Vi giver dig gratis inspiration til din rejse!

Kom til spændende rejseforedrag i Valby!

Vi præsenterer nu med glæde vores nye foredragsprogram! Sæt kryds i kalenderen allerede nu og glæd dig til at blive inspireret til at opleve verden igen. Vi sætter fokus på steder, du trygt kan rejse til – og som vi har skarpe priser på nu til vinter. Udover at give dig masser af inspiration til nye oplevelser vil vi også sætte fokus på, hvad der kræves af dig som rejsende i øjeblikket, og hvilke lokale restriktioner, du skal være opmærksom på.

Kom til gratis foredragsaftener på Høffdingsvej i Valby:

 • 5. oktober: Thailand
 • 26. oktober: Sri Lanka og Maldiverne
 • 7. december: Mexico

Tilmeld dig allerede nu og vær sikker på at få en plads

Send en mail til cctravel@cctravel.dk og fortæl, hvilke foredrag, du gerne vil deltage i, og hvor mange I kommer. Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser til hvert foredrag. Pladserne ryger naturligvis efter først til mølle-princippet. Læs mere om hvert enkelt arrangement herunder.

Rejseforedrag om Thailand

Lars er netop kommet hjem fra en rejse til Phuket og Khao Lak i Thailand, og han har allerede lyst til at tage afsted igen! Med masser af ny information og fornyet rejselyst i bagagen vil Lars i løbet af dette foredrag gøre dig klogere på, hvordan det er at rejse i Thailand i øjeblikket. Du kan bl.a. få svar på spørgsmål som:

 • Hvad er kravene for at kunne rejse ind i Thailand?
 • Hvordan forløber selve rejsen? Skal du have mundbind på i flyet, og hvor meget og hvornår skal du testes?
 • Hvad er den såkaldte “sandbox-ordning” i Thailand, og hvor kan du rejse hen i landet?
 • Hvordan er det at være i Thailand i øjeblikket? Er det virkelig værd at tage herud? (Her kan vi på forhånd afsløre, at svaret er ja!)

Det er ingen hemmelighed, at Lars har en meget stor svaghed for Thailand, som han har besøgt mange gange! Selvom man i øjeblikket ikke kan rejse præcis, som man plejer, håber vi, at vi denne aften kan få dig til (igen) at drømme om hvide sandstrande, lækker street food og den hjertevarme, thailandske gæstfrihed, der næsten ikke findes lige andre steder.

Læs mere

Rejseforedrag om Sri Lanka og Maldiverne

Hos C&C Travel kalder vi Sri Lanka for det allerbedste rundrejseland, og Katharina vil gerne vise jer, hvorfor det er så fantastisk et land at rejse rundt i! Landet byder på lidt af det hele, så uanset om du er til aktiv ferie med vandreture i jungle og bjerge, safariture til elefantsletter, rundture i hyggelige byer eller afslapning på smukke strande, så er Sri Lanka med på det hele! Maldiverne har flere og flere af vores gæster også fået øjnene op for, og det er oplagt at kombinere Maldivernes paradisstrande med en oplevelsesrig rundrejse i Sri Lanka.

Katharina vil i løbet af aftenen fortælle om at rejse rundt i de to lande på baggrund af sine mange rejseoplevelser derude, og derudover vil hun gøre dig klogere på bl.a.:

 • Hvad er kravene for at rejse ind i Sri Lanka og Maldiverne?
 • Hvordan forløber selve rejsen? Skal du have mundbind på i flyet, og hvor meget og hvornår skal du testes?
 • Hvordan foregår en rundrejse med privatchauffør rundt i Sri Lanka?

Vi glæder os til forhåbentlig at (gen)vække rejselysten i dig og gøre dig klogere på, hvorfor netop Sri Lanka og Maldiverne har været både nogle af vores og vores gæsters favoritdestinationer i flere år!

Læs mere

Rejseforedrag om Mexico

Mexico er et land, der er umuligt at beskrive i én sætning – men heldigvis har Katharina denne aften et par timer til at fortælle jer om bare lidt af alt det, Mexico kan som rejseland.

Landet er stort og meget forskelligartet, og både kulturen, naturen og maden forandrer sig fra sted til sted. Fænomenale strande, interessant historie med levn fra aztekerne og mayaerne, stemningsfulde byer med charmerende gader og lokale markeder, samt underjordiske floder og et rigt dyreliv er bare lidt af det, vores gæster fremhæver som noget af det, der har gjort størst indtryk på dem på en rejse rundt i Mexico.

Katharina fra C&C tager afsted på en stor rundrejse i november, og hun glæder sig til at vende hjem med masser af dugfrisk rejseinspiration og praktisk information til dig om, hvordan det er at rejse i Mexico lige nu. I løbet af aftenen bliver du bl.a. klogere på:

 • Hvad er kravene for at kunne rejse ind i Mexico?
 • Hvordan forløber selve rejsen? Skal du have mundbind på i flyet, og hvor meget og hvornår skal du testes?
 • Hvor kan du rejse hen i Mexico, og hvordan foregår rejsen rundt i landet?
 • Hvordan er det at være rejsende i Mexico i øjeblikket?

Vi håber, at vi med dette farverige foredrag kan give dig blod på tanden til selv at rejse ud og opleve Mexicos mange sider!

Læs mere

Rejser til Thailand
Rejser til Sri Lanka
Rejser til Maldiverne
Stranden på smukke Isla Holbox

Hvorfor rejse med os?