Snup børnene med på familieferie!

På en ferie med børn gør man sig nogle gange lidt ekstra overvejelser. Hvor skal vi rejse hen på familieferie? Er stranden nu børnevenlig? Er transporttiderne for lange? Vil der være nok for børnene at lave på hotellet? Og hvad med mor og far – de skal jo også have glæde af ferien? Der er mange måder at rejse med børn på, men rejser du med små børn, er du måske mest til lavvandede strande uden kæmpe bølger, hoteller med pools og legeområder, rundrejser uden strabadser og byer tæt på sjove forlystelsesparker.

For os er familieferie flere ting – det kan være 14 dage på en børnevenlig strand,  eller det kan være en rundrejse i Sri Lanka med privatchauffør. Det, som vi lægger mest vægt på, er dog, at det er et land, som det er nemt at rejse rundt i, og hvor du sagtens kan tage børnene med. Det er rejser i et roligt tempo, så I får masser af tid sammen som familie og sagtens kan nå at tæske hinanden i Ludo.

Vores familierejser er et godt udgangspunkt, når der skal planlægges en børnevenlig ferie, som hele familien kan få glæde af. Vi ved, hvor I skal rejse hen på familieferie! Her kan du finde inspiration til jeres næste ferie, uanset om du vil rundt fra sted til sted eller bare ønsker at blive det samme sted hele ferien.

Strand og øhop med familien

Ferie med strand, sol og varme er en sikker vinder for alle størrelser! Det er bare om at komme afsted hurtigst muligt – men hvad nu med børnepool? Og er stranden egentlig børnevenlig? Kan man få børnemenu på restauranterne?

Vi ved, at ferier med børn kræver lidt ekstra planlægning, og du vil sikkert rigtig gerne vide, hvad du præcis kan forvente på jeres ferie.

Vi kender heldigvis alle de gode strande og hoteller rundt omkring i verden, så vi kan sende dig og din familie trygt afsted på jeres drømme badeferie!

Familieferie med strand i skønne Thailand

Thailand er rigtig populær blandt børnefamilier, og det kan vi godt forstå! Landet er nemlig virkelig trygt, nemt at rejse i, befolkningen utroligt hjælpsomme og imødekommende, og du finder masser af børnevenlige hoteller og strande, hvor ungerne kan tilbringe hele dagen med at soppe i det lune vand, bygge sandslotte og hygge sig. På en familieferie i Thailand er det oplagt at besøge nogle af de mange øer og strande i det sydlige Thailand.

Besøg for eksempel Koh Lanta på Thailands vestkyst, der er populær til familier. Her finder du mange lækre familiehoteller med pool både til voksne og børn, som med garanti vil være et hit for de mindste.

Et andet skønt og familievenligt badested er Khao Lak, som er kendt for sin afslappede stemning og endeløse sandstrande. Her finder du den rolige White Sand Beach og den lidt mere livlige Bang Niang Beach.

Vil I være sikre på at have et kæmpe udvalg af smukke sandstrande, så tag til Koh Samui! Her har et hav af forskellige strande med både meget liv og lidt liv, og langt de fleste er dejlige og børnevenlige. En af de mest populære strande på Koh Samui er Chaweng Beach, hvor vandet er lavt og sandet hvidt, og blødt. Stranden er livlig og velbesøgt, og børnene kan derfor nemt finde legekammerater at bygge sandslotte med. Koh Samui er ideelt at rejse til i skolernes sommerferie, fordi vejret er godt i vores sommermåneder.

Har I lyst til at opleve flere af Thailands smukke øer, så vil et øhop være en rigtig god idé. Vi ved, hvilke øer der egner sig godt til børn, så I kan have ro i maven, når I “hopper” fra ø til ø! Kombiner evt. Koh SamuiKoh Phangan og Koh Tao – så er du i hvert fald garanteret masser af strandhygge og afslapning for hele familien.

Filippinerne – et ferieparadis for både store og små

Filippinerne er også et rigtig godt bud til en skøn ferie i varmen med familien! Filippinernes hvide sandstrande er ikke så turistede som andre steder i verden, så der er ikke helt det samme turistræs.

Hvis børnene er vilde med at bade, så besøg Palawan, som er en af vores favoritøer. Bo fx i El Nidos bugt, der er kendt for det turkise vand og den smukke udsigt ud over kalkstensklipperne i vandet. Her er masser af gode, børnevenlige hoteller, lavvandede strande og god stemning! Palawan er perfekt til jer, der gerne vil tage ud på udflugter til natur, byer og Underground River.

I kan også rejse til Boracay, der er er en del mere turistet. Her finder I White Beach, som er virkelig populær blandt børnefamilier på grund af sin skønne, børnevenlige sandstrand og det store udbud af aktivtiteter.

Siquijor er en af vores favoritøer. På trods af Siquijors lille størrelse byder øen både på vandfald, kalkstensgrotter, rolige strande og god snorkling, så øen er perfekt, hvis du helst vil bo på en strand men samtidig gerne vil opleve naturen.

Panglao Island er også en dejlig ø. Især smukke Alona Beach har et stort udbud af familievenlige restauranter og hoteller, og det er her vores favorithotel i Filippinerne ligger – nemlig Coco Grove Island Resort.

Læs meget mere om at rejse i Filippinerne med børn her – og om et øhop med en 3-årig her.

Familieferie i Malaysia

Malaysias strande er perfekte til en rejse med børn. Det er også nemt at bo på en strand men samtidig opleve lidt af det helt unikke dyreliv, som landet er så kendt for. Måske er du heldig at hilse på en orangutang?

Et af de steder der virkelig flotter sig med strandstemning, palmer og klart blåt vand er Langkawi, en større ø der ligger imellem Sumatra og den malaysiske halvø. Her finder du de smukkeste sandstrande og flot natur, som virkelig bare oser af østemning og strandferie! Øens mest populære strand hedder Pantai Cengang Beach og strækker sig intet mindre end 2 kilomenter! Her finder du hyggeligt liv, restauranter, hoteller og butikker.

Landets smukkeste strande finder du på øerne ud for kysten. Pangkor Island, Perhentian IslandsRedang Island og Tioman Island har alle krystalklart, turkisblåt vand og flotte, hvide strande. Her kan I dase hele dagen, bade i vandet eller måske snorkle rundt blandt fiskene.

Vi kender rigtig mange familievenlige og skønne hoteller i Malaysia, hvor du både finder børnepool og lavvandede, lækre sandstrande – så vi skal nok sørge for, at I kommer det helt rigtige sted hen.

Familieferie i Costa Rica

Du kan sagtens tage børnene med til Costa Rica – afstandene er ikke så store, og det er nemt at rejse rundt. Landet byder på store oplevelser i naturen, og børnene vil være vilde med at gå rundt i trætoppene på hængebroer, svæve i zipline gennem junglen og bade på de skønne palmestrande. Der er et dyreliv uden lige – meget vildere end det, du kan opleve i Zoologisk Have, og det er ikke unormalt at spotte aber, tukaner, papegøjer, dovendyr, krokodiller og tapirer i naturen.

I kan både tage på kør selv-ferie, hvor I selv bestemmer tempoet, eller I kan blive kørt fra sted til sted i bil og bare nyde udsigten fra bilens vinduer.

Hotellerne i Costa Rica er gode og børnevenlige med enten pool, varme kilder eller andet, der vil begejstre.

Forbered børnene på rejsen

Når du rejser med mindre børn, er det vigtigt at forberede børnene på rejsen inden.

Vi har lavet en billedbog til barnet, der skal ud at rejse. Den kan I bruge op til ferien, så I kan tale om, hvor stort et fly er, og hvad et hotel egentlig er. Se den her:

Billedbog til børn om at rejse - Rejser med børn - Familieferie

 

Rundrejser – perfekt til familier med lidt større børn

Rigtig mange lande har utroligt meget at byde på, og hvis I er en familie med lidt større børn, som har lyst til at opleve lidt af det hele, så kan I overveje om en rundrejse mon kunne være noget for jer?

Vælger I at tage på rundrejse, kan I få storslåede naturoplevelser – både i frodig, grøn natur og ved skønne sandstrande. Samtidig med at I får indsigt i landets kultur og historie og oplever alle landets forskelligheder. Med en rundrejse er der i hvert fald udsigter til masser af gode minder for både dig og dine børn!

Der er rigtig gode transportformer, I kan både leje jeres egen bil og tage den derfra, eller leje en bil med jeres helt egen private chauffør – som med garanti kan give en masse tips og tryghed på jeres ferie!

Rejs rundt med familien i Sri Lanka

Sri Lanka er et virkelig alsidigt land med en hel masse at byde på og masser af spændende oplevelser for både børn og voksne – perfekt til familieferie i Sri Lanka.

På en rundrejse i Sri Lanka, kører du rundt i egen bil med privatchauffør, og det giver en stor frihed. Det er jer, der bestemmer, om I vil have oplevelser undervejs, hvornår I skal holde tissepauser og spisepauser, og hvor lange stræk I vil have. Samtidig skal I ikke holde øje med vejen, for det gør chaufføren for jer. I kører I gode biler med børnesæde og aircondition, så I sidder godt og kan opleve landet suse forbi jer udenfor.‘

På en rundrejse kan I opleve det bedste af landet – og Sri Lanka er et forholdsvist lille land, så strækkene er ikke så lange.

På 15 dage kan I nemt både opleve Løveklippen i Sigiriya, der ligger smukt omgivet af natur, bjergbyen Ella, der byder på hyggeligt tilbagelænet byliv og smukke vandreruter med udsigter, Udawalawe Nationalpark, hvor I kan se vilde elefanter i smukke naturomgivelser, og så kan I slutte af i badebyen Unawatuna. Her finder I den store, skønne strand, som summer af liv og glade dage med de små souvenirbutikker, hyggelige restauranter og hoteller.

Familieferie på Cuba

Cuba er et land spækket med spændende kultur og skøn og afslappet stemning. Et perfekt sted for børnene at opleve vigtig historie og en kultur, der er helt anderledes, end den de kender hjemmefra! Brug nogle dage i Havana, der oser af musik og stemning i de hyggelige brostensbelagte gader.

Det er rigtig nemt at tage på kør-selv-ferie i Cuba! Der er ingen biler på vejene, for cubanerne må ikke selv eje biler. I støder måske på andre turister eller regeringsejede biler, og I møder sikkert også et par hestevogne på motorvejen.

I kan køre til lige præcis de strande og byer I vil. Varadero er Cubas mest berømte strand, og her står den på all inclusive hoteller ud til den hvide sandstrand og det turkisblå vand. Stranden er børnevenlig og det helt perfekte sted for vandhunde i alle størrelser. Cayo Santa Maria er ikke helt så turistet og Playa Giron er overhovedet ikke turistet – vælg den strand, der passer jer.

Vil I også nyde naturen og de smukke landskaber, så kør til Viñales-dalen, som er et af de smukkeste områder på hele Cuba. På den flade dalbund dyrkes der tobak og bananer, små vandløb løber gennem markerne, kalkstensklipper nærmest rejser sig op af jorden og stejle, grønne bjergsider markerer dalens afgrænsning.

Barselsferie med en baby

Overvejer du at rejse med en baby? Læs alt om barselsferier her!

 

Pakkeliste til en ferie med børn

Her er en pakkeliste med ting, der er vigtige at huske, når du skal rejse langt med mindre børn.

 

Vi skræddersyr din familieferie

Går du og din familie og drømmer om en afslappet badeferie, vilde naturoplevelser eller spændende rundrejser, så er der masser af muligheder for en skøn familieferie!

Vi hjælper dig med at sammensætte lige den ferie, I går og drømmer om. Uanset om du rejser med små eller større børn, om I er til strand, øhop eller rundrejse, så kan vi hjælpe jer med at skræddersy familieferien lige efter jeres hoved!

Ring til os eller besøg os på et af vores kontorer, så tager vi en snak om jeres drømme!

Læs meget mere om rejser med børn her!

 

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af