Om C&C Travel

Vi har skræddersyet rejser i 35 år, så hos os er du i gode hænder. Vi sælger ikke bare rejser – vi indfrier drømme – og vi skræddersyr din drømmerejse, præcis som du vil have den.

Vi tror helt grundlæggende på, at det er godt at rejse ud og møde verden. Vi ser rejser som et møde  mellem mennesker, og når mennesker mødes opstår der en forståelse, som bygger bro mellem forskelligheder.

C&C Travel blev grundlagt i 1988 og har siden da solgt rejser til glæde for vores mange gæster og folk i de lande, som vores gæster tager til. Vi holder til på Ragnagade 7 på Østerbro og Ryesgade 27 i Aarhus. Her skræddersyr vi drømmerejser efter den enkelte gæsts ønsker.

Bæredygtighed i C&C Travel

C&C Travel sælger rejser for at gøre en forskel i verden. Det er vores eksistensberettigelse. Vi vil gøre verden til et bedre sted ved at sende folk ud at rejse. Derfor arbejder vi med FNs verdensmål.

Vi har udvalgt fire mål, som passer med de områder, hvor vores rejser sætter de største aftryk.

Læs meget mere om vores bæredygtighedsprofil og C&C’s verdensmål her!

Bæredygtige rejser - Bæredygtigt rejsebureau - C&C Travel

 

Dyrevelfærd i C&C Travel

C&C Travel er på World Animal Protections liste over dyrevenlige rejseselskaber. Vi har fokus på dyrevelfærd i turistindustrien og vil bidrage til ansvarlig turisme, der både beskytter dyr, lokalbefolkningen, miljøet og de rejsende. Læs vores dyrevelfærdspolitik her!

Vores manifest

C&C Travels motto er ‘Rejser med et menneskeligt ansigt’, og vores arbejde tager udgangspunkt i et stærkt manifest, som vi gør vores bedste for at efterleve hver dag, en klar vision og nogle grundlæggende værdier, der følger os trofast i hverdagen.

Vi tror helt grundlæggende på, at det er godt at rejse ud og møde verden. Vi tror på, at når mennesker mødes, bidrager det til en større forståelse, som bygger bro mellem forskelligheder. Vi vil derfor skabe rejser med et menneskeligt ansigt.

Vi bygger rejserne på åbenhed og med ønsket om, at de også beriger de mennesker, du møder på din vej. Vi gør en forskel i det enkelte møde og i den enkelte rejse ved at tage ansvar og være tæt på. Vi ønsker at være noget for andre end os selv.

Arbejder du her, får du en hverdag og et fællesskab, som bygger på tillid. En hverdag hvor vi bruger vores forskelligheder og er ærlige, også når det er svært. En hverdag hvor vi alle tager et ansvar og er ambitiøse i alt, hvad vi gør. Derfor gør vi det bedst.

Som kunde hos os skal du altid føle dig velkommen. Har du været her før, genkender vi dig, og er det første gang, du er her, er vi nysgerrige. Rejsen starter altid med din drøm. For din rejse er din egen, kompetencen er vores, og sammen gør vi rejsedrømme til virkelighed. Vi lykkes, når din rejse lykkes.

Vi skaber rejser, hvor mennesker møder mennesker i øjenhøjde. Vi skræddersyr dem derfor sammen med lokale partnere. Partnere som vi vælger ud fra præmissen om, at lokal vækst er bæredygtig vækst.

Det er her fra, vi kigger ud i verden, bygger fremtidens rejsebureau og skaber rejser med et menneskeligt ansigt.

Velkommen!

C&C's vision

Essensen af vores manifest kan koges ned til én sætning:
Vi vil skabe rejser med et menneskeligt ansigt og derved skabe større forståelse for forskellighed.

C&C's værdier

I C&C Travel arbejder vi ud fra et fundament af værdier både i forhold til hinanden, vores kunder og omverdenen.

Værdierne lyder:

  • Ansvar
  • Ambitiøs
  • Fællesskab
  • Tillid

C&C's koncept - skræddersyede rejser

Det er din rejse, dine drømme og dine ønsker, det handler om. Vi hjælper dig blot med at gøre dem til virkelighed!

Når du tager kontakt til os, snakker vi sammen. Du fortæller os, hvad du ønsker at opleve på din rejse. Vi kender vores destinationer rigtig godt, så vi kommer med gode råd, deler ud af den viden, vi har, og spørger ind til dine ønsker. Måske er der nogle ting, du endnu ikke har tænkt på, som vi kan byde ind med.

Vi har ekspertviden, gode kontakter til flyselskaber, hoteller og agenter i alle landene – men drømmene, de er dine! Udgangspunktet for at skabe netop din drømmerejse bunder i en snak, og det er her, vi i fællesskab skræddersyr din rejse.

Når vi er færdige med at snakke, ordner vi alt det praktiske og sender dig et tilbud på rejsen. Tilbuddet kan du gå og tænke lidt over – det er helt uforpligtende. Vi kan også sagtens ændre nogle ting, hvis du har fået nye idéer.

Det er først, når du synes, at rejsen er præcis, som den skal være, at vi er tilfredse. Men arbejdet slutter selvfølgelig ikke her – for nu skal vi føre rejsen ud i livet. Det sker også med løbende samtaler.

Resultatet bliver ét styk skræddersyet drømmerejse med dig selv som designer og os som skræddere.

Hvorfor rejse med os?