Rejser til Sydamerika

Sydamerika er et af de mest brogede kontinenter fuld af spændende oplevelser for enhver smag. På vores rejser til Sydamerika har vi både rejser til sneklædte gletsjere og varm ørken, til frodige regnskove og lange sandstrande, til kæmpemæssige storbyer og smukke nationalparker. Sydamerika har det hele, uanset om du ønsker at udforske regnskovens spændende dyreliv, komme helt tæt på den autentiske inkakultur eller gå på opdagelse i nogle af de mest spændende og unikke storbyer i verden.  

Argentina er tangoens hjemland! Glæd dig til at svinge hofterne og mærke den latinske lidenskab på egen krop. Eller glæd dig til at sætte tænderne i de saftigste og største bøffer du nogensinde har set! Argentina har masser af oplevelser, der venter på dig!  

Bolivia er et af Sydamerikas mest rå og rustikke lande. Glæd dig til at gå på opdagelse i Sydamerikas smukkeste og uberørte natur og oplev den berømte Uyuni Saltørken! Snyd ikke dig selv for dette skønne land!  

Brasilien er Sydamerikas største land og et af de mest imponerede. Dans samba i Rios gader, slå dig løs til verdens største karneval eller tag på oplevelse i den brasilianske regnskov. Og du kan såmænd også slappe af på dejlige strande efterfølgende. Brasilien er fuld af eventyr! 

Rejser til Chile byder på fantastiske oplevelser og helt imponerende vild natur med forrevne klipper og krystalblå søer. Her kan du opleve månelandskaber, laguner fulde af lyserøde flamingoer, lamaer i massevis og sprudlende gejsere, hvorimod Påskeøen er fuld af mysterier! 

Colombia er et rejsemål fuld af sanse- og smagsindtryk. Fra den mest velsmagende kaffe du kan finde, til skøn natur og endnu hyggeligere byer. Pablo Escobars tid er for længst ovre – det har aldrig været bedre at besøge smukke Colombia. Det er et knaldhamrende godt rejseland! 

Ecuador ligger ved Ækvator, og du kommer altså bogstaveligt talt til verdens midte”Udover at være hjemsted for smuk natur, flotte byer og spændende indianermarkeder, så er det også her, du finder de helt unikke Galapagos øer, som du helt bestemt bør opleve.  

Peru er inkaernes land. Oplev et af verdens syv vidundere i form af unikke Machu Picchu. Udforsk de mange små byer og kom helt tæt på den gamle inkakultur. En rejse til Peru er en rejse du aldrig vil glemme.  

 

Rejser til Sydamerika – på kryds og tværs 

Vi siger gerne, at Sydamerika skal opleves på tværs af landegrænser. Derfor spørge vi ofte om de oplevelser, du gerne vil have, frem for de lande du gerne vil til. Indenrigsflyvninger i Sydamerika har udviklet sig utrolig meget de sidste år, flyrutenettet er blevet bedre og priserne er faldet. Vi vil rigtig gerne give dig noget inspiration til rejser, som kombinerer flere lande. 

Rejser til Patagonien 

Området hen over det sydlige Chile og Argentina kaldes Patagonien, og det er et område, du ikke må snyde dig selv for at opleve. Denne kombi er for dig, der ønsker store naturoplevelser i storslået, råt bjerglandskab. Du kan også tage til den nordlige del af begge lande og opleve Iguazu, regnskov og vinmarker med en overnatning på en vingård. 

Kombinér Argentina og Brasilien 

En helt anderledes oplevelse får du, når du kombinerer Argentina og Brasilien. Her kan du fokusere lidt mere på byoplevelserne som fx Buenos Aires og Rio de Janeiro – og det er jo oplagt at besøge det fantastiske Iguazu vandfald både fra den argentinske og brasilianske side. Og så byder Brasilien jo samtidig på strandeventyr ikke langt fra Rio de Janeiro, så det er en oplagt mulighed at slutte af med sand mellem tæerne. 

Kombinér Colombia og Ecuador 

Vi kan også godt lide at kombinere Colombias dødflotte natur og smukke, smukke kolonitidsstemning med Ecuadors indianske charme. Det er også en god måde at få lidt caribiske strande koblet til dit Ecuador-eventyr! Måske vil du endda gøre rejsen endnu vildere med et besøg til Galapagos? 

Kombinér Peru og Galapagos 

Vores allervildeste rejse er altså en kombination af Peru og Galapagos. Her får du to af de mest storslåede oplevelser, du kan forestille dig – nemlig Machu Picchu og Galapagos’ sjældne dyreliv. Peru kan også let kombineres med Colombia, Bolivia eller Ecuador. 

Rejser til Sydamerika
Rejser til Sydamerika
Rejser til Sydamerika
Rejser til Sydamerika
Rejser til Sydamerika
Rejser til Sydamerika
Rejser til Sydamerika
Rejser til Sydamerika