Danmarks bedste rejseblog

Fremhævet blogindlæg

Sri Lanka

Sri Lanka rundt med privatchauffør

At rejse rundt i Sri Lanka er dejligt. Landet er utrolig smukt og varieret naturmæssigt, det vrimler med vilde dyr (hold særligt godt øje med elefanterne i vejkanten og aber i trætoppene) og så er det ikke frygtelig stort, hvilket gør landet fuldstændig ideelt til rundrejse. En rejseform med mange […]

Læs mere

Nyeste blogindlæg

Thailand

5 fede udflugter i Bangkok

Bangkok er en by med masser af store oplevelser, bl.a. flot natur, smukke guldtempler, spændende markeder og meget mere. Her kan du læse mere om C&Cs forskellige udflugter i Bangkok, og få inspiration til dit besøg i storbyen.

Læs mere
Grækenland

8 grunde til at Kreta er din næste feriedestination

Leder du efter en god grund til at rejse til Kreta? Her giver vi dig hele 8 af slagsen – læs med og bliv klogere!

Læs mere
Grækenland

Katharinas dagbog fra Kreta

Katharina har været en tur på Kreta, for at sammensætte de bedst mulige rejser til jer! Læs om hendes spændende oplevelser her.

Læs mere
Colombia

2 måneder i farvestrålende Colombia

Colombia har SÅ meget at byde på. Lige fra storbystøj og eftermiddagsregn til de mest fantastiske hvide sandstrande på den caribiske kyst. Læs med og find ud hvad Louise har oplevet på de 2 måneder hun var afsted, og få inspiration til, hvad du kan opleve på din rejse til farvestrålende Colombia.

Læs mere
Seychellerne

Rejsevideo fra fantastiske Seychellerne!

Frederik på 15 år har været i fantastiske Seychellerne med sin familie. Læs og se Frederiks skønne rejsevideo fra hans spændende rejse til Seychellerne!

Læs mere
Vietnam

Coronapandemien stjal deres familieferie

Corona: Kaj og Ayoes rejse til Vietnam blev aflyst. Læs med når de her fortæller om hele forløbet med C&C Travel – både før, under og efter nedlukningen af verden.

Læs mere

Ugens mest læste indlæg

Land

Forfattere