Du er her: Lande > USA > Rejser > Rejse US04

Florida for naturelskere

14 dages rejse: 3 nætter Miami, 2 nætter Key West, 1 nætter Everglades, 3 nætter Sarasota, 3 nætter Orlando
Rejse: 
US04
Smuk natur i Everglades
Kombiner Floridas dejlige byer med smukke naturoplevelser. Tag med til Miami, Key West, Everglades, Sarasota og Orlando.

Hvide sandstrande, krystalblåt vand og svajende palmetræer. I Miami kan du nyde stranden eller opleve byens multietniske kultur, der afspejles i arkitekturen og maden.  Herefter sætter du kursen sydpå ned over øgruppen Florida Keys. Du skal bo helt nede på den sidste ø, Key West, og turen dertil går over hele 42 broer. På vejen kan du stoppe ved fx The Sea Turtle Hospital på Marathon Island. Key West har en herlig, caribisk charme, og her kan du nyde den smukke solnedgang. Det er også det perfekte sted, hvis du er til dybhavsfiskeri, dykning og sejlture på havet. Næste stop er nationalparken Everglades, der er et enormt subtropisk vildnis. Oplev områdets fantastiske dyreliv på en tur med airboat, hvor du spejder efter fugle, alligatorer, skildpadder og de charmerende søkøer. Herfra skal du videre til Sarasota, der ligger på en lille bakkeskråning ved Sarasota Bay. Havet her er smukt og roligt, og udover alskens vandaktiviteter kan du besøge akvariet eller Sarasota Jungle Garden, der fungerer som en botanisk og zoologisk have. Sidste stop på rejsen er Orlando, hvor der er underholdning for enhver smag. Er det Disney World eller måske Universal Studios, du har lyst til at besøge...?

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst Miami
 2. Miami
 3. Miami
 4. Miami - Key West
 5. Key West
 6. Key West - Everglades
 7. Everglades - Sarasota
 8. Sarasota
 9. Sarasota
 10. Sarasota - Orlando
 11. Orlando
 12. Orlando
 13. Orlando
 14. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til USA. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til Miami!

I dag ankommer du til Miami!

Miami Beach er kendt for sine hvide sandstrande og krystalblåt vand. Det er en farvestrålende og forvirrende blanding af luksushoteller, charmerende art deco-bygninger og pastelfarvede hoteller med udsigt over den hvide strand og Atlanterhavets brænding. Den kosmopolitiske storby Miami breder sig over mere end 5.000 kvadratkilometer på den sydlige del af Floridas østkyst. Her er sol og varme året rundt! Den omfattende multietniske kultur afspejles fortrinsvis i arkitekturen og i maden. Det har dog ikke altid været tilfældet - for omkring 100 år siden var Miami en lille, søvnig by, indtil Henry Flagler i 1896 bragte jernbanen til Florida og endog sydligere end til Palm Beach, der på den tid var meget populær blandt velhavende amerikanere. Nu kunne man komme til Miami med tog, hvilket betød en opblomstring og udvikling af byen ud over alle forventninger. Miami er også kendt for sin store cubanske befolkning. Den første bølge af cubanske immigranter kom hertil i 1960 og satte sit markante præg på byen. Det har øget Miamis popularitet blandt folk fra Central- og Sydamerika, der i stort tal har bosat sig her og været med til at give Miami dens latinamerikanske præg.

Dag 2-3: Nyd pragtfulde Miami Beach

Miami er lune vinde, svajende palmer og lyden af bølgernes brusen mod stranden. Her er du kommet til en fascinerende strandby, der ofte kaldes Amerikas Riviera, men den er mere end turkisfarvet vand og bred, flot strand. South Beach er også verdenskendt for fantastisk shopping, et sprudlende natteliv, gourmetrestauranter og fra talløse film og TV-shows. Begiv dig rundt i det pulserende område og nyd den smukke arkitektur. Når natten falder på, klædes der om til afslappet aftendress, og livet leves i de mange natklubber og barer, hvor der er noget for enhver smag og ethvert budget. Prøv at besøge chokoladebutikken, Ghirardelli Chocolatiers, hvor du får smagsprøver på lækker chokolade. Du kan også købe shakes, is og kager!

Tag måske en tur til Little Havana ved downtown og besøg Gomez Park - berømt for mændene, der spiller domino i parken. Der bor ca. 650.000 eksil-cubanere i Little Havana og det giver en helt speciel stemning her.

Til frokost eller brunch skal du prøve legendariske Big Pink i starten af South Beach. Hvis du er til Seafood, er det Restaurant Truluks, og skal du have caribisk, så prøv Tap Tap. Besøg måske Coconut Grove i Miami downtown med de smalle, små gader med lave huse. Tidligere et kvarter for hippierne, men nu er det blevet et mere etableret område. Ved siden af ligger Coral Gables med den dyre shoppinggade Miracle Mile som omdrejningspunkt. Hvis du gerne vil besøge dyrene kan du tage til Miami Seaquarim, Monkey Jungle eller Metrozoo. Er du i Miami i weekenden er der masser af liv ved Bayside Market Place. Her kan du tage på forskellige bådture - fx sightseeingcruise og party-cruise på en festbåd.

Dag 4: Velkommen til Key West!

Så skal du sydpå - så sydligt, som du overhovedet kan komme.

Florida Keys er en samling på 1.700 øer, hvoraf blot 45 er beboede, som ligger som perler på en snor fra den sydøstlige spids af Florida. Key West er den sidste ø og et af de sydligste punkter i USA. Den sidste del af køreturen foregår over 42 broer - en hel speciel oplevelse. Når du krydser Seven Mile-broen, som går over kanalen mellem den Mexicanske Golf og Floridastrædet, får du den mest betagende udsigt over havet. Tag dig god tid og lav stop undervejs. Besøg fx ”The Sea Turtle Hospital” på Marathon Island. Et hospital for havskildpadder med ambulancer, akvarier, operationsstue og det hele. Der er rundvisning hver time. Du kan gøre et stop i Key Largo eller Islamorada, hvis du får lyst til at spise skønne skaldyrsretter eller shoppe lidt. I Key Largo er der også en undervandspark.

Key West har sydstatsstemning, caribisk charme og er meget afslappet. Hovedgaden Duval Street kan til tider virke pulserende med de mange barer, butikker og restauranter, men Key West er også perfekt til cykelture ved solopgang eller en kajaktur i det rolige vand. Og så er der solnedgangen - den er et tilløbsstykke og beundres af såvel turister som de lokale beboere hver aften på Mallory Pier med meget gøgl, boder og underholdning. Solnedgangen kan også opleves fra Sunset Pier, hvor den bliver ledsaget af lidt musik og måske en Corona med lime.

Dag 5: Nyd smukke Key West

Key West er det perfekte sted, hvis du er til dybhavsfiskeri, dykning, snorkling og sejlture på havet - fx en tur i en båd med glasbund, hvor du kan opleve det fantastiske liv i havet og se USAs største koralrev på nært hold. Eller sejl ud til de syv øer, Dry Tortugas, hvor du kan opleve et fort eller snorkle og svømme ved nationalparkens koralrev blandt tropiske fisk. Er du til skildpaddevæddeløb, så kan du opleve dette på Turtle Kraals.

En god frokostrestaurant er Lobos Mixed Grill, som ligger i en sidegade til Duval Street. Spis måske middag på den hyggelige Blue Heaven, som har fantastiske cocktails og livemusik eller den lidt finere Louies Backyard ud til vandet. Spis dessert på Better than Sex Café - en lille, hyggelig restaurant i den gamle bydel. Skal du have kød er Prime 951 Steakhouse inspirerende indrettet med mahogni. Eller tag en øl på Sloppy Joes, som var Hemmingways stamværtshus. Du kan også besøge Hemmingways hjem, hvor han boede i mere end ti år og skrev mange af sine bøger.

Om aftenen bør du helt sikkert opleve og tage del i Sunset Celebration, som foregår på Mallory Square - her er altid noget nyt at se. Her møder du kunstnere, performere og sælgere i vandkanten, og de siger alle farvel til dagslyset på hver deres særlige måde.

Dag 6: Velkommen til naturskønne Everglades!

I dag går rejsen videre til Everglades.

Everglades er Amerikas største subtropiske vildnis og den næststørste nationalpark efter Yellowstone. Det er en gigantisk nationalpark med sumpområder på 6.500 kvadratkilometer. Der er et fantastisk dyreliv med et utal af fuglearter, alligatorer, den amerikanske krokodille, skildpadder, slanger, vaskebjørne, Florida-panteren og de charmerende manatees (søkøer). Du skal prøve en airboat, som er en både sjov og lærerig måde at få en indblik i hele denne fascinerende verden på. Det er en helt speciel oplevelse at suse gennem vildnisset, standse, nyde stilheden og holde udkig efter alligatorer, der sagte glider gennem vandet. Stop fx ved Coopertown, som løbende arrangerer 40 minutters ture. Besøg også den berømte Everglades Alligator Farm ved Homestead.

Dag 7: Velkommen til Sarasota!

I dag skal du køre ca. 200 kilometer til Sarasota. På vejen kan du besøge The Thousand Islands og måske sejle i kajak eller kano og også stoppe ved Big Cypress Bend Boardwalk tæt på Naples og gå en lille tur i den smukke natur.

Smukt beliggende på en lille bakkeskråning ved Sarasota Bay, giver Sarasota mulighed for en skøn blanding af kultur, natur og afslapning. Byen har gennem årenes løb tiltrukket mange forfattere og kunstnere, danse- og skuespilkompagnier, og derfor er kulturen også i højsædet. Sarasota har vidunderlige, kilometerlange strande med det fineste, hvide sand. Havet viser sig oftest fra sin meget børnevenlige side, så det er det helt idéelle feriested for børnefamilier.

Dag 8-9: Et par dage ved vandet i dejlige Sarasota

I Sarasota kan du lave alle former for vandaktiviteter... Du kan sejle i kano og kajak, køre på vandski, snorkle og meget mere.

Besøg måske John and Mable Ringling Museum of Art, der med sine 12 gallerier er Floridas kunstmuseum nummer 1.

Herudover findes en masse naturoplevelser fx ved Mote Marine Aquarium, som ud over et stort hajbassin også har en "røre-tank", hvor du kan mærke på forskellige små, spændende havdyr. To gange om dagen kan du tage på cruise med store "glass bottom boats", hvor der undervejs samles planter og fisk op fra havet, der bliver analyseret i et stort akvarium om bord.

Du kan også besøge Sarasota Jungle Garden, en tidligere bananplantage, der nu fungerer som botanisk- og zoologisk have eller Selby Botanical Gardens, der er kendt for sine orkidéer.

En af dagene kan du køre til Tampa og besøge Busch Gardens Amusement Park, her er sjove rutsjebaner og en zoologisk have med over 2.700 dyr! Spis på gode restauranter, se dyreshows og gå i butikker. Eller tag til Lido Key-øen, hvor der er en hyggelig og eksklusiv stemning med lækre butikker, gallerier og gode restauranter.

Dag 10: Velkommen til Orlando!

Så går turen fra Orlando til skønne Sarasota (ca. 210 km). Smukt beliggende på en lille bakkeskråning ved Sarasota Bay, giver Sarasota mulighed for en skøn blanding af kultur, natur og afslapning. Byen har gennem årenes løb tiltrukket mange forfattere og kunstnere, danse- og skuespilkompagnier, og derfor er kulturen også i højsædet. Sarasota har vidunderlige, kilometerlange strande med det fineste, hvide sand. Havet viser sig oftest fra sin meget børnevenlige side, så det er det helt idéelle feriested for børnefamilier.

Dag 11-12: Slip legebarnet løs i Orlandos forlystelsesparker

Walt Disney' World i Orlando er den ældste og mest berømte park med sit Askepot-slot, de velkendte Disneyfigurer og sjove forlystelser. Her møder du Mickey Mouse og hans venner, og alle Walt Disneys eventyr bliver til virkelighed! Du kan både udforske Adventureland og Tomorrowland, se det hjemsøgte hus og køre i rutsjebane. Hvis du er her om aftenen, skal du helt bestemt se fyrværkerishowet. Her er også musik og kendte Disney-karakterer, det er en helt særlig oplevelse.

Andre parker er Walt Disneys Epcot, hvor fremtidens mulige nyskabelser og opfindelser kan ses. Du kan rejse i tiden helt fra altings begyndelse til den elektroniske tidsalder. Her er også World Showcase, hvor du bevæger dig fra et land til et andet og ser, hvordan arkitekturen og landskabet forandrer sig. Her kan du smage forskellige retter fra hvert land og blive underholdt ud fra anderledes traditioner.

Walt Disney's Hollywood Studios skal du helt sikkert også se! Du kan gå rundt i studierne og lære, hvordan special-effects bliver til. Du kan se film i 4D - en 3D-film, hvor du både kan se, høre og føle filmen, mens du sidder i dit sæde. Dine børn vil elske at flyve med E.T. på cykel hjem til hans hjemplanet. Her er noget for børn og voksne i alle aldre!

Den største park er Walt Disney's Animal Kingdom, hvor forlystelser og underholdning er centreret om dyrevelfærd og -bevarelse. Her kan du tage ud mellem løver, elefanter, zebraer og giraffer på savannen, og du kan redde dinosaurer fra udslettelse millioner af år tilbage i tiden.

Men det er jo ikke kun Disney World, der har gjort Orlando til sådan et populært sted. Her findes simpelthen forskellige parker og oplevelser for næsten enhver smag!

Legoland kender vi jo fra Danmark. Men mon ikke de opfindsomme amerikanere har kunnet tilføje noget ekstra?

Er du filminteresseret, så besøg også Universal Studios, hvor der er kopier af berømte gader, forlystelser og shows, der viser hvordan film bliver til. Her kan du også besøge The Wizarding World of Harry Potter, hvor alle Potter-fans vil kunne slås med drager, flyve med hippogriffer og gå rundt i den så velkendte Diagonalstræde og kigge butikkerne, hvor der sælges tryllestave, drageskindshandsker, magisk spøg og skæmt, slik i mange lækre (og ulækre) smagsvarianter og kæledyr i alle former og farver.

Har du lyst til at se lidt af "den virkelige verden", så har Orlando by også meget at byde på. Besøg de forskellige bydele, fx Lake Buena Vista, et nydeligt område med haver og træer, hvor du kan slentre rundt i pæne omgivelser. Celebration er et eksklusivt område, og her bør du også gå en tur og se de mange sjove bygninger, der er bygget i Disneystil. Downtown Orlando byder på sjov og fest, og mange af de lokale gør flittigt brug af de mange barer og restauranter.

Lidt uden for Orlando ligger Kissimmee, hvor de berømte shows som American Gladiators, Arabian Nights og King Henry's Feast foregår. Eller tag til International Drive, hvor du kan kaste dig ud i forlystelser som bungee jumping, Wet'n Wild eller Ripley's Believe it or Not!

Dag 13: Afrejse fra USA

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 14: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til USA. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i USA.

Alle hoteller

Rejser til Miami - Dorchester Hotel

Dorchester Hotel South Beach

Dorchester Hotel har en fin central beliggenhed i Art Deco-distriktet tæt på restauranter og...

Alle hoteller

DoubleTree Resort by Hilton Grand Key

DoubleTree Resort by Hilton Grand Key

DoubleTree Grand Key Resort er et flot hotel, der ligger i den nordlige ende af Key West. Det er...

Alle hoteller

Port of the Islands Adventure Resort

Port of the Islands Adventure Resort

Port of the Islands Adventure Resort ligger rigtig smukt, lige ved havnen med nationalparken ved...

Alle hoteller

Sandcastle Resort at Lido Beach

Sandcastle Resort at Lido Beach er et meget velfungerende hotel på Lido Beach. Personalet er...

Alle hoteller

Ramada Plaza Resort Int. Drive

Ramada Plaza Resort Int. Drive

Ramada Plaza Resort and Suites er et stort hotel, der ligger helt perfekt, tæt på Universial...

Upgrade
Legacy Dunes Resorts lejligheder og dejlige pool

Legacy Dunes Resort

C&Cs gode ven Nico har købt en lejlighed i Orlando, og den har vi nu fået lov at låne ud til...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til usa. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i USA.

Miami

-80.189633
25.772746

Key West

-81.779868
24.554825

Everglades

-81.385233
25.859239

Sarasota

-82.529691
27.333961

Orlando

-81.381796
28.538641

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 okt 2018 - 14 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 14.190,-
Børn u/12 år fra 14.040,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2018 - 20 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 14.690,-
Børn u/12 år fra 14.490,-
Afrejse i følgende periode 21 dec 2018 - 22 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 15.990,-
Børn u/12 år fra 15.790,-
Afrejse i følgende periode 22 dec 2018 - 23 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 16.790,-
Børn u/12 år fra 16.590,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2018 - 27 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 20.190,-
Børn u/12 år fra 19.990,-
Afrejse i følgende periode 28 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 23.190,-
Børn u/12 år fra 22.990,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 06 jan 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 17.890,-
Børn u/12 år fra 17.690,-
Afrejse i følgende periode 07 jan 2019 - 15 jan 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 16.990,-
Børn u/12 år fra 16.890,-
Afrejse i følgende periode 16 jan 2019 - 14 feb 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 16.490,-
Børn u/12 år fra 16.290,-
Afrejse i følgende periode 15 feb 2019 - 21 mar 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 17.490,-
Børn u/12 år fra 17.190,-
Afrejse i følgende periode 22 mar 2019 - 23 mar 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 19.790,-
Børn u/12 år fra 19.490,-
Afrejse i følgende periode 23 mar 2019 - 24 mar 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 20.290,-
Børn u/12 år fra 19.990,-
Afrejse i følgende periode 25 mar 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 17.990,-
Børn u/12 år fra 17.790,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 08 apr 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 16.990,-
Børn u/12 år fra 16.890,-
Afrejse i følgende periode 09 apr 2019 - 19 apr 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 16.590,-
Børn u/12 år fra 16.390,-
Afrejse i følgende periode 20 apr 2019 - 27 apr 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 15.690,-
Børn u/12 år fra 15.490,-
Afrejse i følgende periode 28 apr 2019 - 31 maj 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 14.690,-
Børn u/12 år fra 14.490,-
Afrejse i følgende periode 01 jun 2019 - 29 jun 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 14.390,-
Børn u/12 år fra 14.190,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2019 - 30 aug 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 14.690,-
Børn u/12 år fra 14.490,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2019 - 04 dec 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 14.790,-
Børn u/12 år fra 14.590,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Miami t/r.
12 overnatninger.
Billeje.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Transfer fra lufthavn til hotel t/r.
Morgenmad på hotellerne.
Entre til nationalparker.
Evt. parkeringsgebyr på hoteller.
Evt. ekstrabetaling på billeje, ekstra forsikringer mv.
Evt. leje af GPS.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Fly Danmark - Miami t/r.
Rejsen rundt i Florida foregår i lejet bil.