Kom til gratis rejseforedrag

Vi præsenterer nu med glæde vores nye foredragsprogram!

Sæt kryds i kalenderen allerede nu og glæd dig til at blive inspireret.

Kom til gratis foredragsaftener på Ryesgade 27 i Aarhus:

  • Ingen dato lige nu

Kom til gratis foredragsaftener på Ragnagade 7 i København Ø:

  • Ingen dato lige nu

Tilmeld dig allerede nu og vær sikker på at få en plads

Send en mail til cctravel@cctravel.dk og fortæl, hvilket foredrag, du gerne vil deltage i, og hvor mange I kommer.

Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser til hvert foredrag. Pladserne ryger naturligvis efter først til mølle-princippet.

Læs mere om hvert enkelt arrangement herunder.

Programmet

Magiske Mexico

Mexico er et land, der er umuligt at beskrive i én sætning – men heldigvis har Morten denne aften et par timer til at fortælle jer om bare lidt af alt det, Mexico kan som rejseland.

Landet er stort og meget forskelligartet, og både kulturen, naturen og maden forandrer sig fra sted til sted. Fænomenale strande, interessant historie med levn fra aztekerne og mayaerne, stemningsfulde byer med charmerende gader og lokale markeder, krystalblå cenoter og et rigt dyreliv er bare lidt af det, vores gæster fremhæver som det, der har gjort størst indtryk på dem i Mexico.

Tid og sted: Ingen dato lige nu

 

Sri Lanka – det bedste rundrejseland

Hos C&C Travel kalder vi Sri Lanka for det allerbedste rundrejseland, og Belinda vil gerne vise jer, hvorfor det er så fantastisk et land at rejse rundt i! Landet byder på lidt af det hele, så uanset om I er til aktiv ferie med vandreture i jungle og bjerge, safariture til elefantsletter, rundture i hyggelige byer eller afslapning på smukke strande, så er Sri Lanka med på det hele! Foredraget vil tage udgangspunkt i, hvordan en rundrejse med privatchauffør foregår i Sri Lanka.

Tid og sted: Ingen dato lige nu

 

Thailand – “Smilets land”

Thailand er mulighedernes land med store byer, små landsbyer, utrolig natur, skønne strande og øhop i verdensklasse, og vi kan umuligt nå at fortælle om det hele. Steffen og Anne vil lægge vægt på de områder, vi hos C&C gerne vil vise vores gæster. Vi har udplukket vores favoritter – trekking i naturen i Nordthailand, hvor turisterne endnu ikke er nået op og de flotteste nationalparker med oplevelser fra flydende bambushytter til junglevandringer. De fortæller selvfølgelig også om de dejligste øer – både de næsten urørte øer og de mere populære øer med butikker og restauranter.

Tid og sted: Ingen dato lige nu

 

Vidunderlige Vietnam

Vietnam er et alsidigt land med en særlig stemning – de spændende byer, de bølgende, lysegrønne rismarker og de store naturoplevelser er virkelig et besøg værd! Duften fra de mange gadekøkkener giver byerne en helt særlig atmosfære, og ikke mindst lækker mad at sætte tænderne i! Steffen fortæller om sine favoritter i Vietnam fra risterrasserne og bjergene i nord til de bedste strande i syd – og alt derimellem: Halong Bay, Mekong-deltaet og forbudte kongebyer. Vi lover jer, at det bliver spændende!

Tid og sted: Ingen dato lige nu

 

Costa Rica – grøn, grønnere, grønnest

Costa Rica byder på helt vidunderlig natur, og på én og samme rejse kan du nemt opleve både regnskove, vulkaner og skønne palmestrande. Samtidig lever her så mange sjældne og smukke dyr, at du lige så godt kan opgive at tælle. Nicolaj vil fortælle jer mere om sine egne favoritoplevelser i Costa Rica, så du forhåbentlig kan blive inspireret til selv at tage ud og opleve naturen og den tilbagelænede stemning, du finder her. Kom og hør om at opleve regnskoven oppefra på hængebroer og i svævebaner, find ud af, hvilke af Costa Ricas strande, der lige er noget for dig, og bliv klogere på, hvor du kan møde tukaner, dovendyr, skildpadder og brøleaber!  

Tid og sted: Ingen dato lige nu

 

Billedskønne Bali

Bali er nok Indonesiens mest kendte ø – det er den ø i landet, som de fleste besøger. Og det er ikke svært at forstå hvorfor! Den lille grønne indonesiske ø er så farvestrålende og smilende og tager imod dig med lysegrønne risterrasser og smukke templer. Der er ingen tvivl om, at du på Bali vil møde en utrolig gæstfri befolkning – her er livsglæden og spiritualiteten stor! Nicolaj er netop kommet hjem fra Bali og vil fortælle jer mere om de allerstørste oplevelser på den frodige ø.

Tid og sted: Ingen dato lige nu

 

Ecuador og Galapagos

Det, der gør Ecuador til en helt særlig og unik rejsedestination, er den fantastiske og storslåede natur. Ecuador har både høje bjerge, storslåede vulkaner, tropisk regnskov, fantastisk dyreliv og smukke byer med spændende kultur og farvestrålende markeder. Dan har rejst meget i Ecuador og fortæller jer om de allerstørste oplevelser, og deler glædeligt ud af tips og tricks!

Du kan ikke sige Ecuador uden også at sige Galapagos. De mange store og små frodige, grønne øer er fulde af vulkaner, kratere, smukke strande og ikke mindst sjældne dyr! Dan vil lægge vægt på de største oplevelser på Galapagos, og naturligvis hvilke dyr, du kan være heldig at møde.

Tid og sted: Ingen dato lige nu
Rejser til Mexico
Rejser til Sri Lanka
Rejser til Thailand
Rejser til Vietnam
Rejser til Costa Rica
Rejser til Bali
Rejser til Ecuador og Galapagos
Rejser til Ecuador og Galapagos

Hvorfor rejse med os?