Rejser til Phuket

Phuket er brede sandstrande fyldt med gæster fra hele verden, markeder, shoppingcentre, gadesælgere, restauranter, gadekøkkener, gøgl, barer, diskoteker, shows, thaiboksning, go-cart kørsel, golfbaner, vandland og meget meget mere.

Af strandene er Patong, Karon og Kata de største, og det er her, der er mest liv og glade dage. Foretrækker du mere ro, er strandene Surin, Nai Yang, Mai Khao og Kamala oplagte – her er lidt mere plads og lidt mere fredeligt, men du er stadigvæk tæt på det hele. Du kan selvfølgelig bruge din tid på stranden og på de mange aktiviteter, men du kan også tage på udflugter fra Phuket.

Du kan tage ud på vandet, enten til de små øer i Phang Nga Bugten eller ud for at dykke eller snokle. Mueang Phuket er øens kommercielle hovedstad, og byen er et skønt miks af nye og gamle bygninger og her er et rigtig godt natmarked. Du kan også tage på junglevandring eller en sejltur i nationalparken Khao Sok, besøge et rehabiliteringscenter for gibbonaber eller leje en scooter og køre rundt på de mindre veje og se det mindre turistede Thailand på egen hånd.

Billeder

Smukke Karon Beach
Bugten ved Kata Beach
Kata Beach
James Bond Island i Phang Nga Bugten
Phukets gamle bydel
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
En af Phukets gader

Hoteller i Phuket

Flere hoteller i Phuket