Mexico

Isla Mujeres

Gå tilbage

Rejser til Isla Mujeres

Isla Mujeres er en lille ø i Mexico, der ligger ud for Cancuns kyst. Navnet Isla Mujeres betyder direkte oversat “Kvindernes Ø”, og det kommer fra en gammel legende om, at der for meget længe siden kun boede kvinder på øen.

Mærk den mexicanske siesta mentalitet

Noget af det første du vil bemærke ved øen er, at stedet bare oser af mexicansk siesta mentalitet med sit rolige tempo og gode stemning overalt. Her findes et lille udvalg af hoteller, restauranter og barer men intet vildt natteliv. Når du ankommer, går du i land i den lille havn, hvorfra du kan hyre en taxa til en af de mange dejlige strande. Du kan også leje en cykel eller golfvogn til at komme rundt på øen.

En ø med mange smukke og spændende oplevelser

Isla Mujeres er kun 8 km lang og 1,5 km bred, men til trods for sin lille størrelse, har øen rigtig meget spændende at byde på. Det bedste af det hele er, at øen kan besøges året rundt, da den næsten går helt fri af tang i lavsæsonen.

Perfekt til at udforske havets hemmeligheder

Vil du ud og snorkle eller dykke, er Isla Mujeres også virkelig flot under havoverfladen. Det største rev på den vestlige halvkugle, Great Mayan Reef, løber nemlig lige forbi øen med flotte koraller og masser af farvestrålende fisk. Faktisk har øen også et undervandsmuseum med en hel masse statuer, der står på havbunden og er hjem for rigtig mange af de lokale havdyr.

Tag på opdagelse rundt på øen

Er du mere til at nyde dagen på overfladen, så kan du ved øens mange skønne strande dyrke vandsport, tage på bådtur og meget mere.Tag her til for det utroligt klare vand og den kridhvide strand Playa Norte. Den er lige til et postkort!

Vil du en tur rundt på øen, så er den sjoveste måde at gøre det på ved at leje din egen lille golfvogn og så ellers tage på opdagelse. Kør for eksempel en tur ned til den smukke sydligste spids, hvor der ligger en spændende lille mayaruin.

Er du til en god historie, så er ruinerne af piraten Mundaca’s hacienda virkelig også et besøg værd. Han byggede den i ca. 1858 til hans livs udkårne, der som i en rigtig kærlighedstragedie endte med at vælge en anden.

Du kan også hoppe på en cykel, og besøge ”Centro”, der er øens lille ”downtown ” område eller slå et smut forbi det spændende skildpaddecenter.

Tæt på fastlandet

Isla Mujeres er ganske enkelt et helt fantastisk sted med oplevelser til flere dage. Men skulle du på dit ophold alligevel få lidt økuller, så er fastlandet mindre end en halv times sejltur væk. Fra øens lille havn kan du tage båden ind til Cancun eller Playa del Carmen, eller tage på udflugt på fastlandet og se pyramider og besøge nogle af de små mexicanske landsbyer.

Billeder

1 ud af 8
Rejser til Mexico - Isla Mujeres
1 ud af 8
Rejser til Mexico - Isla Mujeres
1 ud af 8
Rejser til Mexico
1 ud af 8
Et kig ind på dejlige Isla Mujeres
1 ud af 8
Dejlig strand på Isla Mujeres
1 ud af 8
Rejser til Mexico
1 ud af 8
Klipper i det klare vand
1 ud af 8
Havnen på den hyggelige ø

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Isla Mujeres

Flere hoteller i Isla Mujeres