den Mexicanske Golf og Floridastrædet, får du den mest betagende udsigt over havet. Tag dig god tid og lav stop undervejs. Besøg fx ”The Sea Turtle Hospital” på Marathon Island. Et hospital for havskildpadder med ambulancer, akvarier, operationsstue og det hele. Der er rundvisning hver time. Du kan gøre et stop i Key Largo eller Islamorada, hvis du får lyst til at spise skønne skaldyrsretter eller shoppe lidt. I Key Largo er der også en undervandspark.

Key West har sydstatsstemning, caribisk charme og er meget afslappet. Hovedgaden Duval Street kan til tider virke pulserende med de mange barer, butikker og restauranter, men Key West er også perfekt til cykelture ved solopgang eller en kajaktur i det rolige vand. Og så er der solnedgangen - den er et tilløbsstykke og beundres af såvel turister som de lokale beboere hver aften på Mallory Pier med meget gøgl, boder og underholdning. Solnedgangen kan også opleves fra Sunset Pier, hvor den bliver ledsaget af lidt musik og måske en Corona med lime.

Dag 5-6: Das på stranden og tag på opdagelse i Key West

Key West er det perfekte sted, hvis du er til dybhavsfiskeri, dykning, snorkling og sejlture på havet - fx en tur i en båd med glasbund, hvor du kan opleve det fantastiske liv i havet og se USAs største koralrev på nært hold. Eller sejl ud til de syv øer, Dry Tortugas, hvor du kan opleve et fort eller snorkle og svømme ved nationalparkens koralrev blandt tropiske fisk. Er du til skildpaddevæddeløb, så kan du opleve dette på Turtle Kraals.

En god frokostrestaurant er Lobos Mixed Grill, som ligger i en sidegade til Duval Street. Spis måske middag på den hyggelige Blue Heaven, som har fantastiske cocktails og livemusik eller den lidt finere Louies Backyard ud til vandet. Spis dessert på Better than Sex Café - en lille, hyggelig restaurant i den gamle bydel. Skal du have kød er Prime 951 Steakhouse inspirerende indrettet med mahogni. Eller tag en øl på Sloppy Joes, som var Hemmingways stamværtshus. Du kan også besøge Hemmingways hjem, hvor han boede i mere end ti år og skrev mange af sine bøger.

Om aftenen bør du helt sikkert opleve og tage del i Sunset Celebration, som foregår på Mallory Square - her er altid noget nyt at se. Her møder du kunstnere, performere og sælgere i vandkanten, og de siger alle farvel til dagslyset på hver deres særlige måde.

Dag 7: Velkommen til smukke Naples!

Nu kører du tilbage over de 42 broer og videre nordpå - en tur på ca. 430 kilometer. På vejen kan du besøge The Thousand Islands, hvor du både kan sejle i kajak og kano, eller du kan stoppe ved Big Cypress Bend Boardwalk tæt på Naples og gå en lille tur i den smukke natur.

Naples er en lille perle i det sydvestlige hjørne af Florida med flotte kridhvide strande. Det er primært de velstillede amerikanere som holder ferie her, så der er rigtig mange gode restauranter, elegante butikker og flere golfbaner. Her er dejlig roligt, for det er ikke en ferieby med fest og farver om aftenen - det er en ferieby, der indbyder til lange slentreture på stranden og masser af afslapning og shopping.

Dag 8-9: Nyd livet i dejlige Naples

Måske vil du bare dase på stranden og bade i bølgerne? Her er masser af muligheder for at dyrke vandsport, bygge fænomenale sandslotte og bare slappe af med en god bog på et badehåndklæde! Du kan også bestille fisketure, leje en speedbåd, kano eller kajak. Amerikas største subtropiske vildnis og vådområde, The Everglades, er blot en times kørsel herfra. Her kan du sejle med de såkaldte airboats og se Floridas sumpe og fantastisk dyreliv med et utal af fuglearter, alligatorer, skildpadder, vaskebjørne, Florida-panteren og meget mere.

En aften kan du tage til Tin City og spis på en af de mere klassiske, amerikanske seafood-restauranter, hvis du vil prøve noget andet.

Dag 10: Velkommen til Sanibel!

I dag kører du videre til Sanibel Island.

Sanibel Island og Captiva Island er to små dejlige øer, der ligger lige ud for Fort Myers og lokker med vidunderlige, kridhvide sandstrande og helt klart vand. Næsten en tredjedel af Sanibel er naturreservat med mangrovesump, et utal af fuglearter, oddere, vaskebjørne og alligatorer, og frodig vegetation skjuler næsten de lækre butikker, gallerier og restauranter, som ligger langs Sanibels “hovedvej”. Maden er dejlig - spis på Mocky Duck (alt godt fra havet), the Lazy Flamingo eller CheChe Burger. En af de bedste strande er Bowman Beach, hvor du kan finde helt utrolig mange flotte muslingeskaller. Nyd også havet, måske med et cruise med katamaran, og tag til den nordlige del af Sanibel, hvor der ligger et stort fuglereservat, JN DING Darling national wildlife refuge, der bl.a. er hjemsted for de sjældne snestorke.

Dag 11-12: Fantastiske stranddage i skønne Sanibel

Du kan bruge masser af tid på at dase på stranden, men du bør helt bestem også tage en sejltur med katamaranen ”The Thriller, hvor du kan være heldig at komme helt tæt på delfinerne. Du kan selvfølgelig også besøge naboøen Captiva, som er lidt mindre, men som også har smukke, hvide sandstrande.

Dag 13: Afrejse fra USA

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 14: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til USA. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i USA.

Alle hoteller

Rejser til Miami - Dorchester Hotel

Dorchester Hotel South Beach

Dorchester Hotel har en fin central beliggenhed i Art Deco-distriktet tæt på restauranter og...

Alle hoteller

DoubleTree Resort by Hilton Grand Key

DoubleTree Resort by Hilton Grand Key

DoubleTree Grand Key Resort er et flot hotel, der ligger i den nordlige ende af Key West. Det er...

Alle hoteller

Lemon Tree Inn

Lemon Tree Inn

Lemon Tree Inn er et hyggeligt og velfungerende hotel, der ligger helt centralt på 5th avenue...

Alle hoteller

Sanibel Inn Beach Resort

Sanibel Inn

Sanibel Inn er et roligt og hyggeligt hotel direkte ned til stranden på Sanibel Island. Her er...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til usa. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i USA.

Miami

-80.189633
25.772746

Key West

-81.779868
24.554825

Naples (USA)

-81.795398
26.141286

Sanibel

-82.104279
26.436994

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 22 jun 2018 - 28 jun 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 18.590,-
Børn u/12 år fra 17.690,-
Afrejse i følgende periode 29 jun 2018 - 30 jun 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 18.790,-
Børn u/12 år fra 17.790,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2018 - 12 jul 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 19.190,-
Børn u/12 år fra 18.290,-
Afrejse i følgende periode 13 jul 2018 - 19 jul 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 19.790,-
Børn u/12 år fra 18.690,-
Afrejse i følgende periode 20 jul 2018 - 21 jul 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 19.190,-
Børn u/12 år fra 18.290,-
Afrejse i følgende periode 21 jul 2018 - 26 jul 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 18.790,-
Børn u/12 år fra 17.790,-
Afrejse i følgende periode 27 jul 2018 - 15 aug 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 19.390,-
Børn u/12 år fra 18.190,-
Afrejse i følgende periode 16 aug 2018 - 31 aug 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 15.690,-
Børn u/12 år fra 15.390,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2018 - 10 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 15.390,-
Børn u/12 år fra 15.190,-
Afrejse i følgende periode 11 dec 2018 - 15 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 16.290,-
Børn u/12 år fra 16.090,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2018 - 20 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 16.790,-
Børn u/12 år fra 16.590,-
Afrejse i følgende periode 21 dec 2018 - 23 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 17.490,-
Børn u/12 år fra 17.290,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 22.490,-
Børn u/12 år fra 22.290,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 10 jan 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 19.990,-
Børn u/12 år fra 19.690,-
Afrejse i følgende periode 11 jan 2019 - 15 jan 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 19.090,-
Børn u/12 år fra 18.890,-
Afrejse i følgende periode 16 jan 2019 - 31 jan 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 18.490,-
Børn u/12 år fra 18.290,-
Afrejse i følgende periode 01 feb 2019 - 28 feb 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 18.890,-
Børn u/12 år fra 18.690,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 21.390,-
Børn u/12 år fra 21.090,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 30 apr 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 18.690,-
Børn u/12 år fra 18.390,-
Afrejse i følgende periode 01 maj 2019 - 31 maj 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 16.390,-
Børn u/12 år fra 16.190,-
Afrejse i følgende periode 01 jun 2019 - 20 jun 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 15.990,-
Børn u/12 år fra 15.790,-
Afrejse i følgende periode 21 jun 2019 - 30 jun 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 16.490,-
Børn u/12 år fra 16.290,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2019 - 20 jul 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 16.690,-
Børn u/12 år fra 16.490,-
Afrejse i følgende periode 21 jul 2019 - 31 aug 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 16.190,-
Børn u/12 år fra 15.990,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2019 - 29 nov 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 16.190,-
Børn u/12 år fra 15.990,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Miami t/r.
12 overnatninger.
Billeje.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Transfer fra lufthavn til hotel t/r.
Morgenmad på hotellerne.
Evt. parkeringsgebyr på hoteller.
Evt. ekstrabetaling på billeje, ekstra forsikringer mv.
Evt. leje af GPS.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Fly Danmark-Miami t/r.
Rejsen rundt i Florida foregår i lejet bil.