Rejser til Asien

Asien er verdens største kontinent og et af de mest varierede. På vores rejser til Asien kan du både opleve tempofyldte og moderne metropoler som Bangkok , Tokyo og Ho Chi Minh City. Du kan også rejse langt væk fra din travle hverdag og opleve noget af verdens mest særprægede og uberørte natur i lande som Thailand, Cambodia, Sri Lanka og Laos.

Thailand, Malaysia, Filippinerne og Maldiverne har fantastiske paradisstrande, hvis lige næsten ikke findes andre steder – og god snorkling! 

Japan kan noget helt særligt og er et land, der både taler til madøret, kulturentusiasten og naturfanatikeren.

Uanset hvor du tager hen, kan du være sikker på at tage masser af nye indtryk og spændende oplevelser med hjem i bagagen. På denne side kan du læse om en række af vores rejser til Asien og blive klogere på, hvilke oplevelser, der venter på dig i de enkelte lande. Vores rejser til Asien er blandt vores mest populære og det er ikke svært at forstå hvorfor, når først du har været der.  

Kombiner flere spændende destinationer i en rejse

Hvis du ikke kan bestemme dig for, hvilket land i Asien du helst vil tilbringe din næste ferie i, så kan du være helt rolig. Skræddersy din helt egen rejse til Asien, hvor du selv vælger, hvilke lande du vil besøge. Du kan nemlig med fordel kombinere flere lande i én rejse.

Besøg måske det gamle Indokina på en spændende rundrejse, der kombinerer Thailands strande med Laos, Cambodia eller Vietnam – eller måske endda alle tre lande? Kombinér Vietnams rismarker og lanterner med kultur og ruiner i Cambodia og smukke tropeøer i Thailand. På den måde oplever du det bedste af tre lande i Sydøstasien, lidt ekstra guldpagoder, smukke Buddha-monumenter og masser af gæstfrihed og glæde.

Nogle af Thailands øer ligger helt nede ved Malaysia, og derfor er det også oplagt at kombinere natur og orangutanger i Malaysia med Thailands bountystrande. Thailand er i det hele taget et super land at kombinere med andre lande.

Vores pakkerejser til Sri Lanka kan kombineres med Maldiverne eller Dubai. Skal du fordøje dine mange dejlige oplevelser fra din rundrejse, så kan vi stærkt anbefale at slutte af på Maldivernes paradisstrande. En kombination af Sri Lanka og Maldiverne er den helt perfekte rejse! En rundrejse i Sri Lanka har store oplevelser hver eneste dag, og efter så mange indtryk er det rart med lidt afslapning. Maldivernes atoller midt ude i Det Indiske Ocean byder virkelig på afslapning på bountymanér. Du mellemlander ofte i Dubai på vej til og fra Sri Lanka, så hvorfor ikke opleve en af verdens mest fascinerende og ekstreme storbyer på rejsen?

Rejser til Asien
Rejser til Asien
Rejser til Asien
Rejser til Asien
Rejser til Asien
Rejser til Asien
Rejser til Asien
Rejser til Asien

Hos C&C Travel tilbyder vi rejser til følgende lande i Asien: 

Cambodia er et af Asiens fortryllende og meget uturistede lande. Du kommer hurtigt til at føle dig som Indiana Jones, imens du udforsker de frodige jungler og de mange gemte templer. Størst af dem alle er det fantastiske Angkor Wat dybt inde i junglen. Cambodia er de fantastiske templers land! 

Filippinerne er helt klar i toppen af Asiens bedste øhop-landeFilippinernes øhav findes et utal af forskellige øer med laguner, krystalblå bugter, klippeformationer, og smukke strande, der venter på at blive udforsket af digDu finder både strande med liv, mennesker og dejlige spisesteder ud til vandet og nærmest øde strande med palmer og god snorkling. 

Indien er noget helt særligt. Gå på opdagelse i de mange spændende byer – herunder travle og støjende DelhiAgra med helt fantastiske Taj Mahal og Varanasi med den hellige flod Ganges. Glæd dig også til at opleve det indiske køkken og dets mange gademarker, der byder på en sand dufttunnel med farvestrålende krydderier, eksotisk frugt. Indien er et sandt festfyrværkeri af kultur og sanseoplevelser! 

Bali er vores favoritø i IndonesienRismarker i Ubud, bjerge og natur i Munduk og dejligt strandliv i Sanur er bare nogle af Balis højdepunkter. Og så er vi altså vilde med Giliøerne, der ligger nær Bali og byder på et ægte bountyparadis. Vi er også vilde med andre af Indonesiens øer. På Java oplever du stammelandsbyer og rygende vulkaner, mens Lombok byder på flere smukke strande og smuk natur. 

Malaysia byder på en fantastisk blanding af jungle og ø-liv. Du finder de smukkeste tropeøer med palmer og kridhvide strand og nærmest urørte regnskove med hængebroer i trætoppene og et vildt dyreliv. På Borneo er det de herlige orangutanger, der står for underholdningen, og det er altså lidt af en oplevelse at se de sjove dyr i deres naturlige omgivelser! 

Sri Lanka byder på enestående telandskaber i massevis, spændende dyr, hyggelige byer og dejlige strande. Øens mange nationalparker får alverdens zoologiske haver til at blegne! Du må bestemt heller ikke snyde dig selv for en togtur gennem landet. Sri Lanka er perfekt at opleve på farten! Hav kameraet klart! 

Thailand er et land, der har det hele. Her finder du både skønne palmeøer, smukke strande, storby og spændende jungle. Vores rundrejser til Thailand byder på noget for enhver smag. Uanset om du er ude efter at komme helt tæt på den thailandske kultur eller hellere vil nyde en lang og afslappende badeferie på, kan du finde det hos os 

Vietnam har et utal af fantastiske byer – Hanoi, Hoi An, Hué og Ho Chi Minh City. Men du skal også glæde dig til at opleve de lysegrønne rismarker, historiske kongepaladser og hyggelige strande. Du kan også tage på badeferie i Vietnam på fx øerne Con Dao og Pho Quoc. I Vietnam venter dig adskillige spændende bådeventyr, uanset om du vil bo på en båd i Halong Bays smaragdgrønne vand eller sejle på Mekongdeltaet.