Om C&C Travel

Vi har skræddersyet rejser i 30 år, så hos os er du i gode hænder. Vi sælger ikke bare rejser – vi indfrier drømme – og vi skræddersyr din drømmerejse, præcis som du vil have den.

Vi tror helt grundlæggende på, at det er godt at rejse ud og møde verden. Vi ser rejser som et møde  mellem mennesker, og når mennesker mødes opstår der en forståelse, som bygger bro mellem forskelligheder.

C&C Travel blev grundlagt i 1988 og har siden da solgt rejser til glæde for vores mange gæster og folk i de lande, som vores gæster tager til. Vi holder til på Ragnagade 7 på Østerbro, og her skræddersyr vi drømmerejser efter den enkelte gæsts ønsker.

C&C Travels 3 spor

C&C Travel sælger rejser for at gøre en forskel i verden. Det er vores eksistensberettigelse. Vi vil gøre verden til et bedre sted ved at sende folk ud at rejse.

Det gør vi helt konkret på følgende tre måder:

  • 1. Menneskeligt ansigt

Vi vil skabe en større forståelse for forskellighed. Det spor kalder vi “rejser med et menneskeligt ansigt”. Vi tror nemlig på, at det er godt at rejse ud i verden, og vi ser rejser som et møde mellem mennesker. Når vi rejser ud i verden, opstår muligheden for nye møder, nye bekendtskaber og måske endda nye venskaber.

  • 2. Bæredygtig vækst

Vi vil skabe bæredygtig vækst. Vores rejser skal sikre jobs og indtægt til mennesker i de lande, vi sender gæster til. Vi følger 10 bud, der skal sikre, at vores rejser er så bæredygtige som muligt, og vi har blandt andet stort fokus på at vælge lokalejede hoteller og have lokale samarbejdspartnere, så pengene bliver i landet.

  • 3. C&C Hjælpeprogrammer

Vi har udviklingsprojekter i mange af de lande, vi sender rejsende til. Fx donerer vi penge til vandrensningsanlæg på thailandske skolebørn, vi støtter en organisation med fokus på gadebørn og -unge i Vietnam, og vi deler hvert år mad og geder ud i Filippinerne. Gennem vores forening C&C Hjælpeprogrammer giver vores gæster omkring 500.000 hvert år, og med C&C Travels eget bidrag ender beløbet på 1.000.000 kr. Vi søger også fonde. Senest har CISU doneret 100.000 til vores projekt i Vietnam.

Læs mere om hver måde ved at klikke på billederne herunder:

Menneskelige rejser - C&C Travel      Bæredygtige rejser - C&C Travel      C&C Hjælpeprogrammer - C&C Travel

C&C’s Manifest

C&C Travels motto er ‘Rejser med et menneskeligt ansigt’, og vores arbejde tager udgangspunkt i et stærkt manifest, som vi gør vores bedste for at efterleve hver dag, en klar vision og nogle grundlæggende værdier, der følger os trofast i hverdagen.

Vi tror helt grundlæggende på, at det er godt at rejse ud og møde verden. Vi tror på, at når mennesker mødes, bidrager det til en større forståelse, som bygger bro mellem forskelligheder. Vi vil derfor skabe rejser med et menneskeligt ansigt.

Vi bygger rejserne på åbenhed og med ønsket om, at de også beriger de mennesker, du møder på din vej. Vi gør en forskel i det enkelte møde og i den enkelte rejse ved at tage ansvar og være tæt på. Vi ønsker at være noget for andre end os selv.

Arbejder du her, får du en hverdag og et fællesskab, som bygger på tillid. En hverdag hvor vi bruger vores forskelligheder og er ærlige, også når det er svært. En hverdag hvor vi alle tager et ansvar og er ambitiøse i alt, hvad vi gør. Derfor gør vi det bedst.

Som kunde hos os skal du altid føle dig velkommen. Har du været her før, genkender vi dig, og er det første gang, du er her, er vi nysgerrige. Rejsen starter altid med din drøm. For din rejse er din egen, kompetencen er vores, og sammen gør vi rejsedrømme til virkelighed. Vi lykkes, når din rejse lykkes.

Vi skaber rejser, hvor mennesker møder mennesker i øjenhøjde. Vi skræddersyr dem derfor sammen med lokale partnere. Partnere som vi vælger ud fra præmissen om, at lokal vækst er bæredygtig vækst.

Det er her fra, vi kigger ud i verden, bygger fremtidens rejsebureau og skaber rejser med et menneskeligt ansigt.

Velkommen!

C&C's vision

Essensen af vores manifest kan koges ned til én sætning:
Vi vil skabe rejser med et menneskeligt ansigt og derved skabe større forståelse for forskellighed.

C&C's værdier

I C&C Travel arbejder vi ud fra et fundament af værdier både i forhold til hinanden, vores kunder og omverdenen.

Værdierne lyder:

  • Ansvar
  • Ambitiøs
  • Fællesskab
  • Tillid

C&C's koncept - skræddersyede rejser

Det er din rejse, dine drømme og dine ønsker, det handler om. Vi hjælper dig blot med at gøre dem til virkelighed!

Når du tager kontakt til os, snakker vi sammen. Du fortæller os, hvad du ønsker at opleve på din rejse. Vi kender vores destinationer rigtig godt, så vi kommer med gode råd, deler ud af den viden, vi har, og spørger ind til dine ønsker. Måske er der nogle ting, du endnu ikke har tænkt på, som vi kan byde ind med.

Vi har ekspertviden, gode kontakter til flyselskaber, hoteller og agenter i alle landene – men drømmene, de er dine! Udgangspunktet for at skabe netop din drømmerejse bunder i en snak, og det er her, vi i fællesskab skræddersyr din rejse.

Når vi er færdige med at snakke, ordner vi alt det praktiske og sender dig et tilbud på rejsen. Tilbuddet kan du gå og tænke lidt over – det er helt uforpligtende. Vi kan også sagtens ændre nogle ting, hvis du har fået nye idéer.

Det er først, når du synes, at rejsen er præcis, som den skal være, at vi er tilfredse. Men arbejdet slutter selvfølgelig ikke her – for nu skal vi føre rejsen ud i livet. Det sker også med løbende samtaler.

Resultatet bliver ét styk skræddersyet drømmerejse med dig selv som designer og os som skræddere.

Hvorfor rejse med os?