Få sved på panden i smukke omgivelser!

Snør vandreskoene, for nu er det af sted på ture med masser af aktiviteter!

Vil du på vandreferie i bjerge, jungle og smuk natur med masser af oplevelser? Vil du gå rundt i rismarkerne og møde lokale i småbitte landsbyer og gå på hængebroer i trætoppene i junglen? Er river rafting på vilde floder og zipline i regnskoven lige dig? Ligegyldigt om du er til adrenalinpumpende aktiviteter eller hellere vil udfordres med trekking i fantastiske omgivelser, så kan vi sammen skræddersy en aktiv rejse lige efter dit hoved. Se alle vores aktive rejser her og husk, at du altid kan købe endnu flere udflugter, hvis du bare ikke kan få aktiviteter nok!

 

De bedste vandreruter i verden

Nogle vandreruter er bare bedre end andre, og nogle er simpelthen verdens bedste! Her har du to af de mest berømte vandreruter i Sydamerika.

Inkatrail i Peru

Inkatrail er den mest kendte vandretur i Peru, og en enestående mulighed for dig, der – bogstavelig talt – gerne vil gå i inkaernes fodspor. Inkaerne havde et enormt netværk af veje, der krydsede store dele af Sydamerika både på langs og på tværs. På turen kommer du igennem fantastiske bjerglandskaber og frodige skyskove og forbi fascinerende inkaruiner. Du vil se græssende lamaer og alpakaer og masser af fugle som kolibrier og spurve. Efter flere dages hård men oplevelsesrig vandring, sluttes turen af på smukkeste vis med solopgangen over den hellige inkaby Machu Picchu – en helt uforglemmelig oplevelse!

Lost City i Colombia

Tag på en fire dages trekkingtur i Sierra Nevada bjergene ad den smukke og meget berømte vandrerute Lost City Trek. Du vandrer igennem junglen, langs floden, ad små bjergstier og forbi afsidesliggende kogi-landsbyer, og undervejs er det bare om at nyde den fantastiske natur. Du slutter ved Ciudad Perdida ”den glemte by”. Længe før spanierne kom til Colombia, var det tayronanerne, der boede her, og den mystiske ruinby var ikke kendt for offentligheden før 70’erne. Nu er den en berømt vandrerute, og udsigten ud over Ciudad Perdida er helt fantastisk!

 

De vildeste naturoplevelser på aktive ferier

Både Sydamerika og Asien er kendt for sin fantastiske natur, og der er store oplevelser at finde på aktive ferier.

Vandreferie i Patagonien

Området hen over det sydlige Chile og Argentina kaldes Patagonien, og naturen her er virkelig i verdensklasse. Denne kombi er for dig, der ønsker store naturoplevelser i storslået, råt bjerglandskab. Her kan du vandre på kæmpemæssige gletsjere, opleve enorme vægge af is, trekke i tårnhøje bjerge, udforske fantastiske vandreruter og se vicunaer og lysende turkisblå søer i Torres del Paine Nationalpark!

Vandreture på Galapagos

Galapagos består af en samling store og små frodige, grønne øer. På øerne vandrer du i de grønne bakker, der bølger sig gennem landskabet, på forrevne klipper, hvor dovne søløver daser i solen, forbi smukke strande med gyngende palmer – og så selvfølgelig til prægtige vulkaner og kratere. De mange fregatfugle sidder på klipperne og puster deres røde strubeposer ud, de blåfodede suler tripper rundt og ser ud som om, de fryser om fødderne, og de store skildpadder, der kan blive over 100 år, trasker rundt i ro og mag ved kysterne. Under vandet svømmer du rundt i en helt anden verden blandt farverige fisk og koraler, og hvis du er heldig, kan du svømme om kap med en skildpadde eller se søløverne fange et par fisk til frokost.

Udforsk Komodoøerne

På et eventyrligt og uforglemmeligt krydstogt på Indonesiens fantastiske Komodoøer venter dig en masse skønne oplevelser! Du sejler i Komodovaranernes land – og det kaldes det med god grund. Her vrimler det nemlig med de mystiske, hvæsende øgler, og der er en god chance for, at de støder på dem, når du vandrer på øerne. Naturen på øerne består af frodige skove, stejle skråninger og åbne sletter – og overalt har du smuk udsigt ud over det helt turkise vand! Du kan naturligvis også udforske grotter, slappe af på stranden og snorkle, bl.a. fra den lyserøde strand, der får sin farve efter røde koraller i vandet.

 

Aktiv rejse med vilde jungleoplevelser

Kan din aktive rejse ikke blive vild nok – så skal du måske have mere vild natur. Vi foreslår en aktiv ferie i junglen!

Hængebroer og vulkaner i Costa Rica

Tag på en aktiv rejse til Costa Ricas jungle. Oplev regnskovene oppefra eller nedefra, til fods eller i kano, hvor du sejler rundt omgivet af planter, blomster, frøer og fugle. I Monteverdes regnskove kan du gå på de lange gangbroer i trætopshøjde og se aber, farvestrålende papegøjer og tukaner tæt på, mens du spotter dyr under dig på jorden. Men den helt ægte Tarzan-måde at opleve regnskoven på er selvfølgelig i en zipline! Her flyver du simpelthen igennem junglen i en svævebane med vind i håret og sug i maven. En sjov og adrenalinsparkende oplevelse. Tag også på vandretur i junglen omkring Arenal og se flotte vandfald – og naturligvis Arenal-vulkanen.

Ziplines og dyreliv i Borneos jungle

På Borneo er naturen og dyrelivet i fokus, og på en vandretur i regnskoven, møder du både mangrover, stammefolk og de herlige orangutanger! Regnskoven i Danum Valley og Sukau Rainforest er også en stor oplevelse! Regnskovene er fulde af vandreruter og floder, og du kan komme helt tæt på naturen enten til fods eller i en båd op ad floden. Du kan også opleve regnskoven oppefra på nogle af de mange hængebroer, der forbinder træernes top, og det er altså en vild oplevelse at gå heroppe og kigge ned på regnskovens liv.

Det er også på Borneo, du finder Sydøstasiens højeste bjerg Mount Kínabalu. Her er det på med vandreskoene, for fra toppen har du en vild udsigt ud over et hav af hvide, tottede skyer, grønne bakker og forrevne bjergtinder

Aktiv rejse i Amazonas’ jungle

I Brasilien kan du vandre i Amazonas, hvor naturen har magten, og træerne synes at vokse ind i himmelen. En oplevelse, som din nabo med garanti ikke har prøvet, er et krydstogt på den mægtige Amazonflod, der snor sig igennem landskabet med sit net af småfloder dybt inde i regnskoven. Spot piratfisk og kaimaner i vandet, hold øje med tukaner og dovendyr i trætoppene, tag på vandreture i regnskov og besøg små landsbyer beboet af stammefolk.

Aktiv rundrejse med masser af action i Sri Lanka

Der er masser af muligheder for en aktiv ferie i Sri Lanka! Ved Løveklippen i Sigiriya kan du tage de gode sko på og vandre til toppen af den 200 meter høje klippe, hvor der blev opført et kæmpe palads for mere end 1.000 år siden. Tag også på en vandretur til Adam’s Peak. Midt om natten starter turen op ad det 2.243 meter høje bjerg, hvor der er 5.000 trin til toppen. Tusindvis af pilgrimme valfarter hertil hvert år for at bede, og den solopgang, du oplever heroppe fra toppen, er da også guddommeligt smuk. Du kan også vandre i Ellas bjerge, hvor udsigterne er fænomenale – her er ruter for alle. Ved Kitulgala floden kan du svømme, riverrafte, trekke gennem junglen, og køre på mountainbike forbi bananpalmer og gummitræer.

 

Aktiv ferie i Thailand

Tag på en ferie fuld af vandreture og flot natur i Thailand!

Khao Sok Nationalpark er den største – og efter vores mening også den flotteste – nationalpark i Sydthailand og består af frodig jungle, dybe kløfter og enorme kalkstensklipper – det perfekte sted til en frisk vandretur! Nyd naturen, tag på junglevandring eller tag turen i kajak rundt i den kæmpemæssige sø.

Chiang Mai er et godt udgangspunkt for aktive udflugter. Du kan fx tage på trekkingtur, hvor du vandrer gennem de grønne bjerge og overnatter i små landsbyer. Her er rismarker overalt, bjerge med flotte udsigter og spændende landsbyer, hvor du kan møde folk fra området. I Kanchanaburi finder du River Kwai og den berømte bro over floden. Det er et eventyrligt sted, der emmer af historie og legender, samtidig med at du bor midt ude i junglen. Tag på vandreture i junglen, sejl rundt på tømmerflåder og besøg stammelandsbyerne.

Soppong ligger i smukke omgivelser mellem bjerge og grønne skove. Her er jungle og store floder, og der findes mange huler og grotter med imponerende. Her overnatter du på homestay hos Pen, der kender området som sin egen baghave. Pen tager dig med ud at vandre i junglen eller på sejltur ned ad floden til den imponerende Tham Lod Cave. Du kan vandre med hende til en lokal landsby og overnatte privat hos en af landsbyens beboere.

 

Aktiv ferie i Vietnam

Vietnam byder også på masser af flot natur perfekt til en vandretur eller cykeltur.

Bjergene omkring Sapa byder på utrolige udsigter og nogle af landets smukkeste vandreture. Når solen falder på de dybgrønne bjerge, og du kan se risterrasseren bugte sig gennem landskabet, vil du glemme alt andet.

I det nordlige Vietnam finder du også Mai Chau, og de mere ukendte områder Pu Luong og Tam Coc nær Ninh Binh. Her er det rismarkerne, der er i fokus. De strækker sig milevidt i landskaberne, og du kan både cykle og vandre i naturen her. Her findes godt med vandreture i bjergene, der byder på flotte udsigter. Tam Coc er særligt kendt for Trang An floden, der snor sig igennem kalkstensbjergene. Det er virkelig flot og eventyrligt! Her vil du elske at være aktiv.

 

Vi skræddersyr din aktive rejse

I C&C kender vi de flotteste naturområder og de bedste vandreruter, og vi tilpasser rejsen, så den passer lige netop til dig. Ring eller skriv til os og få et uforpligtende tilbud.

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af