Snorkel- og dykkerferie

Spring ud i det blå og ned under overfladen!

Én ting er at opleve et andet land på sin rejse, men kigger du under havunderfladen, er det faktisk også muligt at opleve en helt anden verden! På en dykkerferie eller snorkelferie kan du plumpe ned under vandets overflade og opleve stimer af fisk og andre spændende havdyr. Her er de mest fantastiske farver, og du vil aldrig glemme den dag, du så din første havskildpadde eller svømmede side om side med en hvalhaj?!

Vil du langt ned i dybet, skal du selvfølgelig afsted på en dykkerrejse, men mange steder er der lige så meget at opleve i overfladen med snorkelmaske på. Vi har her samlet de bedste snorkelrejser til dig – og der er også mulighed for at dykke!

Snorkel- og dykkerferie i Thailand

Der er mange smukke steder, hvor du kan snorkle eller dykke i Thailand. Mange af strandene på de mindre øer har rigtig god snorkling tæt på kysten. 

Skal du på en udflugt til et af Thailands bedste snorkel- og dykkersteder, så bør du tage til Similan Islands. Fælles for den lille øgruppe er, at de er grønne, har smukke, hvide sandstrande, fantastisk azurblåt vand og masser af sjove klippeformationer. Hvis du er heldig, ser du både revhajer, rokker, havskildpadder, muræner, blæksprutter, klovnfisk og farvestrålende fiskestimer. Men der er altså også mulighed for at slappe lidt af på de dejlige strande.  

I sommerhalvåret skal du tage til Koh Tao og øerne omkring for at få den bedste dykker- eller snorkeloplevelse.  

Fantastisk snorkling i Filippinernes krystalklare vand

Snorkel- og dykkerferie i Filippinerne byder på masser af dejlig natur og det klareste, blå vand. Du kan snorkle rigtig mange steder. Et af vores favoritsteder er Apo Island. Øen er omgivet af krystalklart vand og et enestående koralrev, der ikke findes meget bedre andre steder i verden, gør både snorkling og dykning til en stor oplevelse her. For at beskytte de usædvanligt flotte koraller og fisk, er havet er fredet i en 300 meter bred zone rundt om øen. Glæd dig til at svømme rundt blandt havskildpadder og et væld af farvestrålende fisk.  

Malapascua er ét af de eneste steder i verden, du kan dykke med revhajer hver dag året rundt! Hvis du vil springe hajerne over, kan du dykke på store skibsvrag og ved smukke koralrev.  

Også snorkling ved El Nido og øerne omkring Palawan er en stor oplevelse! De smukke laguner Big lagoon og Small Lagoon er omringet af store kalkstensklipper og mystiske grotter. Det krystalklare vand byder på et farvestrålende og levende undervandsliv, der vil blæse dig helt bagover! 

Der er mange flere gode snorkeløer i Filippinerne, og vi kan guide dig, hvis du ringer til os.

Snorkel- og dykkerferie på Maldiverne

Maldiverne er mere end smukke, kridhvide sandstrande og klart, turkisblåt hav – det er en glimrende mulighed for en snorkel- og dykkerferie!  

Ud for langt de fleste af øerne kan du ploppe i vandet og snorkle ved smukke koralrev og svømme blandt farvestrålende fisk. Oplev store kolonier af djævlerokker, hils på havskildpadder ved revvæggene, spot små lemonsharks eller svøm side om side med en hvalhaj! Ofte kan du også være heldig at se delfiner 

Udforsk Bali under overfladen

Bali er et dejligt rejseland, og på en snorkel- og dykkerferie til Bali venter dig mange skønne oplevelser. Øen er kendt for sine smukke strande og gode surfersteder, og snorkling er her også. Men de rigtig gode snorkelsteder finder du på øerne omkring Bali.  

På Balis sydlige spids ligger Sanur, hvor du kan svømme og dykke omkring et fredet koralrev. Senggigi på øen Lombok er kendt for sine brede vestvendte og fredfyldte strande. Her er glimrende muligheder for snorkling og dykning! Når du dykker under overfladen, vil du se koraller i alle regnbuens farver og stimer af farverige fisk på helt lavt vand.  

Men endnu bedre snorkling finder du på Gili Trawangan og Gili Air! Her er der smukke, farvestrålende fisk, utrolige koraller og glimrende muligheder for at spotte store havskildpadder, der dovent glider gennem vandet.  

De mystiske og utroligt smukke Komodoøer er kendt for at være komodovaranernes hjem – men der er meget mere at se her end de øglelignende skabninger, der hersker på landjorden. Koralrevene omkring Komodoøerne er utroligt sunde, og det afspejler sig i det rige undervandsliv, du kan opleve her! Se mange forskellige, farverige fisk, forskellige rokker og store havskildpadder.  

Snorkel- og dykkerferie i Malaysia

På en snorkel- og dykkerferie i Malaysia kommer du ikke til at kede dig! Malaysias mange, flotte øer er fantastiske, hvis du vil udforske livet under overfladen. 

Besøg fx Besar Island eller Tioman – to vaskeægte paradisøer ved den sydøstlige kyst. Øerne er perfekte til snorkling – og her er nok at se på. Farvestrålende fisk og koraller og store hjertemuslinger fylder havbunden, og vandet er helt klart og lige til at springe i. 

På Malaysias østkyst ligger de to paradisøer Redang og Perhentian Island, hvor du også kan finde glimrende snorklingHer kan du både sejle lidt ud fra kysten og ploppe i det klare vand eller gå i vandet direkte fra stranden og udforske de smukke koraller og svømme med farvestrålende fisk i massevis.  

På Malaysias vestkyst ligger den lille ø Pangkorhvor du kan dykke og snorkle i øens mange små og skjulte bugte. I det smukke, klare vand kan du svømme mellem stribede og farverige fisk, der slet ikke generes af din tilstedeværelse!  

Mexicos smukke strande og eventyrlige cenoter

Mexico er et stort og alsidigt land, og omkring Yucatán-halvøen er der rigtige gode muligheder for dykning og snorkling. Tag fx til den lille hyggelige ø Isla Mujeres, hvor der venter dig afslapning og masser af oplevelser under havet. Det største rev på den vestlige halvkugle løber forbi hele øens længde, så du har gode muligheder for at se koraller og fisk. Det er også i området nord for Yucatánat du kan svømme med havets største fisk, den op til 12 meter lange hvalhaj! Samtidig er der gode chancer for at se djævlerokker, skildpadder og delfiner.  

Også i Tulum finder du god snorkling. Få meter ud fra Tulum Beach kan du dykke langs et rev, hvor der er glimrende mulighed for at spotte farvestrålende fisk, og hvis du er heldig – en barracuda, der venter på at angribe sit næste bytte, eller en rokke, der glider gennem vandet.  

Hvis du vil dykke med havskildpadder, skal du i stedet tage til Akumal, der ligger nord for Tulum på vej mod Playa del Carmen 

Mexico er kendt for sine smukke og enestående cenoter, som der ligger et hav af i Mexico – særligt på Yucatan-halvøen. Det er et naturligt vandhul, der er opstået, fordi kalkstenen er kollapset. Både lokale og turister valfarter til disse smukke vandhuller – og her er også god mulighed for snorkling! I nogle cenoter kan du leje snorkeludstyr, så du kan udforske det utroligt, klare vand. I andre cenoter fx Gran Cenote og Dos Ojos kan du spænde dykkerudstyret på ryggen og udforske mystiske grotter sammen med en erfaren guide.  

Lad os skræddersy din undervandsoplevelse!

Har du lyst til at udforske livet under vandet og opleve den komplette ro og stilhed, der kun afbrydes af dit eget åndedræt? Vi skræddersyr din snorkel- og dykkerferie lige efter dit hoved sammen med dig. Tag endelig fat i os, så får vi en hyggelig snak om lige netop dine ønsker. 

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af