Rejser til Sydamerika

Sydamerika er et af de mest brogede kontinenter fuld af spændende oplevelser for enhver smag. På vores rejser til Sydamerika har vi både rejser til sneklædte gletsjere og varm ørken, til frodige regnskove og lange sandstrande, til kæmpemæssige storbyer og smukke nationalparker. Sydamerika har det hele, uanset om du ønsker at udforske regnskovens spændende dyreliv, komme helt tæt på den autentiske inkakultur eller gå på opdagelse i nogle af de mest spændende og unikke storbyer i verden.  

Rejser til Sydamerika – på kryds og tværs 

Vi siger gerne, at Sydamerika skal opleves på tværs af landegrænser. Derfor spørge vi ofte om de oplevelser, du gerne vil have, frem for de lande du gerne vil til. Indenrigsflyvninger i Sydamerika har udviklet sig utrolig meget de sidste år, flyrutenettet er blevet bedre, og priserne er faldet. Vi vil rigtig gerne give dig noget inspiration til rejser, som kombinerer flere lande. 

Kombiner Chile og Argentina

Området hen over det sydlige Chile og Argentina kaldes Patagonien, og det er et område, du ikke må snyde dig selv for at opleve. Denne kombi er for dig, der ønsker store naturoplevelser i storslået, råt bjerglandskab. Her oplever du kæmpemæssige gletsjere, enorme vægge af is, tårnhøje bjerge, fantastiske vandreruter, vicunaer og lysende turkisblå søer i Torres del Paine Nationalpark!

Du kan også tage til den nordlige del af begge lande og opleve frodig regnskov og vineventyr. Her er Iguazu vandfaldenes buldrende vandmasser et must see, og derefter står den på vinmarker med en overnatning på en vingård og selvfølgelig smagsprøver på god vin – med saftige bøffer som tilbehør!

Tag evt. også et smut til landenes hovedstæder og få kulturelle oplevelser for alle pengene med tango og gadekunst i Buenos Aires og Santiago de Chile, der ligger omgivet af bjerge.

Kombinér Argentina og Brasilien 

Du skal kombinere Brasilien og Argentina, hvis du ønsker store oplevelser, seværdigheder og natur med afslutning på en lækker strand. Her kan du fokusere lidt mere på byoplevelserne som fx Buenos Aires og Rio de Janeiro – og det er jo oplagt at besøge det fantastiske Iguazu vandfald både fra den argentinske og brasilianske side. Argentina har ingen nævneværdige strande, så hvis du ønsker strandferie i Sydamerika, så skal du også et smut til Brasilien. Fx til den populære ferieby Buzios.

En rejse til Argentina og Brasilien er altså en god blanding af samba og tango – god vin, lækre strande, Amazonas og herlige sydamerikanere med åbne arme!

Kombinér Colombia og Ecuador 

Vi kan også godt lide at kombinere Colombias dødflotte natur og smukke, smukke kolonitidsbyer med Ecuadors indianske charme. Det er en god måde at få lidt caribiske strande koblet til dit Ecuador-eventyr! Måske vil du endda gøre rejsen endnu vildere med et besøg til Galapagos? 

Kombinér Peru med Colombia eller Galapagos 

Den ultimative rejse – hvis du spørger os – er en rejse til Peru og Ecuador, hvor du oplever både Machu Pícchu og Galapagos på én og samme rejse. To helt vilde og meget forskellige naturfænomener som de færreste har oplevet. Det er helt klart vores mest imponerende rundrejse, og du får de største og flotteste oplevelser, du kunne drømme om. Peru kan i det hele taget let kombineres med Colombia, Bolivia eller Ecuador

Kombinér også Colombia og Peru, hvis du vil have flere indianermarkeder og inkakultur. På den måde får du både oplevet Tayrona-indianere og Inka-folket, og så er det selvfølgelig oplagt med en tur til Machu Picchu!   

Rejser til Sydamerika
Rejser til Sydamerika
Rejser til Sydamerika
Rejser til Sydamerika
Rejser til Sydamerika
Rejser til Sydamerika
Rejser til Sydamerika
Rejser til Sydamerika

Hvor skal du rejse hen?

Hos C&C Travel tilbyder vi rejser til følgende lande i Sydamerika:

Argentina er tangoens hjemland! Glæd dig til at svinge hofterne og mærke den latinske lidenskab på egen krop. Eller glæd dig til at sætte tænderne i de saftigste og største bøffer du nogensinde har set! Argentina har masser af oplevelser, der venter på dig!  

Bolivia er et af Sydamerikas mest rå og rustikke lande. Glæd dig til at gå på opdagelse i Sydamerikas smukkeste og uberørte natur og oplev den berømte Uyuni Saltørken! Snyd ikke dig selv for dette skønne land!  

Brasilien er Sydamerikas største land og et af de mest imponerede. Dans samba i Rios gader, slå dig løs til verdens største karneval eller tag på oplevelse i den brasilianske regnskov. Og du kan såmænd også slappe af på dejlige strande efterfølgende. Brasilien er fuld af eventyr! 

Chile byder på fantastiske oplevelser og helt imponerende vild natur med forrevne klipper og krystalblå søer. Her kan du opleve månelandskaber, laguner fulde af lyserøde flamingoer, lamaer i massevis og sprudlende gejsere, hvorimod Påskeøen er fuld af mysterier! 

Colombia er et rejsemål fuld af sanse- og smagsindtryk. Fra den mest velsmagende kaffe du kan finde, til skøn natur og endnu hyggeligere byer. Pablo Escobars tid er for længst ovre – det har aldrig været bedre at besøge smukke Colombia. Det er et knaldhamrende godt rejseland! 

Ecuador ligger ved Ækvator, og du kommer altså bogstaveligt talt til verdens midte”Udover at være hjemsted for smuk natur, flotte byer og spændende indianermarkeder, så er det også her, du finder de helt unikke Galapagos øer, som du helt bestemt bør opleve.  

Peru er inkaernes land. Oplev et af verdens syv vidundere i form af unikke Machu Picchu. Udforsk de mange små byer og kom helt tæt på den gamle inkakultur. En rejse til Peru er en rejse du aldrig vil glemme.