Du er her: Lande > USA > Rejser > Rejse USHA1

Hawaii - to dejlige øer

14 dages rejse: 2 nætter San Francisco, 3 nætter Kailua-Kona (Big Island), 3 nætter Hilo (Big Island) og 4 nætter Oahu
Rejse: 
USHA1
Kombinér USA med Hawaiis tropiske øer! Et par dage i San Francisco efterfulgt af vulkanøen Big Island med flotte strande og vild natur og til slut storbyen Honolulu på Oahu Island.

På denne rejse starter du i San Francisco, hvor der venter dig masser af spændende oplevelser! Golden Gate Bridge, der lyser op på vandet, Lombard Street med de mange hårnålesving, fængselsøen Alcatraz og de mange sporvogne, der kører igennem de hyggelige gader. Herefter skal du til mere tropiske himmelstrøg - nemlig Hawaii! Du starter i byen Kailua-kona på Big Island, hvor du rigtig skal nyde solen! Brug tiden ved og på vandet med badning, snorkling og sejlture. Herefter går turen videre til Hilo, som også ligger på Big Island. Her oplever du smukke vandfald, kæmpemæssige klippebjerge og vulkaner - måske ser du lavaen løbe ved i havet? Rejsen slutter i Honolulu på Oahu Island, der er kendt for Waikkiki Beach og det flotte Diamond Head krater. Men også Hanauma Bay er et besøg værd med sit næsten lysende turkisblå vand og rigtig god snorkling. Det højeste punkt på øen er Ka'ala bjerget, men du kan også finde enestående udsigter ved Makapuu fyrtårnet. Et smut til Pearl Harbor må du heller ikke snyde dig selv for - havnen står som et mindesmærke for japanernes angreb under Anden Verdenskrig.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst San Francisco
 2. San Francisco
 3. San Francisco - Kailua-Kona
 4. Kailua-Kona
 5. Kailua-Kona
 6. Kailua-Kona - Hilo
 7. Hilo
 8. Hilo
 9. Hilo - Oahu
 10. Oahu
 11. Oahu
 12. Oahu
 13. Oahu
 14. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til USA. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til San Francisco!

Velkommen til San Francisco! Byen er en af de smukkeste og mest fascinerende byer i USA, og her er attraktioner og seværdigheder nok til mange dage. Det er et skønt vindistrikt, så du kan smage lækre vine, eller bare slentre ned ad rækkerne af elegante huse og farverige havnefronte. San Francisco har et kæmpe udvalg af ting og steder, du bare må se! Eller måske gense - for vi føler jo nok alle, at vi kender byen lidt fra alle de film, vi har set, der er optaget i de charmerende omgivelser.

Dag 2: Se dig omkring i San Francisco

I San Francisco skal du helt sikkert en tur rundt i Chinatown eller på en udflugt ud til fængselsøen Alcatraz. På Pier 39 holder en stor koloni af sæler til, og det kan både høres og lugtes! Men du skal næsten ud og se de sjove dyr, og herude finder du også masser af gøgl, gademusikanter, butikker og caféer. Du kan også gå rundt i det skønne havneområdet Fisherman's Wharf eller tage en af de charmerende cable cars fra havnen ind til centrum - de minder næsten om Danmarks gamle sporvogne. Se den smukke husrække malet i de fineste pastelfarver på Alamo Square og tag turen på den stejle, snoede Lombard Street. Det er den måske mest kurvede vej i verden. Den svinger sig rundt mellem blomster og planter med huse på begge sider. Et sjovt og smukt syn!

San Francisco har for USA været banebrydende og to bydele tæt på hinanden symboliserer på hver sin måde 60-erne og 70-erne. Haight-Ashbury, som tiltrak hippier fra hele verden i 60-erne, bærer stadig præg af denne arv, og bydelen Castro er centreret omkring homoseksuelles rettigheder. Borgerretsforkæmperen Harvey Milk blev fornyligt spillet imponerende af Sean Penn i filmen "Milk".

Du kan ikke besøge San Fransisco uden også at se den berømte Golden Gate Bridge, som du både kan gå og cykle over. Her er også den dejlige Golden Gate Park, hvor der er masser at se: både et smukt, hvidt drivhus fuldt af blomster og den japanske te-have. Her bor også bøfler, som du kan hilse på.

Hvis du er til shopping, vil du elske området omkring Union Square, hvor der ligger lækre og indbydende butikker side om side!

Der er masser af spisemuligheder i byen - er du til kinesisk så gå til Chinatown, hvis du vil have italiensk, så gå til North Beach - her er utallige former for kulinariske oplevelser!

Dag 3: Velkommen til Kailua-Kona på Big Island!

I dag ankommer du til Big Island!

I første omgang skal du bo i Kailua-Kona, som er en by fuld af liv, butikker, restauranter og barer, og du finder både rigtig god shopping og masser af historiske seværdigheder. Strandene her har roligt, klart vand, og det er næsten altid godt vejr – perfekt til snorkling og dykning, og du har ingen undskyldning for ikke at få badet. Du kan også tage ud på vandet i båd, vandre eller ride en tur på hesteryg! Rundt omkring i Kona distriktet er der masser af kaffeplantager, som dyrker den berømte Kona kaffebønne, så mon ikke også du skal have en dampende varm kop kaffe, mens du er her?

Den meget berømte konge Kamehameha I tilbragte sine sidste år i byen, og det er da også her, hans sommerpalads Hulihee Palace ligger. Derudover kan du se Mokuaikaua kirken og trætemplet Ahuena Heiau, der ligger på en kunstig ø ude i vandet. Sydpå finder du Kealakekua Bay, hvor James Cook gik i land, da han som den første europæer satte sin fod på Hawaii i 1778. Han blev også senere dræbt her, da der opstod stridigheder mellem ham og det oprindelige folk.

Besøg måske Pu’uhonua o Honaunau National Historical Park en af dagene. Det plejede at være et helligt sted, hvor folk kunne flygte til for at få asyl, enten under krig, eller hvis de havde brudt en lov. Parken er fuld af kæmpemæssige stenstatuer med mystiske ansigter, og du kan lære om Hawaiis ældgamle historie. 

Dag 4-5: Nyd livet på Big Island

Det er svært ikke at blive imponeret over vulkanøen Big Island! Oplevelserne på øen spænder lige fra lava, der strømmer ud i Stillehavet i Hawaii Volcanoes National Park til snedækkede tinder på bjerget Maunakea. Farverne her er så vilde – fra helt fortryllende grøn natur med kæmpemæssige klippebjerge, til kulsorte lavastrande og knaldblåt vand. Big Island hedder faktisk Hawaii, men da hele øgruppen går under samme navn, har man navngivet den ”Big Island” for at undgå forvirring – og det er da også den største ø i øgruppen. Den mest aktive af øens fem vulkaner er Kilauea, der har været under konstant udbrud siden 1983, og der kommer hele 200.000 kvadratmeter lava hver eneste dag! 

Du må ud og opleve både Kailua-Kona by og den smukke natur rundt omkring på øen. Hvad med en tur til den smukke sorte sandstrand ved Punaluu, hvor der ofte er havskildpadder? Polulu dalen byder også på enestående naturoplevelser og helt fantastiske udsigter – så på med vandreskoene og af sted. 

Dag 6: Velkommen til Hilo - også på Big Island

Nu skal du videre til byen Hilo.

Hilo var tidligere en by fuld af fiskere og bønder, men da sukkerindustrien udviklede sig i løbet af 1800-tallet, blev byen større og fuld af liv. Den har flere gange været ved at drukne i tsunamier, men nu er byen på fode igen, og du kan opleve rigtig mange spændende museer – bl.a. et tsunami museum. Mest kendt er nok Imiloa Astronomicenter, der er er bygget op rundt om tre metalkegler, som symboliserer de tre højeste bjerge på Hawaii. Byen har masser af shoppingmuligheder med skægge butikker og et farmermarked, så sørg endelig for at have plads i tasken til lidt indkøb.

Lige i udkanten af byen ligger Carlsmith Beach Park, hvor der er glimrende at snorkle på grund af de mange mørke lavaklipper og et koralrev, som beskytter bugten for bølger. Her kan du ofte være heldig at se havskildpadder, og de kommer helt tæt på mennesker! Mange af strandene er også virkelig gode surferstrande, så hvis du tør, kan du prøve at surfe. Du kan leje bræt osv. hos Orchid Land Surfshop, der ligger ud til vandet. Der er rigtig mange surfere i byen, og det er ret fascinererende bare at kigge på, hvad de kan - også selvom du ikke selv tør give dig i kast med den svære kunst.

Dag 7-8: Nyd naturen omkring Hilo

Hvis du endnu ikke har oplevet den summende by, så tag ud i gaderne. Trænger du i stedet til lidt ro og natur, så kan du i stedet besøge de flotte Liliukalani Gardens – en japansk inspireret have med små broer, pavilloner og masser af planter, træer og blomster. Faktisk er hele byen kendt som Orkidé hovedstaden, og du vil se de fine blomster rigtig mange steder, også helt inde i centrum.

Nord for byen Hilo kan du finde den imponerende Hāmākua kyst, som du næsten skal afsætte en hel dag for at opleve. Her er de grønklædte bjerge imponerende stejle, og du finder kløfter, vandfald og fantastiske vandreruter over det hele. Tæt på Hilo ligger blandt andet de to smukke vandfald Rainbow Falls og Boiling Pots, og du må ikke gå glip af den smukke Akaka Falls State Park, hvor Akaka vandfaldet imponerer med vandmasser, der falder hele 135 meter ned over frodige klipper. Syd for Hilo kan du besøge den lille hippieby Pahoa, hvorfra du kan tage ud til et af de steder, hvor lavaet flyder ud i vandet. Det er smukkest om aftenen i mørket, hvor lavet rigtig lyser op, og om dagen kan du udforske nogle af områdets strande.

Dag 9: Velkommen til Oahu og Honolulu!

I dag ankommer du til Oahu!

Oahu er den tredje største af Hawaiis øer, men det er faktisk den mest befolkede, og det skyldes, at Hawaiis hovedstad Honolulu ligger på øen. Det er her, du skal bo. Honolulu er en stor by, som byder på alt fra historiske bygninger, til shopping, moderne hoteller og masser af travle gader. Byen såvel som øen er kendt for sin blanding af nyt og gammelt, og derfor kan du både opleve skyskrabere og moderne butikskæder og gamle templer og bygninger. Her er masser at se – blandt andet kunstmuseet, fyrtårnet Aloha Tower ved havnen og en hyggelig zoologisk have.

Hovedstaden er også kendt for den dejlige Waikkiki Beach, hvor du har et fantastisk kig over mod det ikoniske Leahi krater, der måske er bedre kendt som Diamond Head. Krateret rejser sig 230 meter op imod himlen, og en vandretur til toppen byder på en skøn udsigt ud over stranden og storbyen. 

Dag 10-12: Oplev storbyen og naturen på Oahu

Hvad skal du få tiden til at gå med på øen? 

Som så mange andre steder i Hawaii, er Oahu kendt for sine strande, blandt andet Ala Moana og den dejlige Hanauma Bay med krystalklart isblåt vand med masser af fisk at kigge på. Måske ser du endda skildpadder?Øens højeste punkt er Ka’ala bjerget, og i naturen omkring bjerget kan du tage på masser af skønne vandreture eller finde andre flotte strande. Du kan også tage til Maakua Gulch, en kæmpemæssig, frodig kløft imellem bjergene.

En af øens smukkeste udsigter finder du ved Makapuu fyrtårnet, der ligger ved forrevne, grønklædte klippekyster ud til det azurblå vand. Eller hvad med et besøg til Ho'omaluhia Botaniske have ved byen Kaneohe? Her er naturen helt enormt smuk med stejle, grønklædte klippebjerge og spejlblanke søer. 

Det er selvfølgelig også oplagt med et besøg til Pearl Harbor, det tidløse mindesmærke for japanernes angreb under Anden Verdenskrig, og selv i dag emmer havnen af historie og minder. 

Dag 13: Afrejse fra Hawaii

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 14: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til USA. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i USA.

Alle hoteller

Best Western Plus The Tuscan

Hotel Zoe

Hotel Zoe er et helt fint hotel, men det er beliggenheden, hotellet rigtigt vinder på! Det...

Alle hoteller

Kona Seaside Hotel

Kona Seaside Hotel ligger virkelig godt midt i byen – tæt på restauranter og butikker og kun 2-3...

Hilo Seaside Hotel

Hilo Seaside Hotel

Hilo Seaside Hotel ligger i udkanten af byen, tæt ved vandet og ved siden af Liliuokalani...

Alle hoteller

Aqua Pacific Monarch

Aqua Pacific Monarch

Aqua Pacific Monarch ligger kun et par minutters slentretur til den mere rolige ende af Waikiki...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til usa. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i USA.

San Francisco

-122.445715
37.784754

Big Island (Hawaii)

-155.961817
19.636208

Oahu (Hawaii)

-157.848991
21.306022

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 16 jan 2019 - 30 mar 2019
Flyselskab
United Airlines
Voksne fra 15.790,-
Børn u/12 år fra 15.040,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 19 jun 2019
Flyselskab
United Airlines
Voksne fra 15.690,-
Børn u/12 år fra 14.890,-
Afrejse i følgende periode 20 jun 2019 - 30 jun 2019
Flyselskab
United Airlines
Voksne fra 18.890,-
Børn u/12 år fra 17.290,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2019 - 11 aug 2019
Flyselskab
United Airlines
Voksne fra 20.390,-
Børn u/12 år fra 18.790,-
Afrejse i følgende periode 12 aug 2019 - 31 aug 2019
Flyselskab
United Airlines
Voksne fra 17.190,-
Børn u/12 år fra 16.390,-
Afrejse i følgende periode 31 aug 2019 - 10 dec 2019
Flyselskab
United Airlines
Voksne fra 15.990,-
Børn u/12 år fra 15.290,-
Afrejse i følgende periode 11 dec 2019 - 14 dec 2019
Flyselskab
United Airlines
Voksne fra 19.890,-
Børn u/12 år fra 18.990,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2019 - 31 dec 2019
Flyselskab
United Airlines
Voksne fra 19.990,-
Børn u/12 år fra 19.190,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-San Francisco-Kailua Kona-Oahu-San Francisco-Danmark. 
12 overnatninger.
Billeje i 6 dage på Big Island.
Delt transport mellem lufthavn og hotel i San Francisco og Honolulu.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Entre til nationalparker. 

Morgenmad på hotellerne.
Evt. parkeringsgebyr på hoteller.
Evt. ekstrabetaling på billeje, ekstra forsikringer mv.
Evt. leje af GPS.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Fly Danmark-San Francisco-Kailua Kona-Oahu-San Francisco-Danmark
Billeje i 6 dage på Big Island. 

Delt transport mellem lufthavn og hotel i San Francisco og Honolulu.