Rejser til Asien

Asien er verdens største kontinent og et af de mest varierede. På vores rejser til Asien kan du både opleve tempofyldte og moderne metropoler som Tokyo og Dubai, eller du kan rejse langt væk fra din travle hverdag og opleve noget af verdens mest særprægede og uberørte natur i lande som Thailand, Cambodia og Laos. Thailand, Malaysia, Filippinerne og Maldiverne har fantastiske paradisstrande, hvis lige næsten ikke findes andre steder – og god snorkling! 

Uanset hvor du tager hen, kan du være sikker på at tage masser af nye indtryk og spændende oplevelser med hjem i bagagen. På denne side kan du læse om en række af vores rejser til Asien og blive klogere på, hvilke oplevelser, der venter på dig i de enkelte lande. Vores rejser til Asien er blandt vores mest populære og det er ikke svært at forstå hvorfor, når først du har været der.  

Kombiner flere spændende destinationer i en rejse

Hvis du ikke kan bestemme dig for, hvilket land i Asien du helst vil tilbringe din næste ferie i, så kan du være helt rolig. Skræddersy din helt egen rejse til Asien, hvor du selv vælger, hvilke lande du vil besøge. Du kan nemlig med fordel kombinere flere lande i én rejse.

Besøg måske det gamle Indokina på en spændende rundrejse, der kombinerer Thailands strande med Laos, Cambodia eller Vietnam – eller måske endda alle tre lande? Kombinér Vietnams rismarker og lanterner med kultur og ruiner i Cambodia og smukke tropeøer i Thailand. På den måde oplever du det bedste af tre lande i Sydøstasien, lidt ekstra guldpagoder, smukke Buddha-monumenter og masser af gæstfrihed og glæde.

Thailand er i det hele taget et super land at kombinere med andre lande. Kombinér fx Burma og Thailand og oplev guld, templer, rismarker og lokalt liv i Burma og slut af på en af Thailands bountystrande. Burma har lange, brede strande, men vil du slutte af på en rigtig lækker strand, så er det altså Thailand, du skal til. På den måde kan du ende din oplevelsesfyldte rundrejse med manér og rigtig slappe af på de hvide palmestrande. Nogle af Thailands øer ligger helt nede ved Malaysia, og derfor er det også oplagt at kombinere Malaysias natur og orangutanger med Thailands bountystrande.

Vores pakkerejser til Sri Lanka kan kombineres med Maldiverne eller Dubai. Skal du fordøje dine mange dejlige oplevelser fra din rundrejse, så kan vi stærkt anbefale at slutte af på Maldivernes paradisstrande. En kombination af Sri Lanka og Maldiverne er den helt perfekte rejse! En rundrejse i Sri Lanka har store oplevelser hver eneste dag, og efter så mange indtryk er det rart med lidt afslapning. Maldivernes atoller midt ude i Det Indiske Ocean byder virkelig på afslapning på bountymanér. Du mellemlander ofte i Dubai på vej til og fra Sri Lanka, så hvorfor ikke opleve en af verdens mest fascinerende og ekstreme storbyer på rejsen?

En andeledes kombination får du, hvis du kombinerer Japan og Filippinerne. På den måde får du også lidt strand på din ferie, samtidig med at du oplever Japans helt særlige kultur og traditioner.

Rejser til Asien
Rejser til Asien
Rejser til Asien
Rejser til Asien
Rejser til Asien
Rejser til Asien
Rejser til Asien
Rejser til Asien
Rejser til Asien

Hos C&C Travel tilbyder vi rejser til følgende lande i Asien: 

Burma er kendt som ”Det Gyldne Land”, og når du ser de tusindvis af gyldne pagoder, som pryder byer og bakketoppe over hele landet, forstår du hvorfor. Burma kan ikke beskrives med ord. Det skal bare opleves! 

Cambodia er et af Asiens fortryllende og meget uturistede lande. Du kommer hurtigt til at føle dig som Indiana Jones, imens du udforsker de frodige jungler og de mange gemte templer. Størst af dem alle er det fantastiske Angkor Wat dybt inde i junglen. Cambodia er de fantastiske templers land! 

Dubai er en af verdens mest ekstreme, unikke og ekstravagante byerByen i ørkenstaten får resten af verden til at blegne med sin futuristiske arkitektur med Burj Khalifa, verdens højeste bygning, i spidsen. På én gang byder De Arabiske Emirater på storby, strandferie og store eventyr i ørkenen med kameler og stjernehimmel. 

Filippinerne er helt klar i toppen af Asiens bedste øhop-landeFilippinernes øhav findes et utal af forskellige øer med laguner, krystalblå bugter, klippeformationer, og smukke strande, der venter på at blive udforsket af digDu finder både strande med liv, mennesker og dejlige spisesteder ud til vandet og nærmest øde strande med palmer og god snorkling. 

Indien er noget helt særligt. Gå på opdagelse i de mange spændende byer – herunder travle og støjende DelhiAgra med helt fantastiske Taj Mahal og Varanasi med den hellige flod Ganges. Glæd dig også til at opleve det indiske køkken og dets mange gademarker, der byder på en sand dufttunnel med farvestrålende krydderier, eksotisk frugt. Indien er et sandt festfyrværkeri af kultur og sanseoplevelser! 

Bali er vores favoritø i IndonesienRismarker i Ubud, bjerge og natur i Munduk og dejligt strandliv i Sanur er bare nogle af Balis højdepunkter. Og så er vi altså vilde med Giliøerne, der ligger nær Bali og byder på et ægte bountyparadis. Vi er også vilde med andre af Indonesiens øer. På Java oplever du stammelandsbyer og rygende vulkaner, mens Lombok byder på flere smukke strande og smuk natur. 

Japan er alt fra sushi og silke til sumobrydere, samuraier, tekniske vidundere og høflighed i verdensklasse! På en rejse til Japan får du den perfekte blanding af moderne metropoler med Tokyo i spidsen og ældgamle japanske traditioner, der går tilbage til oldtiden. Glæd dig til at opleve en af verdens mest traditionsrige og unikke lande – med smuk natur, blomstrende kirsebærtræer og sneklædte vulkaner. 

Laos er har uden tvivl noget af Asiens smukkeste natur og dyreliv. Rejser til Laos byder på elefanter, trætopseventyr i junglen, historiske templer og helt vild natur med kæmpemæssige klippebjerge og smukke floder. Og så er her kun ganske få turister, så skynd dig!

Malaysia byder på en fantastisk blanding af jungle og ø-liv. Du finder de smukkeste tropeøer med palmer og kridhvide strand og nærmest urørte regnskove med hængebroer i trætoppene og et vildt dyreliv. På Borneo er det de herlige orangutanger, der står for underholdningen, og det er altså lidt af en oplevelse at se de sjove dyr i deres naturlige omgivelser! 

Maldiverne er en vaskeægte drømmedestination, der er som taget direkte ud af et eventyr. Glæd dig til at bade i det smukkeste, krystalklare vand og eminente snorkling. Her kan du virkelig udleve din bountydrøm om en øde paradisø.   

Sri Lanka byder på enestående telandskaber i massevis, spændende dyr, hyggelige byer og dejlige strande. Øens mange nationalparker får alverdens zoologiske haver til at blegne! Du må bestemt heller ikke snyde dig selv for en togtur gennem landet. Sri Lanka er perfekt at opleve på farten! Hav kameraet klart! 

Thailand er et land, der har det hele. Her finder du både skønne palmeøer, smukke strande, storby og spændende jungle. Vores rundrejser til Thailand byder på noget for enhver smag. Uanset om du er ude efter at komme helt tæt på den thailandske kultur eller hellere vil nyde en lang og afslappende badeferie på, kan du finde det hos os 

Vietnam har et utal af fantastiske byer – Hanoi, Hoi An, Hué og Ho Chi Minh City. Men du skal også glæde dig til at opleve de lysegrønne rismarker, historiske kongepaladser og hyggelige strande. Du kan også tage på badeferie i Vietnam på fx øerne Con Dao og Pho Quoc. I Vietnam venter dig adskillige spændende bådeventyr, uanset om du vil bo på en båd i Halong Bays smaragdgrønne vand eller sejle på Mekongdeltaet.