Privatlivspolitik C&C Travel 08. maj 2018

Denne Privatlivspolitik er fastlagt af C&C Travel, (samlet betegnet ”C&C Travel”, ”vi”, ”os” eller ”vores” i denne Privatlivspolitik) og gælder for alle vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

1. Om C&C Travel
C&C Travel er et rejsebureau, der arrangerer skræddersyede rejser til det meste af Asien samt Syd – Mellem- og Nordamerika. Vi har som vision at skabe rejser med et menneskeligt ansigt og derved større forståelse for forskellighed.

Som led i sin virksomhed indsamler og behandler C&C Travel personoplysninger med henblik på opfyldelse af de formål, der er beskrevet i denne Privatlivspolitik. C&C Travel er dataansvarlig i forhold til behandlingen af personoplysningerne til disse formål.

Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til vores behandling af dine personoplysninger, så kontakt os.

C&C Travel
Ragnagade 7, 3. th.
2100 København Ø
Telefon 3315 3322
E-mail: cctravel@cctravel.dk

2. Datasikkerhed er vigtig for os
For os er ansvarlig omgang med personoplysninger, der indsamles som led i driften af vores virksomhed, afgørende for vores forretningsmål og omdømme. I denne Privatlivspolitik gøres der rede for, hvordan dine personoplysninger indsamles og anvendes når du er kunde, leverandør eller samarbejdspartner hos C&C Travel, og hvordan du kan få indsigt i dine egne personoplysninger.

Læs mere

Hvorfor rejse med os?