Malaysia

Mount Kinabalu

Gå tilbage

Rejser til Mount Kinabalu

Mount Kinabalu er et af Sydøstasiens højeste bjerge, som ligger i Kinabalu Nationalpark, der er med på UNESCOs verdensarvsliste. Bjerget er 4.095 meter højt og området omkring, bliver betegnet som et af verdens mest værdifulde biologiske centre. På vejen der hen, er det en god idé, at gøre et stop ved Nabalu market, for at købe frisk frugt mm.

Ved Kinabalu Park World Heritage Site, bør du besøge deres Education Center og bjerghave, hvor du kan gå en tur i det dejlig kølige bjerg-/skovområde og besøge bjerghaven, hvor der er 24 forskellige slags rododendron, 10 forskellige slags kødædende planter, ca. 1400 slags orkideer og mere end 600 slags bregner.

Hvis vejret tillader det, kan du tage på en gåtur på nogle af bjergstierne for at opleve bjergskoven.
 

Bestig Mount Kinabalu
Du kan også bestige bjerget. Så overnatter du i parkens hovedkvarter ved Kundasang, og bliver om morgenen kørt til Timpohon Gate, der ligger i 1800 meters højde. Du skal derfra lægge ud med et trek på 4-6 timer til bjerghytten hvor du skal overnatte. Glem ikke at kigge efter alle de skønne blomster og planter på vejen derop.

Indkvarteringen i bjerghytten er simpel – sovesals-stil uden varme og fælles bad/toilet med varmt vand. Næste dag starter du  kl 3 om morgenen, for at solopgangen kl 6 fra toppen af bjerget. Tag billede efter billede – er der noget så fantastisk som en solopgang i bjergene? Når solen er kommet helt op, er det tid til at gå hele vejen tilbage til parken.

Husk at medbring solcreme, toiletting, en hat, gode vandresko, vindjakke, håndklæde, vandtætte handsker, regnjakke, vandflaske og hovedpinetabletter i tilfælde af højdesyge.

Billeder

1 ud af 7
Rundrejse på Borneo
1 ud af 7
St. John Peak på Mount Kinabalu
1 ud af 7
Mount Kinabalu
1 ud af 7
Grønne bjerglandskaber på Mount Kinabalu
1 ud af 7
Den skønne natur!
1 ud af 7
Rejser til Malaysia
1 ud af 7
Mount Kinabalu i morgensol

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af