Slap af på stranden på en badeferie

Strandferier med masser af badning er den helt rigtige måde at slappe af på! Og billedskønne strande findes jo rigtig mange steder i verden, så det er bare med at vælge og vrage. Du kan opleve alt fra de klassiske lyse strande til strande med mørkt vulkansand – andre steder er sandet så lyst, så du tror, at du kigger på et smukt postkort. Tag en pause fra hverdagen og kobl fra på den traditionelle måde med begge fødder i sandet, en drink i hånden eller et dyp i det turkisblå vand. 

Den klassiske badeferie er altid en succes! Du ved, hvad du skal – nemlig ingenting! Du skal bare ligge og tage imod solens stråler og plaske rundt i det lækre vand. Ingen kræver andet af dig end, at du slapper af og nyder livet. En badeferie behøver dog ikke være kedelig eller triviel – langt fra! Du kan tage på udflugter og opleve kultur eller på snorkletur i det smukke vand og få en masse oplevelser med i bagagen – det er helt op til dig! 

Nedenfor kan du få inspiration til din kommende afslapningsferie, hvad enten du vil dase i palmernes skygge med en god bog, eller du hellere vil ud at boltre dig i det lækre vand. Og husk, at du også kan opleve strande på en af vores mange rundrejser, hvor du også oplever spændende byer og smuk natur – eller hvad med at opleve flere lækre strande på et øhop 

Besøg Thailands paradisstrande 

Thailand er kendt for endeløse hvide sandstrande med vuggende palmer og turkisblåt vand, som sætter den helt perfekte scene for din badeferie. 

Det sydlige Thailand er populær for sine skønne strande, smukke øer og det dejlige turkisblå hav. Her kan du både få byer med internationale restauranter og fest og farver og små afsides øer med palmer, lokale fiskerestauranter og ikke meget andet. Og du kan selvfølgelig også få alt derimellem! 

Blandt vores favoritter til din badeferie i Thailand finder du KrabiKhao LakKoh Samet og Koh SamuiLandet har dog vildt mange smukke øer, så det kommer helt an på, hvad du ellers vil opleve – måske du vil kombinere de flotte, brede og kridhvide sandstrande med en vandretur i ny og næ? Eller en tur til byen? Det kan sagtens lade sig gøre i Thailand, og vi hjælper dig gerne med at finde lige den ø, der passer dig bedst. 

Det kan være rigtig svært at vælge lige ét enkelt sted i Thailand, fordi der jo er så mange fantastiske øer og strande! Derfor kan du også vælge at tage på et øhop, hvor du kommer rundt på flere af Thailands paradisøer og har mulighed for at finde din ultimative favoritstrand i landet! 

Badeferie i Filippinerne 

Filippinerne er verdensberømt for de smukke hvide sandstrande. Det er lidt mindre turistede end Thailands større strande, så du kan finde rigtig mange små urørte strande og øer, hvor du kan bruge hele dagen på at ligge og dase på stranden. 

BantayanFlower Island og Ticao Island er nogle af vores favoritøer til dig, der gerne vil bade på næsten øde strande i ægte bountystil. Men der er naturligvis mange flere. 

Filippinerne har også en del større strande, og her finder du masser af liv og glade dage og et bredt udvalg af restauranter, cafeer og barer lige i nærheden. 

El Nido kan du både finde øde bugte og hyggeligt strandliv og samtidig stå ansigt til ansigt med frodig jungle, knaldblå laguner og stejle kalkstensklipper. Panglao Island og Siquijor er nogle af vores favoritøer. På trods af Siquijors lille størrelse byder øen både på vandfald, kalkstensgrotter, rolige strande og god snorkling, så øen er perfekt, hvis du vil bo det samme sted, men stadig opleve lidt af det hele. 

Og så er der jo Boracay, hvor der er masser af barer og liv på en af Filippinernes smukkeste og mest berømte strande: White Beach. 

Badeferie i Malaysia 

Malaysiastrande er nogle af de smukkeste strande i verden, og det gør Malaysia til et rigtigt godt bud på, hvor du skal tage hen på din næste badeferie. Her finder du frodig natur, strande der strækker sig så langt øjet rækker og svajende palmer. 

Eoplagt sted at bade på Malaysia er øen Langkawi. Her finder du de smukkeste sandstrande og skøn omgivende natur, som virkelig bare oser af ø-stemning og strandferie for hele familien! Øens mest populære strand hedder Pantai Cengang Beach og er hele 2 kilometer lang.

Landets smukkeste strande finder du på øerne ud for kysten. Pangkor Island, Perhentian IslandsRedang Island og Tioman Island har alle krystalklart, turkisblåt vand og flotte, hvide strande. Her kan du dase hele dagen, bade i vandet eller måske snorkle rundt blandt fiskene 

Klassisk badeferie i Sri Lanka 

Trænger du til lidt badeferie med en drink i hånden og afslapning til lyden af bølgernes brusen, så er der masser af flotte strande i Sri Lanka. Nyd måske en skøn ayurveda-massage, nu du er her! Fælles for strandene er det gyldne sand, det blågrønne vand og de mange vuggende palmer – nogle er gode til surfing, og andre er gode til familieferier.  

En af de hyggeligste badebyer i Sri Lanka er Unawatuna, hvor du kan spise dejlig mad på gode restauranter ud til vandet. Selvom der kan være mange turister i Unawatuna, vil du stadig opleve glade mennesker og gode restauranter, der er kendt for at lave ægte srilankansk mad. Trincomalée er vores favoritstrand, hvis du rejser om sommeren. Se de 10 bedste strande i Sri Lanka her.

Anderledes badeferie i Cambodia 

Det er ingen hemmelighed at Cambodia er mest kendt for sin vilde historie, flotte ruiner og smukke natur og ikke så meget for sine strande – men det betyder ikke, at der ikke er nogle smukke sandstrande. 

Besøg fx øen Koh Rong, hvor strandene er virkelig flotteØen er meget lille, så du har ingen undskyldning for ikke at få badet, snorklet og nydt livet i stor stil her. 

Besøg Vietnams gyldne strande 

Strande er ikke det, Vietnam er mest kendt for, men en badeferie i Vietnam er nu ikke dårligt! Du vil opleve smukke strande, og du kan nyde vietnamesisk mad på restauranterne, der ligger lige ud til dem.

Ønsker du at kombinere badeferien med byliv, anbefaler vi den hyggelige by Hoi An. Vil du hellere have noget, der minder om Thailands strande, så er Con Dao en god mulighed. Con Dao er en samling øer, der ligger i Sydvietnam, hvor der kun er få turister. Ellers er der Vietnams største Ø, Phu Quoc, hvor du kan prøve både rolige strande og festlige strande med mange turister.

 

Tag vestpå til din badeferie  

På den anden side af Atlanterhavet gemmer sig masser af gode muligheder for at opleve sol, strand og smukt, blåt hav. Både Mellemamerika og Sydamerika har skønne strande, og vi kan hjælpe dig med at sammensætte lige præcis den badeferie, du går og drømmer om. I Syd- og Mellemamerika er oplevelsesrejser det mest populære, så selvom fx Costa Rica og Panama byder på masser af flotte rejser, så er det i højere grad naturen og stemningen, du skal tage hertil for!

Cuba, Mexico og Brasilien derimod har lækre strande, der er perfekt til badeferie!

Cuba  badeferie i Det Caribiske Hav 

Cuba ligger midt i Det Caribiske Hav og er kendt for sin spændende historie og farverige livsglæde! Derudover byder Cuba også på et hav af dejlige strande, som du finder rundt omkring på hele øen.  

Varadero er Cubas mest berømte strand, og her finder du kridhvidt puddersand, og det azurblå hav er blændende og giver dig lyst til at bade hele dagen lang. Du kan også besøge nogle af de små øer der ligger rundt om Cuba. De kaldes cayoer og har hvide strande, knaldblåt hav og palmer, så langt øjet rækker. Cayo Santa Maria og Cayo Coco er blandt vores favoritter! Er du ægte til bountystemning, så er det den lillebitte ø Cayo Levisa nær Viñales-dalen, du skal til. Her er kun et hotel, så du kan rigtig slappe af og komme helt ned i gear. Playa Jibacoa bliver også mere og mere populært her i C&C. Stranden er smuk, men den er særlig populær, fordi den ligger i overskuelig afstand fra Havana og derfor kan besøges ret let.

Tag på badeferie i Mexico 

Mexico er et stort og varieret land, og det er nok mest kendt for sin spændende kultur, krydrede mad og oldgamle historie. Men Mexico er faktisk slet ikke noget dårligt valg, hvis du vil på badeferie. Vi foreslår dog, at du også oplever nogle af de farvestrålende byer og de gamle ruiner også! Tulum er kendt for sin tilbagelænede hippieagtigstemning. Stranden er intet mindre end smuk, med sit hvide pulversand, svajende palmer og det turkise vand. Her er masser af gourmetrestauranter og trendy spisested, og priseren er deropad.

Playa del Carmen er en af de mest velbesøgte strandbyer Mexico. Her er en livlig atmosfære, for det er et af Mexicos hotteste steder, men du finder også gode rammer for familier på de lidt mere rolige dele af stranden.

Er du mere til ro og afslapning, så besøg Isla Mujeres, som kun er 8 km lang og 1,5 km bred. Tempoet er roligt og stemningen god. Her finder du et lille udvalg af restauranter og barer, men intet vildt natteliv og derfor masser af mulighed for at komme helt ned i gear! Vi er også rigtig glade for Puerto Morelos, hvor der udover stemning og strand er god snorkling og flotte omgivelser. 

Vores absolutte strandfavorit i Mexico er nok den lille bountyø Isla Holbox, der har det hvideste sand, turkisblåt vand, flamingolaguner, gader af sand og pastelfarvede huse. Her er simpelthen så hyggeligt, og alle bør opleve den gode stemning.

Badeferie i Brasilien – Buzios og Ilha Grande

Brasilien er det bedste land i Sydamerika at holde badeferie i. På den skønne ø Ilha Grande er der masser af dejlige gyldne strande med palmer og lokkende blåt vand, lige til at stikke tæerne i… Badebyerne oppe nordpå og Buzios tæt på Rio de Janeiro frister med dejlige sandstrande, skønt hav og gode fiskerestauranter.

 

C&C skræddersyr din badeferie

Vi kender de allerbedste strande i verden, og vi har 33 års erfaring i skræddersyede badeferier. Vi kender de hoteller og resorts, der passer til dine behov. Fortæl os dine ønsker, så skræddersyr vi den perfekte badeferie til dig!

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af