Kom til gratis rejseforedrag

Vi præsenterer nu med glæde vores nye foredragsprogram!

Sæt kryds i kalenderen allerede nu og glæd dig til at blive inspireret til at opleve verden igen. Vi sætter fokus på steder, du trygt kan rejse til – og som vi har skarpe priser på.

Udover at give dig masser af inspiration til nye oplevelser vil vi også sætte fokus på, hvad der kræves af dig som rejsende i øjeblikket, og hvilke lokale restriktioner, du skal være opmærksom på.

Kom til gratis foredragsaftener på Ryesgade 27 i Aarhus:

  • Ingen datoer lige nu

Kom til gratis foredragsaftener på Ragnagade 7 i København Ø:

  • Ingen datoer lige nu

Tilmeld dig allerede nu og vær sikker på at få en plads

Send en mail til cctravel@cctravel.dk og fortæl, hvilket foredrag, du gerne vil deltage i, og hvor mange I kommer.

Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser til hvert foredrag. Pladserne ryger naturligvis efter først til mølle-princippet.

Læs mere om hvert enkelt arrangement herunder.

Programmet

Magiske Mexico

Mexico er et land, der er umuligt at beskrive i én sætning – men heldigvis har Katharina denne aften et par timer til at fortælle jer om bare lidt af alt det, Mexico kan som rejseland.

Landet er stort og meget forskelligartet, og både kulturen, naturen og maden forandrer sig fra sted til sted. Fænomenale strande, interessant historie med levn fra aztekerne og mayaerne, stemningsfulde byer med charmerende gader og lokale markeder, krystalblå cenoter og et rigt dyreliv er bare lidt af det, vores gæster fremhæver som det, der har gjort størst indtryk på dem i Mexico.

Tid og sted: Ingen datoer lige nu

Fænomenale Filippinerne

Filippinernes over 7.000 øer ligger i verdens nok allersmukkeste øhav, og her er øer i alle størrelser. Det kan være svært at vide, hvilke du skal besøge på et øhop, og det kommer helt an på, hvad du er til. Er du til snorkling med skildpadder, naturoplevelser, urørte strande eller strandliv med masser af hyggelige restauranter? Eva er ekspert i Filippinerne – og hun har rejst i landet flere gange. Hun vil fortælle om sine oplevelser med det fantastiske land, og hun vil guide jer igennem Filippinernes smukkeste øer. 

Tid og sted: Ingen datoer lige nu

 

Cuba – rommen og revolutionernes land

Kom og hør om rommen og cigarernes land, der er fuld af farvestrålende byer, spændende historie, smukke strande og stemningsfuld salsamusik. Morten vil fortælle om Cubas største oplevelser – de flotteste byer, de bedste naturoplevelser og de smukkeste strande. Cuba er kendt for sine flotte caribiske sandstrande, men de er meget forskellige, så her får I en introduktion til et par af dem. Han vil også fortælle om forskellene ved at bo på casa particular og hotel, og hvordan du kommer fra sted til sted på din Cuba-rundrejse.

Tid og sted: Ingen datoer lige nu

 

Seychellerne – en smagsprøve på Paradis

De fleste kender Seychellerne fra postkortene med palmer og hvide sandstrande, men de færreste ved, hvad øerne rent faktisk byder på af oplevelser! På Seychellerne KAN du virkelig udleve drømmen om livet i en hængekøje – men du kan også opleve regnskove, kæmpeskildpadder, snorkeleventyr og udsigter. Annie har netop rejst rundt på de smukke øer, og hun vil fortælle om sine oplevelser på de tre hovedøer. Foredraget vil også lægge vægt på de ting, Seychellerne-øhop kan, som andre øhop ikke kan.

Tid og sted: Ingen datoer lige nu

Sydamerika på kryds og tværs

Sydamerika er et fascinerende kontinent. Her er høje tinder, musik på pladserne, enorme vidder og en kæmpemæssig regnskov. Du kan møde dyreliv, millionbyer, gletsjere og tropiske strande. Og så er der fantastisk søde mennesker! Det er et dragende kontinent, som man har lyst til at vende tilbage til igen og igen. Både Casper i København og Morten i Aarhus har boet og rejst i kontinentet og vil tage jer med på en mindre rejse. Her vil de komme med gode råd til hemmelige steder, og hvordan man kan tage dertil på budget og med børn. De vil fortælle om deres møde med sydamerikanerne og dykke ned i Brasilien, Argentina, Chile, Colombia og Peru. 

Tid og sted: Ingen datoer lige nu

Sri Lanka – det bedste rundrejseland

Hos C&C Travel kalder vi Sri Lanka for det allerbedste rundrejseland, og Katharina vil gerne vise jer, hvorfor det er så fantastisk et land at rejse rundt i! Landet byder på lidt af det hele, så uanset om I er til aktiv ferie med vandreture i jungle og bjerge, safariture til elefantsletter, rundture i hyggelige byer eller afslapning på smukke strande, så er Sri Lanka med på det hele! Foredraget vil tage udgangspunkt i, hvordan en rundrejse med privatchauffør foregår i Sri Lanka.

Tid og sted: Ingen datoer lige nu

Thailand – “Smilets land”

Thailand er mulighedernes land med store byer, små landsbyer, utrolig natur, skønne strande og øhop i verdensklasse, og vi kan umuligt nå at fortælle om det hele. Steffen vil lægge vægt på de områder, vi hos C&C gerne vil vise vores gæster. Vi har udplukket vores favoritter – trekking i naturen i Nordthailand, hvor turisterne endnu ikke er nået op og de flotteste nationalparker med oplevelser fra flydende bambushytter til junglevandringer. Steffen fortæller selvfølgelig også om de dejligste øer – både de næsten urørte øer og de mere populære øer med butikker og restauranter.

Tid og sted: Ingen datoer lige nu

Vidunderlige Vietnam

Vietnam er et alsidigt land med en særlig stemning – de spændende byer, de bølgende, lysegrønne rismarker og de store naturoplevelser er virkelig et besøg værd! Duften fra de mange gadekøkkener giver byerne en helt særlig atmosfære, og ikke mindst lækker mad at sætte tænderne i! Steffen fortæller om sine favoritter i Vietnam fra risterrasserne og bjergene i nord til de bedste strande i syd – og alt derimellem: Halong Bay, Mekong-deltaet og forbudte kongebyer. Vi lover jer, at det bliver spændende!

Tid og sted: Ingen datoer lige nu

Costa Rica – grøn, grønnere, grønnest

Costa Rica byder på helt vidunderlig natur, og på én og samme rejse kan du nemt opleve både regnskove, vulkaner og skønne palmestrande. Samtidig lever her så mange sjældne og smukke dyr, at du lige så godt kan opgive at tælle. Sidsel vil fortælle jer mere om sine egne favoritoplevelser i Costa Rica, så du forhåbentlig kan blive inspireret til selv at tage ud og opleve naturen og den tilbagelænede stemning, du finder her. Kom og hør om at opleve regnskoven oppefra på hængebroer og i svævebaner, find ud af, hvilke af Costa Ricas strande, der lige er noget for dig, og bliv klogere på, hvor du kan møde tukaner, dovendyr, skildpadder og brøleaber!  

Tid og sted: Ingen datoer lige nu
Rejser til Mexico
Rejser til Filippinerne
Rejser til Cuba
Rejser til Seychellerne
Rejser til Peru
Rejser til Sri Lanka
Rejser til Thailand
Rejser til Vietnam
Rejser til Costa Rica

Hvorfor rejse med os?