Nyheder

Vil du vide mere om, hvad der sker af nye, spændende ting i C&Cs vidunderlige verden?

Så kan du bare læse vores spændende nyheder her på siden! Følg med i, hvilke nye rejser vi lægger op, få ekstra gode rejsetilbud, følg vores nyhedsbrev, se de bedste Facebook og Instagram-opslag, hør hvad vi laver af spændende, nye tiltag, hvordan vi har det helt generelt og meget, meget mere. Nogle af "nyhederne" er selvfølgelig ikke helt nye mere, men de ligger her stadig, så du kan se, hvad vi har gang i af spændende ting og sager. 

20. juni 2017 - 12.15
Vi byder velkommen til Nicolai, som snart har været hos os et stykke tid faktisk! Han er en af dem, I som oftest får i røret, når I ringer herind for at høre om rejser.
9. juni 2017 - 14.00
Vi har to fænomenale nye rejser til Thailand! Som noget nyt har vi den tidligere hovedstad Sukhothai på programmet, og så byder rejserne selvfølgelig på naturoplevelser og dejlige strande.
24. maj 2017 - 11.45
Kom og hør om stemningsfulde Cuba! Sandra fortæller om landet og selvfølgelig også vores helt nye grupperejser med dansk rejseleder og flere dages cykling.
15. maj 2017 - 15.00
Er du nytænkende, og brænder du for at skabe kundeoplevelser? Er du nysgerrig på digitaliseringens muligheder, ligger marketing i dit DNA, og kan du omsætte viden til resultater?
15. maj 2017 - 14.45
Drømmer du om at kombinere dit gode menneskekendskab med at rejse? Har du et godt kendskab til Cuba? Og har du erfaring i at cykle langt? Så skal du måske være C&C’s nye turleder!
3. maj 2017 - 07.45
Er du knivskarp? Kan du omsætte vores vision til den rigtig kode? Og har du lyst til at skabe platformen for fremtidens rejsebureau sammen med os? Så er du måske vores nye webudvikler!
1. maj 2017 - 13.45
Lars er netop vendt hjem fra Thailand, hvor han rejste rundt i en måned med sin kæreste - både i Nordthailands natur og bjerge og på adskillige bounty-øer. Det er blevet til en super rejseblog!
10. april 2017 - 10.30
Nicoline er lige kommet hjem fra Seychellerne! Hun er helt forelsket og helt rundt på gulvet - så nu vil hun gerne fortælle alle om sin fantastiske tur til Det Indiske Ocean og de 115 koraløer!
2. april 2017 - 13.15
Som noget helt nyt kan du nu tage på en grupperejse med dansk rejseleder - både til Cuba og Sri Lanka! Og her står den på masser af spændende cykelture.
20. marts 2017 - 08.00
Er du en haj til sprog? Kan du skrive, så det kan opleves og give vores kunder lyst til at besøge spændende destinationer, rejser og hoteller? Så er du måske vores nye kommunikationspraktikant!

Sider