Colombia

Cartagena

Rejser til Cartagena

Cartagena er en smuk og eventyrlig by fuld af romantik og legender. Byen blev grundlagt 1533 af Pedro de Heredia, og her er en smuk gammel bydel med bymur og mange historiske pladser. Det er virkelig betagende at gå rundt i de farvestrålende gader og se den gamle bydel eller besøge markedet, hvor du udelukkende kan købe ting til den søde tand.

Her er også et bohemeagtigt Getsemaní område, hvor du kan gå rundt og købe friskpresset juice fra en gadesælger på vejen, og særligt om aftenen liver Holy Trinity pladsen op med dans og glæde. Sæt dig og nyd stemningen. Hvis du vil have mere dans og musik, bør du besøge Café Havana en aften efter kl. 22, der står den nemlig på salsarytmer. Du kan også besøge Cartagena Gold Museum, Inquisition paladset og Las Bóvadas, der er del af den gamle bymur og var originalt en fangekælder. Byen har masser af biblioteker, blandt andet Bartolomé Calvo biblioteket, der blev bygget i 1843, og se også Heredia teateret, der åbnede i 1911 og er inspireret af Teatro Tacón i Havana.

Lidt uden for den gamle bydel ligger fortet San Felipe de Barajas, der blev bygget af spanierne i 1536, da pirater, briter og franskmænd begyndte at angribe byen fra landsiden. Du får en smuk udsigt over byen fra La Popa bakken og kan drømme dig 500 år tilbage. Stemningen, seværdighederne og de dejlige mennesker er grunden til, at du tager hertil. Ja, og der er selvfølgelig også udmærkede sorte strande, men i dette tilfælde er det de mindste at stedets attraktioner.

Hvis du vil have strand, kan du tage til bystranden i den gamle bydel, men Playa Blanca, der ligger 20 min væk i båd, er et klart bedre bud til en dejlig stranddag. Du kan også tage på en heldags udflugt til Isla del Rosario. Tag også en tur ud og se området La Boquilla og sejl rundt i mangroven mellem de mange mangrovetræer. Det er en hyggelig tur, hvor du kan hilse på de lokale fiskere og se lokal dans.

Vi er ikke de eneste, der har forelsket os i Cartagena, og derfor deler du byen med en masse andre turister og gadesælgere.

Billeder

Rejser til Colombia
Rejser til Colombia
Rejser til Colombia
Rejser til Colombia
Rejser til Colombia
Rejser til Colombia
Rejser til Colombia
Rejser til Colombia
Rejser til Colombia
Rejser til Colombia
Rejser til Colombia
Rejser til Colombia

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Cartagena

Flere hoteller i Cartagena

Oplevelser