Mexico

Isla Holbox

Rejser til Isla Holbox

Isla Holbox er en dejlig caribisk ferieø med turkisblåt vand og grønne palmetræer. Øen har kun 1.500 indbyggere, der bor i en håndfuld småbyer med små sandveje rundt om på den lille ø. Men selvom der kun er ganske få lokale beboere, er der dog altid masser af liv, da det er en populær destination for rejsende. Det skyldes særligt de dejlige, hvide sandstrande, du finder rundt om på øen. De er perfekte til slå dig ned i skyggen af en parasol, og bare bruge dagen på at nyde havudsigten og en svømmetur i det skønne vand.

De små gader og veje af sand betyder også, at der ikke er særlig mange biler. Til gengæld kan du leje din egen lille golfvogn eller cykel til at udforske den lille ø og tage på eventyr. Besøg for eksempel den store lagune, hvor du kan opleve øens dyreliv og se de flotte, lyserøde flamingoer, der holder til omkring det salte vand.

I planktonsæsonen kan du tage en aftentur ud på vandet og se det flotte, selvlysende plankton der skinner op fra havet.

Du kan også leje en kajak og sejle rundt og kigge efter krokodiller. De gemmer sig i mangroveskoven, og hvis du er heldig, får du øje på en.

Isla Holbox er også kendt for sine mange hvalhajer, som holder til omkring øen i månederne mellem maj og september. Det er et helt utroligt syn, når du ser de kæmpemæssige fisk glide roligt gennem vandet!

Når sulten melder sig, er der et væld af friskfanget fisk og skaldyr at vælge imellem. Der er rigtig mange lokale fiskere på Isla Holbox, så der er altid masser af godt fra havet på menuen i øens restauranter.

Er du til natteliv og en drink i strandbaren, så er der også god mulighed for det. Der sker altid noget sjovt på de små barer, så fest og musik kan du med garanti også opstøve. Men husk også lige ørepropperne, hvis du bor i de mere travle dele af byerne. Er natteliv ikke så vigtigt for dig, så er hotellerne i den mere tilbagelænede nordlige del af øen det perfekte valg.

Billeder

Rejser til Mexico - Isla Holbox
Rejser til Mexico
Rejser til Mexico - Isla Holbox
Rejser til Mexico - Isla Holbox
Rejser til Mexico - Isla Holbox
Rejser til Mexico - Isla Holbox
Rejser til Mexico - Isla Holbox
Rejser til Mexico - Isla Holbox
Rejser til Mexico
Rejser til Mexico - Isla Holbox

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Isla Holbox

Flere hoteller i Isla Holbox

Oplevelser