Mellemamerika

Okay, indrømmet – vi er lidt kreative med, hvilke lande der hører til Mellemamerika. Nogle af disse lande er måske i bogstavelig forstand ikke Mellemamerika, men de byder alle på den bestemte charme, som Mellemamerika er så kendt for. Vild natur, flotte byer og levn fra svundne civilisationer. Mellemamerika har dejlige lande i sig selv, og så ligger de alle i det centrale Amerika og er derfor nemme at kombinere på kryds og tværs.

Indenrigsflyvninger i Mellemamerika har udviklet sig utrolig meget de sidste år, flyrutenettet er blevet bedre, og priserne er faldet. Vi vil rigtig gerne give dig noget inspiration til rejser, som kombinerer flere lande. 

Kombinér Costa Rica og Panama

Costa Rica ligger lige midt mellem Panama og Nicaragua, og faktisk er det nemt for dig at opleve de tre lande på kryds og tværs.

Vores gæsters favoritkombination er Costa Rica og Panama, hvor du oplever den smukke natur i Costa Ricas nationalparker og tågeskov og kombinerer det med snorkling og kridhvide palmestrande i Panama. Og så har du selvfølgelig samtidig mulighed for at opleve den berømte Panamakanal.

Kombinér Costa Rica og Mexico

Kombinér Costa Ricas helt fantastiske natur og dyreliv med Mexicos spændende historiske pyramideruiner, farvestrålende byer og caribiske paradisstrande. Det er den perfekte kombination, hvis man vil opleve det bedste af Mellemamerika. Costa Ricas strande er mere vilde, og byerne er ikke så stemningsfulde som Mexicos.

Kombinér Panama og Colombia

Du kan faktisk også kombinere Panama og Colombia. Denne kombination byder på de store oplevelser i Panama med Panama-kanalen, vild natur og hængebroer i trætoppene og kulturelle oplevelser i Colombias smukke, farvestrålende byer, masser af kaffelandskaber. Og så får du selvfølgelig fantastiske sandstrande i begge lande!

Kombinér Mexico og Cuba

I Mexico kan du enten tage et smut til Guatemala, eller du kan kombinere den mexicanske tequila med et godt glas cubansk rom! Begge lande byder på fantastiske, caribiske sandstrande, men deres historie er vidt forskellig. I Cuba står den på nyere historie med revolutioner og store kampe, mens Mexico byder på ruiner i stor stil! Her finder du ruiner og pyramider fra både mayaerne og aztekerne, bl.a. det verdensberømte Chichen Itza, som er et De Syv Vidundere. Begge lande er fuld af stemning, farver, god musik og masser af livsglæde!

Rejser til Mellemamerika
Rejser til Mellemamerika
Rejser til Mellemamerika
Rejser til Mellemamerika
Rejser til Mellemamerika
Rejser til Mellemamerika
Rejser til Mellemamerika
Rejser til Mellemamerika
Rejser til Mellemamerika

Hvor skal du rejse hen?

Hos C&C Travel tilbyder vi rejser til følgende lande i Sydamerika:

Costa Rica rejser byder på helt vidunderlig natur, og her lever så mange sjældne dyr, at du lige så godt kan opgive at tælle dem. Udforsk øen i bedste Tarzanstil via gangbroer i trætoppene eller via kano langs de mange spændende floder. Kombinér fx Costa Rica med Panama og få lidt ekstra natur på din rejse!

Mexico er kendt for sin krydrede mad, syngende mariachier og adskillige lækre drinks med Tequila. Og så er det selvfølgelig her, du kan opleve ruiner, og de ligger side og om side med de farvestrålende byer og de caribiske strande. 

I Cuba står tiden stille! Glæd dig til at træde ind i 1950’ernes Havana, hvor gamle amerikanerbiler fylder gaderne. Gå på opdagelse i den gamle by eller følg i de spanske kolonisters fodspor, imens du udforsker øens kultur og historie, smukke strande og flotte natur. Det gamle Cuba venter på dig!