Hop fra den ene smukke ø til den anden!

Kan du ikke få nok af smukke strande? Så er øhop nok lige noget for dig! Det er klart den bedste måde at opleve de mest fantastiske strande på – især hvis du er typen, der helst ikke vil nøjes med én. 

Et øhop er en helt speciel oplevelse, for her kan du faktisk få flere ferier i én! Eftersom du hopper fra ø til ø, kan du sammensætte din ferie, som du vil. På den måde kan du den ene dag ligge og dase på en uberørt bountystrand, og den næste kan du udforske øer fyldt med jungle eller hyggelige fiskerlandsbyer. Du kan selvfølgelig også vælge at hoppe fra det ene rolige paradis efter det andet – det er helt op til dig! 

Der er mange vidunderlige øer rundt omkring i verden, så det er bare med at finde ud af, hvad du gerne vil opleve. Vil du bo på hyggelige, små resorts, bade på flotte strande og måske endda også snorkle lidt? Eller vil du helst bo et sted, hvor du har masser af faciliteter og aktiviteter, du kan fylde dagene ud med? Du bliver også nødt til at beslutte, om du vil til (næsten) helt urørte øer, eller om du vil til øer, hvor du kan tage rundt og opleve naturen droppe ind på lækre, eksotiske restauranter. Tager du på øhop med os, sørger vi for at få sammensat netop det øhop, du drømmer om, og vi sørger for, at du virkelig kan nyde din ferie. Vi arrangerer fly, hotel og transport for dig, så du slipper for unødvendige bekymringer på ferien. 

Øhop i især Thailand og Filippinerne er et stort hit blandt vores rejsegæster – men lad dig inspirere og find din egen personlige favorit! 

 

Øhop i hele verden 

Øhop er muligt rigtig mange steder i verden – og her hos C&C Travel bestræber vi os på at tilbyde dig de bedste øhop, uanset, hvor du gerne vil hen. Vi har udvalgt vores favoritøer rundt omkring på kloden, så her får du et lille udpluk af nogle af de destinationer, vi tilbyder øhop til. Vi har indsnævret det i verdensdele. 

Øhop i Asien 

Et øhop i Asien er drømmen for mange! Tænk engang at få lov at nyde livet på ikke bare én, men flere fantastiske øer på samme rejse! I Asien kommer øerne i alle størrelser – så uanset, om du gerne vil have lidt liv omkring dig, om du vil have mulighed for forskellige udflugter, eller om du bare gerne vil nyde roen på en hvid paradisstrand, så kan du finde dit drømmeøhop her. 

Øhop i Thailand 

På et øhop i Thailand kan du kombinere flere af landets skønne øer. Øerne i den vestlige del af bugten Koh SamuiKoh Pha Ngan og Koh Tao kan du også rejse til hele året. 

Alle tre øer er meget turistede, og de store strande er travle og fulde af lækre resorts og restauranter, men det er stadig muligt at finde nogle rolige strande og bugter. Koh Tao er den mindste af øerne og bliver kaldt Thailands bedste dykker-ø, fordi vandet er helt klart og fuldt af spændende fisk. 

I den østlige side af bugten finder du også en samling øer. Vores favoritter er Koh KoodKoh Mak og Koh Chang, og de er meget forskellige!  

I Andamanhavet finder du nogle af Thailands smukkeste øer: Koh NgaiKoh MookKoh JumKoh Lipe og Koh Libong. Du kan virkelig lave nogle super øhop mellem de øer! Fælles for alle øerne er, at de er små og ikke særlig turistede, og så har de alle sammen de smukkeste strande, helt krystalklart blåt vand og udsigt til frodige kalkstensklipper ude i vandet. Her er super snorkling, fred og ro men også mulighed for småbutikker, boder, restauranter og liv.

Øhop i Filippinerne 

Afslapning står også på programmet på et øhop i Filippinerne, for her venter der virkelig strande i verdensklasse! Tager du på øhop til MalapascuaBantayan og Moalboal, får du masser af fantastisk snorkling og uturistede strande – perfekt for dig, der drømmer om at komme lidt væk fra det hele.  

Vender du derimod snuden mod El Nido, Nacpan Beach og Flower Island, kan du derimod tage på sejlture til de mest turkisblå laguner, du kan forestille dig, og nyde det hyggelige strandliv med god stemning på en af verdens bedste strande. 

Vores favorit øhop i Filippinerne finder du dog omkring Siquijor, der har fantastisk natur og de smukkeste strande. Øen er kendt for både dykning og snorkling, og du kan nemt kombinere øen med Bohol og Panglao. Både Bohol og Panglao har fænomenale bountystrande – og så er Bohol kendt for de berømte Chocolate Hills, så her er også naturoplevelser!

Øhop på Bali og Gili-øerne 

Lidt anderledes oplevelser venter på et øhop på Bali. Her kan du opleve grønne risterrasser, fantastisk snorkling og den ene gyldne sandstrand efter den anden på Bali. 

Vil du have smukke kridhvide paradisstrande, så kombiner Bali med Gili-øerneGili-øerne består af Gili TrawanganGili Meno og Gili Air, og her er sandet blødt og hvidt, og vandet knaldturkist 

Leder du derimod efter indonesiske øhop med masser af eventyr, kan du kombinere Bali med Komodo-øerne og besøge en lyserød strand, nyde udsigten over kaktussletter og spejde efter de store komodovaraner! 

 

Øhop i Sydamerika

Vil du gerne på øhop ikke kun for strandenes skyld, men også for at hoppe fra den ene store naturoplevelse til den anden? Så skal du måske overveje et øhop i Sydamerika. Colombia har smukke strande og øer, men vores favorit finder du nu i Ecuador!

Øhop på Galapagos

Øhop ved Galapagosøerne i Ecuador er virkelig en unik oplevelse! Her er dyrelivet helt specielt, og intet andet sted i verden kan du komme så tæt på dyrene. Du skal faktisk passe på, hvor du træder, for det er ikke altid, at dyrene mener, at de skal flytte sig, bare fordi du kommer brasende. Hvis du er heldig, møder du både søløver, pingviner, landskildpadder, leguaner og blåfodede suler til vands, og kæmperokker, spækhuggere, hvalhajer og hvaler til vands. 

På de forskellige øer venter der meget forskellige oplevelser. Vi anbefaler, at du tager med på et minicruise (link til krydstogter) rundt fra ø til ø, mens du nyder den fantastiske udsigt og tænker på, hvordan Darwin i sin tid udforskede disse helt specielle øer. 

Øhop i det Indiske Ocean 

Et øhop i det Indiske Ocean er for mange definitionen af et øhop i paradis! Sådan et øhop tager du på, når den skal have ekstra gas – for nej, det er ikke spor billigt. Til gengæld får du paradisstrande, som du ser dem på postkort, for alle pengene! 

Rejser til smukke paradisøer – Maldiverne 

Drømmer du om at rejse til en paradisøMaldivernes mange små atoller byder på masser af afslapning på smukke paradisøer! Her skal du hellere linke til en rejse kun med Maldiverne! Her er kridhvidt sand, der knirker når du går i det, og krystalklart vand, hvor der gemmer sig en farverig verden af fisk og koraller under overfladen. Her er ikke meget andet at lave end bare at nyde omgivelserne – så pak en bog i kufferten og gør dig klar til at tage dagene helt i dit eget tempo.  

Da Maldiverne ligger i rimelig flyveafstand fra Sri Lanka, er det en oplagt destination at kombinere Maldiverne med oplevelsesrig rundrejse på Sri Lanka. På den måde får du både tanket op på eventyrkontoen, og samtidig god tid til at lade alle de nye indtryk bundfælde sig.  

 

Bestil dit næste øhop hos C&C Travel  

Vi hos C&C Travel elsker øhop i alle former og farver! Derfor har vi også sammensat en masse gode rejseforslag, så du kan få inspiration til at finde lige netop din favorit. Sammen med dig, skræddersyr vi rejsen ud fra dine ønsker, så du kan besøge lige de steder og strande, hvor du allerhelst vil slå dig ned i en solstol med en forfriskende kokosnød i hånden.  

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om de forskellige muligheder, og for at få et uforpligtende rejsetilbud på dit næste øhop. 

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af