Brasilien

Buzios

Gå tilbage

Rejser til Buzios

Buzios er en af Sydamerikas allerbedste, små ferieperler - og den bliver ofte kaldt for "det brasilianske Caribien"! Den livlige ferieby var tidligere en lille fiskerby, indtil Brigit Bardot gjorde den kendt for sine mange flotte strande og bugter. I dag er Buzios en rigtig ferieby med masser af sommerhuse, hyggelige pousadaer og en dejlig atmosfære.

Her er fashionabelt, men alligevel er stemningen afslappet. Udover strandene, det turkisblå hav og de omkringliggende grønne bakker, er her også en lille, flot kystpromenade og en lang, charmerende hovedgade med smarte barer, lækre restauranter og kunstgallerier. 

Slap af på en af de bedste strande i byen, Praia de Joao Fernandes. Køb måske 15 østers, hvor sælgeren åbner en ad gangen og hælder citron på, mens du spiser dem. Du kan også komme på et par udflugter - en god mulighed, når der er højvandet, og de flotte, brede strande næsten kan forsvinde. En bådtur til Arraial do cabo og Cabo Frio tager dig forbi krystalklart vand, der er perfekt til snorkling, en fredet ø med grotter og smukke strande, hvor der ofte kan ses delfiner og skildpadder, og et gammelt fort fra 1516.

Hvis du ikke nyder livet i Buzios, så er det dig, der er noget galt med!

Billeder

1 ud af 6
Praia de Joao Fernandes stranden
1 ud af 6
Ossos i Buzios
1 ud af 6
Buzios
1 ud af 6
Arraial do cabo
1 ud af 6
Bugten i Buzios
1 ud af 6
Skibe i bugten

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Buzios

Flere hoteller i Buzios