Costa Rica

Calathea Lodge

Gå tilbage
#Bo midt i en nationalpark
#Dyreliv helt tæt på
#Enkelt og hyggeligt
#Familie
#Grønne fredelige omgivelser
#Hyggelig have
#Naturoplevelser
#Parkering
#Sødt personale
#Sødt personale
#Utal af spændende aktiviteter

Calathea Lodge

Calathea Lodge Monteverde er et lille, hyggeligt hotel med blot ni værelser. Det er enkelt og rustikt, og så ligger det helt uforstyrret. Du bor her ikke for den store luksuriøse oplevelse, men det er et perfekt åndehul for naturelskeren, der er kommet for rigtigt at opleve Monteverde.

De store værelser er rigtig fine og indrettet i takt med naturen omkring lodgen med trædetaljer og naturfarver. Der er tv med Netflix, wi-fi, minibar og sikkerhedsboks, og så har de alle sammen enten balkon eller terrasse med havemøbler. Her snupper du morgenkaffen med udsigt over skoven eller Gulf of Nicoya. Morgenmaden er dejlig, og den kan blive leveret til værelset så du kan nyde den udenfor.

Omgivelserne er helt fantastiske, der er natur så langt øjet rækker. Slå dig ned på en af de to skønne terrasser, og sug solskin, havudsigt og sprød luft ind. Lodgen deler adresse med Costa Ricas rige dyreliv, så måske du er heldig og får et glimt af en farverig fugl eller en af de mange andre arter, der lever her.

Du skal til Santa Elena by for at finde restauranter og byliv, for morgenmad er det eneste måltid, du får på hotellet. Byen ligger en smule vej fra hotellet, og det er nødvendigt at køre. Du kan tage en taxi, men det er i det hele taget en god ide at have bil her for at komme rundt. Til gengæld er der parkering på hotellet, så det er nemt! Servicen her er god, personalet er imødekommende og vil hellere end gerne hjælpe, så hold dig ikke tilbage med spørgsmål om vind og vejr.

Køleskab
Gratis Wifi
4.1/5

Gæsters bedømmelse

Tripadvisor vurdering

Tripadvisor vurdering

Billeder

1 ud af 3
Rejser til Costa Rica - Rejser til Monteverde- Calathea Lodge
1 ud af 3
Rejser til Costa Rica - Rejser til Monteverde- Calathea Lodge
1 ud af 3
Rejser til Costa Rica - Rejser til Monteverde- Calathea Lodge