Rejser til flere lande

Rejser til flere lande

På en kombirejse kan du opleve store oplevelser i forskellige lande på én rejse. Du kan bl.a. kombinere storslåede naturoplevelser med spændende kultur eller afslapning på stranden.

Kombinationsrejser i Asien

En rundrejse i Asien giver et fantastisk indblik i det gamle Indokinas smukke lande med forskellige kulturer og smagsoplevelser. Mange af vores gæster elsker Thailand, som er et meget alsidigt og smukt land, der byder på nogle af verdens søde mennesker, smuk natur, fantastiske øer til badeferie og ikke mindst en spændende kultur.

Kombinér din badeferie til Thailands dejlige strande med nogle af de kæmpestore kulturelle oplevelser i Vietnam eller Laos. Begge lande har en smuk natur, og især Laos har færre turister end Thailand, så du oplever en helt ny side af Asien. Oplev fantastiske Angkor Wat i Cambodia eller sejl rundt i Halong Bay i Vietnam, før du lader dig synke ned i solstolen?

Du kan også kombinere Sri Lanka og Maldiverne. Få store naturoplevelser og vildt dyreliv på en rundrejse i Sri Lanka og slut af med bountyøer og snorkling på Maldiverne.

Kombinationsrejser i Sydamerika

Oplev Sydamerika på kryds og tværs på en rundrejse i det fantastiske kontinent. Vi siger gerne, at Sydamerika skal opleves på tværs af landegrænser. Derfor spørge vi ofte om de oplevelser, du gerne vil have, frem for de lande du gerne vil til. Indenrigsflyvninger i Syd- og Mellemamerika har udviklet sig utrolig meget de sidste år, flyrutenettet er blevet bedre, og priserne er faldet.

Kombinationsmulighederne i Sydamerikas fantastiske lande er mange!

Kombiner Chile og Argentina

Området hen over det sydlige Chile og Argentina kaldes Patagonien, og det er et område, du ikke må snyde dig selv for at opleve. Denne kombi er for dig, der ønsker store naturoplevelser i storslået, råt bjerglandskab. Her oplever du kæmpemæssige gletsjere, enorme vægge af is, tårnhøje bjerge, fantastiske vandreruter, vicunaer og lysende turkisblå søer i Torres del Paine Nationalpark!

Du kan også tage til den nordlige del af begge lande og opleve frodig regnskov og vineventyr. Her er Iguazu vandfaldenes buldrende vandmasser et must see, og derefter står den på vinmarker med en overnatning på en vingård og selvfølgelig smagsprøver på god vin – med saftige bøffer som tilbehør!

Tag evt. også et smut til landenes hovedstæder og få kulturelle oplevelser for alle pengene med tango og gadekunst i Buenos Aires og Santiago de Chile, der ligger omgivet af bjerge.

Kombinér Argentina og Brasilien 

Du skal kombinere Brasilien og Argentina, hvis du ønsker store oplevelser, seværdigheder og natur med afslutning på en lækker strand. Her kan du fokusere lidt mere på byoplevelserne som fx Buenos Aires og Rio de Janeiro – og det er jo oplagt at besøge det fantastiske Iguazu vandfald både fra den argentinske og brasilianske side. Argentina har ingen nævneværdige strande, så hvis du ønsker strandferie i Sydamerika, så skal du også et smut til Brasilien. Fx til den populære ferieby Buzios.

En rejse til Argentina og Brasilien er altså en god blanding af samba og tango – god vin, lækre strande, Amazonas og herlige sydamerikanere med åbne arme!

Kombinér Colombia og Ecuador 

Vi kan også godt lide at kombinere Colombias dødflotte natur og smukke, smukke kolonitidsbyer med Ecuadors farvestrålende charme. Det er en god måde at få lidt caribiske strande koblet til dit Ecuador-eventyr! Måske vil du endda gøre rejsen endnu vildere med et besøg til Galapagos? 

Kombinér Peru med Colombia eller Galapagos 

Den ultimative rejse – hvis du spørger os – er en rejse til Peru og Ecuador, hvor du oplever både Machu Pícchu og Galapagos på én og samme rejse. To helt vilde og meget forskellige naturfænomener som de færreste har oplevet. Det er helt klart vores mest imponerende rundrejse, og du får de største og flotteste oplevelser, du kunne drømme om. Peru kan i det hele taget let kombineres med Colombia, Bolivia eller Ecuador

Kombinér også Colombia og Peru, hvis du vil have flere farvestrålende markeder og inkakultur. På den måde får du både oplevet Tayrona-folket og Inka-folket, og så er det selvfølgelig oplagt med en tur til Machu Picchu!   

Andre gode kombinationsrejser

Ligesom Sydamerika kan landene i Mellemamerika også nemt kombineres. Landene i Mellemamerika er ikke så store, så det er nemt at rejse imellem dem, og på en rejse til fx Costa Rica, Panama og Nicaragua møder du altså det vildeste dyreliv, de gladeste mennesker og de hyggeligste kolonitidsbyer.

Mexico kan kombineres med Cuba – her får du lækre, caribiske strande og kultur i de to landes farvestrålende men meget forskellige byer. Også deres historier er meget forskellige – i Mexico står den på levn fra Aztekerne og Mayaerne, mens den i Cuba står på revolutioner og store cigarer med levn fra den amerikanske kolonitid.

 

Kombinationsrejser med C&C Travel

Hos C&C Travel har vi sammensat en række rejseforslag til dig, der leder efter en rejse, hvor du besøger flere lande. Vores rejser er dog kun forslag – så har du andre gode idéer til ændringer, kan vi hjælpe dig med at skræddersy præcis den rejse, du drømmer om. Du er altid velkommen til at kontakte os for at få en god rejsesnak eller et uforpligtende tilbud på din næste rejse til flere lande.

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af