Du er her: Lande > USA > Rejser > Rejse US55

Storby, forlystelser og strandliv

12 dages rejse: 3 nætter New York, 4 nætter Orlando og 3 nætter Miami
Rejse: 
US55
Miami Beach
Store oplevelser i New York, sjov og vilde rutsjebaner i Orlando og svajende palmetræer i Miami

Denne rejse tager sin start i storbyen New York, der er en by elsket af mange! Her er et væld af oplevelser, så det er bare med at vælge, hvad dagene skal bruges på. Er det Times Square, Wall Street og Brooklyn Bridge, eller måske Frihedsgudinden, Central Park og shoppinggaden 5th Avenue?

Med fly går turen videre til Orlando, hvor billeje er inkluderet – så er det nemmere at komme rundt til de mange forlystelsesparker, som området er så kendt for. Her har du mulighed for at lade eventyret komme til live i Walt Disney World, opleve magi og trolddom i The Wizarding World of Harry Potter, og komme bag kulisserne på din yndlingsfilm i Universal Studios. Efter et par begivenhedsrige dage går turen videre i bil til Miami. Kør på udflugter, nyd stranden, tag på shopping, spis god mad, og udforsk denne farvestrålende og alsidige by.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst New York
 2. New York
 3. New York
 4. New York - Orlando
 5. Orlando
 6. Orlando
 7. Orlando
 8. Orlando - Miami
 9. Miami
 10. Miami
 11. Miami
 12. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til USA. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til New York City!

I dag ankommer du til New York -  The Big Apple. På turen hertil kan du kigge på et kort over byen og tænke over, hvad du skal lave... Hvad med en slentretur ned ad 5th Avenue eller en Picnic i Central Park? Du må også finde tid til klassikere som Empire State Building, Times Square, Wall Street, Grand Central Station, Brooklyn Bridge og selvfølgelig Frihedsgudinden... Museumoplevelserne venter dig også med både Guggenheim, Metropolitan Museum of Art, World Trade Center Memorial. 

Når du er landet, så tag subwayen, bussen eller den mest bekvemme (og dyreste) løsning, en taxa, ind til dit hotel.

Dag 2-3: Udforsk Manhattan og hele den livlige storby

Vi har delt Manhattan op i 3 overskuelige dele. Lower Manhattan, Midtown og Uptown. Du kan nemt komme rundt i byen med det omfattende subway-system. Husk, at du også kan se byen fra en åben dobbeltdækkerbus, hvis du skal hvile fødderne, eller, for de frække, fra en helikopter.

Lige syd for Manhattan ligger New Yorks måske mest kendte varemærke - Frihedsgudinden. Kronens syv spir symboliserer de syv verdenshave og de syv kontinenter, og den 225 tons tunge statue er en gave fra Frankrig som et tegn på venskab. Du kan tage gratisfærgen fra den sydlige spids af Manhattan til Staten Island og derfra tage nogle fantastiske billeder af New Yorks skyline og Frihedsgudinden.
Alternativt kan du tage en betalt tur til både Frihedsgudinden og Ellis Island. Fra 1892 til 1954 var Ellis Island det første stop for 12 millioner mennesker, der søgte en ny tilværelse i mulighedernes land. Frihedsgudinden var det første, immigranterne så.

I Lower Manhattan ligger også verdens finansielle hovedstad Wall Street. Mærk suset af penge og de travle jakkesæt og tag et billede med "The Raging Bull" - Wall Streets bronzetyr, som symboliserer aggressiv kapitalisme. Lidt længere nordpå kan du besøge det netop åbnede World Trade Center Memorial (husk at booke og printe din gratis billet på www.911memorial.org). Gå længere op til China Town og spis på Joe's Shanghai - husk at bestille de berømte dumplings med suppe i (spis fra skeen ligesom kineserne). Eller tag en dejlig pizza i Little Italy ved siden af og mærk den fantastiske stemning (før det er for sent - kineserne er ved at presse italienerne ud!). Videre til dybt fascinerende Brooklyn Bridge - tag evt. byens bedste kaffe mellem Brooklyn Bridge og China Town på Cafe Grumpy. Det tog 14 år at bygge broen og det er den første i verden konstrueret med stålkabler. 27 arbejdere mistede livet og broen er stadig et af USA's mest berømte bygningsværker. Køb evt. en tur med en guide og husk at starte fra Brooklyn-siden så du går mod Manhattans skyline.

Hvis du bor på Cosmopolitan, bor du i TriBeCa - et tidligere industrikvarter opkaldt efter sin geografiske placering: Triangle Below Canal Street. Det var her, at filmstjernen Robert De Niro startede filmproduktionsselskabet Tribeca Film Center tilbage i 1989, og han har også været initiativtager til en årlig filmfestival, første gang afholdt i 2002, dels som et minde om 11. september 2001, dels for at hylde og hjælpe til med at få gang i bydelen efter terrorangrebet, og dels for at sætte New York på verdenskortet som et vigtigt filmmekka. Et andet Robert De Niro projekt er den kendte restaurant Tribeca Grill (Greenwich Street 375 ved Franklin Street). Vi kan ikke garantere "stjernestøv", men det siges, at det ikke er usædvanligt at se hverken Mr. De Niro himself, eller mere eller mindre kendte filmproducenter, instruktører eller stjerner. Bygningen stammer fra 1905 og husede tidligere et kaffelager. Den er nænsomt restaureret uden at miste områdets fordums industrielle karakter. I restauranten er der højt til loftet, de oprindelige mursten i væggene er stadig synlige, vinduerne er enormt store, og den lange smukke mahognibar gør sig strålende.

Videre til Soho hvor der kan shoppes både kendte og kreative mærker. Ved grænsen til Midtown ligger Chelsea med de utallige kunstgallerier og glem ikke Chelsea Market, hvor du kan købe mad og mange andre spændende ting. En relativ ny, men meget spændende attraktion ved Chelsea, er The High Line. Den gamle nedlagte togbane over gadeplan er nu lavet til en lang have - det er altså en mere end 2 km lang park! Endelig er der Meatpacking District - det populære område med fantastiske lounger hvor de kendte og rige fester og spiser.

Spis frokost, middag eller weekendbrunch på C&Cs yndlingsrestaurant - The Spotted Pig. Kort men kreativt menukort og afslappet stemning (man glemmer næsten, at de rent faktisk har en Michelin-stjerne). Gå forbi om eftermiddagen og bestil bord til middag. Frokosten kan du også tage på én af de mest berømte Delis: Katz Deli. Katz er stedet, hvor Harry mødte Sally i filmen af samme navn. Det var her Sally (Meg Ryan) simulerede en gigantisk orgasme, eller gjorde hun? Prøv en Reuben eller en Pastrami on Rye og se, om det resulterer i en gastronomisk gentagelse af scenen.

Om aftenen bør du tage på The Standard (Meatpacking District) og snuppe en øl i stuen ved Biergarden eller tage elevatoren til den meget fashionable cocktailbar og nyd udsigten på Top of the Standard. Skal du har steak, så læg vejen forbi The Palm (TriBeCa). Er du i New York i weekenden - så gør som alle andre i New York og und dig selv en lækker brunch. Cafe Gitane på Jane Hotel er berømt for byen bedste brunch. Glem ikke en cremet mandel-croissant hos New York mest berømte bageri - Mille Feuille ved Greenwich Village som er stiftet af den berømte Chef Oliver fra Paris. Nyd din croissant i Washington Square Park og se de travle studenter fra New York University, nogle skakspillere og måske lidt musik hvis du er heldig

Times Square er centrum i Midtown og for mange i New York. Mærk den hektiske stemning og det glitrende og kulørte farvehav af neonreklamer og gigantiske tv-skærme - 24 timer i døgnet. Pladsen fik sit navn i 1904 da New York Times åbnede sit nye hovedkvarter på stedet. Skal du købe billetter til bus, helikopter, teater eller hvad som helst er det også på Times Square. Alle de store Broadway-teatre ligger her hvis det er denne gang du skal se Phantom of the Opera, Cats eller Mamma Mia. Tag en drink på Rum Bar på Edison Hotel.

Gå op i Empire State Building og få den bedste udsigt du kan forstille dig - se hele New York. Skal du have mere udsigt? Smut over til Chrysler Building. Selvom du ikke skal med toget, er Grand Central Station et besøg værd. Det er en storslået station, men nu ikke noget med at hoppe på et tog, for du er slet ikke færdig med at opleve New York endnu! Er du lidt teknik-interesseret, er der åbnet en Apple Store på øverste etage, der absolut er et kig værd. 4 gader øst for Central Station ligger FN's hovedkvarter. I Midtown ligger også Museum of Modern Art (MOMA) - dem der har set MOMA kan besøge det mindre kendte men absolut anbefalelsesværdige JP Morgan Library. Har du mere tid? Så er det bare afsted til Rockefeller Center!!

Uptown er undervurderet af de fleste, men her er Central Park, de flotteste museer og ikke mindst god shopping. Central Park er CogCs New York favorit og et dejlig og nødvendigt afbræk fra det elektriske byliv. På trods af udsigten til den højtravende arkitektur, som minder dig om, at du befinder dig midt i New York, hensætter de nære omgivelser dig til landlig idyl med skov og råt klippeterræn.

Løb eller gå en tur eller spis din frokost blandt de andre New Yorkere. Husk mindesmærket for John Lennon Strawberry Fields. Hvis det er vinter, og du skal have brugt lidt energi om aften, så tag til The Pond i Bryant Park. Her findes en af de mest populære vinterevents i New York - nemlig den eneste gratis udendørs skøjtebane på Manhattan. Hvis du vil hvile ørene for en stund, så tag en morgenløbetur i parken - eller måske bare en slentretur, hvis det skal gå mere roligt for sig.

Ved Colombus Circle (sydenden af Central Park) kan du leje cykler. Husk at spørge om en lås og navn og kontaktnummer, på ham du lejer cykel af). New York er de senere år blevet langt mere cykelvenlig så de modige kan nu cykle rundt i byen - der er faktisk lavet en cykelsti rundt om det meste af den sydlige del af Manhattan som følger kystlinjen. Du kan cykle i parken eller rundt i Upper West Side. De rigtig frække kan cykle hele vejen ned af 7th Avenue og igennem Times Square - på eget ansvar.

På østsiden af Central Park ligger de berømte Museer i New York som skal ses - The Metropolitan Museum of Art (THE MET), Guggenheim og The American Museum of Natural History. Glem ikke The Frick Collection - en unik privat samling af Europæisk kunst i samlerens tidligere villa indrettet i videst muligt omfang som samleren gjorde det - en helt særlig museumsoplevelse. "Shop till you drop" på berømte 5th Avenue, mens du bevæger dig fra museer og Central Park ned mod Times Square.

Til dem, der har tid, og skal opleve den særlig stemning uden for New York centrum: Harlem er det politiske og kulturelle centrum for de sorte amerikanere og alene derfor helt speciel. Gå forbi Apollo Theater, hvor Michael Jackson blev opdaget og se Cathedral St. John the Divine, der er den 4. største kirke i verden.

Dag 4: Velkommen til Orlando!

I dag ankommer du til Orlando – byen for alle dem, der har hang til eventyr og forlystelser!

Orlando er den 3. mest besøgte by i USA efter New York og Los Angeles. Hvorfor spørger du måske? Ganske enkelt pga. verdens største forlystelsespark, Walt Disney World, der er på størrelse med Samsø og indeholder 5 parker, 2 vandlande, hoteller og forretningsområder. Du kan umuligt nå at se det hele, men du kan da altid gøre et forsøg!

Dag 5-7: Slip dit indre legebarn løs i Orlando

Walt Disney' World i Orlando er den ældste og mest berømte park med sit Askepot-slot, de velkendte Disneyfigurer og sjove forlystelser. Her møder du Mickey Mouse og hans venner, og alle Walt Disneys eventyr bliver til virkelighed! Du kan både udforske Adventureland og Tomorrowland, se det hjemsøgte hus og køre i rutsjebane. Hvis du er her om aftenen, skal du helt bestemt se fyrværkerishowet. Her er også musik og kendte Disney-karakterer, det er en helt særlig oplevelse.

Andre parker er Walt Disneys Epcot, hvor fremtidens mulige nyskabelser og opfindelser kan ses. Du kan rejse i tiden helt fra altings begyndelse til den elektroniske tidsalder. Her er også World Showcase, hvor du bevæger dig fra et land til et andet og ser, hvordan arkitekturen og landskabet forandrer sig. Her kan du smage forskellige retter fra hvert land og blive underholdt ud fra anderledes traditioner.

Walt Disney's Hollywood Studios skal du helt sikkert også se! Du kan gå rundt i studierne og lære, hvordan special-effects bliver til. Du kan se film i 4D - en 3D-film, hvor du både kan se, høre og føle filmen, mens du sidder i dit sæde. Dine børn vil elske at flyve med E.T. på cykel hjem til hans hjemplanet. Her er noget for børn og voksne i alle aldre!

Den største park er Walt Disney's Animal Kingdom, hvor forlystelser og underholdning er centreret om dyrevelfærd og -bevarelse. Her kan du tage ud mellem løver, elefanter, zebraer og giraffer på savannen, og du kan redde dinosaurer fra udslettelse millioner af år tilbage i tiden.

Men det er jo ikke kun Disney World, der har gjort Orlando til sådan et populært sted. Her findes simpelthen forskellige parker og oplevelser for næsten enhver smag!

Legoland kender vi jo fra Danmark. Men mon ikke de opfindsomme amerikanere har kunnet tilføje noget ekstra?

Er du filminteresseret, så besøg også Universal Studios, hvor der er kopier af berømte gader, forlystelser og shows, der viser hvordan film bliver til. Her kan du også besøge The Wizarding World of Harry Potter, hvor alle Potter-fans vil kunne slås med drager, flyve med hippogriffer og gå rundt i den så velkendte Diagonalstræde og kigge butikkerne, hvor der sælges tryllestave, drageskindshandsker, magisk spøg og skæmt, slik i mange lækre (og ulækre) smagsvarianter og kæledyr i alle former og farver.

Har du lyst til at se lidt af "den virkelige verden", så har Orlando by også meget at byde på. Besøg de forskellige bydele, fx Lake Buena Vista, et nydeligt område med haver og træer, hvor du kan slentre rundt i pæne omgivelser. Celebration er et eksklusivt område, og her bør du også gå en tur og se de mange sjove bygninger, der er bygget i Disneystil. Downtown Orlando byder på sjov og fest, og mange af de lokale gør flittigt brug af de mange barer og restauranter.

Lidt uden for Orlando ligger Kissimmee, hvor de berømte shows som American Gladiators, Arabian Nights og King Henry's Feast foregår. Eller tag til International Drive, hvor du kan kaste dig ud i forlystelser som bungee jumping, Wet'n Wild eller Ripley's Believe it or Not!

Dag 8: Velkommen til Miami!

Så siger du farvel til Orlando og sætter kursen mod Miami.

Miami Beach er kendt for sine hvide sandstrande og krystalblåt vand. Det er en farvestrålende og forvirrende blanding af luksushoteller, charmerende art deco-bygninger og pastelfarvede hoteller med udsigt over den hvide strand og Atlanterhavets brænding. Den kosmopolitiske storby Miami breder sig over mere end 5.000 kvadratkilometer på den sydlige del af Floridas østkyst - her er sol og varme året rundt! Den omfattende multietniske kultur afspejles fortrinsvis i arkitekturen og i maden. Det har dog ikke altid været tilfældet - for omkring 100 år siden var Miami en lille, søvnig by, indtil Henry Flagler i 1896 bragte jernbanen til Florida og endog sydligere end til Palm Beach, der på den tid var meget populær blandt velhavende amerikanere. Nu kunne man komme til Miami med tog, hvilket betød en opblomstring og udvikling af byen ud over alle forventninger. Miami er også kendt for sin store cubanske befolkning - den første bølge af cubanske immigranter kom hertil i 1960 og satte sit markante præg på byen. Det har øget Miamis popularitet blandt folk fra Central- og Sydamerika, der i stort tal har bosat sig her og været med til at give Miami dens latinamerikanske præg.

Dag 9-10: Et par dage på skønne Miami Beach

Miami er lune vinde, svajende palmer og lyden af bølgernes brusen mod stranden. Her er du kommet til en fascinerende strandby, der ofte kaldes Amerikas Riviera, men den er mere end turkisfarvet vand og bred, flot strand. South Beach er også verdenskendt for fantastisk shopping, et sprudlende natteliv, gourmetrestauranter og fra talløse film og TV-shows. Begiv dig rundt i det pulserende område og nyd den smukke arkitektur. Når natten falder på, klædes der om til afslappet aftendress, og livet leves i de mange natklubber og barer, hvor der er noget for enhver smag og ethvert budget. Prøv at besøge chokoladebutikken, Ghirardelli Chocolatiers, hvor du får smagsprøver på lækker chokolade. Du kan også købe shakes, is og kager!

Tag måske en tur til Little Havana ved downtown og besøg Gomez Park - berømt for mændene, der spiller domino i parken. Der bor ca. 650.000 eksil-cubanere i Little Havana og det giver en helt speciel stemning her.

Til frokost eller brunch skal du prøve legendariske Big Pink i starten af South Beach. Hvis du er til Seafood, er det Restaurant Truluks, og skal du have caribisk, så prøv Tap Tap. Besøg måske Coconut Grove i Miami downtown med de smalle, små gader med lave huse. Tidligere et kvarter for hippierne, men nu er det blevet et mere etableret område. Ved siden af ligger Coral Gables med den dyre shoppinggade Miracle Mile som omdrejningspunkt. Hvis du gerne vil besøge dyrene kan du tage til Miami Seaquarim, Monkey Jungle eller Metrozoo. Er du i Miami i weekenden er der masser af liv ved Bayside Market Place. Her kan du tage på forskellige bådture - fx sightseeingcruise og party-cruise på en festbåd.

Dag 11: Afrejse fra USA

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 12: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til USA. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i USA.

Alle hoteller

Radio City Apartments

Radio City Apartments

Radio City Apartments er et rigtig godt lejlighedshotel, der ligger helt centralt i byen nogle ...

Upgrade
Hotel Beacon

Hotel Beacon

The Hotel Beacon er et virkelig godt hotel, der ligger meget centralt på Upper West Side tæt på...

Upgradefra 60,- kr.pr. personpr. dag
Hotel Cosmopolitan

The Frederick Hotel

The Frederick Hotel er et godt hotel, der ligger mellem SoHo og Tribeca og ikke langt fra Wall...

Alle hoteller

Ramada Plaza Resort Int. Drive

Ramada Plaza Resort Int. Drive

Ramada Plaza Resort and Suites er et stort hotel, der ligger helt perfekt, tæt på Universial...

Upgrade
Legacy Dunes Resorts lejligheder og dejlige pool

Legacy Dunes Resort

C&Cs gode ven Nico har købt en lejlighed i Orlando, og den har vi nu fået lov at låne ud til...

Alle hoteller

Rejser til Miami - Dorchester Hotel

Dorchester Hotel South Beach

Dorchester Hotel har en fin central beliggenhed i Art Deco-distriktet tæt på restauranter og...

Upgrade
Marseilles Hotel

Marseilles Hotel

Marseilles Hotel er et dejligt turistklasse hotel med fantastisk beliggenhed i Art Deco...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til usa. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i USA.

New York

-74.006620
40.709482

Orlando

-81.381796
28.538641

Miami

-80.189633
25.772746

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 okt 2018 - 15 dec 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 16.490,-
Børn u/12 år fra 14.790,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2018 - 21 dec 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 16.690,-
Børn u/12 år fra 14.990,-
Afrejse i følgende periode 22 dec 2018 - 27 dec 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 17.890,-
Børn u/12 år fra 16.190,-
Afrejse i følgende periode 28 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 20.990,-
Børn u/12 år fra 19.390,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 02 jan 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 18.690,-
Børn u/12 år fra 16.990,-
Afrejse i følgende periode 02 jan 2019 - 06 jan 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 17.290,-
Børn u/12 år fra 15.590,-
Afrejse i følgende periode 07 jan 2019 - 15 jan 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 16.190,-
Børn u/12 år fra 14.490,-
Afrejse i følgende periode 16 jan 2019 - 15 mar 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 15.990,-
Børn u/12 år fra 14.290,-
Afrejse i følgende periode 16 mar 2019 - 21 mar 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 16.490,-
Børn u/12 år fra 14.790,-
Afrejse i følgende periode 22 mar 2019 - 23 mar 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 18.890,-
Børn u/12 år fra 17.190,-
Afrejse i følgende periode 23 mar 2019 - 24 mar 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 19.590,-
Børn u/12 år fra 17.890,-
Afrejse i følgende periode 25 mar 2019 - 29 mar 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 17.190,-
Børn u/12 år fra 15.490,-
Afrejse i følgende periode 30 mar 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 18.290,-
Børn u/12 år fra 16.590,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 08 apr 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 18.290,-
Børn u/12 år fra 16.590,-
Afrejse i følgende periode 09 apr 2019 - 19 apr 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 17.590,-
Børn u/12 år fra 15.890,-
Afrejse i følgende periode 20 apr 2019 - 24 jun 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 16.590,-
Børn u/12 år fra 14.890,-
Afrejse i følgende periode 25 jun 2019 - 30 jun 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 19.190,-
Børn u/12 år fra 16.890,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2019 - 11 aug 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 19.290,-
Børn u/12 år fra 16.890,-
Afrejse i følgende periode 12 aug 2019 - 14 dec 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 16.890,-
Børn u/12 år fra 15.190,-
Inkluderet: 

Fly København-New York- Orlando og Miami-København.
10 overnatninger.
Billeje i Florida.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Transport i New York.
Morgenmad på hotellerne.
Evt. parkeringsgebyr på hoteller.
Evt. ekstrabetaling på billeje, ekstra forsikringer mv.
Evt. leje af GPS.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Fly København-New York-Orlando og Miami-København.
Fra Orlando til og med Miami har du lejebil inkluderet.