Du er her: Lande > USA > Rejser > Rejse US01C

Storbyliv og caribiske strande

16 dages rejse: 3 nætter Miami, 4 nætter Frederiksted (St. Croix), 4 nætter Charlotte Amalie (St. Thomas) og 3 nætter New York
Rejse: 
US01C
De dansk vestindiske øer
Oplev det bedste af to verdener: Levende storbyliv i Miami og New York og caribiske strande og afslappet stemning på St. Croix og St. Thomas i byerne Frederiksted og Charlotte Amalie.

Miami byder på en fantastisk strand, gode restauranter, et sprudlende natteliv og flere spændende bydele. Besøg blandt andet Little Havana, hvor byens mange cubanske indvandrere har sat deres præg. Du flyver videre til Dansk Vestindien – nærmere betegnet Frederiksted på St. Croix. Her kan du nyde stranden og de lune temperaturer eller lære mere om øernes historie. Besøg Fort Frederik i Frederiksted og tag på udflugt til Christiansted, hvor kanonerne i det gule Fort Christiansværn stadig peger ud over havet. Næste stop på turen er øen St. Thomas. Du skal bo i hovedbyen Charlotte Amalie, der bliver besøgt af kæmpemæssige krydstogtskibe, og som er et sandt paradis for de shoppelystne! St. Thomas byder også på nogle af verdens bedste strande, der er som taget ud af et postkort. Rejsen sluttes af i New York, hvor du har et par dage til at opleve bare lidt af alt det, denne kæmpeby har at byde på. Skal tiden bruges på shopping på 5th avenue, på en sejltur ud til Frihedsgudinden og Ellis Island, eller på at smage dig igennem de forskellige bydeles fantastiske restauranter? I New York er mulighederne mange!   

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst Miami
 2. Miami
 3. Miami
 4. Miami - Frederiksted
 5. Frederiksted
 6. Frederiksted
 7. Frederiksted
 8. Frederiksted - Charlotte Amalie
 9. Charlotte Amalie
 10. Charlotte Amalie
 11. Charlotte Amalie
 12. Charlotte Amalie - New York
 13. New York
 14. New York
 15. New York
 16. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til USA og Dansk Vestindien. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til Miami!

I dag ankommer du til Miami!

Miami Beach er kendt for sine hvide sandstrande og krystalblåt vand. Det er en farvestrålende og forvirrende blanding af luksushoteller, charmerende art deco-bygninger og pastelfarvede hoteller med udsigt over den hvide strand og Atlanterhavets brænding. Den kosmopolitiske storby Miami breder sig over mere end 5.000 kvadratkilometer på den sydlige del af Floridas østkyst. Her er sol og varme året rundt! Den omfattende multietniske kultur afspejles fortrinsvis i arkitekturen og i maden. Det har dog ikke altid været tilfældet - for omkring 100 år siden var Miami en lille, søvnig by, indtil Henry Flagler i 1896 bragte jernbanen til Florida og endog sydligere end til Palm Beach, der på den tid var meget populær blandt velhavende amerikanere. Nu kunne man komme til Miami med tog, hvilket betød en opblomstring og udvikling af byen ud over alle forventninger. Miami er også kendt for sin store cubanske befolkning. Den første bølge af cubanske immigranter kom hertil i 1960 og satte sit markante præg på byen. Det har øget Miamis popularitet blandt folk fra Central- og Sydamerika, der i stort tal har bosat sig her og været med til at give Miami dens latinamerikanske præg.

Dag 2-3: Nyd skønne Miami Beach

Miami er lune vinde, svajende palmer og lyden af bølgernes brusen mod stranden. Her er du kommet til en fascinerende strandby, der ofte kaldes Amerikas Riviera, men den er mere end turkisfarvet vand og bred, flot strand. South Beach er også verdenskendt for fantastisk shopping, et sprudlende natteliv, gourmetrestauranter og fra talløse film og TV-shows. Begiv dig rundt i det pulserende område og nyd den smukke arkitektur. Når natten falder på, klædes der om til afslappet aftendress, og livet leves i de mange natklubber og barer, hvor der er noget for enhver smag og ethvert budget. Prøv at besøge chokoladebutikken, Ghirardelli Chocolatiers, hvor du får smagsprøver på lækker chokolade. Du kan også købe shakes, is og kager!

Tag måske en tur til Little Havana ved downtown og besøg Gomez Park - berømt for mændene, der spiller domino i parken. Der bor ca. 650.000 eksil-cubanere i Little Havana og det giver en helt speciel stemning her.

Til frokost eller brunch skal du prøve legendariske Big Pink i starten af South Beach. Hvis du er til Seafood, er det Restaurant Truluks, og skal du have caribisk, så prøv Tap Tap. Besøg måske Coconut Grove i Miami downtown med de smalle, små gader med lave huse. Tidligere et kvarter for hippierne, men nu er det blevet et mere etableret område. Ved siden af ligger Coral Gables med den dyre shoppinggade Miracle Mile som omdrejningspunkt. Hvis du gerne vil besøge dyrene kan du tage til Miami Seaquarim, Monkey Jungle eller Metrozoo. Er du i Miami i weekenden er der masser af liv ved Bayside Market Place. Her kan du tage på forskellige bådture - fx sightseeingcruise og party-cruise på en festbåd.

Dag 4: Velkommen til De Dansk Vestindiske Øer!

I dag begynder dit caribiske eventyr!

De Dansk Vestindiske Øer - navnet hænger ved herhjemme, selvom øerne ikke har været danske siden 1917, hvor de blev solgt til USA for 25 millioner dollars. Øernes historie er voldsom, mange forskellige flag er gået til tops her, pirater har plyndret og slaver har arbejdet hårdt i sukkerplantagerne. Vi danskere kan bedst lide at huske, at det var den danske generalguvernør Peter von Scholten der afskaffede slaveriet på øerne i 1848 (at det var os, der havde indført det, taler vi til gengæld ikke så højt om). I dag byder øerne på kilometervis af hvide strande, grøn og frodig jungle, helt turkisblåt hav og selvfølgelig de gamle danske bygninger og sukkerplantager. Her er en helt speciel stemning - det typiske Caribien tilsat et dansk islæt, måske det bedste af to dejlige verdener?

De Dansk Vestindiske Øer består af 3 meget forskellige øer - St. Thomas, St. Croix og St. John. Alle tre øer har skønne strande og flot natur, og de er små og nemme at komme rundt på. Hvis du fortæller, at du kommer fra Danmark, bliver du ekstra godt modtaget. Danmark er nemlig stadig elsket her, og selv på offentlige bygninger vajer Dannebrog side om side med det Amerikanske Stars and Stripes. De Dansk Vestindiske Øer er virkelig et skønt sted at nyde livet ved, på og under havet, opleve smuk natur inden for korte afstande, spise godt, shoppe efter luksusvarer og samtidig nyde, at du kan læse mange af vejskiltene uden at have parløren oppe af lommen.

Du starter på øen St. Croix i den hyggelige by Frederiksted.

St. Croix har en by i hver ende og masser af smuk natur ind i mellem. Øen er det klassiske Vestindien. Frederiksted er en rolig by, hvor du kan nyde den gamle havn og strandpromenade, der er nænsomt restaureret. Her kan du gå dig en dejlig tur og du bør også besøge Fort Frederik, en af verdens smukkeste, symmetriske befæstninger.

Dag 5-7: Nyd dejlige St. Croix

Du har masser af tid til at nyde den hyggelige by og strandene på St. Croix. Bad måske på Rainbow Beach, hvor vandets farve, de farvestrålende småhuse og den svage rytme fra restauranternes calypsomusik giver en dejlig caribisk stemning.

Du kan også tage på udflugt – måske på hesteryg? Eller ud på vandet på en dykker- eller snorkleudflugt. Dansk Vestindien har super dykning! Besøg også Estate Whim Sugar Mill, som er en gammel dansk sukkermølle. Her kan du lære lidt om danskernes sukkerplantager, slavernes levevilkår og om fremstillingen af sukker dengang.

Er du på St. Croix en søndag skal du opleve en gudstjeneste. Her er mange smukke kirker, og det er simpelthen helt vidunderligt at opleve. Gå ind i en kirke - de fleste er fulde af elegant påklædte mennesker, der synger gospel og bagefter giver de hånden til alle - sikkert også til dig - og hilser med "God bless You". Det er virkelig en meget varm og livsbekræftende oplevelse.

Besøg også den hyggelige by Christiansted og se det karakteristiske gule Fort Christiansværn, der ligger ud til vandet med udsigt til den lille ø Protestant Cay. Protestant Cay er kun en lille sejltur ud, og her kan du slænge dig på stranden om dagen og senere tage til caribisk aften med dejlig buffet, underholdning og musik.

Dag 8: Velkommen til smukke St. Thomas!

I dag ankommer du til øen St. Thomas, hvor du skal bo i Dansk Vestindiens hovedstad Charlotte Amalie. Her ligger små huse bundet sammen af stejle gader op ad frodige bjergsider, og her er fint og farvestrålende – pastelfarvede bygninger, palmer langs fortovet og en rigtig caribisk stemning.

Her er masser af liv - i hvert fald indtil de mange krydstogtskibe stævner ud af havnen sidst på dagen. Når de fleste turister er taget af sted med deres krydstogtskibe, lukker butikkerne, og der falder en helt anden ro over byen.

Dag 9-11: Gå på opdagelse i Charlotte Amalie på St. Thomas

Når forretningerne har åbent, er byen ganske enkelt et shopping-paradis! Her ligger hundredvis af smykkeforretninger, og her bliver solgt elektronik, rom og mærkevaretøj i lange baner og til rigtig gode priser.

Der er altid liv at finde i Frenchtown, prøv måske den fine gamle Oceana Restaurant, der ligger i det gamle russiske konsulat. Mange steder i byen er der levn fra danskernes tid her. Gadeskilte står flere steder både på engelsk og dansk, og det røde Fort Christian, der er det første og ældste bygningsværk fra danskertiden, huser i dag et kulturhistorisk museum. Charlotte Amalie er en by med meget stejle gader, så er benene til det, skulle du tage at vandre den hårde tur opad - det er det værd, når du står med udsigt over havet, byen og de mange, imponerende krydstogtskibe.

Er du til mere historie og arkitektur, har byen blandt andet en trappe, der er bygget af danske mursten, og mange andre spændende bygningsværker. Har du lyst til at tage på stranden, så har St. Thomas. mange af slagsen i verdensklasse. Du kan køre rundt på øen i supergode store åbne taxabusser, som koster et par dollars uanset hvor langt du kører, så det er nemt og billigt at komme rundt.

Du kan også tage på udflugt til den mindre ø St. John, hvor der er fantastisk smuk natur, ubeskriveligt smukke strande i små bugte og storslåede udsigter. Det er et ægte naturparadis med frodige, grønklædte øer og farver, du næsten ikke troede fandtes.

Dag 12: Velkommen til New York!

I dag ankommer du til New York -  The Big Apple. På turen hertil kan du kigge på et kort over byen og tænke over, hvad du skal lave... Hvad med en slentretur ned ad 5th Avenue eller en Picnic i Central Park? Du må også finde tid til klassikere som Empire State Building, Times Square, Wall Street, Grand Central Station, Brooklyn Bridge og selvfølgelig Frihedsgudinden... Museumoplevelserne venter dig også med både Guggenheim, Metropolitan Museum of Art, World Trade Center Memorial. 

Når du er landet, så tag subwayen, bussen eller den mest bekvemme (og dyreste) løsning, en taxa, ind til dit hotel.

Dag 13-14: Udforsk den livlige storby

Vi har delt Manhattan op i 3 overskuelige dele. Lower Manhattan, Midtown og Uptown. Du kan nemt komme rundt i byen med det omfattende subway-system. Husk, at du også kan se byen fra en åben dobbeltdækkerbus, hvis du skal hvile fødderne, eller, for de frække, fra en helikopter.

Lige syd for Manhattan ligger New Yorks måske mest kendte varemærke - Frihedsgudinden. Kronens syv spir symboliserer de syv verdenshave og de syv kontinenter, og den 225 tons tunge statue er en gave fra Frankrig som et tegn på venskab. Du kan tage gratisfærgen fra den sydlige spids af Manhattan til Staten Island og derfra tage nogle fantastiske billeder af New Yorks skyline og Frihedsgudinden.
Alternativt kan du tage en betalt tur til både Frihedsgudinden og Ellis Island. Fra 1892 til 1954 var Ellis Island det første stop for 12 millioner mennesker, der søgte en ny tilværelse i mulighedernes land. Frihedsgudinden var det første, immigranterne så.

I Lower Manhattan ligger også verdens finansielle hovedstad Wall Street. Mærk suset af penge og de travle jakkesæt og tag et billede med "The Raging Bull" - Wall Streets bronzetyr, som symboliserer aggressiv kapitalisme. Lidt længere nordpå kan du besøge det netop åbnede World Trade Center Memorial (husk at booke og printe din gratis billet på www.911memorial.org). Gå længere op til China Town og spis på Joe's Shanghai - husk at bestille de berømte dumplings med suppe i (spis fra skeen ligesom kineserne). Eller tag en dejlig pizza i Little Italy ved siden af og mærk den fantastiske stemning (før det er for sent - kineserne er ved at presse italienerne ud!). Videre til dybt fascinerende Brooklyn Bridge - tag evt. byens bedste kaffe mellem Brooklyn Bridge og China Town på Cafe Grumpy. Det tog 14 år at bygge broen og det er den første i verden konstrueret med stålkabler. 27 arbejdere mistede livet og broen er stadig et af USA's mest berømte bygningsværker. Køb evt. en tur med en guide og husk at starte fra Brooklyn-siden så du går mod Manhattans skyline.

Hvis du bor på Cosmopolitan, bor du i TriBeCa - et tidligere industrikvarter opkaldt efter sin geografiske placering: Triangle Below Canal Street. Det var her, at filmstjernen Robert De Niro startede filmproduktionsselskabet Tribeca Film Center tilbage i 1989, og han har også været initiativtager til en årlig filmfestival, første gang afholdt i 2002, dels som et minde om 11. september 2001, dels for at hylde og hjælpe til med at få gang i bydelen efter terrorangrebet, og dels for at sætte New York på verdenskortet som et vigtigt filmmekka. Et andet Robert De Niro projekt er den kendte restaurant Tribeca Grill (Greenwich Street 375 ved Franklin Street). Vi kan ikke garantere "stjernestøv", men det siges, at det ikke er usædvanligt at se hverken Mr. De Niro himself, eller mere eller mindre kendte filmproducenter, instruktører eller stjerner. Bygningen stammer fra 1905 og husede tidligere et kaffelager. Den er nænsomt restaureret uden at miste områdets fordums industrielle karakter. I restauranten er der højt til loftet, de oprindelige mursten i væggene er stadig synlige, vinduerne er enormt store, og den lange smukke mahognibar gør sig strålende.

Videre til Soho hvor der kan shoppes både kendte og kreative mærker. Ved grænsen til Midtown ligger Chelsea med de utallige kunstgallerier og glem ikke Chelsea Market, hvor du kan købe mad og mange andre spændende ting. En relativ ny, men meget spændende attraktion ved Chelsea, er The High Line. Den gamle nedlagte togbane over gadeplan er nu lavet til en lang have - det er altså en mere end 2 km lang park! Endelig er der Meatpacking District - det populære område med fantastiske lounger hvor de kendte og rige fester og spiser.

Spis frokost, middag eller weekendbrunch på C&Cs yndlingsrestaurant - The Spotted Pig. Kort men kreativt menukort og afslappet stemning (man glemmer næsten, at de rent faktisk har en Michelin-stjerne). Gå forbi om eftermiddagen og bestil bord til middag. Frokosten kan du også tage på én af de mest berømte Delis: Katz Deli. Katz er stedet, hvor Harry mødte Sally i filmen af samme navn. Det var her Sally (Meg Ryan) simulerede en gigantisk orgasme, eller gjorde hun? Prøv en Reuben eller en Pastrami on Rye og se, om det resulterer i en gastronomisk gentagelse af scenen.

Om aftenen bør du tage på The Standard (Meatpacking District) og snuppe en øl i stuen ved Biergarden eller tage elevatoren til den meget fashionable cocktailbar og nyd udsigten på Top of the Standard. Skal du har steak, så læg vejen forbi The Palm (TriBeCa). Er du i New York i weekenden - så gør som alle andre i New York og und dig selv en lækker brunch. Cafe Gitane på Jane Hotel er berømt for byen bedste brunch. Glem ikke en cremet mandel-croissant hos New York mest berømte bageri - Mille Feuille ved Greenwich Village som er stiftet af den berømte Chef Oliver fra Paris. Nyd din croissant i Washington Square Park og se de travle studenter fra New York University, nogle skakspillere og måske lidt musik hvis du er heldig

Times Square er centrum i Midtown og for mange i New York. Mærk den hektiske stemning og det glitrende og kulørte farvehav af neonreklamer og gigantiske tv-skærme - 24 timer i døgnet. Pladsen fik sit navn i 1904 da New York Times åbnede sit nye hovedkvarter på stedet. Skal du købe billetter til bus, helikopter, teater eller hvad som helst er det også på Times Square. Alle de store Broadway-teatre ligger her hvis det er denne gang du skal se Phantom of the Opera, Cats eller Mamma Mia. Tag en drink på Rum Bar på Edison Hotel.

Gå op i Empire State Building og få den bedste udsigt du kan forstille dig - se hele New York. Skal du have mere udsigt? Smut over til Chrysler Building. Selvom du ikke skal med toget, er Grand Central Station et besøg værd. Det er en storslået station, men nu ikke noget med at hoppe på et tog, for du er slet ikke færdig med at opleve New York endnu! Er du lidt teknik-interesseret, er der åbnet en Apple Store på øverste etage, der absolut er et kig værd. 4 gader øst for Central Station ligger FN's hovedkvarter. I Midtown ligger også Museum of Modern Art (MOMA) - dem der har set MOMA kan besøge det mindre kendte men absolut anbefalelsesværdige JP Morgan Library. Har du mere tid? Så er det bare afsted til Rockefeller Center!!

Uptown er undervurderet af de fleste, men her er Central Park, de flotteste museer og ikke mindst god shopping. Central Park er CogCs New York favorit og et dejlig og nødvendigt afbræk fra det elektriske byliv. På trods af udsigten til den højtravende arkitektur, som minder dig om, at du befinder dig midt i New York, hensætter de nære omgivelser dig til landlig idyl med skov og råt klippeterræn.

Løb eller gå en tur eller spis din frokost blandt de andre New Yorkere. Husk mindesmærket for John Lennon Strawberry Fields. Hvis det er vinter, og du skal have brugt lidt energi om aften, så tag til The Pond i Bryant Park. Her findes en af de mest populære vinterevents i New York - nemlig den eneste gratis udendørs skøjtebane på Manhattan. Hvis du vil hvile ørene for en stund, så tag en morgenløbetur i parken - eller måske bare en slentretur, hvis det skal gå mere roligt for sig.

Ved Colombus Circle (sydenden af Central Park) kan du leje cykler. Husk at spørge om en lås og navn og kontaktnummer, på ham du lejer cykel af). New York er de senere år blevet langt mere cykelvenlig så de modige kan nu cykle rundt i byen - der er faktisk lavet en cykelsti rundt om det meste af den sydlige del af Manhattan som følger kystlinjen. Du kan cykle i parken eller rundt i Upper West Side. De rigtig frække kan cykle hele vejen ned af 7th Avenue og igennem Times Square - på eget ansvar.

På østsiden af Central Park ligger de berømte Museer i New York som skal ses - The Metropolitan Museum of Art (THE MET), Guggenheim og The American Museum of Natural History. Glem ikke The Frick Collection - en unik privat samling af Europæisk kunst i samlerens tidligere villa indrettet i videst muligt omfang som samleren gjorde det - en helt særlig museumsoplevelse. "Shop till you drop" på berømte 5th Avenue, mens du bevæger dig fra museer og Central Park ned mod Times Square.

Til dem, der har tid, og skal opleve den særlig stemning uden for New York centrum: Harlem er det politiske og kulturelle centrum for de sorte amerikanere og alene derfor helt speciel. Gå forbi Apollo Theater, hvor Michael Jackson blev opdaget og se Cathedral St. John the Divine, der er den 4. største kirke i verden.

Dag 15: Afrejse fra USA

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 16: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til USA og Dansk Vestindien. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i USA og Dansk Vestindien.

Alle hoteller

Rejser til Miami - Dorchester Hotel

Dorchester Hotel South Beach

Dorchester Hotel har en fin central beliggenhed i Art Deco-distriktet tæt på restauranter og...

Alle hoteller

Cottages by the Sea

Cottages by the Sea

Cottages by the Sea er et af vores yndlingshoteller på vores...

Alle hoteller

Upgrade
Hotellets hyggelige, lille pool

King Christian Hotel

King Christian Hotel er et skønt sted, der ligger helt ned til havnen i Christianssted tæt ved...

Alle hoteller

Dejlig pool omgivet af palmer

Best Western Emerald Beach Resort

Best Western Emerald Beach Resort er et rigtig godt, stort hotel, der ligger lige ud til den...

Alle hoteller

Radio City Apartments

Radio City Apartments

Radio City Apartments er et rigtig godt lejlighedshotel, der ligger helt centralt i byen nogle ...

Upgrade
Hotel Beacon

Hotel Beacon

The Hotel Beacon er et virkelig godt hotel, der ligger meget centralt på Upper West Side tæt på...

Upgradefra 121,- kr.pr. personpr. dag
Hotel Cosmopolitan

The Frederick Hotel

The Frederick Hotel er et godt hotel, der ligger mellem SoHo og Tribeca og ikke langt fra Wall...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til usa, dansk vestindien. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i USA og Dansk Vestindien.

Miami

-80.189633
25.772746

Frederiksted (St. Croix)

-64.881458
17.712391

Charlotte Amalie (St. Thomas)

-64.931215
18.342326

New York

-74.006620
40.709482

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 15 okt 2018 - 10 dec 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 18.490,-
Børn u/12 år fra 17.390,-
Afrejse i følgende periode 11 dec 2018 - 14 dec 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 21.390,-
Børn u/12 år fra 19.590,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2018 - 27 dec 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 23.690,-
Børn u/12 år fra 21.490,-
Afrejse i følgende periode 28 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 24.490,-
Børn u/12 år fra 22.890,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 02 jan 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 20.490,-
Børn u/12 år fra 19.390,-
Afrejse i følgende periode 02 jan 2019 - 15 mar 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 19.190,-
Børn u/12 år fra 17.990,-
Afrejse i følgende periode 16 mar 2019 - 19 mar 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 19.690,-
Børn u/12 år fra 18.590,-
Afrejse i følgende periode 20 mar 2019 - 21 mar 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 22.590,-
Børn u/12 år fra 20.790,-
Afrejse i følgende periode 22 mar 2019 - 24 mar 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 24.890,-
Børn u/12 år fra 22.990,-
Afrejse i følgende periode 25 mar 2019 - 29 mar 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 22.590,-
Børn u/12 år fra 20.790,-
Afrejse i følgende periode 30 mar 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 23.590,-
Børn u/12 år fra 21.690,-
Afrejse i følgende periode 31 mar 2019 - 15 apr 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 20.690,-
Børn u/12 år fra 19.490,-
Afrejse i følgende periode 16 apr 2019 - 19 apr 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 19.990,-
Børn u/12 år fra 18.890,-
Afrejse i følgende periode 20 apr 2019 - 13 jun 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 18.990,-
Børn u/12 år fra 17.990,-
Afrejse i følgende periode 14 jun 2019 - 15 aug 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 21.990,-
Børn u/12 år fra 20.190,-
Afrejse i følgende periode 16 aug 2019 - 09 okt 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 19.290,-
Børn u/12 år fra 18.190,-
Afrejse i følgende periode 10 okt 2019 - 14 okt 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 22.290,-
Børn u/12 år fra 20.390,-
Afrejse i følgende periode 15 okt 2019 - 31 okt 2019
Flyselskab
British Airways
Voksne fra 19.290,-
Børn u/12 år fra 18.190,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Miami-Frederiksted-Charlotte Amalie-New York-Danmark.
14 overnatninger.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Morgenmad på hotellerne.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Fly Danmark-Miami-Frederiksted-Charlotte Amalie-New York-Danmark.