Du er her: Lande > USA > Rejser > Rejse US71

Route 66

17 dages rejse: 2 nætter Chicago, 1 nat Springfield (IL), 1 nat St. Louis, 1 nat Springfield (MO), 1 nat Tulsa 1 nat Oklahoma City, 1 nat Amarillo, 2 nætter Albuquerque, 1 nat Holbrook, 1 nat Flagstaff, 1 nat Las Vegas og 2 nætter Santa Monica
Rejse: 
US71
Fantastiske Las Vegas
Få opfyldt drømmen om et roadtrip på den legendariske Route 66 på denne rejse til bl.a. Chicago, Springfield, Albuquerque, Flagstaff, Las Vegas og Santa Monica.

Chicago er en by fuld af historie og lækker musik. Fra 103. etage i det høje Willis Towers har du en fantastisk udsigt over byen og på Navy Pier kan du sagtens få en eftermiddag til at gå med alverdens underholdning. Sæt dig ind bag rettet og start dit roadtrip. På Route 66 suser du forbi store skilte og gamle tankstationer, og inden du når Springfield kan du tage en kop kaffe på Dixie Truck Stop, der har holdt åbent hver dag siden 1928. Efter en nat i Saint Louis, der ligger lige ud til den mægtige Mississippi-flod, fortsætter du forbi drypstenshuler til endnu en by ved navn Springfield. Her er masser af interessante butikker, loppemarkeder og sjove spisesteder. Næste stop er cowboy-byen Oklahoma City, hvor du kan købe håndlavede cowboystøvler og være heldig at opleve et af verdens største kvægmarkeder. Amarillo er en rigtig ranchby med masser af kvæg, men her er også masser af parker og gode museer. Du kører ud af Texas og sætter kursen mod den største by i New Mexico, Albuquerque, og her kan du både opleve store, imponerende bjerge, byliv og tørre, langstrakte sletter. Efter en byrundtur i den gamle bydel, der næsten er et helt museum i sig selv, kan du slå dig ned på en hyggelig café med en kold øl. Efter et stop i hyggelige Holbrook skal du nyde den imponerende udsigt over smukke Grand Canyon - det er utroligt, hvad naturen er i stand til at skabe! Der er ikke meget naturligt over rejsens næste stop, Las Vegas. Til gengæld er her et kæmpe udbud af kasinoer, butikker, shows og restauranter hele døgnet rundt.  Rejsen slutter meget symbolsk, hvor Route 66 også ender: Ved Santa Monica i solrige Californien. Kom dig oven på de mange dage i bilen på den lækre strand, eller tag ud at opleve Hollywood og Beverly Hills. 

Dag-til-dag

  1. Afrejse Danmark - Ankomst Chicago
  2. Chicago
  3. Chicago - Springfield (IL)
  4. Springfield (IL) - St. Louis
  5. St. Louis - Springfield (MO)
  6. Springfield (MO) - Tulsa
  7. Tulsa - Oklahoma City
  8. Oklahoma City - Amarillo
  9. Amarillo - Albuquerque
  10. Albuquerque
  11. Albuquerque - Holbrook
  12. Holbrook - Flagstaff
  13. Flagstaff - Las Vegas
  14. Las Vegas - Santa Monica
  15. Santa Monica
  16. Santa Monica
  17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til USA. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til Chicago!

Velkommen til Chicago!

Chicago er en by fuld af historie og lækker musik. Hvis du er kunstinteresseret, skal du overveje at besøge Art Institute of Chicago. Her er en stor samling af kunst fra hele verden og den største samling af Monets malerier i verden. Den mest markante bygning i Chicago er det 108 etager og 447 meter høje Willis Tower. Du kan komme med elevator op på 103. etage, hvorfra der er fantastisk udsigt over byen og Lake Michigan - på en klar dag kan du også se dele af Indiana, Wisconsin og Michigan.

Om aftenen er der masser af muligheder for at høre jazz og blues på små, hyggelige spillesteder rundt om i byen.

Dag 2: En dag til at udforske skønne Chicago

I dag har du en hel dag til at udforske Chicagos attraktioner. Du kan fx tage på en guidet tur til Frank Lloyd Wrights hus og studio. Når det bliver tid til frokost, skulle du overveje at besøge den 100 etager og 344 meter høje skyskraber, John Hancock Center. På en 40 sekunders elevatortur når du op og får en flot udsigt over byen. Her er flere restauranter, hvor du kan spise, mens du sidder og kigger ud over byen.

På Navy Pier er der alverdens underholdning og her kan du sagtens bruge en eftermiddag. Chicago har, som næsten alle storbyer, forskellige kulturer samlet i forskellige nabolag. Du kan fx se Chinatown eller Little Italy, begge steder med hyggelige, små, familieejede restauranter og butikker. Måske et godt sted at spise aftensmad…?

Dag 3: Videre til Springfield i Illinois

Så begynder eventyret! Du kører vestpå gennem forstæderne og rammer snart Route 66. Du passerer adskillige gamle byer med minder fra dengang, Route 66 startede. Sus forbi kæmpemæssige billboards, skilte og bannere langs vejen. I McLean kan du tage en kop kaffe på Dixie Truck Stop, der har holdt åbent hver dag siden 1928.

Snart når du Springfield, hovedstaden i Illinois. I Springfield boede Abraham Lincoln frem til 1861, hvor han flyttede til Det Hvide Hus i Washington. Du kan både se Lincolns gamle hjem og hans gravsted, hvor der er bygget et flot mindesmærke. Hvis du gerne vil nå at se det hele, kan du køre med Elijah Iles trolleyen, som gør stop ved alle byens seværdigheder.

Dag 4: Oplevelser på vej til Saint Louis

I dag skal du ikke så langt. Zap ind og ud af I-55 på vejen mod Saint Louis og kig på en række gamle Route 66-byer. I Waggoner kan du se Our Lady of the Highway, en statue af Jomfru Maria som beskytter de rejsende. I Hamel drejer du ind på IL-157 for at følge Route 66 ind til Saint Louis. Saint Louis er den største by på Route 66, og den har ligget ud til den mægtige Mississippi Flod siden 1762. Byens vartegn er den 193 m høje bue Gateway Arch, der symboliserer USA's ekspansion mod vest.

Besøg blandt andet den gamle hovedbanegård, som mest af alt ligner en borg. Nu er den lavet om til hotel og shoppingcenter, og her kan du slentre rundt og kigge på anderledes butikker eller spise på lækre restauranter.

Du bør også tage dig tid til at besøge Grant's Farm, hvor Amerikas 18. præsident, Ulysses S. Grant, boede. Her er blandt andet en hel masse dyr - klap gårdens geder, heste og kvæg eller se de lidt mere særprægede dyr - kænguruerne, de tropiske fugle og elefanterne. Der kører en åben bus, og hvis du tager med den, ser du både rådyr, bisoner, elge, antiloper, zebraer, lamaer og strudse, der trasker rundt i indhegningerne.

Dag 5: Af sted til endnu en Springfield - denne gang i Missouri

Du forlader Saint Louis ad I-44 frem og kan starte dagen med besøg i Route 66 State Park. I Stanton kan du besøge drypstenshuler og salpeterminer i Meramec Caverns. På en lade er der malet en reklame for minerne, og det anses som værende starten på de mange farvestrålende reklameskilte, som står langs Route 66. Mellem Rolla og Lebanon anbefales et besøg ved Devil's Elbow, af mange betragtet som et af de smukkeste steder på Route 66. Denne djævelens albue er bl.a. kendt for den gamle, rustne bro med indbygget sving. Kør gennem Lebanon og se Munger Moss Motel, et klassisk Route 66 Motel fra 1946. Sidst på dagen er du fremme ved turens anden Springfield.

Du kører igennem byen, der stadig bærer spor af at ligge på Route 66. Her er sjove, oldschool diners og hyggelige, øde tankstationer, der engang oplevede Amerika forelske sig i det nye transportmiddel: bilen. Tag en tur ned til Jordan Valley Park - et livligt, farverigt downtown-område med masser af historie og seværdigheder. Spadsér rundt i gaderne, hvor der er interessante butikker, sjove spisesteder, loppemarkeder og natklubber.

Dag 6: Velkommen til Tulsa i Oklahoma!

I dag kører du til Oklahoma. På vejen dertil synes vi, at du skal stoppe ved Dale's Ole 66 Barber Shop på hjørnet af Utica St. og Euclid Ave i Joplin. Denne gamle barberforretning er ren nostalgi! Fortsæt din tur til Tulsa, der ligger i det nordøstlige Oklahoma, 159 kilometer nordøst for Oklahoma City. Byen blev engang kaldt verdens oliehovedstad og var centrum for USAs olieindustri. I dag er Tulsa et kultur- og kunstcenter med muséer, historisk arkitektur, fine shoppingområder og kongrescentre. Oklahoma var også hjemsted for indianerne. Du kan blandt andet besøge Cherokee Heritage Center ved Tsa-La-Gi, hvor du kan se, hvordan indianerne levede, inden europæerne kom til Amerika og fik indflydelse. Se, hvordan de laver mad, våben, kurve og meget andet!

Dag 7: Velkommen til Oklahoma City!

Nu kører du mod cowboybyen Oklahoma City!

Byen er kendt for de mange butikker med westerntøj, håndlavede cowboystøvler og sadler. Tæt ved ligger verdens måske største kvægmarked, Oklahoma National Stockyards, hvor tusindvis af kvæg bliver handlet hver mandag og tirsdag. Auktionerne er åbne for offentligheden, og du må endelig ikke gå glip af det - det går stærkt, og det er fascinerende at se de ægte cowboys! Hvis du har fået lyst til at vide mere om cowboylivet, kan du besøge National Cowboy Hall of Fame og Western Heritage Center.

I det historiske Paseo distrikt finder du masser af restauranter, gallerier og små, sjove butikker. Du kan enten selv traske rundt i byen og opleve det hele på nært hold, eller du kan tage en vandtaxa fra sted til sted. Det er en sjov måde at komme frem på!

Dag 8: Besøg Fort Reno og forsæt til Amarillo i Texas

50 km vest for Oklahoma City kan du besøge Fort Reno, der blev bygget i 1874 for at kontrollere Cheyenne-indianerne. I Hydro passerer du Lucille's - en legendarisk tankstation fra 1941. I Shamrock, Texas, kan du tage en kop kaffe på Udrop-Inn fra 1936 - en bygning i ekstravagant Art Deco-stil.

Fortsæt nu mod Amarillo. Byen har sit navn efter de vilde gule blomster, der vokser ved Amarillo søen og andre steder i byen, men derudover er byen mest kendt for at være verdens Helium hovedstad - det er nemlig her, USA's største heliumreserver ligger. Og så er byen også en rigtig ranchby med masser af kvæg! Byen har adskillige fiskesøer og parker, hvor du kan slentre rundt og nyde naturen. En af parkerne er Texas Panhandle War Memorial, der er bygget for at mindes afdøde soldater fra Texas. Byen byder også på flere museer. På det moderne Amarillo Museum of Art er der masser af spændende kunst, og på Don Harrington Discory Center er der en spændende videnskabs- og rumudstilling, og masser sjove udstillinger for børn, hvor de kan få lov at lege, røre og lave forsøg. Den særeste seværdighed i Amarillo må nok være Cadillac Ranch, som er et kunstværk af halvt begravede biler og traktorer - meget specielt, men også ret fascinerende! Syd for byen ligger Palu Duro Canyon State Park, et utroligt smukt område af klipper og kløfter, og det er næsten lige så imponerende et syn som Grand Canyon - men også kun næsten! Her kan du gå rundt i det tørre, bakkede landskab og beundre de mange gyldenrøde klippeformationer. Hvis du er heldig ser du losser, firben og slanger, der piler rundt i græsset.

Dag 9: Velkommen til Albuquerque i New Mexico!

Du forlader Texas i dag og kører ind i New Mexico. Den første by, du møder på vejen, er Tucumcari, hvor det fint restaurerede Blue Swallow Motel ligger. På din vej mod Albuquerque passerer du også den lille, fine by, Santa Rosa, der også er et stop værd!

Albuquerque er den største og mest befolkede by i New Mexico, og her kan du både opleve store, imponerende bjerge, byliv og tørre, langstrakte sletter. Byen byder på masser af hyggelige butikker, restauranter, caféer og gallerier - perfekt til at ose rundt og kigge på tingeltangel eller få sig en kold øl og en bid mad. Old Town Albuqerque er næsten et museum i sig selv med al sin gamle, historiske charme fra dengang, byen blev grundlagt i 1706. Det er også i den gamle bydel, Albuquerque Biological Park ligger, og den er bestemt et besøg værd! Det er på én gang en botanisk have, en zoologisk have og et spændende akvarium, og her er masser af farverige planter og dyr!

Dag 10: En dag til at nyde Albuquerque

Hvad med at tage på udflugt og køre en tur til Santa Fe i dag? Byen er fuld af hyggelige restauranter, butikker og kunstgallerier. Der er også en masse historiske huse og kirker, du kan besøge. Blandt andet kan du se den ældste kirke i Santa Fe, Mission San Miguel, bygget i 1626.

Du kan også blive i Albuquerque og se det trendy Nob Hill og det indianske Pueblo Cultural Center. Du kan også finde masser af museer i byen - Albuqurque Museum of Art and History er det mest interessante, og her kan du gå i timevis og se på flotte malerier og læse om byens historie.

Hvis du er interesseret i musik og teater, er der masser af spændende muligheder, fx Isleta amfiteater, Tingley Coliseum, Sunshine teateret eller KiMo teateret, der er det mest kendte, og som næsten er blevet byens vartegn.

Lidt udenfor byen ligger Sandia og Manzano bjergene, der er gode at vandre og klatre i, og fra den sjove kabelbane, der går op til bjergene, er der en fantastisk udsigt udover området! Hvert år den første uge i oktober bliver der afholdt en international luftballon festival i den store Balloon Fiesta park. Hundredvis af luftballoner stiger mod himlen, nogle gange mere end 500 ad gangen - det er et prægtigt og farverigt syn, som ingen bør snyde sig selv for!

Dag 11: Af sted til Holbrook i Arizona

Du kører mod Holbrook, Arizona i dag. På vejen kan du stoppe i den lille by Gallup. Den er ikke så Route 66-agtig, fordi de to mest kendte vartegn er brændt ned, men vejen er her stadig.

Fremme i Holbrook kan du se den flotte Petrified Forest National Park. Det er en flot køretur gennem parken, hvor du kan tage en masse fine billeder, især ved Rainbow Forest, Agate House og Blue Mesa. Dele af Painted Desert (den farvede ørken) ligger inden for nationalparken, hvor du ser de fine sanddynger i forskellige røde, orange og gule farver. Området er især flot ved solopgang og solnedgang. Om aftenen synes vi, at du skal gå ned på Holbrooks hovedgade, hvor der er gode restauranter og shoppingmuligheder.

Dag 12: En tur til fantastiske Grand Canyon og videre til Flagstaff

I dag kører du mod Grand Canyon National Park, som ligger ved Route 66 på vejen mod Flagstaff. Du passerer byen Winslow på vejen, og hvis du har brug for et lille stop, kan du se byens museum med gamle tog (The Old Trains Museum). Men brug ikke for lang tid her - du skal have god tid til at se fantastiske Grand Canyon. Det er KÆMPE stort, har smukke farver og er virkelig et af naturens vidundere! Ved South Rim er der rig mulighed for at se kløften fra forskellige udkigspunkter, og herfra er der også forskellige ture, du kan. Du skal også se Bright Angel Lodge, hvor der er gallerier, restaurant og naturligvis en smuk udsigt over Grand Canyon. Herfra kan du også få guidede ture rundt i området eller ned til Colorado River med en park ranger.

Efter en spændende dag i Grand Canyon, kører du til Flagstaff (ca. 120 km), hvor du skal overnatte.

Dag 13: Velkommen til Las Vegas!

Nu kører du mod Nevada, hvor du skal besøge "Syndens by". Men først skal du lige et smut forbi Death Valley National Park - og navnet passer godt, for det ligner virkelig en "død" dal med nøgne, golde stepper. Det er et imponerende syn at stå og kigge ud over det tørre område med bjerge og kløfter, der tårner op i det fjerne.

Fortsæt nu mod Las Vegas - måske tilsmiler lykkens gudinde dig, når du besøger et af de mange kasinoer?

Her er noget for alle - kasinoer, koncerter, Las Vegas Boulevard "The Strip", og masser af underholdning både dag og nat. Hvis du vil se en koncert mens du er i Las Vegas, så køb billetterne hjemmefra, så du er sikret. Især de store stjerners shows bliver hurtigt udsolgt!

Hvert kasinohotel har forskellige temaer og udsmykningerne er vilde og flot lavet. Her er alle muligheder for at bruge mange penge - eller måske endda vinde mange penge. Hvis du elsker at shoppe, så kør efter Premium Outlet Center - der ligger to i området omkring Las Vegas. Her kan du købe designerbrands, sportstøj og mange andre ting med op til 70 % rabat i forhold til danske priser!

Om aftenen skal du sørge for at se det flotte springvand med lys, lyd og vand ved Bellagio Hotel.

Dag 14: Vend næsen mod skønne Santa Monica!

I dag forlader du Las Vegas og kører mod Santa Monica i solrige Californien. For at komme tilbage på Route 66, skal du køre til Barstow. Her kan du besøge Casa Del Decierto (huset i ørkenen), som har et Route 66 museum - og hvorfor ikke besøge det, når du nu snart er ved vejens ende?

Efter et hurtigt besøg, fortsætter du til Santa Monica. Byen har både en fantastisk strand og et livligt byliv. Her er over 75 museer, og du kan gå nogle lange ture, spise på gode restauranter og shoppe i masser af butikker. Du skal huske at køre ned til Santa Monica Pier - det er et must see! Molen er kendt som den officielle målstreg på Route 66, og her er både et akvarium, en forlystelsespark og den berømte Hippodrome-bygning, som har været med i et utal af film.

Dag 15: Nyd Santa Monicas strand

I dag skal du bare opleve Santa Monica. Tilbring måske lidt tid på stranden - Santa Monica har næsten altid solskin, så det er næsten altid strandvejr! Du kan både bade, surfe, spille volleyball, stå på skateboard og cykle rundt ved og omkring stranden.

Du kan også tage et smut forbi Los Angeles, der ligger en kort køretur derfra. Besøg legendariske Hollywood, hvor du finder det ikoniske Hollywoodskilt og Hollywood Walk of Fame, der fungerer som underholdningens hall of fame. Hvis du vil shoppe i Los Angeles, skal du til Rodeo Drive, hvor du finder de dyre mærker, som prisen også afspejler. Derudover er et besøg i Universal Studios også et besøg værd, hvis du er filminteresseret eller tag en guidet bustur i Beverly Hills for at se stjernernes villaer.

Dag 16: Afrejse fra USA

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til USA. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i USA.

Alle hoteller

The St. Clair Hotel

Vi researcher vores destinationer rigtig grundigt og beskrivelse og billeder af dette hotel...

Alle hoteller

Best Western Clearlake Plaza

Best Western Clearlake Plaza

Vi researcher vores destinationer rigtig grundigt og beskrivelse og billeder af dette hotel...

Alle hoteller

Best Western Saint Louis Inn

Best Western St. Louis Inn er et turistklasse hotel beliggende kun 15 minutter fra downtown St....

Alle hoteller

Sleep Inn Springfield

Sleep Inn Springfield

Vi researcher vores destinationer rigtig grundigt og beskrivelse og billeder af dette hotel...

Alle hoteller

Best Western Plus Tulsa

Best Western Plus Tulsa

Best Western Plus Tulsa er et super godt standardhotel, der ligger langs Route 66 omkring otte...

Alle hoteller

Quality Inn Southwest

Quality Inn Southwest

Quality Inn Southwest er et 2 stjernet hotel med udendørs pool, og alle værelser har te/...

Alle hoteller

Red Roof Inn Amarillo

Red Roof Inn Amarillo

Vi researcher vores destinationer rigtig grundigt og beskrivelse og billeder af dette hotel...

Alle hoteller

Baymont Inn And Suites Albuquerque Downtown

Baymont Inn And Suites Albuquerque Downtown

Vi researcher vores destinationer rigtig grundigt og beskrivelse og billeder af dette hotel...

Alle hoteller

Magnuson Hotel Adobe Inn

Magnuson Hotel Adobe Inn

Vi researcher vores destinationer rigtig grundigt og beskrivelse og billeder af dette hotel...

Alle hoteller

Quality Inn Flagstaff

Vi researcher vores destinationer rigtig grundigt og beskrivelse og billeder af dette hotel...

Alle hoteller

Circus Circus

Circus Circus er et kæmpestort, imponerende hotel med over 3700 værelser, indendørs...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til usa. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i USA.

Chicago

-87.635834
41.880017

Springfield, IL

-89.643022
39.782704

Saint Louis

-90.197113
38.627759

Springfield, MO

-93.298384
37.207352

Tulsa

-95.998174
36.153688

Oklahoma City

-97.498424
35.463915

Amarillo

-101.831033
35.221462

Albuquerque

-106.632534
35.086624

Holbrook

-110.164047
34.891191

Flagstaff

-111.650874
35.198814

Las Vegas

-115.145322
36.167115

Santa Monica

-118.493209
34.019764

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 16 jan 2018 - 08 mar 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 13.990,-
Børn u/12 år fra 13.990,-
Afrejse i følgende periode 09 mar 2018 - 12 mar 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.790,-
Børn u/12 år fra 14.790,-
Afrejse i følgende periode 13 mar 2018 - 31 mar 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 13.990,-
Børn u/12 år fra 13.990,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2018 - 08 apr 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.690,-
Børn u/12 år fra 14.690,-
Afrejse i følgende periode 09 apr 2018 - 27 apr 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.990,-
Børn u/12 år fra 14.990,-
Afrejse i følgende periode 28 apr 2018 - 23 jun 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.190,-
Børn u/12 år fra 15.190,-
Afrejse i følgende periode 25 jun 2018 - 29 jun 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.790,-
Børn u/12 år fra 17.840,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2018 - 31 jul 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.390,-
Børn u/12 år fra 18.390,-
Afrejse i følgende periode 01 aug 2018 - 10 aug 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.790,-
Børn u/12 år fra 18.840,-
Afrejse i følgende periode 12 aug 2018 - 30 aug 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 16.290,-
Børn u/12 år fra 16.290,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2018 - 30 okt 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.890,-
Børn u/12 år fra 15.890,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2018 - 30 nov 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.990,-
Børn u/12 år fra 15.990,-
Afrejse i følgende periode 01 dec 2018 - 14 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.690,-
Børn u/12 år fra 14.690,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2018 - 14 jan 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.090,-
Børn u/12 år fra 15.140,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Chicago og Los Angeles-Danmark.
15 overnatninger.
Billeje.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Transfer fra lufthavn til hotel t/r.
Morgenmad på hotellerne.
Evt. entre til nationalparker.
Evt. parkeringsgebyr på hoteller.
Evt. ekstrabetaling på billeje, ekstra forsikringer mv.
Evt. leje af GPS.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Fly Danmark-Chicago og Los Angeles-Danmark.
Rejsen rundt i USA foregår i lejet bil.