Colca Canyon Trek - 3 dage/2 nætter

Colca Canyon er et af naturens helt store mesterværker, og Grand Canyon kan altså godt gå hjem og lægge sig - for kløften er helt fantastisk smuk! Forrevne klippebjerge, floden der snor sig gennem kløften, kondorer der svæver over hovedet på dig - det hele er bare så imponerende!

Dag 1: Arequipa/Chivay/Cabanaconde

Du kører op til udsigtspunktet, Condor Cross, hvor du i den næste times tid kan nyde udsigten udover den smukke kløft og forhåbentlig synet af kondorer, der svæver i morgenluften. Efter den betagende oplevelse, tager du til San Miguel, hvor trekkingturen starter – her kan du stå og kigge laaaaangt ned i kløften. Og ja, du skal selv gå derned! Ned langs små bjergstier, og så krydser du Colca floden via en hængebro og ankommer sidst på dagen til landsbyen Cosñirhua. Her tilbereder guiden en tiltrængt middag, og du overnatter simpelt i en lokal lodge.

Dag 2: San Juan/Malata/Cosñirhua/Sangalle

Efter en dejlig morgenmad, fortsætter turen gennem Colca Canyon. På vejen kommer du igennem Malata, en lille, hyggelig landsby, hvor der også er et museum om egnes folk og traditioner. Efter yderligere 2 timers trekking, når du til Sangalle, bedre kendt som ’oasen’. Her var tidligere en masse frugtplantager, men desværre blev træerne angrebet af sygdomme, men den smukke natur er her stadigvæk! Slap af resten af eftermiddagen. Du skal overnatte i enkle forhold men med adgang til en fælles pool.

Dag 3: Sangalle/Cabanaconde

Du begynder den sidste del af turen tidligt om morgenen. Du skal hele vejen op ad kløften igen – en tur på ca. 3 timer. Oppe på toppen får du serveret en dejlig morgenmad og så kører du tilbage til Chivay. På vejen stoppe du ved udsigtspunktet, Wayrapunku, hvorfra du kan kigge ud over de gamle terrasser, inkaerne byggede til deres marker. Når du ankommer til Chivay, kan du tage et dejligt bad i de varme kilder, hvor vandet er 37 grader varmt og efter sigende har helbredende effekter. Efter frokost går turen så tilbage til Arequipa.