Vi har skræddersyet rejser i 30 år, så hos os er du i gode hænder. Vi sælger ikke bare rejser – vi indfrier drømme – og vi skræddersyr din drømmerejse, præcis som du vil have den.

Vi tror helt grundlæggende på, at det er godt at rejse ud og møde verden. Vi ser rejser som et møde  mellem mennesker, og når mennesker mødes opstår  der en forståelse, som bygger bro mellem forskelligheder.

C&C Travel blev grundlagt i 1988 og har siden da solgt rejser til glæde for vores mange gæster og folk i de lande, som vores gæster tager til. Vi holder til på Høffdingsvej i Valby, og her skræddersyr vi drømmerejser efter den enkelte gæsts ønsker.

C&C Travels motto er ‘Rejser med et menneskeligt ansigt’, og vores arbejde tager udgangspunkt i et stærkt manifest, som vi gør vores bedste for at efterleve hver dag, en klar vision og nogle grundlæggende værdier, der følger os trofast i hverdagen.

 

C&C’s Manifest

Vi tror helt grundlæggende på, at det er godt at rejse ud og møde verden. Vi tror på, at når mennesker mødes, bidrager det til en større forståelse, som bygger bro mellem forskelligheder. Vi vil derfor skabe rejser med et menneskeligt ansigt.

Vi bygger rejserne på åbenhed og med ønsket om, at de også beriger de mennesker, du møder på din vej. Vi gør en forskel i det enkelte møde og i den enkelte rejse ved at tage ansvar og være tæt på. Vi ønsker at være noget for andre end os selv.

Arbejder du her, får du en hverdag og et fællesskab, som bygger på tillid. En hverdag hvor vi bruger vores forskelligheder og er ærlige, også når det er svært. En hverdag hvor vi alle tager et ansvar og er ambitiøse i alt, hvad vi gør. Derfor gør vi det bedst.

Som kunde hos os skal du altid føle dig velkommen. Har du været her før, genkender vi dig, og er det første gang, du er her, er vi nysgerrige. Rejsen starter altid med din drøm. For din rejse er din egen, kompetencen er vores, og sammen gør vi rejsedrømme til virkelighed. Vi lykkes, når din rejse lykkes.

Vi skaber rejser, hvor mennesker møder mennesker i øjenhøjde. Vi skræddersyr dem derfor sammen med lokale partnere. Partnere som vi vælger ud fra præmissen om, at lokal vækst er bæredygtig vækst.

Det er her fra, vi kigger ud i verden, bygger fremtidens rejsebureau og skaber rejser med et menneskeligt ansigt.

Velkommen!

 

C&C’s vision

Essensen af vores manifest kan koges ned til én sætning:
Vi vil skabe rejser med et menneskeligt ansigt og derved skabe større forståelse for forskellighed.

 

C&C’s værdier

I C&C Travel arbejder vi ud fra et fundament af værdier både i forhold til hinanden, vores kunder og omverdenen.

Værdierne lyder:

  • Ansvar
  • Ambitiøs
  • Fællesskab
  • Tillid

 

Skræddersyede rejser

Det er din rejse, dine drømme og dine ønsker, det handler om. Vi hjælper dig blot med at gøre dem til virkelighed!

Når du tager kontakt til os, snakker vi sammen. Du fortæller os, hvad du ønsker at opleve på din rejse. Vi kender vores destinationer rigtig godt, så vi kommer med gode råd, deler ud af den viden, vi har, og spørger ind til dine ønsker. Måske er der nogle ting, du endnu ikke har tænkt på, som vi kan byde ind med.

Vi har ekspertviden, gode kontakter til flyselskaber, hoteller og agenter i alle landene – men drømmene, de er dine! Udgangspunktet for at skabe netop din drømmerejse bunder i en snak, og det er her, vi i fællesskab skræddersyr din rejse.

Når vi er færdige med at snakke, ordner vi alt det praktiske og sender dig et tilbud på rejsen. Tilbuddet kan du gå og tænke lidt over – det er helt uforpligtende. Vi kan også sagtens ændre nogle ting, hvis du har fået nye idéer.

Det er først, når du synes, at rejsen er præcis, som den skal være, at vi er tilfredse. Men arbejdet slutter selvfølgelig ikke her – for nu skal vi føre rejsen ud i livet. Det sker også med løbende samtaler.

Resultatet bliver ét styk skræddersyet drømmerejse med dig selv som designer og os som skræddere.

Enrico mødte Dinesh da borgerkrigen sluttede i Sri Lanka
Enrico grundlagde C&C Travel i 1988

Historien om C&C Travel

Der var engang en mand, der rejste fra Danmark til Filippinerne. Året var 1985, og manden hed Enrico.

Han skulle ud for at finde møbler til sin møbelbutik i Glostrup. På sin rejse til Filippinerne kom Enrico forbi et sted, der hed Puerto Galera på øen Mindoro. Her fandt han ikke bare møbler, men også en vidunderlig sandstrand omgivet af høje palmetræer og det smukkeste hav og koralrev… Stranden var til salg – og det kunne møbelindkøberen ikke stå for!

Fra strand til rejsebureau

Der var ikke mange danske turister i Filippinerne på det tidspunkt. Der var mest kun lokale busser og både mellem Manila og Mindoro, og der var naturligvis ingen faciliteter på den smukke, men temmelig afsidesliggende strand. Enrico gik i gang med at bygge et resort ved stranden, og han købte biler til at transportere folk til og fra lufthavnen. I

Danmark gik han i gang med at oprette et rejsebureau. Resortet skulle hedde Coco Beach og bygges ind i de skønne omgivelser med naturlige, lokale materialer – og personalet skulle ansættes fra de omkringliggende områder.

Coco Beach

I 1988 åbnede C&C Travel med Coco Beach som eneste destination. Coco Beach havde skønne hytter, fire forskellige restauranter, to pools, spa, tennisbaner, vandsportfaciliteter og dykkercenter. Som noget helt unikt var der tilknyttet en værtsfamilie til hver hytte på Coco Beach. Værtsfamilien boede lige ved siden af og hjalp med alt fra at varme vand, vaske tøj eller passe gæsternes børn.

Vi vil have mere

Som tiden gik, opstod et nyt og uventet problem. Folk, der allerede havde besøgt Coco Beach, ville gerne tilbage til Filippinerne, men de ville se noget nyt. Enrico tog derfor af sted på den ene mission efter den anden for at finde andre hoteller og resorts at samarbejde med.

Inden længe var udbuddet i C&C Travel større. Dog må vi indrømme, at mange af de første rundrejser nok mest var for pionerer…

Hele verden med C&C Travel

Historien gentog sig gang på gang. C&Cs faste kundeskare blev mætte af Filippinerne, så Enrico måtte først arrangere rejser til Thailand og derefter resten af Asien, Syd-, Nord- og Mellemamerika, Seychellerne og Europa.

I dag har vi hos C&C Travel et hav af rejseforslag på vores hjemmeside, og man kan sige, at næsten hele verden er blevet tilgængelig med C&C Travel!

Hvorfor rejse med os?