Kør selv ferie

Tag på roadtrip ud i verden!

Spænd sikkerhedsselen, rul vinduet ned og mærk vinden i håret. På en kør selv-ferie oplever du omgivelserne i dit eget tempo, og du har den ultimative frihed til selv at bestemme, hvad dagene skal byde på. Vil du se natur eller storby? Vil du stoppe og holde frokostpause på den lille café, du lige kørte forbi? Eller vil du tage en lille omvej forbi det udsigtspunkt, som du har fået et tip om af en ven? Du skal kun tænke på dig selv og dem, du rejser med, og du skal ikke at tage hensyn til, hvornår du bliver hentet og bragt til næste destination – det klarer du helt selv!  

Når du kører selv, har du og dine rejsefæller bilen helt for jer selv, så I skal ikke sidde sammen med vidt fremmede i delte transporter eller forholde jer til en chauffør.  

På en kør selv-ferie fornemmer du landet på en helt anden måde, når du selv skal finde rundt, og det er en stor del af oplevelsen. Nogle lande er bedre at køre rundt i end andre, og nedenfor har vi samlet de bedste kør selv-rejser til dig.

 

Tag på kør selv-ferie i Sydamerika, og oplev mere af det alsidige kontinent 

Sydamerika er et af de mest brogede kontinenter fuld af spændende oplevelser for enhver smag. På vores rejser til Sydamerika har vi både rejser til sneklædte gletsjere og varm ørken, til frodige regnskove og lange sandstrande, til kæmpemæssige storbyer og smukke nationalparker.  

Sydamerika har det hele, uanset om du ønsker at udforske regnskovens spændende dyreliv, komme helt tæt på den autentiske inkakultur eller gå på opdagelse i nogle af de mest spændende og unikke storbyer i verden.  

På en kør selv-ferie kan du selv være med til at planlægge hvad du gerne vil opleve og du bestemmer helt selv tempoet. Du kan også kombinere flere lande og tage på rundrejse i Sydamerika. 

Kør selv-ferie i Argentina 

Tag for eksempel på kør selv-ferie i Argentina og oplev de nordlige Andesbjerge i dit eget tempo. Selvom du kører en del hver dag, så bliver du ikke træt af udsigterne, for bilturen er en oplevelse i sig selv! Derudover har du den fulde frihed til selv at planlægge din dag og selv vælge, hvilke steder du vil stoppe og opleve på din vej. 

 

Kør selv-ferie i Mellemamerika 

Mellemamerika er nemt at opleve på kryds og tværs, fordi flyruterne er super! Men du kan også opleve hver enkelt land i bil. 

Kør selv ferie i Mexico 

Mexico er et land fuld af farver og oplevelser! Tag på kør selv-ferie blandt Mexicos oldtidsbyer. Her får du marachimusik, sombreo’er, guacamole og margarita for alle pengene. Spis fantastisk mad, se de fantastiske Maya-ruiner og køb souvenirs på de lokale markeder. Du kan slutte turen af i en hængekøje og slappe af på den paradisiske strand ved Tulum.  

Kør selv-ferie i Cuba 

Cuba er helt perfekt til kør selv-ferie, fordi alle byerne ligger inden for overkommelig afstand. Med billeje har du fri til at opleve lige præcis det, du ønsker! Måske vil du gerne besøge en masse forskellige byer og dase en smule på stranden? Det kan også være, du bare gerne vil snuse til stemingen i Havana og så ellers ud og opleve den smukke natur? 

På en kør selv-ferie bestemmer du helt selv tempoet for din ferie, og du har den fulde frihed til selv at planlægge din dag og vælge, hvilke steder du vil stoppe og opleve på din vej. 

Kør selv i Costa Rica 

Costa Rica er et land, der er utrolig nemt at rejse rundt i, og overalt vil du kunne mærke, hvor stolte costaricanerne er af deres land og natur. Det er et land for alle, og du kombinerer nemt afslapning på dejlige strande med vilde aktiviteter og store naturoplevelser på en rundrejse! 

Vil du selv bestemme tempoet, anbefaler vi, at du lejer en bil og kører rundt fra sted til sted. Undervejs kan du stoppe ved små vejboder eller hilse på vilde dyr i skovkanten – det er ikke unormalt at møde et dovendyr undervejs. Folk er hensynsfulde i trafikken og kører fint, og alle de større veje er asfalteret. Du kan godt komme ud for at skulle køre på mindre og lidt hullede grusveje eller ligge bag tunge køretøjer, men tag turen i søndagstempo, slap af og nyd de smukke omgivelser!  

På en kør selv-ferie i Costa Rica kan du nemt opleve Arenal-vulkanenMonteverdes hængebroer og tågeskov, flot natur i nationalparkerne, gyldne palmestrande i massevis og meget mere! 

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af