Inkatrail 2 dage/1 nat

Det her er en kort version af Perus mest kendte vandretur, en tur som tusind Inkaer tidligere har taget, og som turister nu tager hvert år i deres fodspor. Den 11 km lange tur kombinerer besøg på mystiske arkæologiske steder, fantastiske bjerglandskaber og frodige skove og ender i den hellige Inka by Machu Picchu.

Dag 1: Trekking

Du starter trekkingturen i Aguas Cailentes. Efter at have krydset Urubamba-floden besøger du Cachabambas arkæologiske kompleks, og så går du ad en sti med en fantastisk udsigt ud over Urubamba floddalen. Efter et par timer kommer du til det arkæologiske kompleks i Wiñawayna, og her har du lidt tid til at gå rundt i det imponerende område fuldt af græsterrasser og gamle stenhuse. Efter frokost fortsætter turen ad en sti med flade sten langs klippekanterne i højlandet. Helt oppe ved Intipunku (Solporten) har du en smuk udsigt over hele det spændende, historiske område! Fra Solporten og de omkringliggende ruiner går du ned til Machu Picchu kører i bus ned til byen Aguas Calientes, hvor du skal overnatte.

Dag 2: Machu Picchu

Du står tidligt op og tager en bus til Machu Picchu, hvor du bliver mødt af din guide. Nu skal du på en guidet tur rundt i det spændende citadel – det tager omkring to timer. Når du går rundt i det spændende kompleks, vil du næsten føle, at du er 500 år tilbage i tiden, og du kan tydeligt forestille dig, hvordan Inkaerne har levet her! Udsigten, bjergene, naturen og de nærliggende klipper gør stedet helt specielt, her er simpelthen så flot! Efter den guidede tur har du tid til at gå rundt selv – måske kan du bestige Huaynapicchu bjerget, hvor du har en skøn udsigt over hele Machu Picchu, dalen og bjergene? Eller du kan besøge Månetemplet og den spændende Inka-bro.