Rundrejser i Costa Rica

Rundrejser i Costa Rica

Costa Rica er uden tvivl et land for naturelskeren! Her gemmer sig så mange store oplevelser i landets vidunderlige helt unikke natur, at du kan blive rundtosset bare ved tanken – for hvor skal du starte, og hvor skal du slutter? Her er tropiske regnskove, store og aktive vulkaner, skønne strande og naturligvis et farverigt og alsidigt dyreliv, som du ikke finder mange andre steder i verden.

Samtidig er det et land, der er utrolig nemt at rejse rundt i, og overalt vil du kunne mærke, hvor stolte costaricanerne er af deres land og natur.

Costa Rica er et land for alle, og du kombinerer nemt afslapning på dejlige strande med vilde aktiviteter og store naturoplevelser på en rundrejse!

Rundrejser i Costa Rica

Hvordan foregår en rundrejse i Costa Rica?

Vi anbefaler altid at rejse lidt rundt til forskellige destinationer på en rejse til Costa Rica. Landet byder på rigtig mange forskelligartede naturoplevelser inden for ganske overkommelige afstande. Det er nemt at kombinere afslapning og oplevelser – den ene dag kan du gå og spejde efter dyreliv i regnskoven, og den næste dag kan du slappe af på stranden med en friskpresset juice.

Vi arrangerer transporten rundt for dig, og du bliver som regel kørt rundt i komfortable minibusser, der også samler andre turister op på deres vej. Det er også muligt at få arrangeret privat transport til en rimelig pris, hvis du hellere vil det.

Rundrejse med kør selv i Costa Rica

Vil du gerne selv bestemme tempoet, anbefaler vi, at du lejer en bil og kører rundt fra sted til sted. Det giver en stor frihed at kunne stoppe op, hvis du møder noget spændende på din vej – lige fra små vejboder til vildt dyreliv i skovkanten. Folk er hensynsfulde i trafikken og kører fint, og alle større veje er asfalteret. Du kan godt komme ud for at skulle køre på mindre og hullede grusveje, og du kan også komme til at ligge bag tunge køretøjet. Tag turen i søndagstempo, slap af og nyd den skønne natur, du kører forbi.

Vores bedste kør selv-ferie i Costa Rica

Sådan bor du på din rundrejse i Costa Rica

I Costa Rica kan overnatningsmulighederne også være en oplevelse i sig selv. Der er mange forskellige måder at bo på, men fælles for dem er, at der generelt bliver taget stort hensyn til natur, miljø og bæredygtighed, uanset om du bor på hotel, lodge eller i lækre glampingtelte.

Et udvalg af spændende hoteller i Costa Rica

Kombiner Costa Rica og Panama

Costa Rica ligger i Mellemamerika lige midt mellem Panama og Nicaragua. Og faktisk er det nemt for dig at opleve de tre lande på kryds og tværs.

Vores gæsters favoritkombination er Costa Rica og Panama, hvor du oplever den smukke natur i Costa Ricas nationalparker og tågeskov og kombinerer det med snorkling og kridhvide palmestrande i Panama. Og så har du selvfølgelig samtidig mulighed for at opleve den berømte Panamakanal.

Kombirejser til Costa Rica

Hvorfor Costa Rica?

Du skal rejse til Costa Rica, hvis du er til kæmpestore naturoplevelse!

Arenal er Costa Ricas mest kendte vulkan, og den flotte kegleformede vulkan tårner op midt i junglen på majestætisk vis. Her kan du vandre i vulkanlandskabet, bade i varme kilder, se de buldrende vandfald eller riverrafte på de mange floder, der løber gennem regnskoven.

Landet byder på et hav af smukke nationalparker. Vores favoritter er Manuel Antonio Nationalpark og Corcovado Nationalpark, der begge byder på regnskov og masser af spændende dyr. Har du nogensinde hilst på en tapir eller et dovendyr? Så har du måske muligheden nu! Oplev regnskovene oppefra på hængebroer mellem træerne eller i en zipline – eller oplev den nedefra på vandretur eller i båd på floden.

Oplev ”Pura vida” – det rene liv

Stemningen i Costa Rica er noget helt særligt. De mennesker, du møder, er søde og smilende. Måske skyldes deres åbenhjertelighed, at de lever efter livsfilosofien ”Pura vida”. Direkte oversat betyder det ”det rene liv”.

”Pura vida” handler om at leve i nuet, fokusere på de gode ting i livet og undgå stress og jag. Nogle ting kan godt vente til i morgen, og costaricanerne har generelt en noget mere afslappet tilgang til livet, end vi har i Danmark. Måske kunne vi lære lidt.

Du kan mærke ”Pura vida” og den tilbagelænede stemning, hvor end du befinder dig. Og vi kan næsten garantere dig, at du selv vil have lagt stress og jag på hylden efter en ferie i Costa Rica.

Hvorfor rejse med os?