Rejser til Sydamerika – på kryds og tværs 

Sydamerika er et af de mest brogede kontinenter fuld af spændende oplevelser for enhver smag. På vores rejser til Sydamerika har vi både rejser til sneklædte gletsjere og varm ørken, til frodige regnskove og lange sandstrande, til kæmpemæssige storbyer og smukke nationalparker. Sydamerika har det hele, uanset om du ønsker at udforske regnskovens spændende dyreliv, komme helt tæt på den autentiske inkakultur eller gå på opdagelse i nogle af de mest spændende og unikke storbyer i verden.  

Vi siger gerne, at Sydamerika skal opleves på tværs af landegrænser. Derfor spørger vi ofte om de oplevelser, du gerne vil have, frem for de lande du gerne vil til. Indenrigsflyvninger i Sydamerika har udviklet sig utrolig meget de sidste år, flyrutenettet er blevet bedre, og priserne er faldet. Derfor vil vi rigtig gerne inspirere dig til at rejse til flere lande på en rundrejse i Sydamerika.

Vores lande i Sydamerika

Rejser til Sydamerika
Rejser til Sydamerika
Rejser til Sydamerika
Rejser til Sydamerika
Rejser til Sydamerika
Rejser til Sydamerika
Rejser til Sydamerika
Rejser til Sydamerika

Hvor skal du rejse hen i Sydamerika?

Hos C&C Travel tilbyder vi rejser til følgende lande i Sydamerika:

Argentina er tangoens hjemland! Glæd dig til at svinge hofterne og mærke den latinske lidenskab på egen krop. Eller glæd dig til at sætte tænderne i de saftigste og største bøffer du nogensinde har set! Argentina har masser af oplevelser, der venter på dig!    

Brasilien er Sydamerikas største land og et af de mest imponerede. Dans samba i Rios gader, slå dig løs til verdens største karneval eller tag på oplevelse i den brasilianske regnskov. Og du kan såmænd også slappe af på dejlige strande efterfølgende. Brasilien er fuld af eventyr! 

Chile byder på fantastiske oplevelser og helt imponerende vild natur med forrevne klipper og krystalblå søer. Her kan du opleve månelandskaber, laguner fulde af lyserøde flamingoer, lamaer i massevis og sprudlende gejsere, hvorimod Påskeøen er fuld af mysterier! 

Colombia er et rejsemål fuld af sanse- og smagsindtryk. Fra den mest velsmagende kaffe du kan finde, til skøn natur og endnu hyggeligere byer. Pablo Escobars tid er for længst ovre – det har aldrig været bedre at besøge smukke Colombia. Det er et knaldhamrende godt rejseland! 

Ecuador ligger ved Ækvator, og du kommer altså bogstaveligt talt til verdens midte”Udover at være hjemsted for smuk natur, flotte byer og spændende farvestrålende markeder, så er det også her, du finder de helt unikke Galapagos øer, som du helt bestemt bør opleve.  

Peru er inkaernes land. Oplev et af verdens syv vidundere i form af unikke Machu Picchu. Udforsk de mange små byer og kom helt tæt på den gamle inkakultur. En rejse til Peru er en rejse du aldrig vil glemme.