Costa Rica

Monteverde

Rejser til Monteverde

Monteverde, der betyder ”det grønne bjerg”, byder på helt enestående natur. Det er et overvældende, betagende og spændende sted i 1.200 – 1.600 meters højde - så højt oppe, at skyerne når helt ned mellem træerne. Naturreservatet Cloud Forest har taget navn derefter, og på dette 10.500 hektar store område kan du gå på hængebroer i trætoppene blandt tæt tågeskov, vandfald, 2000 forskellige plante- og træarter, 100 forskellige pattedyr, 400 fuglearter og 1.200 forskellige slags padder og krybdyr.

Det var i Monteverde, at Tarzan-svingturene, eller Canopy Tour, som det hedder officielt, startede. Med en masse udstyr på bliver du sendt ud på svæveture på en jernwire, der er spændt ud mellem skovens kæmpestore træer. Heroppe fra højderne kan du spejde ud over den grønne tågeskov - ufatteligt, dejligt, spændende og et godt adrenalin-kick! Det er noget ALLE skal prøve, uanset alder.

Dagene kan også bruges på at besøge orkidehaven, der har over 400 forskellige arter. Eller måske skal du besøge flagermus-junglen - det skulle være meget spændende. Der arrangeres også udflugter til kaffefarme, eller du kan tage på en ridetur - mon ikke området her vil være fantastisk at opleve fra hesteryg? Træk i en sweater og et par lange bukser når mørket falder på, og tag med en professionel ranger ud på en twilight walk for at kigge efter dyr i mørket. Rundt omkring fanges skinnende øjne i lygternes skær - alt lige fra små frøer til store papegøjer betragter dig, mens du går rundt i den kølige skov. En meget stor naturoplevelse!

I tågeskoven støvregner det ofte, og temperaturerne er kølige - omkring 18 grader året rundt. Husk derfor en varm trøje og regntøj.

Billeder

Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Tæt regnskov i Monteverde
Rejser til Costa Rica
Monteverdes tågeskov
Ziplining over Monteverdes regnskov
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
MÃ¥ske skal du se Monteverde fra hesteryg?

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Monteverde

Flere hoteller i Monteverde

Oplevelser