Du er her: Lande > USA > Rejser > Rejse US02

Florida for familier og barnlige sjæle

12 dages rejse: 5 nætter Orlando og 5 nætter Sarasota
Rejse: 
US02
Orlando med de tusind forlystelsesparker - ikke mindst Disney World
Høje hvin og store oplevelser for alle aldre i Orlandos sjove forlystelsesparker og masser af muligheder for aktiviteter i naturen i.

Rejsen tager sin begyndelse i Orlando, hvor du kan lade dit indre barn slå sig løs i de mange forlystelsesparker. Besøg Universal Studios og lær mere om, hvordan film bliver til, flyv med hippogriffer og køb dig en ny tryllestav i The Wizarding World of Harry Potter, og lad barnedrømmen komme til virkelighed når du møder Mickey Mouse og ser Askepots slot i Disneyland. Du kører videre til dejlige Sarasota, der ligger smukt på en bakkeskråning ved Sarasota Bay. De vidunderlige og kilometerlange strande indbyder til afslapning og sjov i vandkanten - og da havet tit viser sig fra sin børnevenlige side, er Sarasota det idéelle sted for børnefamilien. De smukke omgivelser indbyder til sjove aktiviteter i naturen. Tag fx ud at sejle i kano, prøv at snorkle eller stå på vandski. Byen byder også på et godt akvarium, som ud over et stort hajbassin også har en røretank, hvor du kan røre ved forskellige små havdyr, og Sarasota Jungle Garden er en tidligere bananplantage, der nu fungerer botanisk- og zoologisk have. Her er kort sagt dejlige oplevelser til mange dage! 

Dag-til-dag

 1. Afrejse fra Danmark - Ankomst Orlando
 2. Orlando
 3. Orlando
 4. Orlando
 5. Orlando
 6. Orlando - Sarasota
 7. Sarasota
 8. Sarasota
 9. Sarasota
 10. Sarasota
 11. Sarasota
 12. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til USA. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til Orlando!

I dag ankommer du til Miami i solskinsstaten Florida. Her henter du din lejebil og kører til Orlando.

Orlando er den 3. mest besøgte by i USA efter New York og Los Angeles. Hvorfor spørger du måske? Ganske enkelt pga. verdens største forlystelsespark, Walt Disney World, der er på størrelse med Samsø og indeholder 5 parker, 2 vandlande, hoteller og forretningsområder. Du kan umuligt nå at se det hele, men du kan da altid gøre et forsøg!

Dag 2-5: Udforsk Orlandos fantastiske forlystelsesparker

Walt Disney' World i Orlando er den ældste og mest berømte park med sit Askepot-slot, de velkendte Disneyfigurer og sjove forlystelser. Her møder du Mickey Mouse og hans venner, og alle Walt Disneys eventyr bliver til virkelighed! Du kan både udforske Adventureland og Tomorrowland, se det hjemsøgte hus og køre i rutsjebane. Hvis du er her om aftenen, skal du helt bestemt se fyrværkerishowet. Her er også musik og kendte Disney-karakterer, det er en helt særlig oplevelse.

Andre parker er Walt Disneys Epcot, hvor fremtidens mulige nyskabelser og opfindelser kan ses. Du kan rejse i tiden helt fra altings begyndelse til den elektroniske tidsalder. Her er også World Showcase, hvor du bevæger dig fra et land til et andet og ser, hvordan arkitekturen og landskabet forandrer sig. Her kan du smage forskellige retter fra hvert land og blive underholdt ud fra anderledes traditioner.

Walt Disney's Hollywood Studios skal du helt sikkert også se! Du kan gå rundt i studierne og lære, hvordan special-effects bliver til. Du kan se film i 4D - en 3D-film, hvor du både kan se, høre og føle filmen, mens du sidder i dit sæde. Dine børn vil elske at flyve med E.T. på cykel hjem til hans hjemplanet. Her er noget for børn og voksne i alle aldre!

Den største park er Walt Disney's Animal Kingdom, hvor forlystelser og underholdning er centreret om dyrevelfærd og -bevarelse. Her kan du tage ud mellem løver, elefanter, zebraer og giraffer på savannen, og du kan redde dinosaurer fra udslettelse millioner af år tilbage i tiden.

Men det er jo ikke kun Disney World, der har gjort Orlando til sådan et populært sted. Her findes simpelthen forskellige parker og oplevelser for næsten enhver smag!

Legoland kender vi jo fra Danmark. Men mon ikke de opfindsomme amerikanere har kunnet tilføje noget ekstra?

Er du filminteresseret, så besøg også Universal Studios, hvor der er kopier af berømte gader, forlystelser og shows, der viser hvordan film bliver til. Her kan du også besøge The Wizarding World of Harry Potter, hvor alle Potter-fans vil kunne slås med drager, flyve med hippogriffer og gå rundt i den så velkendte Diagonalstræde og kigge butikkerne, hvor der sælges tryllestave, drageskindshandsker, magisk spøg og skæmt, slik i mange lækre (og ulækre) smagsvarianter og kæledyr i alle former og farver.

Har du lyst til at se lidt af "den virkelige verden", så har Orlando by også meget at byde på. Besøg de forskellige bydele, fx Lake Buena Vista, et nydeligt område med haver og træer, hvor du kan slentre rundt i pæne omgivelser. Celebration er et eksklusivt område, og her bør du også gå en tur og se de mange sjove bygninger, der er bygget i Disneystil. Downtown Orlando byder på sjov og fest, og mange af de lokale gør flittigt brug af de mange barer og restauranter.

Lidt uden for Orlando ligger Kissimmee, hvor de berømte shows som American Gladiators, Arabian Nights og King Henry's Feast foregår. Eller tag til International Drive, hvor du kan kaste dig ud i forlystelser som bungee jumping, Wet'n Wild eller Ripley's Believe it or Not!

Dag 6: Velkommen til Sarasotas hvide sandstrand!

Så går turen fra Orlando til skønne Sarasota (ca. 210 km). Smukt beliggende på en lille bakkeskråning ved Sarasota Bay, giver Sarasota mulighed for en skøn blanding af kultur, natur og afslapning. Byen har gennem årenes løb tiltrukket mange forfattere og kunstnere, danse- og skuespilkompagnier, og derfor er kulturen også i højsædet. Sarasota har vidunderlige, kilometerlange strande med det fineste, hvide sand. Havet viser sig oftest fra sin meget børnevenlige side, så det er det helt idéelle feriested for børnefamilier.

Dag 7-10: Nyd livet på stranden i Sarasota

I Sarasota kan du lave alle former for vandaktiviteter... Du kan sejle i kano og kajak, køre på vandski, snorkle og meget mere.

Besøg måske John and Mable Ringling Museum of Art, der med sine 12 gallerier er Floridas kunstmuseum nummer 1.

Herudover findes en masse naturoplevelser fx ved Mote Marine Aquarium, som ud over et stort hajbassin også har en "røre-tank", hvor du kan mærke på forskellige små, spændende havdyr. To gange om dagen kan du tage på cruise med store "glass bottom boats", hvor der undervejs samles planter og fisk op fra havet, der bliver analyseret i et stort akvarium om bord.

Du kan også besøge Sarasota Jungle Garden, en tidligere bananplantage, der nu fungerer som botanisk- og zoologisk have eller Selby Botanical Gardens, der er kendt for sine orkidéer.

En af dagene kan du køre til Tampa og besøge Busch Gardens Amusement Park, her er sjove rutsjebaner og en zoologisk have med over 2.700 dyr! Spis på gode restauranter, se dyreshows og gå i butikker. Eller tag til Lido Key-øen, hvor der er en hyggelig og eksklusiv stemning med lækre butikker, gallerier og gode restauranter.

Dag 11: Afrejse fra USA

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 12: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til USA. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i USA.

Alle hoteller

Ramada Plaza Resort Int. Drive

Ramada Plaza Resort Int. Drive

Ramada Plaza Resort and Suites er et stort hotel, der ligger helt perfekt, tæt på Universial...

Upgrade
Legacy Dunes Resorts lejligheder og dejlige pool

Legacy Dunes Resort

C&Cs gode ven Nico har købt en lejlighed i Orlando, og den har vi nu fået lov at låne ud til...

Alle hoteller

Sandcastle Resort at Lido Beach

Sandcastle Resort at Lido Beach er et meget velfungerende hotel på Lido Beach. Personalet er...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til usa. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i USA.

Orlando

-81.381796
28.538641

Sarasota

-82.529691
27.333961

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 12 aug 2018 - 30 aug 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 10.290,-
Børn u/12 år fra 9.990,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2018 - 10 dec 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 10.190,-
Børn u/12 år fra 9.890,-
Afrejse i følgende periode 11 dec 2018 - 20 dec 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 10.590,-
Børn u/12 år fra 10.290,-
Afrejse i følgende periode 21 dec 2018 - 22 dec 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 11.990,-
Børn u/12 år fra 11.790,-
Afrejse i følgende periode 22 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 13.590,-
Børn u/12 år fra 13.290,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 05 jan 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 12.390,-
Børn u/12 år fra 11.990,-
Afrejse i følgende periode 06 jan 2019 - 07 jan 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 11.890,-
Børn u/12 år fra 11.590,-
Afrejse i følgende periode 07 jan 2019 - 14 feb 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 10.490,-
Børn u/12 år fra 10.190,-
Afrejse i følgende periode 15 feb 2019 - 28 feb 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 11.990,-
Børn u/12 år fra 11.790,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2019 - 22 mar 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 11.990,-
Børn u/12 år fra 11.690,-
Afrejse i følgende periode 23 mar 2019 - 08 apr 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 12.790,-
Børn u/12 år fra 12.590,-
Afrejse i følgende periode 09 apr 2019 - 27 apr 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 11.990,-
Børn u/12 år fra 11.690,-
Afrejse i følgende periode 28 apr 2019 - 23 jun 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 10.290,-
Børn u/12 år fra 9.990,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2019 - 29 jun 2019
Flyselskab
Norwegian Air
Voksne fra 10.690,-
Børn u/12 år fra 10.290,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2019 - 11 aug 2019
Flyselskab
Norwegian Air
Voksne fra 10.990,-
Børn u/12 år fra 10.590,-
Afrejse i følgende periode 12 aug 2019 - 30 aug 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 10.590,-
Børn u/12 år fra 10.290,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Orlando t/r.
10 overnatninger.
Billeje.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Transfer fra lufthavn til hotel t/r.
Morgenmad på hotellerne.
Evt. parkeringsgebyr på hoteller.
Evt. ekstrabetaling på billeje, ekstra forsikringer mv.
Evt. leje af GPS.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Fly Danmark-Orlando t/r.
Rejsen rundt i Florida foregår i lejet bil.