Hop fra den ene smukke ø til den anden!

Kan du ikke få nok af smukke strande? Så er øhop nok lige noget for dig! Det er klart den bedste måde at opleve de mest fantastiske strande på – især hvis du er typen, der helst ikke vil nøjes med én. 

Et øhop er en helt speciel oplevelse, for her kan du faktisk få flere ferier i én! Eftersom du hopper fra ø til ø, kan du sammensætte din ferie, som du vil. På den måde kan du den ene dag ligge og dase på en uberørt bountystrand, og den næste kan du udforske øer fyldt med jungle eller hyggelige fiskerlandsbyer. Du kan selvfølgelig også vælge at hoppe fra det ene rolige paradis efter det andet – det er helt op til dig! 

Der er mange vidunderlige øer rundt omkring i verden, så det er bare med at finde ud af, hvad du gerne vil opleve. Vil du bo på hyggelige, små resorts, bade på flotte strande og måske endda også snorkle lidt? Eller vil du helst bo et sted, hvor du har masser af faciliteter og aktiviteter, du kan fylde dagene ud med? Du bliver også nødt til at beslutte, om du vil til (næsten) helt urørte øer, eller om du vil til øer, hvor du kan tage rundt og opleve naturen droppe ind på lækre, eksotiske restauranter. Tager du på øhop med os, sørger vi for at få sammensat netop det øhop, du drømmer om, og vi sørger for, at du virkelig kan nyde din ferie. Vi arrangerer fly, hotel og transport for dig, så du slipper for unødvendige bekymringer på ferien. 

Øhop i især Thailand og Filippinerne er et stort hit blandt vores rejsegæster – men lad dig inspirere og find din egen personlige favorit! 

 

Øhop i hele verden 

Øhop er muligt rigtig mange steder i verden – og her hos C&C Travel bestræber vi os på at tilbyde dig de bedste øhop, uanset, hvor du gerne vil hen. Vi har udvalgt vores favoritøer rundt omkring på kloden, så her får du et lille udpluk af nogle af de destinationer, vi tilbyder øhop til. Vi har indsnævret det i verdensdele. 

Øhop i Asien 

Et øhop i Asien er drømmen for mange! Tænk engang at få lov at nyde livet på ikke bare én, men flere fantastiske øer på samme rejse! I Asien kommer øerne i alle størrelser – så uanset, om du gerne vil have lidt liv omkring dig, om du vil have mulighed for forskellige udflugter, eller om du bare gerne vil nyde roen på en hvid paradisstrand, så kan du finde dit drømmeøhop her. 

Øhop i Thailand 

På et øhop i Thailand kan du kombinere flere af landets skønne øer. Øerne i den vestlige del af bugten Koh SamuiKoh Pha Ngan og Koh Tao kan du også rejse til hele året. 

Alle tre øer er meget turistede, og de store strande er travle og fulde af lækre resorts og restauranter, men det er stadig muligt at finde nogle rolige strande og bugter. Koh Tao er den mindste af øerne og bliver kaldt Thailands bedste dykker-ø, fordi vandet er helt klart og fuldt af spændende fisk. 

I den østlige side af bugten finder du også en samling øer. Vores favoritter er Koh KoodKoh Mak og Koh Chang, og de er meget forskellige!  

I Andamanhavet finder du nogle af Thailands smukkeste øer: Koh NgaiKoh MookKoh JumKoh Lipe og Koh Libong. Du kan virkelig lave nogle super øhop mellem de øer! Fælles for alle øerne er, at de er små og ikke særlig turistede, og så har de alle sammen de smukkeste strande, helt krystalklart blåt vand og udsigt til frodige kalkstensklipper ude i vandet. Her er super snorkling, fred og ro men også mulighed for småbutikker, boder, restauranter og liv.

Fænomenale Filippinerne 

Afslapning står også på programmet på et øhop i Filippinerne, for her venter der virkelig strande i verdensklasse! Tager du på øhop til MalapascuaBantayan og Moalboal, får du masser af fantastisk snorkling og uturistede strande – perfekt for dig, der drømmer om at komme lidt væk fra det hele.  

Vender du derimod snuden mod El Nido og Flower Island, kan du derimod tage på sejlture til de mest turkisblå laguner, du kan forestille dig, og nyde det hyggelige strandliv med god stemning på en af verdens bedste strande. 

Øhop på Bali og Gili-øerne 

Lidt anderledes oplevelser venter på et øhop i Indonesien. Her kan du opleve grønne risterrasser, fantastisk snorkling og den ene gyldne sandstrand efter den anden på Bali. 

Vil du have smukke kridhvide paradisstrande, så kombiner Bali med Gili-øerneGili-øerne består af Gili TrawanganGili Meno og Gili Air, og her er sandet blødt og hvidt, og vandet knaldturkist 

Leder du derimod efter indonesiske øhop med masser af eventyr, kan du kombinere Bali med Komodo-øerne og besøge en lyserød strand, nyde udsigten over kaktussletter og spejde efter de store komodovaraner! 

Øhop i Caribien 

Caribien er en oplagt destination for et øhop – og vi har kastet vores kærlighed på Dansk Vestindien 

På et øhop i Dansk Vestindien kan du fordybe dig i øernes spændende historie, tage på vandreture til gamle sukkermølleruiner i junglen, nyde lyden af caribiske rytmer og selvfølgelig slappe af på strande i absolut verdensklasse! Dansk Vestindien er altså oplagt til et øhop for dig, der leder efter et sted, hvor du kan krydre nogle dejlige dage på stranden med udflugter i den smukke natur og en masse historiske oplevelser. 

Øhop i Sydamerika/Nordamerika 

Vil du gerne på øhop ikke kun for strandenes skyld, men også for at hoppe fra den ene store naturoplevelse til den anden? Så skal du måske overveje et øhop til Nord- eller Sydamerika. 

Øhop på Hawaii – Big IslandOahu, Maui og Kauai 

Et øhop til Hawaiis smukke øer vil give dig pladsproblemer på kameraet – for uanset, hvor du vender dig hen, vil du blive mødt af det ene vilde syn efter det andet! Du kan opleve vandfald, jungle, vulkaner, lava, bambusskove og grønklædte, farvestrålende klippebjerge. 

Heldigvis er der også skønne strande overalt på Hawaii, så trænger du til lige at lade de mange indtryk bundfælde sig, kan du sagtens slå dig ned på en gylden sandstrand og lade blikket vandre ud over det azurblå vand. 

I Darwins fodspor på Galapagosøerne 

Vil du opleve verdens mest unikke dyreliv, må du tage på øhop til Galapagosøerne i Ecuador! Her er dyrelivet helt unikt, og intet andet sted i verden kan du komme så tæt på dyrene. Du skal faktisk passe på, hvor du træder, for det er ikke altid, at dyrene mener, at de skal flytte sig, bare fordi du kommer brasende. Hvis du er heldig, møder du både søløver, pingviner, landskildpadder, leguaner og blåfodede suler til vands, og kæmperokker, spækhuggere, hvalhajer og hvaler til vands. 

På de forskellige øer venter der meget forskellige oplevelser. Vi anbefaler, at du tager med på et minicruise (link til krydstogter) rundt fra ø til ø, mens du nyder den fantastiske udsigt og tænker på, hvordan Darwin i sin tid udforskede disse helt specielle øer. 

Øhop i det Indiske Ocean 

Et øhop i det Indiske Ocean er for mange definitionen af et øhop i paradis! Sådan et øhop tager du på, når den skal have ekstra gas – for nej, det er ikke spor billigt. Til gengæld får du paradisstrande, som du ser dem på postkort, for alle pengene! 

Rejser til smukke paradisøer – Maldiverne 

Drømmer du om at rejse til en paradisøMaldivernes mange små atoller byder på masser af afslapning på smukke paradisøer! Her skal du hellere linke til en rejse kun med Maldiverne! Her er kridhvidt sand, der knirker når du går i det, og krystalklart vand, hvor der gemmer sig en farverig verden af fisk og koraller under overfladen. Her er ikke meget andet at lave end bare at nyde omgivelserne – så pak en bog i kufferten og gør dig klar til at tage dagene helt i dit eget tempo.  

Da Maldiverne ligger i rimelig flyveafstand fra Sri Lanka, er det en oplagt destination at kombinere Maldiverne med oplevelsesrig rundrejse på Sri Lanka. På den måde får du både tanket op på eventyrkontoen, og samtidig god tid til at lade alle de nye indtryk bundfælde sig.  

Natur og bountystrande på Seychellerne 

Seychellernes strande topper igen og igen listen over de smukkeste strande i verden – og det er ikke svært at forstå hvorfor! Det er de fantastiske strande, der er hovedattraktionen på Seychellerne, men der gemmer sig også andre små oplevelser, der kan spice de dovne dage på stranden lidt op. Oplev det hele på et øhop!  

På øen Praslin har naturparken Vallée de Mai ry for at være den oprindelige Edens have, og her går du rundt blandt lianer og skyhøje palmer. På Mahé kan du tage en lynhurtig gåtur gennem verdens mindste hovedstad, finde smukke strande og gå på opdagelse i nationalparkerne. På afsindigt smukke La Digue kan du leje en cykel og køre rundt og spejde efter vilde kæmpeskildpadder.  

Vores favoritøhop til Seychellerne besøger alle tre øer, men du kan selvfølgelig vælge og vrage, som du vil. 

Tag på øhop i Europa 

Når dtænker på at tage på øhop-ferie, så er det nok ikke europæiske lande du tænker på lige med det samme. Men der er faktisk nogle virkelig skønne øer, som har masser at byde på rundt omkring i Europa og som er helt ideelle til lige præcis øhop. Specielt Italien og Grækenland kan altså virkelig noget og du kan både få smukke strande, spændende natur, stemningsfulde byer og en hel masse andet. Og så er de fleste af dem ovenikøbet kun et par timers flyvetur væk! 

Øhop i Grækenland  

Grækenland har over 2000 øer, og der er altså noget helt særligt over de smukke, græske øer. Udover at have nogle af middelhavets smukkeste strande, som byder på krystalklart vand og det smukkeste hvide sand, så har de også en hel masse af andet at byde på i form af hyggelige, oldgamle byer og smuk vulkannatur.  

Kykladerne er en øgruppe, som består af nogle helt fantastiske øernogle af dem mere kendte end andre. Vi har særligt forelsket os i dem, der er lidt mindre turistet – nemlig SerifosSifnosFolegrandos og Milos

Det er her, du finder de hyggelige og helt utroligt smukke byer med hvidkalkede huse og de ikoniske blå tage og vinduer, som næsten er symbolet på Grækenland. Mange af dem ligger helt ud til vandet eller nærmest balancerende på klippeskråninger med bjerge i ryggen. Her er store oplevelser og masser af afslapning på de kridhvide sandstrande. Vi elsker selvfølgelig også vulkanøen Santorini med den smukke hvidkalkede by, du kender fra postkortene!

Øhop i Italien 

Italien er også et rigtigt godt bud, når vi taler om øhop i middelhavet! Går du og drømmer om at opleve Italiens smukke strande, så er et øhop mere end oplagt! Mange af øerne har utroligt smukke og idylliske sandstrande, dejlig natur og de smukkeste byer. 

Besøg for eksempel Capri, som kun ligger en kort sejltur fra Napoli og er kendt for at være en populær ferieø blandt berømthederne. Øen emmer af luksus, og du finder masser af butikker med luksusvarer og fine restauranter.  

Du kunne også besøge den charmerende og farvestrålende ø Procida, hvis havnefront er prydet af en masse smukke huse i alle regnbuens farver. Mellem husene snor sig små, hyggelige gader, som du kan bruge timevis på at gå på opdagelse i.

Savner du natur, så tag forbi øen Ischia, som er en af Italiens smukkeste natur-øerHer har både boet konger, prinser og adelige, men i dag er øen heldigvis tilgængelig for de fleste. Øen byder på et hav af oplevelser og smukke omgivelser. Ischia var allerede i romertiden kendt som et kursted, og i dag findes her nogle af Europas mest berømte mudderbade. Gør som romerne gjorde for mange år siden og forkæl dig selv med et eller flere af disse bade.   

Bestil dit næste øhop hos C&C Travel  

Vi hos C&C Travel elsker øhop i alle former og farver! Derfor har vi også sammensat en masse gode rejseforslag, så du kan få inspiration til at finde lige netop din favorit. Sammen med dig, skræddersyr vi rejsen ud fra dine ønsker, så du kan besøge lige de steder og strande, hvor du allerhelst vil slå dig ned i en solstol med en forfriskende kokosnød i hånden.  

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om de forskellige muligheder, og for at få et uforpligtende rejsetilbud på dit næste øhop. 

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af