Du er her: Lande > USA > Rejser > Rejse US57

Sjov og strand i Florida og krydstogt til Bahamas

15 dages rejse: 4 nætter Orlando, 4 nætter Miami, 4 nætters krydstogt til Bahamas og 1 nat Miami
Rejse: 
US57
Bahamas
Rutsjebaner og høje hvin i Orlando, brede strande og livlig stemning i Miami og skønne oplevelser på krydstogt til Bahamas og Key West.

Rejsen tager sin begyndelse i Orlando, der er en af de mest besøgte byer i USA pga. de mange forlystelsesparker, der ligger her. Her kan børn og barnlige sjæle få lang tid til at gå med at prøve rutsjebaner og gå på opdagelse i bl.a. Walt Disney World, Universal Studios og Legoland. Videre til den multikulturelle by Miami, hvor du kan slænge dig på den berømte Miami Beach, nyde det sprudlende natteliv, få dankortet til at gløde i de gode butikker og spise dig mæt på de lækre restauranter. I Miami stiger du ombord på et krydstogtskib og med den friske havluft i ansigtet sætter du kursen mod Nassau på Bahamas. Også her kan du nyde godt af den lækre strand og rigtig nyde den caribiske stemning og det tropiske klima. Krydstogtskibet lægger også til på hyggelige Key West, og undervejs på sejlturen kan du nyde godt af skibets dejlige faciliteter som spa, swimmingpool, fitnesscenter, diskotek og store, flotte shows. Rejsen rundes af med en enkelt overnatning tilbage på fastlandet i Miami. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst Orlando
 2. Orlando
 3. Orlando
 4. Orlando
 5. Orlando - Miami
 6. Miami
 7. Miami
 8. Miami
 9. Miami - Krydstogt
 10. Krydstogt
 11. Krydstogt
 12. Krydstogt
 13. Krydstogt - Miami
 14. Miami
 15. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til USA. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til Orlando!

I dag ankommer du til Orlando – byen for alle dem, der har hang til eventyr og forlystelser!

Orlando er den 3. mest besøgte by i USA efter New York og Los Angeles. Hvorfor spørger du måske? Ganske enkelt pga. verdens største forlystelsespark, Walt Disney World, der er på størrelse med Samsø og indeholder 5 parker, 2 vandlande, hoteller og forretningsområder. Du kan umuligt nå at se det hele, men du kan da altid gøre et forsøg!

Dag 2-4: Forlystelser og sjov i Orlando

Walt Disney' World i Orlando er den ældste og mest berømte park med sit Askepot-slot, de velkendte Disneyfigurer og sjove forlystelser. Her møder du Mickey Mouse og hans venner, og alle Walt Disneys eventyr bliver til virkelighed! Du kan både udforske Adventureland og Tomorrowland, se det hjemsøgte hus og køre i rutsjebane. Hvis du er her om aftenen, skal du helt bestemt se fyrværkerishowet. Her er også musik og kendte Disney-karakterer, det er en helt særlig oplevelse.

Andre parker er Walt Disneys Epcot, hvor fremtidens mulige nyskabelser og opfindelser kan ses. Du kan rejse i tiden helt fra altings begyndelse til den elektroniske tidsalder. Her er også World Showcase, hvor du bevæger dig fra et land til et andet og ser, hvordan arkitekturen og landskabet forandrer sig. Her kan du smage forskellige retter fra hvert land og blive underholdt ud fra anderledes traditioner.

Walt Disney's Hollywood Studios skal du helt sikkert også se! Du kan gå rundt i studierne og lære, hvordan special-effects bliver til. Du kan se film i 4D - en 3D-film, hvor du både kan se, høre og føle filmen, mens du sidder i dit sæde. Dine børn vil elske at flyve med E.T. på cykel hjem til hans hjemplanet. Her er noget for børn og voksne i alle aldre!

Den største park er Walt Disney's Animal Kingdom, hvor forlystelser og underholdning er centreret om dyrevelfærd og -bevarelse. Her kan du tage ud mellem løver, elefanter, zebraer og giraffer på savannen, og du kan redde dinosaurer fra udslettelse millioner af år tilbage i tiden.

Men det er jo ikke kun Disney World, der har gjort Orlando til sådan et populært sted. Her findes simpelthen forskellige parker og oplevelser for næsten enhver smag!

Legoland kender vi jo fra Danmark. Men mon ikke de opfindsomme amerikanere har kunnet tilføje noget ekstra?

Er du filminteresseret, så besøg også Universal Studios, hvor der er kopier af berømte gader, forlystelser og shows, der viser hvordan film bliver til. Her kan du også besøge The Wizarding World of Harry Potter, hvor alle Potter-fans vil kunne slås med drager, flyve med hippogriffer og gå rundt i den så velkendte Diagonalstræde og kigge butikkerne, hvor der sælges tryllestave, drageskindshandsker, magisk spøg og skæmt, slik i mange lækre (og ulækre) smagsvarianter og kæledyr i alle former og farver.

Har du lyst til at se lidt af "den virkelige verden", så har Orlando by også meget at byde på. Besøg de forskellige bydele, fx Lake Buena Vista, et nydeligt område med haver og træer, hvor du kan slentre rundt i pæne omgivelser. Celebration er et eksklusivt område, og her bør du også gå en tur og se de mange sjove bygninger, der er bygget i Disneystil. Downtown Orlando byder på sjov og fest, og mange af de lokale gør flittigt brug af de mange barer og restauranter.

Lidt uden for Orlando ligger Kissimmee, hvor de berømte shows som American Gladiators, Arabian Nights og King Henry's Feast foregår. Eller tag til International Drive, hvor du kan kaste dig ud i forlystelser som bungee jumping, Wet'n Wild eller Ripley's Believe it or Not!

Dag 5: Velkommen til Miami!

Så siger du farvel til Orlando og sætter kursen mod Miami.

Miami Beach er kendt for sine hvide sandstrande og krystalblåt vand. Det er en farvestrålende og forvirrende blanding af luksushoteller, charmerende art deco-bygninger og pastelfarvede hoteller med udsigt over den hvide strand og Atlanterhavets brænding. Den kosmopolitiske storby Miami breder sig over mere end 5.000 kvadratkilometer på den sydlige del af Floridas østkyst - her er sol og varme året rundt! Den omfattende multietniske kultur afspejles fortrinsvis i arkitekturen og i maden. Det har dog ikke altid været tilfældet - for omkring 100 år siden var Miami en lille, søvnig by, indtil Henry Flagler i 1896 bragte jernbanen til Florida og endog sydligere end til Palm Beach, der på den tid var meget populær blandt velhavende amerikanere. Nu kunne man komme til Miami med tog, hvilket betød en opblomstring og udvikling af byen ud over alle forventninger. Miami er også kendt for sin store cubanske befolkning - den første bølge af cubanske immigranter kom hertil i 1960 og satte sit markante præg på byen. Det har øget Miamis popularitet blandt folk fra Central- og Sydamerika, der i stort tal har bosat sig her og været med til at give Miami dens latinamerikanske præg.

Dag 6-8: Nyd dejlige Miami Beach

Miami er lune vinde, svajende palmer og lyden af bølgernes brusen mod stranden. Her er du kommet til en fascinerende strandby, der ofte kaldes Amerikas Riviera, men den er mere end turkisfarvet vand og bred, flot strand. South Beach er også verdenskendt for fantastisk shopping, et sprudlende natteliv, gourmetrestauranter og fra talløse film og TV-shows. Begiv dig rundt i det pulserende område og nyd den smukke arkitektur. Når natten falder på, klædes der om til afslappet aftendress, og livet leves i de mange natklubber og barer, hvor der er noget for enhver smag og ethvert budget. Prøv at besøge chokoladebutikken, Ghirardelli Chocolatiers, hvor du får smagsprøver på lækker chokolade. Du kan også købe shakes, is og kager!

Tag måske en tur til Little Havana ved downtown og besøg Gomez Park - berømt for mændene, der spiller domino i parken. Der bor ca. 650.000 eksil-cubanere i Little Havana og det giver en helt speciel stemning her.

Til frokost eller brunch skal du prøve legendariske Big Pink i starten af South Beach. Hvis du er til Seafood, er det Restaurant Truluks, og skal du have caribisk, så prøv Tap Tap. Besøg måske Coconut Grove i Miami downtown med de smalle, små gader med lave huse. Tidligere et kvarter for hippierne, men nu er det blevet et mere etableret område. Ved siden af ligger Coral Gables med den dyre shoppinggade Miracle Mile som omdrejningspunkt. Hvis du gerne vil besøge dyrene kan du tage til Miami Seaquarim, Monkey Jungle eller Metrozoo. Er du i Miami i weekenden er der masser af liv ved Bayside Market Place. Her kan du tage på forskellige bådture - fx sightseeingcruise og party-cruise på en festbåd.

Dag 9: Af sted på krydstogt til Bahamas

I dag skal du skifte din lejebil ud med et lidt større transportmiddel... Du skal nemlig af sted på Cruise til Bahamas!

Bahamas består af mere end 700 øer, hvor ca. kun de 30 af dem er beboet. Hovedstaden er den charmerende by Nassau, som ligger på øen New Providence, hvor også størstedelen af befolkningen bor. Den oprindelige befolkning blev næsten fuldstændig fjernet fra øerne af spanierne, og den nuværende befolkning er for det meste efterkommere af afrikanske slaver. Bahamas har krystalklart, turkisblåt vand, øer med hvide sandstrande, gyngende palmer, bambushytter og luksusresorts! I vandet kan du være heldig at se delfiner, skildpadder og sågar grise, der tager sig en lille svømmetur. Hovedstaden er Nassau, og den er stor og turistet, men den ligger i smukke omgivelser på en af de dejlige øer.

Dag 10-12: Oplevelser på krydstogt

Dette krydstogt bringer dig både til Nassau og Coco Cay i Bahamas og Key West i USA. Når du ikke er i land for at opleve disse byer, kan du nyde livet om bord på krydstogtskibet. Her er to restauranter, et spa, swimmingpools, fitnesscenter, basketballbaner, diskotek og store shows.

Dag 13: Tilbage til Miami

I dag skal du tilbage til Miami og have en enkelt overnatning.

Dag 14: Afrejse fra USA

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 15: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til USA. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i USA.

Alle hoteller

Ramada Plaza Resort Int. Drive

Ramada Plaza Resort Int. Drive

Ramada Plaza Resort and Suites er et stort hotel, der ligger helt perfekt, tæt på Universial...

Upgrade
Legacy Dunes Resorts lejligheder og dejlige pool

Legacy Dunes Resort

C&Cs gode ven Nico har købt en lejlighed i Orlando, og den har vi nu fået lov at låne ud til...

Alle hoteller

Rejser til Miami - Dorchester Hotel

Dorchester Hotel South Beach

Dorchester Hotel har en fin central beliggenhed i Art Deco-distriktet tæt på restauranter og...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til usa. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i USA.

Orlando

-81.381796
28.538641

Miami

-80.189633
25.772746

Miami

-80.189633
25.772746

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 jul 2018 - 15 aug 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 20.590,-
Børn u/12 år fra 19.290,-
Afrejse i følgende periode 16 aug 2018 - 31 aug 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 16.890,-
Børn u/12 år fra 16.490,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2018 - 08 okt 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 16.590,-
Børn u/12 år fra 16.190,-
Afrejse i følgende periode 10 okt 2018 - 14 okt 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 20.390,-
Børn u/12 år fra 19.090,-
Afrejse i følgende periode 15 okt 2018 - 09 dec 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 16.690,-
Børn u/12 år fra 16.340,-
Afrejse i følgende periode 11 dec 2018 - 14 dec 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 20.490,-
Børn u/12 år fra 19.190,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2018 - 20 dec 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 21.290,-
Børn u/12 år fra 19.890,-
Afrejse i følgende periode 21 dec 2018 - 27 dec 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 23.190,-
Børn u/12 år fra 21.790,-
Afrejse i følgende periode 28 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 19.790,-
Børn u/12 år fra 19.190,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 15 jan 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 18.690,-
Børn u/12 år fra 18.290,-
Afrejse i følgende periode 16 jan 2019 - 19 mar 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 16.690,-
Børn u/12 år fra 16.290,-
Afrejse i følgende periode 20 mar 2019 - 30 mar 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 20.390,-
Børn u/12 år fra 19.090,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 12 jun 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 16.790,-
Børn u/12 år fra 16.440,-
Afrejse i følgende periode 14 jun 2019 - 30 jun 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 20.690,-
Børn u/12 år fra 19.390,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2019 - 30 sep 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 16.690,-
Børn u/12 år fra 16.390,-
Afrejse i følgende periode 01 okt 2019 - 09 okt 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 17.090,-
Børn u/12 år fra 16.690,-
Afrejse i følgende periode 10 okt 2019 - 14 okt 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 20.790,-
Børn u/12 år fra 19.490,-
Afrejse i følgende periode 15 okt 2019 - 31 okt 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 17.090,-
Børn u/12 år fra 16.690,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Orlando og Miami-Danmark.
13 overnatninger. 9 på hotel og 4 dage på krydstogt med fuldpension.
Billeje i 9 dage.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Transfer fra lufthavn til hotel t/r.
Morgenmad på hotellerne.
Evt. parkeringsgebyr på hoteller.
Evt. ekstrabetaling på billeje, ekstra forsikringer mv.
Evt. leje af GPS.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Fly Danmark-Orlando t/r.
Billeje de første 9 dage.