Filippinerne

Malapascua

Gå tilbage

Rejser til Malapascua

Malapascua er en lillebitte paradis-ø, som er kendt for at være et af de bedste dykkersteder i Filippinerne! Du kan gå hele vejen rundt om øen på en enkelt formiddag - her er gode steder at spise, hyggelige strande, en dejlig, tilbagelænet stemning, og ikke alt for mange turister. Biler er forbudt på Malapascua, og musik kan kun spilles til kl. 22. - dog til kl. 01 i weekenden.

Der er kun en lille by på øen, der blev døbt af spanske skibsbrudne i 1500-tallet. Her findes en charmerende lille kirke, som huser den berømte Desamparados shrine - en lille trædukke, der har ry for at have reddet beboerne fra både brande og tsunamier. Ifølge legenden kan den ikke brænde, og den vokser efter sigende også.

Afslapning, badning, snorkling og dykning er de mest almindelige aktiviteter her. Malapascua er faktisk i top 5 over de bedste dykkerdestinationer i Filippinerne, fordi her næsten er garanti for at se rævehajer. Normalt lever de på meget dybt vand, men her ved øen kommer de sjældne hajer helt op til 15-20 meter for at blive renset af småfisk. Tag også på snorkelture i en båd, spis BBQ på en øde strand, eller brug en dag på at sejle til en af de omkringliggende øer.

Billeder

1 ud af 4
En haj i vandet ud for Malapascua
1 ud af 4
Smuk strand på Malapascua
1 ud af 4
Øhop i Filippinerne - Smuk strand på Malapascua
1 ud af 4
Koralrev ud for Malapascua

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Malapascua

Flere hoteller i Malapascua