C&C Travels rejseblog

Vi hos C&C Travel er eksperter i rejser – og derfor har vi også mange forskellige eventyr og tips, vi gerne vil dele ud af på en spændende rejseblog. Vi vil gerne fortælle om vores oplevelser rundt omkring i verden, så du kan få inspiration til dine næste rejseoplevelser. Denne her rejseblog er et fællesskab, og alle vores blogindlæg på rejsebloggen er skrevet af passionerede rejseelskere. Hvert år rejser vi ud i verden på nye eventyr, og vi kommer hjem med fortællinger fra hele verden. Vi håber, at nogle af vores blogindlæg kan sætte gang i rejsedrømmene hos dig. Men hvis vi bare kan vække nysgerrighed og inspiration hos dig, er vi nu også godt tilfredse.

Vil du have mange flere historier fra hele verden end dem, du kan finde på rejsebloggen? Læs meget mere om C&C Travel her! Følg os på Facebook eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Bliv her, hvis du vil have rejseinspiration og gode rejsetips.

God læselyst

C&C Travel - Rejseblog

C&C Travels mission

I C&C Travel tror vi helt grundlæggende på, at det er godt at rejse ud og møde verden. Vi tror på, at når mennesker mødes, bidrager det til en større forståelse, som bygger bro mellem forskelligheder. Vi vil derfor skabe rejser med et menneskeligt ansigt.

Vi bygger vores rejser på åbenhed og med ønsket om, at de også beriger de mennesker, du møder på din vej. Vi gør en forskel i det enkelte møde og i den enkelte rejse ved at tage ansvar og være tæt på. Vi ønsker at være noget for andre end os selv.

Som kunde hos os skal du altid føle dig velkommen, har du været her før, genkender vi dig, er det første gang, du er her, er vi nysgerrige. Rejsen starter altid med din drøm. For din rejse er din egen, kompetencen er vores, og sammen gør vi rejsedrømme til virkelighed. Vi lykkes, når din rejse lykkes.

Vi skaber rejser, hvor mennesker møder mennesker i øjenhøjde. Vi skræddersyr dem derfor sammen med lokale partnere. Partnere som vi vælger ud fra præmissen om, at lokal vækst er bæredygtig vækst.

Det er her fra, vi kigger ud i verden, bygger fremtidens rejsebureau og skaber rejser med et menneskeligt ansigt.

Rejseblog