Thailand

Koh Yao

Gå tilbage

Rejser til Koh Yao

Koh Yao er en øgruppe der ligger ud for Phuket i Phang Nha-bugten, og som består af små, bjergrige øer med dejlige sandstrande og frodig jungle – rigtig paradisstemning og perfekt til en badeferie!

Den ene af hovedøerne hedder Koh Yao Yai, hvilket betyder ”lange, store ø”, og her ligger de fleste af C&C Travels hoteller. Øen er i stor udstrækning dækket af mangroveskov og har derfor et rigt dyre- og fugleliv. Du har blandt andet mulighed for at møde makakaber, næsehornsfugle, havørne og isfugle.

Tag på sejltur i den smukke bugt, kør på mountainbike i det grønne landskab, kig efter fugle og slap af på stranden. Det er en fed ø at køre rundt på enten på knallert eller cykel, og på vejen vil du komme igennem små, hyggelige landsbyer, hvor du kan se livet gå sin vante gang. Øboerne passer godt på deres øer, og her er pænt og rent alle vegne og en virkelig imødekommende atmosfære.

Du kan ikke købe alkohol i byerne, men du skal selvfølgelig ikke snydes for farvestrålende cocktails på dit resort. Koh Yao Noi er en mindre ø, hvilket navnet også antyder – Koh Yao Noi betyder nemlig ”lange, lille ø”. Her er også uberørt natur og få turister, og så er øen jo endnu mindre, så du har mere af den for dig selv.

Billeder

1 ud af 8
En hængekøje på Koh Yao Noi
1 ud af 8
Klart vand på Koh Yao Noi
1 ud af 8
Et kig ind på Koh Yao Yai
1 ud af 8
Smuk strand på Koh Yao Yai
1 ud af 8
Rejser til Thailand
1 ud af 8
Rejser til Thailand
1 ud af 8
Rejser til Thailand
1 ud af 8
Rejser til Thailand

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Koh Yao

Flere hoteller i Koh Yao