Oplev lidt af det hele på en rundrejse!

Nogle lande byder bare på så mange oplevelser, at det er svært at vælge til og fra. Men det behøver faktisk slet ikke at være så svært endda. Vil du gerne have både i pose og sæk, så vælg en rejse, der kombinerer store oplevelser med for eksempelvis afslapning på en skøn strand!

Ved at tage på rundrejse, kan du få storslåede naturoplevelser – både i frodig, grøn natur og ved skønne sandstrande. Og samtidig får du en indsigt i landets kultur og historie, og oplever landets forskelligheder.

Det er især populært blandt vores gæster at tage på rundrejse i Thailand – eller hvad med en spændende rundrejse i Costa Rica? Du kan tage på rundrejse i hele verden. Og når du nu skal til et spændende land, ville det da være synd ikke at opleve så meget af landet som muligt, ville det ikke?

Vi arrangerer dine transporter for dig, så du skal bare sætte dig ind i bilen og indtage de mange oplevelser, indtryk og udsigter, mens du bliver transporteret til alle de steder, du bare ikke må gå glip af.

Sådan bestiller du din rundrejse hos C&C Travel

Hos C&C Travel har vi sammensat en række rejseforslag til dig, der leder efter en rundrejse. Vores rejser er dog kun forslag – så har du andre gode idéer til ændringer, kan vi hjælpe dig med at skræddersy præcis den rundrejse, du drømmer om. Du er altid velkommen til at kontakte os for at få en god rejsesnak eller et uforpligtende tilbud på din næste rundrejse.

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af