Badeferie i Thailand

Strandferier med masser af badning er den helt rigtige måde at slappe af på! Thailand er kendt for endeløse hvide sandstrande med vuggende palmer og turkisblåt vand, som sætter den helt perfekte scene for din badeferie. Særligt i vores vintermåneder kan du få en super badeferie i Thailand!  

 

Tag på badeferie i Thailand  

Det sydlige Thailand er kendt for sine skønne strande, smukke øer og det dejlige, turkisblå hav. Her kan du både få byer med internationale restauranter og fest og farver og små afsides øer med palmer, lokale fiskerestauranter og ikke meget andet. Og du kan selvfølgelig også få alt derimellem! 

Du kan enten dase på den samme strand hele ferien, eller du kan tage på øhop til flere forskellige små paradisøer. Hvis du vil bo på den samme strand, er vores favoritter de større strandbyer og øer KrabiKhao LakKoh Samet og Koh Samui. Her kan du nemlig både få liv og oplevelser. Du har masser af tid til at bade, få en afslappende massage på stranden og spis skøn thaimad. Brug dit dejlige resort som en fast base, hvor du kan slappe af, og tag så på udflugter herfra – måske ud i naturen eller til spændende naboøer. 

Mange elsker også Phuket, hvor der dog er en hel del flere turister og masser af gang i den. Men strandene er smukke, hotellerne lækre, og der er masser af aktiviteter, så ingen vil ikke komme til at kede sig. 

Der er selvfølgelig flere smukke øer, hvor du kan dase på stranden, så det kommer helt an på, hvad du ellers vil opleve. Stort set alle de smukke strande er flotte, brede og kridhvide, og du kan slappe af i timevis med den bog, du aldrig fik læst derhjemme.  

 

Strandferie for hele familien 

Det er perfekt at tage på familieferie eller barselsferie på en af Thailands børnevenlige strande.  

Slap af på den samme strand hele ferien og tag det hele i børnenes tempo. Du bor på et skønt resort eller hotel helt ud til vandet, så du kan nyde stranden, slappe af i skyggen fra palmerne og spise på lækre restauranter med stort udvalg af børnevenlig mad. Strandene er ofte brede og børnevenlige med lavt vand uden de store klipper og bølger, og langt de fleste hoteller har også skønne pool-områder med masser af liggestole. 

 

Udforsk Thailands spændende dyreliv under havoverfladen 

Hvis du skulle blive træt af at ligge på stranden og nyde solen, så lad dig plumpe ned under vandets overflade med maske og snorkelDer er flere godsteder, hvor du kan snorkle eller dykke i Thailand – men ofte kan du ikke snorkle ved de største strande.  

Tag måske på en udflugt til Similan Islands, der har smukke hvide strande, fantastisk turkisblåt vand og sjove klippeformationer. Hvis du er rigtig heldig, ser du både revhajer, rokker, havskildpadder, blæksprutter og klovnfiskMen der er altså også mulighed for at slappe lidt af på de dejlige strande. 

Koh Tao og øerne omkring Koh Tao er dét sted, du skal vælge at snorkle i sommerhalvåret. 

 

Oplev flere strande på et øhop 

Det kan være rigtig svært at vælge lige ét enkelt sted i Thailand, fordi der jo er så mange fantastiske øer og strande! Derfor kan du også vælge at tage på et øhop, hvor du kommer rundt på flere af Thailands paradisøer og har mulighed for at finde din ultimative favoritstrand i landet! 

 

Kombiner din badeferie i Thailand med en rundrejse 

Vi mener, at du oplever Thailand bedst på en rundrejse, der kombinerer natur, spændende byer og de lækre strande. På den måde oplever du lidt af det hele, og du slutter stadig af med dejlig afslapning på stranden. Det er meget forskelligt, hvordan folk vil opleve Thailand, og hvilke oplevelser de ønsker, og derfor skræddersyr vi din rejse til Thailand, præcis som du ønsker den!  

Ring til os og få tips, så tager vi en snak om din drømmerejse. Vi arrangerer alt det praktiske, så du bare kan læne dig tilbage og drømme. 

Badeferie i Thailand

Rejser til Thailand
Rejser til Thailand - Koh Samui
Snorkling i det klare vand
Den smukke strand
Smukke Koh Kradan
Rejser til Thailand
Find et plet på palmestranden og slå dig ned
Dejlige sandstrand
Koh Kood
En hængekøje på Koh Yao Noi

Hvorfor rejse med os?